Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
independent_heroine
independent_heroine
Състезател
Състезател
Female
От : ГорнЪъ
Рожден ден : 26.10.1996
Години : 28
Дата на рег. : 08.05.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?

red Turbo Girls And Power Boys

Пон Юни 21, 2010 11:01 am
Така тук се разказва за света на бедните и богатите..за бреикманиаците и момиченцата които слушат музика.За хората за които живота се купува с пари и хората за които важи “Изяж за да не бъдеш изяден”.Хората които са се родили със злато на врата и тези които са били на улицата. За перверзници, които чакат на всеки ъгъл и за тези които не се поддават на изкушение. Но най вече се разказва за момичето, което иска да мине от другата страна... ;]] .. Надявам се историята да ви хареса .. всичко тук е по Наруто. :x)
independent_heroine
independent_heroine
Състезател
Състезател
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

red Re: Turbo Girls And Power Boys

Чет Юни 24, 2010 8:49 pm
Глава 1 ..
Накъде по обяд едно момиче отрори очите си и видя както обикновено голямата си, колкото баскетболно игрище стая, с китарата.. големия гардероб, който покриваше всички стени..големия рафт с обувки и след явно доста дълга нощ осъзна, че е 10 часа. Момичето бе с розова коса и зелени очи, не по високо от метър и седемдесет и пет.Стана сънено и спокойно натисна червеното копче над леглото си. В стаята веднага влязоха шестима високи, облечени в костюми мъже, които носиха по нещо. Първият – сервиз с морски дарове. Вторият – сервиз със сочно печено пиле с гарнитура от картофи.Третият – филийки с мармалад.Четвъртият – плодове,петият – чаша с вино..чаша с прясно изцеден сок..минерална вода и млечен шейк, а последният седмична програма..
- Да видим.. неделя..аха..добре..значи това..вино..не..снощи ми беше в повече.. – каза момичето с розова коса и взе една ябълка и млечния шейк от сервизите.. – Можете да си вървите вече..
- Г-це Харуно, баща ви каза, че вие и сестра ви Карин сте канени на 17 рожден ден на Г-н Гаара .. – съобщи един от мъжете. Гаара беше червенокос с светло зелени очи, а около тях имаше тъмни кръгове.
- Оо Гаара.. добре тогава .. съвсем забравих !Идете да събудите Карин.. – момичето въздъхна и натисна жълтото копче..в стаята влязоха няколко жени, всяка от които носеше по някоя модна дреха. Сакура избра розовите кецове, черните къси гащички и късия розов потник. Отиде в съседната стаичка за сутрешна загрявка и легна по гръб на един дюшек. Тъкмо се беше замечтала за неизвестния все още за нея принц на мечтите и’ и чу яростните викове на сестра си Карин..
- Защо ме събудихте толкова рано?? Не разбрахте ли, че имах дълга вечер!!
При тези думи Сакура се усмихна и продължи упражненията. Не след дълго Карин нахълта в стаята на сестра си и извика гневно:
- Ти си била нали? Ти си ги накарала да ме събудят!!
Карин беше висока колкото нея,но с червена коса и червени очи. Сакура отново се усмихна и я изкара с един юмрук отвън, след което бавно, доволна от случилото се отвори гардероба си и взе една светло червена, тясна рокля, която очертаваше формите и’. Към това прибави и червените си, отворени обувки. Легна на леглото, сложи си слушалките, затвори очи и сушейки музика, зачака да стане време за рожденият ден на Гаара.

- Хей Гаара, какво си се умислил?! – попита го брат му Сай, който беше с черна коса и очи.
- Нищо! – отговори той
- Партито ще е невероятно! За какво се притесняваш? Ще има много хора!
- Не ме интересува, искам само да я видя!
- Оо .. това момиче те интересува много братко! Сакура не е като теб, не се интересува от бизнеса ти!
- Млъквай! – отряза го Гаара и Сай млъкна и не се обади повече.

Сакура отвори зелените си очи и осъзна, че е заспала! Стана бързо, извика гримьорите си, след което се погледна в огледалото и каза:
- Прическа готова, дрехи готови,парфюм готов ….. закъснение .. готово! – изтича до стаята на сестра си, но нея я нямаше, затвори голямата червена врата и се качи в бялата лимузина, която я чакаше вън. По пътя се молеше единствено да стигне колкото се може по-бързо.. В този момент хиляди хора влизаха в просторната къща на рожденика и го поздравяваха. Той обаче не обърна внимание на никого искаше само и само да види момичето с най-прекрасните очи. Не след дълго лимузината спря и розовокосата слезе, изтича да входната и я отвори. Празненството беше започнало и когато Сакура отвори входната врата всички погледи се събраха върху нея. Гаара се усмихна и отиде да я посрещне с голяма усмивка. В погледът му се четяха перверзни мисли и дяволска страст.

В другата част на града тази вечер се бяха събрали, както обикновено да танцуват.
- Добре едно и.. две и.. три и.. – говореше Итачи Учиха, който тази вечер беше на ред.
- Привет братко! – каза Саске на своя брат (мисля, че те нямат нужда от описание :D..)
- Значи реши да дойдеш най сетне!
- Оо Саске.. сладур такъв..защо не дойде вчера? Много ми липсваше!! – прегърна го едно русо момиче, Ино..
- Махни се от мен! – викаше Саске, а Итачи се усмихна..
- Ино..щом малкото ми братче не те иска..можеш да дойдеш при мен по всяко време! – каза Итачи и намигна на блондинката..
- Сори секси, но се интересувам от него повече.!! – след тези думи Итаче се намръщи, но продължиха с танците.

-Тази глава нищо не е, само си играх! Turbo Girls And Power Boys 153877 Нещо музата ме е напуснала и.. WTF Някаде в продълженията ще е много по интересно !! Ии сори за правописните грешки! xD Turbo Girls And Power Boys 787605 Ии моля ви съ пускайте по някое коментарче, за да знам как да продължавам фика!! blush blush

Последната промяна е направена от independent_heroine на Чет Юни 24, 2010 9:31 pm; мнението е било променяно общо 1 път
independent_heroine
independent_heroine
Състезател
Състезател
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Пет Юни 25, 2010 10:02 pm
Глава 2..

- Сакура .. ти дойде! – каза червенокосото момче с облекчение
- Д-д-аа .. – отговори притеснено тя, защото забеляза, че я гледа в неподходящо място. Гаара без да каже и дума я хвана и заведе на сцената с танцуващите. Тъкмо момичето се чудеше как да се измъкне и той каза:
- Изчакай ме тук, връщам се след малко! Защо не идеш да вземеш малко бира?
Тя се огледа и видя сестра си в бялата и' рокля..! Карин влезе в някакъв изолиран от хора вход, а Сакура много се ядоса и тръгна след нея.
Розовокосата съзря, че след нея влизат още три познати фигури, Орочимаро, който бе започнал работа като адвокат, но забавленията не му бяха рядкост.. беше с дълга черна коса и жълто зелени очи. http://fc04.deviantart.com/fs19/i/2007/309/d/3/Pimp_my_Oro_No_4_Hip_Hop_Style_by_Black_Orochimaru.jpg , Шино Абураме - черноок, чернокос, мълчалив и вечно носещ очила http://quizilla.teennick.com/user_images/C/CA/CAN/CANDYGIRL2008/1247844908_3902_full.jpeg , а последният човек беше Гаара. Той беше облечен ето така http://www.narutofanboy.com/images/wallpapers/gaara-966859.jpeg
Сакура реши да ги проследи. Първо влезе в една тъмна стая, мина по един тъмен коридор и се озова на паркинга сред милион коли! Чу гласове, приближи се и се скри зад един голям, черен камион. От едната страна бяха застанали сестра и’, Шино, Оро и Гаара, а от другата стояха Яхико,високо момче, с рижава коса http://fc09.deviantart.net/fs45/f/2009/070/4/2/__SexyPein___COMMISSION___by_tabe_chan.jpg .. Дейдара, русокос, синеок.. http://www.foroswebgratis.com/imagenes_foros/1/3/0/4/2/850190__Deidara_FIC___by_tabe_chan.jpg
Канкуро. Той беше с кестенява коса и черни очички и на който лицето му бе изрисувано в линии. http://quizilla.teennick.com/user_images/M/MI/MID/MIDNIGHTDWELLER/1246979752_5716_full.jpeg и едно момиче, Конан, което беше със синя коса и сини очи http://www.narutocentral.com/uploads/fanart/824699/f/3321.jpg .. Сакура се чудеше ..
- Господи, защо тези са тук? И защо Гаара е с тях?? .. Какво правят??
Докато в главата на момичета навлизаха куп въпроси, чу нещо странно от устата на сестра си!..
- Ее Яхико..къде е стоката?? – попита тя
Каква стока за какво говореха? Главата на розовокоската щеше да се пръсне.
- Разбира се! За какви ни смяташ Карин? – отговори Яхико
- Моля ви побързайте! Искам да се напуша предварително! Както дърпат тези там скоро няма да остане!! – усмихна се Оро. Освен това, къде е момичето което поръчах?
- Оо Анко ли? Ето я? Колко даваш за нея?
- 5 хиляди – отговори Орочимаро
- Добра оферта. Ето ти я!
Оро се засмя, а Анко каза, че и тя иска пари! Тя имаше тъмно лилава коса и черни очи.. http://ramon.hexat.com/gambar/naruto/Sexy_Anko.jpg
- А сега за стоката! – каза Канкуро,а момичето най-отзад, Конан, донесе две куфарчета. Отвори ги,а Шино и Гаара започнаха да се облизват. Червенокосия остави в ръцете на Конан пачка с пари тръгна.
- Колко са? – попита тя
- 50 хиляди! Надявам се да са достатъчно.
- Предостатъчно са! – каза Яхико и добави – Удоволствие е да се работи с теб!
Шино, Орочимару взеха другото куфарче и дадоха малко на Карин! Другите си заминаха!
- Гаара, кажи ми, че няма да пробваш това върху сестра ми?!! – каза Карин
- О Карин мила..винаги отгатваш мислите ми! - отговори и‘ той
- Това може да и’ навреди! Тя до сега не се е друсала!
Гаара се усмихна и тръгна към партито с лека усмивка..

Следва продължение..

Мм мисля, че май прекалих с хипервръзките.. Просто не съм добре тоя месец и мозъка ми отказва да създава оригинални идеи.. xdd WTF WTF
independent_heroine
independent_heroine
Състезател
Състезател
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Пет Юли 02, 2010 10:09 pm
3та глава..
Сакура не чу добре думите на Гаара, но и не им обърна внимание. Побърза и изтича обратно на партито, взе две чаши и седна на барчето.Толкова беше учудена, че дори не обърна внимание какво взима. Докато го чакаше,си мислеше как може богато момиче като сестра и’да се занимава с контрабанда. Изведнъж една ръка се докосна до рамото и’ и тя потръпна..
-Гаара...какво правиш тук? – каза тя с леко уплашен глас
-Как така какво правя? Това все пак е рожденият ми ден.
-Аа...да...но...аа...върна се много бързо! – усмихна се тя насила
-Какви ги говориш, нямаше ме половин час!??
Горката Сакура не знаеше какво още да каже.С всяка дума се заплиташе все повече и накрая реши просто да не говори. Червенокосия се направи,че не чува всичките тези глупости и седна до нея. Когато погледна обаче какво е взела за пиене, разбра че има нещо...
-Аа...Сакура добре ли си? Има ли ти нещо?? – попита я момчето.
-Н'-н-ее...разбира се! Защо?
Гаара наклони очи кам чашите, пълни със сокче капи, а Сакура се усмихна...насила. Келнера минаваше наблизо и те си взеха нормално пиене. Момичето вече не издържаше и се измъкна за момент с обяснениет...
-Отивам до тоалетната...
След като Сакура вече тръгна, Гаара сипа нещо в питието и` и тръгна след нея.

-Хей Саске... за какво си се замислил?? '- попита го брат му Итачи.
-Какво те засяга? – отговори му с тих глас той.
Докато се заяждаха покраи тах мина Конан и падна на земата.
-Уауу Конан...толкова си напушена!
-Животът не е ли прекрасен Саске... Итачи... Винаги съм искала да бъда като това момиче, безгрижна... щастлива... но не... живота ми винаги ме преебава!! ... (показва снимка на Сакура)
- Кое е това момиче, Конан – попита а Саске.
- Виж ти..виж ти...малкото братче Учиха се интересува от богаташчето Харуно. – каза Итачи с усмивка.
Саске млъкна и не каза ништо повече.
- Саске малко си закаснал. Онзи Гаара и взе доста, сигурно вече си изкарва страхотно.
- Защо си мислите, че ме интересува момиче което дори непознавам?
- Конан... в къщата на богаташа ли са!! 'попита Итачи, гледайки кам брат си. Конан отговори с ДА и големият Учиха зачака реакцията на Саске.

Излизайки от тоалетната Сакура вида силоет пред нея и побарза да попита кой е там. Гаара се показа и подаде на розовокоската чаша с водка. Каза и да я изпие и и хвърли странен поглед. Когато момичето му отказа и поиска да си тръгне, той я притисна до стената и и каза:
- Докато не я изпиеш нама да си тръгнеш от тук!
Момичето нямаше избор и отпи една глътка... после втора... трета и така до последната капка.
- Господи тази е много силна. Каква е? Не съм пила такава. –каза тя. --------О, сигурен съм. – усмихна се нагло червенокосото момче.
След тези думи, Сакура не издържа и падна на земята.
През това време Саске, подтикнат от любопитството си вървеше към къщата на Гаара. Знаеше, че нама да го пуснат, затова реши да влезе през прозореца. Чу стъпки и се скри зад една врата. Малко след това вида как някой носи на ръце момиче с... без съмнение това беше Сакура, момичето от сниммката... знаеше, че онзи някой всъщност бе Гаара... Саске ги проследи до една скрита стаичка на последният етаж. Малка, с много цветя, нямаше прозорци, а на стените бяха закачени еротични картини. Саске щеше да повърне, но искаше да помогне на момичето, затова реши да действа.

Следва продължение..
independent_heroine
independent_heroine
Състезател
Състезател
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Нед Юли 04, 2010 8:19 pm
4та глава

Гаара остави Сакура на едно от двете легла и откопча колана на панталоните си. След това ги свали и се доближи до розовокоската. Момичето се събуди от нежното му докосване и се огледа наоколо. Първото нещо, което бе пред очите и’ бяха устните на червенокоското. Той се приближи още по близо и и' каза:
- Знам, че това може да ти се стори странно, но а... - Гаара бе прекъснат от Сакура, която натика езика си в гърлото му под въздействието на тревата.
- Да...значи момчетата са свършили отлично работата си. – усмихна се момчето и се замисли, какво ли ще стане, ако и даде още една доза.
Изведнъж в стаята влезе Сай и каза:
- Братко, трябва да слезеш долу.
Гаара, хвърли по него стъклено шише, точно на милиметри от главата му, а след това се разби в една от картините.
- Какво става мамка му? – каза той ядосано
- Трябва да видиш Орочимаро! Вече се е напушил, разкарва се по масите по боксерки и пее “ Аз съм българче”
- Не ме интересува повикай охраната.
- Не си ли спомняш, ти ги уволни, за дето не бяха дали на Сакура вилица към супата.
Гаара не издържа и тръгна кам залата с гостите. Саске изчака докато се отдалечат и влезе в стаята. Там видя Сакура. О да, беше по красива от колкото на снимките, все пак беше вече гола. На Саске му се прииска да направи нещо повече от колкото да я спаси, но все пак реши да го остави за после. Вдигна розовокоската на ръце и я изнесе от стаята. Чу гласове, които бяха близо, а наоколо нямаше изход за навън. В този момент Гаара минаваше по коридора, на който бяха те. Учиха веднага скочи нагоре и се хвана за полюлея. Когато червенокосото момче влезе в стаята, Саске побърза да слезе надолу по стапълата, след което чу виковете на момчето. Учиха се добра до прозорец и тъкмо когато скочи Гаара го видя. Чернокоското хвърли камък по него и го уцели точно в главата, след което Гаара припадна. Когато Саске вече навлезе в гората се спъна и падна върху Сакура, която вече спеше. Реши да я събуди, но след това съжали, че го е направил. Тя се качи върху него и започна да го целува по всички възможни места. Не, че не му харесваше, но не му беше приятно да го гледат стадо пасящи коне.
След като Сакура се събуди осъзна, че не си е вкъщи и започна да крещи. Саске влезе в стаята и отново я завари гола. Розовокоската го гледаше странно, това беше най- хубавото момче, което е срещала. След като се завърна на земята и осъзна, че е без дрехи момичето побърза да се покрие, а той седна до нея и и' разказа всичко. Тя стоеше и го гледаше като китаец-българската азбука. Сакура изобщо не чуваше какво и говори той, искаше само да го гушне...като за начало. Колкото и да не слушаше, момичето се вцепени при думата “изнасили”.. и каза:
- Амм...защо не започнеш от начало?
Саске я погледна, като изкъпано коте и отиде да си легне понеже още беше нощ. Тъкмо когато момчето заспиваше, чу ужасяващ звук от съседната стаичка, където беше розовата коса. Взе нож от кухнята и тръгна бавно към вратата на стаята. Отвори я и влезе вътре с гръм и трясък, но единствения ужасаващ звук се носеше от хъркането на Сакура. Саске не можа да мигне до сутринта, защото всеки път когато затвореше очите си, косата му се изправаше още по-нагоре от “писъка” на Сакура.
Когато тя се събуди много и се ходеше до тоалетна и понеже не знаеше къде е преобърна къщата с главата надолу. След като я намери се върна в стаята си, но по погрешка влезе в тази на Саске,а той на свой ред каза:
- Махни се от тук чудовище такова. Какво искаш? Вече ми взе съня!
Сакура видя пред себе си...ам...не точно Саске, а негово подобие с големи, кървясали, изпъкнали очи, дрехите му изпокъсани от нокти и в ръцете си държеше мече без глава.
- Какво ти се е случило, леле?? Ти си по-зле и от мен, когато съм на кална баня.
- Ето какво причинава безсънието!-отговори тои..
От другата стая отново се чу звук, но този път беше от счупването на прозорец.
- Скрий се Сакура нещата загрубяват! - каза Саске и застана пред нея.

Следва продължение ..

PLZ COMENTSS ,,!! Turbo Girls And Power Boys 637210

Последната промяна е направена от independent_heroine на Нед Юли 04, 2010 10:35 pm; мнението е било променяно общо 8 пъти
independent_heroine
independent_heroine
Състезател
Състезател
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Вто Юли 13, 2010 6:31 pm
Ъъъ ето я главичката, сори за закъснениетоо ..

Глава 5 ..

Когато каза това, Сакура се зачуди за какво изобщо говори Саске. Ама разбира се, кой да зяпа по сексито докато той обяснява. Чуха се още шумове от стаята, значи вече са тук. Саске искаше да разбере и затова се стегна. Даде на розовокоската ножа си и и’ каза да стой там до второ нареждане. хД Момчето се запъти към вратата и я отвори леко. Чу се скърцане и Саске излезе в малкото и прашно коридорче. Той видя 4 нинджи, които бяха облечени в черни дрехи, подходящи за битка и имаха дълги остри мечове, които насочиха към него. На лицата си носеха маски, за да не ги разпознават и в коланите на кръста си имаха димки.
- Какво искате? Да не би да съм превишил скоростта? – попита ги Саске със зачуден поглед, все едно, че нищичко незнае.
-Да не би да ти приличаме на полицай, Учиха? – попита единият от маскираните, а чернокоското им се усмихна мило.
-Не не, просто се чудя за какво сте тук.
-Търсим Сакура Харуно. Тук ли е? – каза отново маскираниа мъж
-Какво? Коя? Не! Какво може да прави богаташко момиче тук? – отвърна им той и посочи стаите нататък! – Ако искате проверете сами.
Те кимнаха и претърсиха всичко, освен стаята пред която беше застанал Саске и където беше естествено и тяхната цел. След като свършиха се събраха отново там и единият от тях каза.
-Съжалаваме за безпокойствието! Предполагаме, че шефът пак е бил на градус.
Саске им кимна с глава и с усмивка на лице. Беше облекчен, че не се е наложил бой! Тъкмо когато нинджите бяха готови да си тръгнат, розовокоската отвори вратата и Саске падна по граб варху нея.
-Саске стига, защо ме държа затворена вътре все едно тук има нинджи които искат да ме отвлекът! – развика се момичето и с това привлече вниманието на маскираните глупаци.
-Ами, как да ти го обясня по-просто! С три думи, ами да, ИМА. – каза Саске и преглътна тежко, когато видя търсачите насреща си, а Сакура изпищя.
-Как го предпочиташ Саске? Болезнено или още по-болезнено? – когато каза това, нахалната нинджа се намираше на пода, а Саске му разказваше играта. Един от другите обаче го фрасна в тила и момчето припадна.
След около няколко часа чернокоското се събуди и осъзна, че ръцете му са здраво вързани за клон на дърво, а до него е лудата му позната Сакура. Преследвачите и’ ,си бяха направили лагерен огън, на който печаха месо. Единият се приближи до тях, или по скоро до Сакура.
-Ще е жалко да не опитаме такова парче преди да го продадем на шефа. – каза той, като огледа Сакура от всички страни и удари Саске с юмрук в лицето. Чернокоскота се ядоса много, някак си скъса важетата и като див бизон се хвърли насреща им. За жалост след поредния опит за ритник отново се озова по гръб на тревата и присви очи към тях.
-Виж ти! Грозната курва се събуди най-накря. – каза един от похитителите.
-КАКВОО?? – викна сънено момичето след което повали с един шамар човека пред нея.
-Сега вече я загазихте! – викна Саске и ги погледна стил devil smile.
Розовокоската се беше ядосала толкова, че докато Саске не вярваше на очите си, тя ги бе нахвърляла на камара и бе сложила крака си над тях.
-Саске, добре ли си? – извика момичето
-Ааа ..ааа..амм .. ти ..какво .. направи..аа..току що? – каза момчето несвързано и я огледа от горе до долу.
Сакура му се усмихна и го дръпна за ръката.
-Добре си пич!
Саске не издържаше повече. Това момиче го плашеше и в същия момент привличаше много.Какво ли щеше да прави с нея за по нататък..

Следва продължение ...
Sponsored content

Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите