ISTINA
+14
sakura_vampire
NaruHina_95
Цуки
just_angel
Hermi
Vεrsus Alvαro
Fallen_AngeL
Sexy_Mileidy
*Alx*
Lover.
..Miss Arrogant..
Privaте L♥ve
Sweeney Todd
Amorphis
18 posters
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- AmorphisНовородено
Дата на рег. : 26.06.2010
ISTINA
Съб Юни 26, 2010 11:48 am
First topic message reminder :
IZVINQVAM SE 4e pi6a na latinica prosto nqmam Flex Type : zdr na vsi4ki znam 4e vsi4ki mnogo se kefite na bliznacite no e kraino vreme da se razbere istinata,makar 4e tq mi kostva mnogo ve4e nqma smisal da q premul4avam.Tiq pi4ove ne su6testvuvam da znaete te sa izmisleni ot Galq[Tsunade_87] za da se bazika s horata i za da si povdigne samo4uvstvieto,za6toto kazva 4e s neq nikoi ne iskal da govori,a s Marto vsi4ki mnogo dobre se razbirali s neq, zatova suzdade iliuziqtra za tozi Marto i luje6e vsi4ki tuk.Az mnogo mnogo se izvinqvam za tova 4e ne go kazah po rano no i bqh obe6tal a az si spazvam obe6taniqta no mi izgurmqha bu6onite i go kazah samo na edin 4ovek i toi re6i 4e ne iska da me vijda ve4e za6toto smqta 4e sum go izlugal.Az mnogo durjah na toq 4ovek i za tova sega obe6tavam na Galq 4e 6te stovarq ADA na glavata i zaradi tova koeto mi pri4ini.Taka 4e ako go vidite toq marto da si znaete 4e tova e Galq ili Tsunade_87 za tiq koito ne i znaqt imeto.A i Gale qvno Daq e bila prava za vsi4ko korto kazva6e za teb.
IZVINQVAM SE 4e pi6a na latinica prosto nqmam Flex Type : zdr na vsi4ki znam 4e vsi4ki mnogo se kefite na bliznacite no e kraino vreme da se razbere istinata,makar 4e tq mi kostva mnogo ve4e nqma smisal da q premul4avam.Tiq pi4ove ne su6testvuvam da znaete te sa izmisleni ot Galq[Tsunade_87] za da se bazika s horata i za da si povdigne samo4uvstvieto,za6toto kazva 4e s neq nikoi ne iskal da govori,a s Marto vsi4ki mnogo dobre se razbirali s neq, zatova suzdade iliuziqtra za tozi Marto i luje6e vsi4ki tuk.Az mnogo mnogo se izvinqvam za tova 4e ne go kazah po rano no i bqh obe6tal a az si spazvam obe6taniqta no mi izgurmqha bu6onite i go kazah samo na edin 4ovek i toi re6i 4e ne iska da me vijda ve4e za6toto smqta 4e sum go izlugal.Az mnogo durjah na toq 4ovek i za tova sega obe6tavam na Galq 4e 6te stovarq ADA na glavata i zaradi tova koeto mi pri4ini.Taka 4e ako go vidite toq marto da si znaete 4e tova e Galq ili Tsunade_87 za tiq koito ne i znaqt imeto.A i Gale qvno Daq e bila prava za vsi4ko korto kazva6e za teb.
- HermiСъстезател
Дата на рег. : 14.12.2009
Re: ISTINA
Съб Юни 26, 2010 8:55 pm
Аз имам доказателство и ако мибъде разрешено ще го предоставя. стига само моничето от дискусията да се съгласи, защото и е нейно право.sakura_vampire написа:Аве хора за ко са заяждате? Верно и аз си мисля че има нещо съмнително в тия близнаци ама някой да има доказателства. А не всички да тръгват да ги нападат заради някой тукощо регнал се (дет и на кирилица не пише). Първо да почне на кирилица да пише и после да напада който и да е.Второ искам доказателства. Все пак не забравяйте, че всеки е невинен до доказване на противното. Така че, когато имате доказателства ги постнете тук, че всички да ги видят. А дотогава и тримата (или Галя) са невинни.
- ТопчетуCosplay fan
Дата на рег. : 25.07.2008
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto, SNK, FMA Brotherhood, OHSHC, Hellsing, Ginga Densetsu Weed
Съб Юни 26, 2010 8:55 pm
Ей, ама еднакви ли са им ИП-тата? Някой да провери първо.
И между другото - мое величие ги знае тези трикове, защото ги практикува Само дето моят мотив е просто фън, а не интриги ...
Всъщност, и на мен ми се стори странно да се появят двама близнаци у форума ни и после да скупчат цял фун клуб
Но признавам ... тая тсунаде е добра ... и мене заблуди даже
И между другото - мое величие ги знае тези трикове, защото ги практикува Само дето моят мотив е просто фън, а не интриги ...
Всъщност, и на мен ми се стори странно да се появят двама близнаци у форума ни и после да скупчат цял фун клуб
Но признавам ... тая тсунаде е добра ... и мене заблуди даже
- HermiСъстезател
От : Стола пред компютъра.
Рожден ден : 01.03.1996
Години : 28
Съб Юни 26, 2010 8:56 pm
Мда, тони го пусна вече. :Д
- *Alx*Админ на раздел Музика
От : sOmewhere in HeLL ^^
Рожден ден : 10.05.1991
Години : 33
Дата на рег. : 24.10.2008
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: 1. One Piece 2. Death Note 3. Hellsing 4. Kuroshitsuji 5. Strawberry Panic!
Съб Юни 26, 2010 8:59 pm
ем за мен този чат е достатъчен да докаже че "марто" е момиче.... но сега ще сверя ИП-тата и даже ще копна тук за да няма някой който да ме напада после..
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: 1. One Piece 2. Death Note 3. Hellsing 4. Kuroshitsuji 5. Strawberry Panic!
Съб Юни 26, 2010 9:15 pm
ето и доказателствито
- HermiСъстезател
От : Стола пред компютъра.
Рожден ден : 01.03.1996
Съб Юни 26, 2010 9:25 pm
Надявам се да няма повече фен гърли, разберете го най накрая. 17 годишните пичове ходят по дискотеки и си живеят живота, не си правете илюзии.
- Flying CatМодератор на раздел "Фикчета"
От : Пловдив
Рожден ден : 18.04.1926
Години : 98
Дата на рег. : 12.10.2009
Съб Юни 26, 2010 9:36 pm
Както винаги и Лизи да се включи.. хД макар че вече е късно ;Д хД
Според мен не е възможно изведнъж да се пръкнат двама хубави близнаци.. разбирам да бяха грозни, но няма дда отричам грозни и да се регнат в форум и да стоят нон-стоп в него. Вместо да ебат и пият до небето.. беше ми пределно ясно като започнах да се крам с тоя вампираа.. Имаше твърде женско писане.. И аз съм ги правила тея номера преди година.. хД
Според мен не е възможно изведнъж да се пръкнат двама хубави близнаци.. разбирам да бяха грозни, но няма дда отричам грозни и да се регнат в форум и да стоят нон-стоп в него. Вместо да ебат и пият до небето.. беше ми пределно ясно като започнах да се крам с тоя вампираа.. Имаше твърде женско писане.. И аз съм ги правила тея номера преди година.. хД
- Fallen_AngeLБъдещ фен
От : Лудницата на 4км
Дата на рег. : 06.12.2009
Съб Юни 26, 2010 9:37 pm
Искрено много моля някой админ или модератор да изтрие тамата : За приятелството от фиковете.
- sakura_vampireАниме/манга/филми/сериали
От : ВаРнА мОрЕтО сИнИтЕ вЪлНи.........
Рожден ден : 16.08.1996
Дата на рег. : 30.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Darker than BLACK, Ao no Exorcist, Kuroshitsuji, Ouran High School Host Club, Pandora Hearts, Fairy tail
Съб Юни 26, 2010 9:42 pm
ГО-МЕ-НА-СА-Й А колкото до Галя просто я съжелявам явно неща и хлопа. ДА изясне нещо НЕ СЪМ ФЕНКА НА БЛИЗНАЦИТЕ (Галя) И гомене Amorphis за дето и аз те нападнах (ама наистина почни да пишеш на кирилица)
- sand_teamБез спирачки
От : From The Music World <333
Рожден ден : 06.03.1993
Години : 31
Дата на рег. : 14.04.2009
Съб Юни 26, 2010 10:12 pm
Друг път да не тръгнете да правите пак на някви си измислени педерасти фенклубове, 'дето се регнали едва от 1 седмица, а вече станаха най-популярни във форума! Само не разбрах - За какво са го направили, кой мразят от този форум, че чак 3 регистрации да има??? Малко е странно, че изведнъж и 2-та спряха да пишат...Все едни, моето мнение не е важно!
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Юни 26, 2010 10:21 pm
Hermi написа:Надявам се да няма повече фен гърли, разберете го най накрая. 17 годишните пичове ходят по дискотеки и си живеят живота, не си правете илюзии.
Antistar написа:Както винаги и Лизи да се включи.. хД макар че вече е късно ;Д хД
е тфа вече го считам за обида.... кво искате да кажете, че след като аз съм 19 годишна съм задръстена, защото кисна у форума? или че съм грозна и няам с кой да излизам и да се занимавам......
- varto11Модератор
От : Шумен
Рожден ден : 17.11.1997
Години : 27
Дата на рег. : 23.07.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Death Note, Fullmetal Alchemist, Another, Avatar the last airbender, Avatar the legend of Korra
Съб Юни 26, 2010 10:27 pm
За скайпа и на мен въпросният Мартин ми каза същото като на теб. И при мен от 2 дена никой не ми пише от двамата. "Той" ми бе най - добър приятел/ка и сега го няма.*Alεx* написа:ying_yang написа:Има нещо наречено ай пи адрес, даже ако искаш ще ти копна ай питата от моя форум и ще ги сравним да видиш доста нещаjust_angel написа:Leko bace ti neshtyYy ne si dobre .. Kakto kaza *Alex* nemoje dark_vampire i brat mu Momcho da sa izmisleni .. Ako e taka kaji mi togava koi e otgovoren za skypovete im a ..?? Lele ama mn revnuvash nqma nachin Marto i Momcho da sa izmislini .. Shtoto po toq nachin mi kazvash che ni svalqt momicheta .. xD Mechtai si xD ..
1во ако обичаш пиши на кирилица
2ро искам ако може някой да ми каже как точно са и 3те регистрации за да мога да ги банна
3то да ти кажа и аз се уверих че това е 1 човек, защото откакто ми писа в скайп че няма да влиза повече у форума без да даде каквато и да е причина и "марто" и "момчил" спряха да влизат в скайп
4то не мислиш ли че момичето, което се е правило на "близнаците" може да е викнала някво момче за да говори с теб по скайп
5то за по-сигурно като ми кажете никовете им ще сверя IP-тата на 3та рега
6то ако някой има проблем с банването на въпросните-да се обърне към мен (:
Нищо чудно, че е правила клип със стихотворенията на tsunade87 тоест с нейни стихове. Много съжаляевам, че изгубих такъв приятел, но тази Галя направо незнам.
- Fallen_AngeLБъдещ фен
От : Лудницата на 4км
Дата на рег. : 06.12.2009
Съб Юни 26, 2010 11:30 pm
А аз какво да кажа?!
Водеше ми се приятелка от много време, а ме изигра без да й мигне окото.
Водеше ми се приятелка от много време, а ме изигра без да й мигне окото.
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Юни 26, 2010 11:48 pm
всеки е имал такива приятели а и да ти кажа е по-добре че си го усетила, защото в бъдеще ще имаш още много такива "приятели" и ако се случи нещо такова ще те боли по-малко
- sand_teamБез спирачки
От : From The Music World <333
Рожден ден : 06.03.1993
Години : 31
Дата на рег. : 14.04.2009
Нед Юни 27, 2010 12:10 am
Ох, аз вече претърпях подобен случей Т'ва вашето не е нищо. Мен ме болеше много, с нея бяхме като сестри, постоянно заедно бяхме, но едни ку*ви ми я отнеха После толкова много време плаках, бях наполовина ЕМО станала Стоях на едно място и от нищото започваше да ми се плаче, когато се сетех за нея Ся в училище се разминаваме, от време на време си говорим, но на ден само по едно-две изречения..
- just_angelПрохождащо
От : Montana
Рожден ден : 01.04.1996
Дата на рег. : 03.06.2010
Нед Юни 27, 2010 12:33 am
споко sand_team и аз имах такава * приятелка * , но курвата на класа ми я отне :@ сега си говорим от време на време ... И репликата е " Здрасти " , а въпроса след нея * Какво правиш * или * Как си* Преди плачеx при наи - малкия спомен за нещата които сме вършели , но постепенно спря да ми пука за нея и обурнах внимание на другите ми приятели и сега всичко е наред .. !! И ти си сигорно ще го преодолееш напълно след време
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Нед Юни 27, 2010 12:36 am
и аз така заради 1 курва се скарах с най-добрата ми приятелка....развали 11 годишно приятелство.. не си говорихме година и половина.. накрая майка й ме накара да я намеря в скайп и да си опраим отношенията и сега пак сме приятелки якото е че сега сме по-големи и гледаме на нещата по друг начин сякаш се разбираме повече
- Flying CatМодератор на раздел "Фикчета"
От : Пловдив
Рожден ден : 18.04.1926
Години : 98
Дата на рег. : 12.10.2009
Нед Юни 27, 2010 12:43 am
*Alεx* написа:Hermi написа:Надявам се да няма повече фен гърли, разберете го най накрая. 17 годишните пичове ходят по дискотеки и си живеят живота, не си правете илюзии.Antistar написа:Както винаги и Лизи да се включи.. хД макар че вече е късно ;Д хД
е тфа вече го считам за обида.... кво искате да кажете, че след като аз съм 19 годишна съм задръстена, защото кисна у форума? или че съм грозна и няам с кой да излизам и да се занимавам......
Ти си момиче, аз говоря за момчета..
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Нед Юни 27, 2010 1:05 am
ок де ок
- ..Miss Arrogant..Състезател
От : .. Somewhere where u have never been !..
Дата на рег. : 26.05.2010
Нед Юни 27, 2010 10:37 am
Начи мноу готина тема за приятелството се получи...
- Sweeney ToddManga Master
От : Мадагаскар
Дата на рег. : 03.04.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: няма да ти кажа. :D:D:D:D
Нед Юни 27, 2010 12:12 pm
всичко стана ясно..темата се заключва.
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Нед Юни 27, 2010 12:45 pm
ама я оставям тука за да може ивето да я види
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите