Obsessed
+6
KoniTy
Ŧħе_SлladuRчЭ
..Bunny-By..!!
-*-What The Hell-*-
..Miss Arrogant..
Sexy_Манячка..
10 posters
- Sexy_Манячка..Новородено
От : В Морето... хД.
Рожден ден : 23.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 22.06.2010
Obsessed
Вто Юни 22, 2010 6:00 pm
Не е мое!
Obsessed
Обсебени
Резюме
Той е син на наркотрафикант…
Тя е дъщеря на сутеньор…
Останали без семейства,те се опитват да продължат животите си.
Какво ще стане, когато съдбата пресече пътищата им?
Обсебени
Резюме
Той е син на наркотрафикант…
Тя е дъщеря на сутеньор…
Останали без семейства,те се опитват да продължат животите си.
Какво ще стане, когато съдбата пресече пътищата им?
Глава 1-ва
Той:
2 месеца по-рано…
– Хайде Саске! Закъсняваме за важна среща!
– Саске, слушай баща си,когато ти говори! – изкреще майка ми, която вече се бе настанила в лимузината.
– Все още не разбирам защо и аз трябва да присъствам на тези срещи? Толкова са скучни.
– Защото един ден…
– Да, да… знам. Един ден ще ръководя бизнеса. – казах аз извъртайки очите си. – Не искам да се занимавам с това. – запротестирах и шумно изпуфтях въздух, за да намаля напрежението.
– Никой не те пита и точка по въпроса.
Погледнах го яростно и след това се загледах през прозореца. По това време на денонощието, Чикаго кипеше от енергия. Уличните лампи минаваха светкавично през полезрението ми, оставяйки мъгляви следи от светлина. Баща ми е наркотрафикант, а сега имаме много голяма среща за много голяма сделка. След около половин час път, лимузината спря пред една не много елитна сграда. Слезнах от колата и се огледах. Това приличаше на публичен дом.
– Спри да оглеждаш, а влизай вътре – каза баща ми и премина покрай мен, сякаш бях пътен знак.
Влязохме в сградата, минавайки по един дълаг коридор, докато не достигнахме до една врата. Баща ми натисна дръжката, отваряйки вратата.Отвътре изскочи облак дим, обграждайки ни със своята задушливост. Прокашлях се и се огледах. Май се оказах прав, когато си помислих,че това тук прилича на публичен дом.
Гледката беше следната:
Задимено, страхотни полуголи мацки, тамцуващи в скутовете на клиентите си. Погледът ми шареше навсякаде, докато не попаднах на една много красива.Тя ме гледаше перверзно. Ръцете й играеха по цялото й тяло. Прокара едната си ръка през гърдите си и стигна бавно устните си, с които засмука жадно показалеца си. Погледът и изразяваше неудържимо желание. Леко отскъбна показалеца от сладките си устни и ми направи знак, за да отида при нея. Не бях усетил кога ченето ми беше увиснало до земята. Започвах да усещам как топлина се спуска по тялото ми. Изпуфтях шумно и раздърпах вратовръзката си, неоткъсвайки поглед от нейния.
– Затвори си устата и спре да я зяпаш така! Сега не е време за това. – каза баща ми шепнейки в ухото ми и леко побутвайки ме напред. Леко поклатих глава и преглътнах звучно. Изкачихме се по едни стълби, а точно пред нас се яви една огромна двойна врата.
Не ми се занимаваше със сделки, сега ми се въртеше само едно в главата– образът на момичето.
– Татко…– той се обърна и ме изгледа подозрително. – Май трябва да отида до тоалетната.
– Добре,но не се бави. – каза той, и с майка ми влязоха в залата.
Върнах се обратно в задимената стая, но там нямаше и следа от момичето. Тръгнах по един от многото коридори. Имаше много врати. Започнах да отварям всяка, една по една. Докато отварях последната, иззад мен се чу примамлив глас:
– Нещо определено ли търсиш?
Обърнах се бавно, а на стената се бе облегнала тя, навивайки на пръста си кичур коса.
– Точно определено.– отвърнах аз и се приближих на самтиметър от лицето й.
– На колко си?– попита тя.
– На двадесет. Има ли проблем?
– По принцип харесвам мъже над тридесет години.
– Сигурен съм, че след няколко секунди ще харесваш повече мъжете на двадесет.– казах аз, притискайки я до стената и увивайки едното й бедро около кръста ми.Бързо повдигнах и другото и я вкарах в стаята хвърляйки я върху леглото. Започнах да разкъсвам оскъдното й облекло, когато от някъде се чуха изстрели.
– По дяволите!- изръгах на глас.
Бързо забравих за голото момиче до мен и изкарах пистолета си от вътрешната страна на съкото.Да, бях обучен да боравя с оръжие и знаех няколко бойни хватки за всеки случай, все пак съм син на наркотрафикант, а това е опасен бизнес. Подадох леко главата си в коридора и огледах внимателно. Истрелите идваха от горния етаж, на който бяха родителите ми. Коридорът беше чист и се запътих към голямата зала. Отвътре беше тихо. Отваряйки вратата, влязох в стаята. Всичко бе в кръв. Видях баща си да лежи мъртав на пода, белязан от смъртоносно огнестрелна рана точно в средата на челото. Погледнах към безжизнената си майка, която лежеше мъртва на пода. Гърлото й бе разрязано от ухо до ухо. Гледката беше неприятна. Всички бяха избити. Семейство Лоурънс и...моето. Незнам кой е направил това, но някой ден ще си плати.
Тя: (сега разказвам за момиче на бара в стриптиз клиба)
В днешни дни.
Изминаха два месеца от както убиха семейството ми. Знам кой е убиецът-чичо ми...Джон. Бе завладян от идеята за власт. Искал е да притежава всичко наше. След като учисти семейството ми, се опита да затрие и мен от лицето на света. Успях да се измъкна като по чудо. Сега живея в Ню Йорк, ако това може да се нарече живот. Парите са ми на свършване и работя в един бар като барманка.. без пари само и само, за да може да живея там, поради простата причина, че не мога да си позволя да наема апартамент. Прехраната си я изкарвам от бакшишите, които получавам.
Вечерта бе студена, а барът пълен. Полуголи момичета танцуваха по пилоните, а мъжете им се наслаждаваха. Не мога да разбера само защо се унижаваха така. Първо танцувайки, а след това и отдавайки се на някоя отвратителна свиня.
Докато наблюдавах съжаляваки едно от момичетата, попаднах на най-прекрасните очи, които бях виждала, дълбоки черн очи. Бяха на момче на около двадесет години. Беше красив, висок със страхотно тяло, което се очертаваше под черната му прилепнала тениска и черна непокорна коса. Наблюдавайки го тайно как набутва бакшиши в бикините на стриптизьорката, попаднах на искрящия му поглед, който ме пронизваше и ме караше да потрепвам. В този момент, той издърпа бакшиша си обратно, а аз отклоних погледа си от него. Продължих да мия чашите си. Усетих груба и тежка ръка върху врата си.
- Слушай малката!- Шефът ми крещеше в ухото.-Не помня как ти е името.
- Сакура.-отвърнах аз.
- Все ми е тая. Искам да се качиш на пилона. Там ще ми вършиш много по-добра работа. Не бива да пропилявам така красотата ти. Знаеш ли колко пари мога да спечеля от теб? Много. Така че върви да се събличаш.-каза той и пусна вече почервенелия ми врат.
- Не искам.-отвърнах аз. Той се обърна впервайки в мен най-отвратителния си, злобен поглед.
- Никой не те пита. Или излизаш да танцуваш или можеш да напуснеш. Ясен ли съм,красавице?- извика той и се запъти нанякъде.
Не мога да повярвам, че иска това от мен. Не мога да го направя. Предпочитам да спя на някоя пейка в парка, отколкото да ме докосват гнусни мъже.
От яд стиснах чашата в ръката ми и тя се счупи, разрязвайки дланта ми. Погледнах кървящата си ръка и я пъхнах под течаштата струя вода.
Няма да остана тук и минута повече. Спрях водата и се запътих към задната стаичка, за да събера нещата си. Когато бях готова тръгнах към изхода и тогава се блъснах в някого. Вдигнах безразлично поглед и видях красивото момче. Просто стояхме и се гледахме без да си кажем и дума. Нямах и намерение, сега единствено се интересевах как да се измъкна по-бързо от тази дупка. Заобиколих го и излязох навън.
Валеше дъжд и беше студено. Огледах се наоколо и отново ме обзе страхът от самотата, която сега бе най-добрата ми приятелка. Закрачих по студените самотни улици, без цел, без посока, в която да поема. Приличах на самотно листо подухвано от вятъра в незнайна посока. Капките дъж се удряха във вече мокрото ми тяло и се сливаха със сълзите, които не можех да преглътна. Седнах на една спирка, заравяйки лицето в дланите си. Захлипах тежко опитвайки се да премахна огромното напрежение, което се тъеше в мен. Тогава усетих нежна милувка по дългата си коса. Стреснах се и рязко се отдръпнах назад. Ококореният ми поглед попадна на същите дълбоки очи, които наблюдавах с интерес по-рано тази вечер.
- Не се страхувай.Няма да ти направя нищо.
Повярвах му и се отпуснах на мястото си.
- Саске. Приятно ми е.
- Сакура. На мен също. - Отговори розовокосата. О да, тя имаше розова коса, достигаша до гъза й и зелени очи, който точно сега се пълнеха с изненада и страх.
- Имаш ли нужда от помощ?- попита ме той.
Не исках да признавам слабоста си, но поклатих положително глава. Усмивка се разля по лицето му.
- Може да останеш при мен.- каза чернокосия, а аз го гледах с невярващия си поглед.
- Чух какво каза онова шефът ти, за това направо ти предлагам помоща си. Е, какво ще кажеш?
Незнаех дали мога да му вярвам, но той бе единственото ми спасение за сега. Мога само да се надявам да бъде свестен. Отново поклатих глава и казах:
- Съгласна съм.
Следва продължение!
Е, ваш ред е! !
Е, ваш ред е! !
- ..Miss Arrogant..Състезател
От : .. Somewhere where u have never been !..
Дата на рег. : 26.05.2010
Re: Obsessed
Вто Юни 22, 2010 6:12 pm
Много е хубаво !
Поздравления за авторката!
Пускай следващата глава, когато можеш !
Поздравления за авторката!
Пускай следващата глава, когато можеш !
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS
Вто Юни 22, 2010 6:19 pm
O, да. Като изключим някои грешки. Много е добро. НО това описание ми бръкна да не ти казвам къде. Ако си търсиш редактор, пиши ми ЛС. Знам, че фика не е твой, но мисля, че има нужда от редакция.Sexy_Манячка.. написа: О да, тя имаше розова коса, достигаша до гъза
- ..Bunny-By..!!Аниме/манга/филми/сериали
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Години : 28
Дата на рег. : 19.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!
Вто Юни 22, 2010 10:47 pm
Ох въпреки чувството че фика е сасусаку наистина става интересно и РАЗЛИЧНООООО
БРАВО на авторката и качваи следващата глава
БРАВО на авторката и качваи следващата глава
- Ŧħе_SлladuRчЭМодератор на раздел "Фикчета"
Рожден ден : 23.06.1996
Дата на рег. : 07.12.2009
Вто Юни 22, 2010 11:20 pm
Тогава когато й се скра шефа ми напомни на Дивата Котка, но няма значение. Беше ми интересно, браво , само това описание с ''гъза'' не беше много намясто ХД. Айде сега е твой ред-пущай главата!
- KoniTyФен
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Години : 26
Дата на рег. : 13.02.2010
Сря Юни 23, 2010 3:54 pm
Според мен единствената ти грешка беше в описанието с косата ! Нека да видим и следващата глава !
- Sexy_Манячка_Развиващ се
От : В морето!.. хД.
Рожден ден : 23.06.1995
Години : 29
Дата на рег. : 23.06.2010
Сря Юни 23, 2010 9:38 pm
Глава 2-ра
Той:
Намирахме се пред вратата на апартамента ми. Отваряйки вратата й направих път да влезе преди мен. Докато минаваше от нея се разнесе прекрасен аромат, който се бе слял с мириса на дъжд. Цялата беше подгизнала, но пак изглеждаше прелестно.Мократа й розова коса беше заплетена, а черният й грим се бе размазал около кристално зелените й очи, но това й придаваше някакъв чар.
- Това е апартаментът ти?- попита тя невярващо. Наистина беше огромен и
обзаведен по последния писък на модата.
- Амии... да-казах аз почесвайки се по тила, а тя продължаваше да оглежда навсякъде.
- Може ли да се изкъпя. След този дъжд имам нужда от горещ душ.
- Разбира се!-отвърнах й с усмивка и тръгнах да й показвам банята.
- Това е банята.-посочих вратата в дъното.- А това е спалнята.- казах аз,а тя влезе вътре, за да я огледа. Стоеше и се взираше в леглото докато най-сетне не попита:
- Само една спалня ли имаш?-попита тя.
- Ами да.- отвърнах без да се замислям.
- Значи е само едно легло?- сега разбрах на къде бие. Проблемът й беше, че трябва да е с мен на едно легло. Може би ще каже : „Е,не може ли да спиш на дивана?” Истината е, че нямам дивани, а дървени кушетки, които са адски неудобни за спане.
- Не се притеснявай.Ти ще си седиш в твоята половина, аз в моята. Така става ли?
- Мисля, че да. А сега може ли да се изкъпя?-попита отново тя.
- Ама разбира се, нали ти казах , че може.-отвърнах аз. Тя продължаваше да ме гледа ококорено, но не разбирах защо.
- Би ли излязъл, за да се съблека.-помоли ме тя, а аз чак сега се усетих, че трябва да напусна стаята.
- Оууу..ъъъ..дааа. Излизам.- казах аз затваряйки вратата зад себе си. Тръгнах към кухнята, за да си взема един 7up. Отворих кутийката и отпих жадно от нея, като се запътих към хола. Когато минавах покрай спалнята, забелязах, че не бях затворил хубаво вратата и можех да видя как Сакура се събличаше. Голяма буца заседна на гърлото ми и преглътнах звучно, опитвайки се да я премахна, но нямаше никакъв ефект. Просто стоях и наблюдавах как разголва красивото си тяло. Започна от мократа си блуза. Повдигайки я, се разкри красива гледка. По изваяния й гръб бе изрисувана татуировка на пеперуда, която минаваше през талията й и достигаше до изваяното й пъпче. Имаше страхотни гърди, стегнати и
хубаво оформени. Започна бавно да сваля тесните си дънки,опипвайки с длани бедрата си. Започнах да се разгорещявам и вряла пот изби по челото ми. Толкова се бях отплеснал по нея, че без да искам бутнах една ваза, която стоеше близо до кракът ми. Тя извърна глава към вратата и аз бързо притичах до кушетката и се отпуснах блажено. Тя подаде главата си от вратата и попита:
- Всичко наред ли е?-аз кимнах с глава.
- Разбира се... - казах леко превъзбудено и пуснах усмивката да пробяга по лицето ми.
- Окей.-каза тя и се скри отново в спалнята, този път затваряйки плътно вратата след себе си.
"По дяволите!Как ще заспя до такова прелестно същество?"
40 минути по-късно
Отидох в кухнята, за да направя топъл шоколад. Бях се отплеснал когато чух зад гърба си:
- Саске?- гласът й погали ухото ми. Обърнах се, а там стоеше черешовото цветче с цялата си прелест. Току-що бе излязла от банята. От косата и се стичаха леки струйки вода, по прекрасната си кожа имаше капчици вода, приличащи на фини диаманти. Беше увила тялото си с оскъдна кърпа, която разкриваше дългите й крака. Приличаше на малка русалка изхвърлена на сушата от разгневилия се океан. Просто стоях вцепенен и хипнотизиран от красотата й. Исках да я докосна, да прокарам ръка по меката й кожа, да прокарам нос по шията й, вдишвайки аромата й.
- Саскеее?-каза тя, размахвайки ръка пред очите ми. – Тук Земя. Имаме ли
връзка?- каза тя, отприщвайки звънливия си смях на свобода.
- Ъъъ...Дааа, да.
- Може ли да облека някоя твоя тениска? Забравила съм си пижамата в бара.
- Ама...Разбира сеее! Ела,ще ти дам една.
Влязохме в стаята ми, като започнах да ровя из гардероба, за да й намеря
подходяща тениска.
- Тази?- попитах я аз, показвайки й една огромна сива тениска, която щеше да й седи като чувал.
- Тази става.-каза тя и пое тениската в ръцете си.
- Облечи се и ела, направил съм топъл шоколад.
- Добре.
Отидох в хола и седнах на дървените канапета. Отпих от чашата си,сменяйки канала. В този момент вратата на стаята се отвори и от там влезе ТЯ. Беше наистина сладка с тази тениска. Бавно пристъпи до канапето и седна до мен. Усетих хубавия й аромат. Исках да се потопя в него и да бъде моя, само моя. Подадох й чашата с шоколада, тя отпи глътка и след това попита:
- Имаш ли нещо по-тежко? Като уиски например?
- Да.- погледнах я подозрително.
- Сипи ми.- каза тя, а аз изпълних искането й.
- Е, ще ми разкажеш ли как стигна до тук?
- Дълга история...и неприятна.- каза тя с болка на лицето отпивайки от уискито.
- Имаме много време.-казах аз, подтиквайки я да говори. Исках да разбера повече за нея , за начинът й на живот. Исках да знам какво харесва, какво обича да прави и всичко свързано с нея.
- Как попадна в онази дупка?- Отпи още една глътка, въздъхна и започна да говори, насълзявайки очите си.
- Баща ми се занимаваше с не много хубав бизнес. Имахме пари. Не ми липсваше нищо, докато един ден в Чикаго не ги загубих. Това беше риска на професията на баща ми - имаше много врагове, които искаха да застанат начело на бизнеса и това и стана. След това се опитаха да убият и мен избягах и дойдох тук. Нямах много пари и не можех да си позволя да плащам квартира. Споразумях се с шефа на заведението, да работя без пари,а в замяна да нощувам там.
- Странно!-казах замисляйки се.-С мен се случи почти същото, само че успях да си взема парите. С какво се занимаваше баща ти?
- Срам ме е да си призная, но беше сутеньор.
"С това ставаха много прилики.Тогава нямахме ли среща със сутеньор?"
- Случайно да са били убити в публичен дом?-попитах аз.
- Да, заедно със...
Сякаш осъзнали нещо се погледнахме в очите.
- Колинс?-попита тя.
- Лоурънс?- попитах по същото време.
- Каза, че са се опитали да те убият?
- Да.
- Кой?
Продължително ме гледаше в очите сякаш се питаше дали да ми каже или да го запази в тайна.
- Не знам.-отвърна тя, вглеждайки се в сплетените пръсти на ръцете си. Взе чашата си и я изпи на екс.
- Знаеш.- гледах я в очите, а тя гледаше нервно в пръстите на ръцете си. Лъжеше ме. Хванах брадичката й и извъртях лицето така, че да ме гледа в очите.
- Кажи ми.- но от нея нито дума. - Кажи ми, по дяволите!- извиках в лицето й като я стисках здраво за раменете.
- Чичо ми.-каза тя, отронвайки кристалните си сълзи от прекрасните й зелени очи. Веднага съжалих за дето съм й се разкрещял.
- Извинявай!-казах аз бършейки сълзите й и обгръщайки я в "желязна"
прегръдка. Гледаше ме с тези блестящи от сълзите очи и просто вече не можех да издържам. Хванах я през кръста притискайки я близо до тялото си. Тя трепереше в ръцете ми, а аз прокарах носът си по ароматната й шия вдишвайки дълбоко. Усещах сърцето й как бие лудо, сякаш искаше това, което и аз. Приближих се бавно до
устните й все още колебаейки се дали да я целуна, но тогава най-неочаквано тя въздъхна, хвана вратът ми с длан и ме придърпа към себе си. Усещането беше невероятно. Топлия й език се преплиташе с моя в страстна целувка. Исках да усетя мекотата на кожата й и прокарах ръката си по голото й бедро.Тя изстена и мушна ръцете си под потника ми, издирайки гърбът ми с нокти.
- Това е грешка. -каза тя дишайки тежко.
- Не, не е.-отвърнах аз и я повдигнах, а тя уви краката около талията ми.
Опрях я на близката стена. Мушнах ръката си под широката тениска, стигайки до перфектните й гърди. Тя захапа възглавничката на ухото ми, мъркайки като котка. Коварната усмивка пробяга по лицето ми. Влязох в стаята ми полагайки я на леглото. Съблякох тениската. Хванах ръцете й над главата и прокарах езикът си по тялото й. Играех си с нея, побърквах я, а тя стенеше неудържимо под горещото ми тяло.
- Сега, направи го сега.-каза тя стенейки.
- Не, не още. – исках просто да я побъркам до краен предел.
- Моля те, направи го!-почти извика тя, като се опитваше да ме придърпа
по-близо до себе си. Накрая проникнах в нея, усещайки приятната й топлина. Ускорявах и намалявах тласъците си. Стенанията се откъснаха от гърлото ми, показвайки степента ми на удоволствие. Обърнах я така, че да виждам възбуждащия й гръб, прониквайки отново в нея и ускорявайки тласъците си. Усетих я как наближаваше кулминацията си. Забавих движенията си, за да понамаля удоволствието й. Гледах я с дяволски поглед. Беше толкова гореща. Не исках да я измъчвам повече
и отново ускорих движенията си. Усетих екстаза й. Тя изви гърба си назад, след което ме захапа за врата. Няколко секунди след нея почувствах вълшебното облекчение. Гръмък стон се откъсна от гърлото ми, показвайки огромното ми удоволствие. Целунах я нежно по устните и казах:
- Сега мислиш ли, че беше грешка?
Следва продължение ...
Той:
Намирахме се пред вратата на апартамента ми. Отваряйки вратата й направих път да влезе преди мен. Докато минаваше от нея се разнесе прекрасен аромат, който се бе слял с мириса на дъжд. Цялата беше подгизнала, но пак изглеждаше прелестно.Мократа й розова коса беше заплетена, а черният й грим се бе размазал около кристално зелените й очи, но това й придаваше някакъв чар.
- Това е апартаментът ти?- попита тя невярващо. Наистина беше огромен и
обзаведен по последния писък на модата.
- Амии... да-казах аз почесвайки се по тила, а тя продължаваше да оглежда навсякъде.
- Може ли да се изкъпя. След този дъжд имам нужда от горещ душ.
- Разбира се!-отвърнах й с усмивка и тръгнах да й показвам банята.
- Това е банята.-посочих вратата в дъното.- А това е спалнята.- казах аз,а тя влезе вътре, за да я огледа. Стоеше и се взираше в леглото докато най-сетне не попита:
- Само една спалня ли имаш?-попита тя.
- Ами да.- отвърнах без да се замислям.
- Значи е само едно легло?- сега разбрах на къде бие. Проблемът й беше, че трябва да е с мен на едно легло. Може би ще каже : „Е,не може ли да спиш на дивана?” Истината е, че нямам дивани, а дървени кушетки, които са адски неудобни за спане.
- Не се притеснявай.Ти ще си седиш в твоята половина, аз в моята. Така става ли?
- Мисля, че да. А сега може ли да се изкъпя?-попита отново тя.
- Ама разбира се, нали ти казах , че може.-отвърнах аз. Тя продължаваше да ме гледа ококорено, но не разбирах защо.
- Би ли излязъл, за да се съблека.-помоли ме тя, а аз чак сега се усетих, че трябва да напусна стаята.
- Оууу..ъъъ..дааа. Излизам.- казах аз затваряйки вратата зад себе си. Тръгнах към кухнята, за да си взема един 7up. Отворих кутийката и отпих жадно от нея, като се запътих към хола. Когато минавах покрай спалнята, забелязах, че не бях затворил хубаво вратата и можех да видя как Сакура се събличаше. Голяма буца заседна на гърлото ми и преглътнах звучно, опитвайки се да я премахна, но нямаше никакъв ефект. Просто стоях и наблюдавах как разголва красивото си тяло. Започна от мократа си блуза. Повдигайки я, се разкри красива гледка. По изваяния й гръб бе изрисувана татуировка на пеперуда, която минаваше през талията й и достигаше до изваяното й пъпче. Имаше страхотни гърди, стегнати и
хубаво оформени. Започна бавно да сваля тесните си дънки,опипвайки с длани бедрата си. Започнах да се разгорещявам и вряла пот изби по челото ми. Толкова се бях отплеснал по нея, че без да искам бутнах една ваза, която стоеше близо до кракът ми. Тя извърна глава към вратата и аз бързо притичах до кушетката и се отпуснах блажено. Тя подаде главата си от вратата и попита:
- Всичко наред ли е?-аз кимнах с глава.
- Разбира се... - казах леко превъзбудено и пуснах усмивката да пробяга по лицето ми.
- Окей.-каза тя и се скри отново в спалнята, този път затваряйки плътно вратата след себе си.
"По дяволите!Как ще заспя до такова прелестно същество?"
40 минути по-късно
Отидох в кухнята, за да направя топъл шоколад. Бях се отплеснал когато чух зад гърба си:
- Саске?- гласът й погали ухото ми. Обърнах се, а там стоеше черешовото цветче с цялата си прелест. Току-що бе излязла от банята. От косата и се стичаха леки струйки вода, по прекрасната си кожа имаше капчици вода, приличащи на фини диаманти. Беше увила тялото си с оскъдна кърпа, която разкриваше дългите й крака. Приличаше на малка русалка изхвърлена на сушата от разгневилия се океан. Просто стоях вцепенен и хипнотизиран от красотата й. Исках да я докосна, да прокарам ръка по меката й кожа, да прокарам нос по шията й, вдишвайки аромата й.
- Саскеее?-каза тя, размахвайки ръка пред очите ми. – Тук Земя. Имаме ли
връзка?- каза тя, отприщвайки звънливия си смях на свобода.
- Ъъъ...Дааа, да.
- Може ли да облека някоя твоя тениска? Забравила съм си пижамата в бара.
- Ама...Разбира сеее! Ела,ще ти дам една.
Влязохме в стаята ми, като започнах да ровя из гардероба, за да й намеря
подходяща тениска.
- Тази?- попитах я аз, показвайки й една огромна сива тениска, която щеше да й седи като чувал.
- Тази става.-каза тя и пое тениската в ръцете си.
- Облечи се и ела, направил съм топъл шоколад.
- Добре.
Отидох в хола и седнах на дървените канапета. Отпих от чашата си,сменяйки канала. В този момент вратата на стаята се отвори и от там влезе ТЯ. Беше наистина сладка с тази тениска. Бавно пристъпи до канапето и седна до мен. Усетих хубавия й аромат. Исках да се потопя в него и да бъде моя, само моя. Подадох й чашата с шоколада, тя отпи глътка и след това попита:
- Имаш ли нещо по-тежко? Като уиски например?
- Да.- погледнах я подозрително.
- Сипи ми.- каза тя, а аз изпълних искането й.
- Е, ще ми разкажеш ли как стигна до тук?
- Дълга история...и неприятна.- каза тя с болка на лицето отпивайки от уискито.
- Имаме много време.-казах аз, подтиквайки я да говори. Исках да разбера повече за нея , за начинът й на живот. Исках да знам какво харесва, какво обича да прави и всичко свързано с нея.
- Как попадна в онази дупка?- Отпи още една глътка, въздъхна и започна да говори, насълзявайки очите си.
- Баща ми се занимаваше с не много хубав бизнес. Имахме пари. Не ми липсваше нищо, докато един ден в Чикаго не ги загубих. Това беше риска на професията на баща ми - имаше много врагове, които искаха да застанат начело на бизнеса и това и стана. След това се опитаха да убият и мен избягах и дойдох тук. Нямах много пари и не можех да си позволя да плащам квартира. Споразумях се с шефа на заведението, да работя без пари,а в замяна да нощувам там.
- Странно!-казах замисляйки се.-С мен се случи почти същото, само че успях да си взема парите. С какво се занимаваше баща ти?
- Срам ме е да си призная, но беше сутеньор.
"С това ставаха много прилики.Тогава нямахме ли среща със сутеньор?"
- Случайно да са били убити в публичен дом?-попитах аз.
- Да, заедно със...
Сякаш осъзнали нещо се погледнахме в очите.
- Колинс?-попита тя.
- Лоурънс?- попитах по същото време.
- Каза, че са се опитали да те убият?
- Да.
- Кой?
Продължително ме гледаше в очите сякаш се питаше дали да ми каже или да го запази в тайна.
- Не знам.-отвърна тя, вглеждайки се в сплетените пръсти на ръцете си. Взе чашата си и я изпи на екс.
- Знаеш.- гледах я в очите, а тя гледаше нервно в пръстите на ръцете си. Лъжеше ме. Хванах брадичката й и извъртях лицето така, че да ме гледа в очите.
- Кажи ми.- но от нея нито дума. - Кажи ми, по дяволите!- извиках в лицето й като я стисках здраво за раменете.
- Чичо ми.-каза тя, отронвайки кристалните си сълзи от прекрасните й зелени очи. Веднага съжалих за дето съм й се разкрещял.
- Извинявай!-казах аз бършейки сълзите й и обгръщайки я в "желязна"
прегръдка. Гледаше ме с тези блестящи от сълзите очи и просто вече не можех да издържам. Хванах я през кръста притискайки я близо до тялото си. Тя трепереше в ръцете ми, а аз прокарах носът си по ароматната й шия вдишвайки дълбоко. Усещах сърцето й как бие лудо, сякаш искаше това, което и аз. Приближих се бавно до
устните й все още колебаейки се дали да я целуна, но тогава най-неочаквано тя въздъхна, хвана вратът ми с длан и ме придърпа към себе си. Усещането беше невероятно. Топлия й език се преплиташе с моя в страстна целувка. Исках да усетя мекотата на кожата й и прокарах ръката си по голото й бедро.Тя изстена и мушна ръцете си под потника ми, издирайки гърбът ми с нокти.
- Това е грешка. -каза тя дишайки тежко.
- Не, не е.-отвърнах аз и я повдигнах, а тя уви краката около талията ми.
Опрях я на близката стена. Мушнах ръката си под широката тениска, стигайки до перфектните й гърди. Тя захапа възглавничката на ухото ми, мъркайки като котка. Коварната усмивка пробяга по лицето ми. Влязох в стаята ми полагайки я на леглото. Съблякох тениската. Хванах ръцете й над главата и прокарах езикът си по тялото й. Играех си с нея, побърквах я, а тя стенеше неудържимо под горещото ми тяло.
- Сега, направи го сега.-каза тя стенейки.
- Не, не още. – исках просто да я побъркам до краен предел.
- Моля те, направи го!-почти извика тя, като се опитваше да ме придърпа
по-близо до себе си. Накрая проникнах в нея, усещайки приятната й топлина. Ускорявах и намалявах тласъците си. Стенанията се откъснаха от гърлото ми, показвайки степента ми на удоволствие. Обърнах я така, че да виждам възбуждащия й гръб, прониквайки отново в нея и ускорявайки тласъците си. Усетих я как наближаваше кулминацията си. Забавих движенията си, за да понамаля удоволствието й. Гледах я с дяволски поглед. Беше толкова гореща. Не исках да я измъчвам повече
и отново ускорих движенията си. Усетих екстаза й. Тя изви гърба си назад, след което ме захапа за врата. Няколко секунди след нея почувствах вълшебното облекчение. Гръмък стон се откъсна от гърлото ми, показвайки огромното ми удоволствие. Целунах я нежно по устните и казах:
- Сега мислиш ли, че беше грешка?
Следва продължение ...
- ..Bunny-By..!!Аниме/манга/филми/сериали
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Дата на рег. : 19.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!
Сря Юни 23, 2010 10:00 pm
Започва да става все по интересно и по интересно
аиде качваи и следващата глава
Защото тази бе превъзходна :uhaa:
- KoniTyФен
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Години : 26
Дата на рег. : 13.02.2010
Сря Юни 23, 2010 11:04 pm
Да качвай по - бързо следващата глава !!!!
- Flying CatМодератор на раздел "Фикчета"
От : Пловдив
Рожден ден : 18.04.1926
Години : 98
Дата на рег. : 12.10.2009
Чет Юни 24, 2010 12:17 am
+1sasusaku96 написа:Започва да става все по интересно и по интересно
- Fallen_AngeLБъдещ фен
От : Лудницата на 4км
Дата на рег. : 06.12.2009
Чет Юни 24, 2010 8:20 pm
Нещо, което да ми грабне вниманието.
Идеята е добра и определено можеш да пишеш.
Имаше малко правописни грешки, но това не е фатално.
Имам само 1 по-голяма забележка и тя е да не сменяш лицата от които пишеш. Ако пишеш в 1 лице, пиши всичко така, а не да започнеш в 1-во, а после изведнъж да минеш в 3-то.
Имам само 1 по-голяма забележка и тя е да не сменяш лицата от които пишеш. Ако пишеш в 1 лице, пиши всичко така, а не да започнеш в 1-во, а после изведнъж да минеш в 3-то.
- Sexy_Манячка_Развиващ се
От : В морето!.. хД.
Рожден ден : 23.06.1995
Години : 29
Дата на рег. : 23.06.2010
Чет Юни 24, 2010 10:12 pm
ToTooo написа:Нещо, което да ми грабне вниманието.
Добре! Мерси че ме допреди!
Хора нека съобщя и тука!
Утре заминавам за НЮ ЙОРК!
Фика ще го продължа на 10ти след като свърша с другия!
А, ако ми е на кеф ще дам за редактиране главите и ще ги пусна по-рано!
Мерси!
- sakura46Състезател
От : Ада хД
Рожден ден : 29.08.1996
Дата на рег. : 27.01.2010
Нед Юни 27, 2010 11:47 pm
фика ти е божествен нямам думи ... Чакам за още главички :П
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите