Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down

Да има ли фик??

22 - 79%
3 - 11%
3 - 10%

Общо гласове: 28

Poll closed
..Miss Arrogant..
..Miss Arrogant..
Състезател
Състезател
Female
От : .. Somewhere where u have never been !..
Дата на рег. : 26.05.2010

red " Неприличното предложение "

Чет Юни 17, 2010 1:42 pm
Значиии... мисля това да е новия ми проект. Става дума за ФИК, ако още не сте разбрали. " Неприличното предложение " 242502 Имам готова анотация. Ако не знаете кво е тва потърсете в гугъл.. " Неприличното предложение " 519416 Искам от вас:

1- Да кажете дали одобрявате анотацията. Т.е. дали да пускам фика.
2- Да кажете кои да са главните герои. За сега съм сложила някви измислени имена, ама със сиг. няма да са те. Т.е. СасуСаку, НаруХина и т.н. Вие решавате.

Мисля фика да се казва
Неприличното предложение не питайте защо.. Ето анотацията:

Наричат го Графа-демон. Говори се, че е способен на всичко. Син на бунтовник и циганка, Никълъс е прочут с приключенията си, докато едно ужасно предателство не го захвърля самотен и огорчен в уелското му имение. Отчаянието тласка учителката Клер да се изправи пред необуздания граф с молба да помогне на бедстващото й село. Отегченият аристократ намира идеята за забавна и приема при едно условие: тя да жертва доброто си име и да живее с него три месеца. Девойката има само своята репутация, но пък се изкушава да спаси хората от селото. Неприличното предложение е прието и започва борба: тя да го научи на малко човещина, той да дразни потиснатата й чувствителност. Ала избухналата страст почти ги отнася…

Последната промяна е направена от infected.girl на Чет Юни 17, 2010 4:15 pm; мнението е било променяно общо 1 път
ladysakura
ladysakura
Приятел
Приятел
Female
От : София
Рожден ден : 11.03.1998
Години : 26
Дата на рег. : 19.09.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, FMA, DGM, KWMS..

red Re: " Неприличното предложение "

Чет Юни 17, 2010 1:53 pm
На мен ми звучи интересно. Анотацията също ми харесва. Аз мисля или да е съсъ героите, които ти си измислила или да е НаруХина/макар да съм фен на СасуСаку, вече малко ми е омръзнало от него -.-/ Ако питаш мен почвай да мислиш първата главичка! " Неприличното предложение " 637210 " Неприличното предложение " 787605 :love:
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Чет Юни 17, 2010 2:01 pm
Ох, пак ли
Т'ва вече на нищо не прилича / Изи си знае защо го казвам/
Един път добре, ама втори... После ще има и трети и така...
Очудвам се защо само аз го "забелязвам"
Няма да продължавам, че ще се изнервя много
Ми като искаш го качвай
То просто е очевадно, че ще е добро
Пък за героите, що не ги оставиш както си ги писала в началото
СасуСаку, ИтаСаку и т.н. станаха адски много
Ако толкова искате фикове за тези двойки си намерете едно любовно романче, сменете имената и си го четете. Нищо трудно
dark_vampire
dark_vampire
Бъдещ фен
Бъдещ фен
Male
От : Варна
Рожден ден : 15.02.1993
Години : 31

Чет Юни 17, 2010 2:11 pm
Искам ИТАСАКУ " Неприличното предложение " 507540 знаеш ми мнението и затова пускай го по- бързо... и да не забравиш да ми пратиш главата да я редактна " Неприличното предложение " 507540
X®i$Ttk@TaA
X®i$Ttk@TaA
Зарибен
Зарибен
Female
От : House Of Pain
Рожден ден : 21.09.1997
Години : 27
Дата на рег. : 10.01.2010

Чет Юни 17, 2010 2:16 pm
Идейката ми харесва много и ще следя фикчето. А за двойката, аз съм за ИтаСаку или ГааСаку (харесвам и СасуСаку, ама ще е хубаво да е нещо различно =])
..Miss Arrogant..
..Miss Arrogant..
Състезател
Състезател
Female

Чет Юни 17, 2010 2:17 pm
Аз почнах да пиша..
До колкото до героите... аз мисля да ги оставя.. станаха много ИтаСаку и СасуСаку и т.н.
Надявам се да няма сърдити..
:;):
Цуки
Цуки
Фен
Фен
Female
Рожден ден : 14.02.1995
Години : 29
Дата на рег. : 20.02.2010

Чет Юни 17, 2010 2:21 pm
Ами и моят ред дойде да си кажа мнението... мисля, че ще се получи хубав фик и история... мисли първата глава и ни я пусни, за да я прочетем. Спокс няма сърдити. Всъщност се радвам, че героите ще са същите, защото ми омръзна само да чета за СасуСаку... пусни главичката скоро и ни зарадвай. " Неприличното предложение " 787605
..Miss Arrogant..
..Miss Arrogant..
Състезател
Състезател
Female

Чет Юни 17, 2010 4:11 pm
Добре..
Айде няма да правя нова тема..
Ето я първа глава..
Много е малка, има много малко описания, но ми е като основа.. xD

I

Вперил поглед в хоризонта, граф Никълъс премисляше многото неща, които се въртяха в главата му. Той беше с гарваново-черна коса и сиви очи. В този майски ден бе облечен в червена мантия, която да показва величието му, седнал на една от множеството пейки в градината пред имението Алънгроф. Графа демон – това бе неговото прозвище. Бяха го нарекли така, не само защото е син на циганка, а и за това, че всяка жена преспала с него умираше. Миналата седмица беше една графиня на име Маргарет. Тя беше на около 20 години, млада, жизнена, хубава. Привлече графа още от първия път когато се видяха. На следващата нощ, те бяха заедно. Никой не се учуди от това, че след 2 дена я бяха намерили удушена в задния двор на имението Алънгроф..

Но едно момиче искаше да преговаря с графа, дори това да означаваше смърт. .

- Не мога просто да се промъкна в имението. - каза Клер без надежда.
Клер беше първа приятелка на графа, когато те бяха малки. Но дали той я помнеше ? Тя бе заминала, когато беше на 5. От тогава те не се бяха виждали. Сега беше на 22. Бе станала по-хубава, беше се върнала.
- Охх, не знам. Клер, ти можеш..- каза Емили, но се спря.
- Какво, какво мога ? – започна да разпитва своята приятелка.
- Не, нищо, нищо.
- Кажи ми, моля те. Немога да оставя селото ми да бъде избито. Трябва да говоря с графа.

След минута мълчание, нещо в ума на Клер се появи.
„Защо да не работя в имението? Ще мога да разговарям с графа. Има риск .. Не ! Трябва да го направя!”
- Емили – наруши тишината Клер. – Ще работя при графа. – лека усмивка се появи на бялото й лице. В сините й очи се появи признак за живот. Лек ветрец повя в лицето й. Изведнъж небето се стъмни. Всичко утихна.
- Ти луда ли си ? – запротестира Емили – Ти да.. – другата част от думите й не бе чута от Клер, заради страшната гръмотевица, която раздра небето. Започна да се изсипва дъжд по улицата и на малки поточета да се стича по склона. Двете девойки седяха под дъжда и мълчаха, всяка потънала в свойте мисли..
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Чет Юни 17, 2010 4:22 pm
Хммм за малко да се осъмня в творчеството ти
Да ти кажа адски добре си се справила
И пак нещо ме съмнява ХД
Нямаш грешки, но главата е кратка, знам, че го каза, но при мен не важи т'ва оправдание
Ох да си кажа честно вече ми омръзна да чета подобни фикове, даже ми омръзна да чета фикове изобщо
Мн е изморително
Ми пускай другата глава като си готова
Т'ва трябва да се види
..Miss Arrogant..
..Miss Arrogant..
Състезател
Състезател
Female

Чет Юни 17, 2010 4:28 pm
" Неприличното предложение " 242502 " Неприличното предложение " 242502 Ооо да.. аз съм подобие на графа.. или той мое.. " Неприличното предложение " 68766
dark_vampire
dark_vampire
Бъдещ фен
Бъдещ фен
Male
Рожден ден : 15.02.1993

Чет Юни 17, 2010 4:53 pm
infected.girl написа:
" Неприличното предложение " 242502 " Неприличното предложение " 242502 Ооо да.. аз съм подобие на графа.. или той мое.. " Неприличното предложение " 68766

А аз кое съм " Неприличното предложение " 507540 на Клер " Неприличното предложение " 170579 " Неприличното предложение " 507540 Знаеш, че главичката много ми харесва и чакам да напишеш следващата " Неприличното предложение " 183921 " Неприличното предложение " 268430
dalin_linda
dalin_linda
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : суна
Рожден ден : 12.06.1993
Дата на рег. : 27.05.2010

Чет Юни 17, 2010 5:25 pm
onyx&pink написа:Хммм за малко да се осъмня в творчеството ти
Да ти кажа адски добре си се справила
И пак нещо ме съмнява ХД
Нямаш грешки, но главата е кратка, знам, че го каза, но при мен не важи т'ва оправдание
Ох да си кажа честно вече ми омръзна да чета подобни фикове, даже ми омръзна да чета фикове изобщо
Мн е изморително
Ми пускай другата глава като си готова
Т'ва трябва да се види

съгласна съм с момичето
..Bunny-By..!!
..Bunny-By..!!
Аниме/манга/филми/сериали
Аниме/манга/филми/сериали
Female
Рожден ден : 28.10.1996
Години : 28
Дата на рег. : 19.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!

Пон Юни 28, 2010 5:52 pm
Започна заитригуващо
Имам очаквания иса добри
и only&pink е права не е задължителни всички фикове да са НаруХина , СасуСаку или ИтаСаку и да не продължавам...
Грешки съвсем минимални , но няма съваршенни фикове
Идеята е ОРИГИНАЛНА а тва е вече наи важното за един интересен и завладяващ фик особено когато сега фиковете започнзха да стават все по еднаки и по....
Не ни мъчи и даваи следващата главичка XD....
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите