Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down

Харесват ли ви историите?

12 - 50%
3 - 13%
9 - 37%

Общо гласове: 24

Poll closed
sexy_sis
sexy_sis
Новородено
Новородено
Female
От : sofiq
Рожден ден : 05.09.1992
Години : 32
Дата на рег. : 21.06.2010

red любовни истории

Пон Юни 21, 2010 6:26 pm
През юли се запознахме , беше топло , а ти беше излязал да потичаш...Аз седях на едно дърво пълно с цветчета, но без да искам обаче се подхлъзнах и паднах врху теб...Аз се извиних плахо, а ти се засмя и ме погали.От този ден нататък аз бях влюбена до уши в теб, но ти не искаше да разбереш това, ти гледаше всяко друго момиче , но не и мен.Възприемаше ме само ,като момичето , което падна върху теб, когато беше на шеснадесет...Един ден аз реших да изляза с друго момче , за да мога да те забравя, но ти пак се появи, но беше сам, което е странно, защото ти винаги си бил женкар...След срещата аз се прибрах и видях ,че имам мейл.Беше от теб, а в него пишеше"Сладка, помниш ли, когато падна върху мен в парка?Аз те погалих и искам пак да те галя, но ти вече си имаш друг, такаче , збогом!"мейла малко ме учуди ,но се съвзех на време и отговорих"Помня как паднах, беше леко заради теб.И аз си нямам друг.Обади ми се!"...Ние говорихме с часове.На другия ден ние излязохме, от тогава вече бяхме неразделни.Но до кога?!
Цуки
Цуки
Фен
Фен
Female
Рожден ден : 14.02.1995
Години : 29
Дата на рег. : 20.02.2010

red Re: любовни истории

Пон Юни 21, 2010 8:56 pm
Беше яко като го прочетох. Давай следващата история та да се разчувствам малко любовни истории 787605
-*-What The Hell-*-
-*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
Филми, сериали, детски
Female
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS

Пон Юни 21, 2010 9:31 pm
Можеш и още. Продължавай да се развиваш ! любовни истории 866878 любовни истории 476926
`M I N I
`M I N I
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996
Години : 28
Дата на рег. : 03.03.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden; Vampire Knight; Death note

Вто Юни 22, 2010 3:42 pm
Това ми хареса любовни истории 811726 Давай още любовни истории 631890 Такива истории са тъжни, ама аз си ги обичам :lah:
Fallen_AngeL
Fallen_AngeL
Бъдещ фен
Бъдещ фен
Female
От : Лудницата на 4км
Дата на рег. : 06.12.2009

Вто Юни 22, 2010 4:56 pm
На мен не ми хареса.
Съжалявам, но очаквах нещо по-добро от това, което си написала.
Започва добре, но после всичко се развива прекалено бързо, намаляват описанията на чувствата и има грешчици...
Ще прочета и следващото, може и да си променя мнението, но това точно не ми хареса.
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите