- ТопчетуCosplay fan
От : From hell I come to drag you down
Рожден ден : 11.12.1993
Години : 30
Дата на рег. : 25.07.2008
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto, SNK, FMA Brotherhood, OHSHC, Hellsing, Ginga Densetsu Weed
Очаквайте фик по роулплей ...
Пон Юни 21, 2010 9:39 am
Заглавие още не съм измислило
Ще бъде за върколаци и вампири с използването на Наруто герои.
Главните герои - Сакура и Мадара - ще бъде превърнато във фик базирано по роулплей с една фр.
Нещо като резюме
Тъмни са нашите векове ... Върколаци и вампири са врагове от както светът е създаден. Но ето, че идва време за промяна - елдърите на двата клана говорят за премирие. Дали двете раси наистина могат да сключат съюз и да оставят старата вражда в миналото? Не и според лидерите - Мадара, ентусиазиран водач, чистокръвен върколак - горд с расата си и мразещ вампирите; и Сакура - превърната във вампирка, и станала лидерка заради специалните й способности и достойните й сили, неудобряваща методите на върколаците. Дали ще приемат мира? Дали няма да се случи нещо повече между тях? И дали изобщо е възможно подобно нещо..? Особено щом още по-мрачни сили се приготвят да нанесат фатален удар и на двата клана ...
Ще бъде за върколаци и вампири с използването на Наруто герои.
Главните герои - Сакура и Мадара - ще бъде превърнато във фик базирано по роулплей с една фр.
Нещо като резюме
Тъмни са нашите векове ... Върколаци и вампири са врагове от както светът е създаден. Но ето, че идва време за промяна - елдърите на двата клана говорят за премирие. Дали двете раси наистина могат да сключат съюз и да оставят старата вражда в миналото? Не и според лидерите - Мадара, ентусиазиран водач, чистокръвен върколак - горд с расата си и мразещ вампирите; и Сакура - превърната във вампирка, и станала лидерка заради специалните й способности и достойните й сили, неудобряваща методите на върколаците. Дали ще приемат мира? Дали няма да се случи нещо повече между тях? И дали изобщо е възможно подобно нещо..? Особено щом още по-мрачни сили се приготвят да нанесат фатален удар и на двата клана ...
- ..Miss Arrogant..Състезател
От : .. Somewhere where u have never been !..
Дата на рег. : 26.05.2010
Re: Очаквайте фик по роулплей ...
Пон Юни 21, 2010 9:45 am
Звучи ми супер.. Кога ще почнеш да го пишеш ??? Или Топчетоо е започнало ?
- dalin_lindaУчaщ се
От : суна
Рожден ден : 12.06.1993
Години : 31
Дата на рег. : 27.05.2010
Пон Юни 21, 2010 11:34 am
звучи ми интересно, мисля да го следя този фик
- ..Bunny-By..!!Аниме/манга/филми/сериали
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Години : 28
Дата на рег. : 19.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!
Пон Юни 21, 2010 3:14 pm
започва добре
и наистина мисля че ще се получи страхотен фик
и наистина мисля че ще се получи страхотен фик
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите