Раздвоена личност
+4
sakura46
Sexy_Манячка_
KoniTy
kris3nc3ty_
8 posters
- kris3nc3ty_Новородено
От : къЩата на Учиха ;)
Рожден ден : 18.02.1995
Години : 29
Дата на рег. : 29.06.2010
Раздвоена личност
Чет Юли 01, 2010 8:42 pm
Здравейте искам да напиша един фик.Малко наподобява на филма Хана Монтана :) Ако ви харесва пишете коментари за да знам дали да продължа
Сега ще ви разкажа за едно момиче с раздвоен живот.Истинското и име е Сакура Харуно.Тя е нова поп звезда.В училище всички я преследват затова тя реши да си купи перука и да излиза и ходи на училище с нея под името Каяни Ямашито (неможах да исмисля фамилия) Живее сама с баща си.Майка й се е развела с баща й докато тя е била на 6, а сега е на 16. Започвам. :)
Неделя сутрин Сакура си дояждаше закуската и гледаше турнето си на запис.
- Татко...
- Да?
- Дали пък не бях дебела с тази рокля?
- Глупости стоеше ти идеално!
- Добре,благодаря! Така и не си ми казал.
- Какво?
- В кое училище ще съм тази година?
- В същото.
- Но няма ли да ме познаят ОТНОВО?
- Спокойно мила,за всичко се е погрижил любимият ти баща!Ще носиш тази перука *показва й я*
- Аха,но защо точно черна?
- Другите цветове бяха свършили.
- ОК!
Целият и ден премина в избиране на дрехи в нейната лична гардеробна,но разбра МНОГО късно от баща си,че трябва да носи униформа.Преди и беше разрешено и без,
Понеделник сутрин в 06:30 Сакура се събуди,облече си униформата която включва къса пола,риза и вратовръзка (чисто червена) на момчетата пък беше дънки, риза и врътовръзка,изми се,закуси,погали кучето си за довиждане и тръгна за училише. Тя имаше чувството че е разбравила нещо:
- Ама разбира се! Забравих да сложа онази метла на главата си!
Тя се върна,сложия и пак тръгна.
Пристигна в училище,а няколко момчета я опътиха къде е стаята по биология.Тя влезе в стаята а там намери учителя да се кара с някакво момче. WTF!?! ТВА БЕШЕ СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИЯ САСКЕ УЧИХА!!! Той също е поп звезда. Като Стерлинг Кнайт.Мдамм!!! Учителя ме сложи да стоя пред него с някакво момиче на име Ино.(Само да ви кажа че тя е в същото училище само,че в друг клас,тоест Сакура) Остави си раницата и отиде до най-близкия павильон в училище за да си купи Кит Кат :)
Върна се в стаята.Седна на чина си но някой я изплаши до смърт когато.....
Сега ще ви разкажа за едно момиче с раздвоен живот.Истинското и име е Сакура Харуно.Тя е нова поп звезда.В училище всички я преследват затова тя реши да си купи перука и да излиза и ходи на училище с нея под името Каяни Ямашито (неможах да исмисля фамилия) Живее сама с баща си.Майка й се е развела с баща й докато тя е била на 6, а сега е на 16. Започвам. :)
Неделя сутрин Сакура си дояждаше закуската и гледаше турнето си на запис.
- Татко...
- Да?
- Дали пък не бях дебела с тази рокля?
- Глупости стоеше ти идеално!
- Добре,благодаря! Така и не си ми казал.
- Какво?
- В кое училище ще съм тази година?
- В същото.
- Но няма ли да ме познаят ОТНОВО?
- Спокойно мила,за всичко се е погрижил любимият ти баща!Ще носиш тази перука *показва й я*
- Аха,но защо точно черна?
- Другите цветове бяха свършили.
- ОК!
Целият и ден премина в избиране на дрехи в нейната лична гардеробна,но разбра МНОГО късно от баща си,че трябва да носи униформа.Преди и беше разрешено и без,
Понеделник сутрин в 06:30 Сакура се събуди,облече си униформата която включва къса пола,риза и вратовръзка (чисто червена) на момчетата пък беше дънки, риза и врътовръзка,изми се,закуси,погали кучето си за довиждане и тръгна за училише. Тя имаше чувството че е разбравила нещо:
- Ама разбира се! Забравих да сложа онази метла на главата си!
Тя се върна,сложия и пак тръгна.
Пристигна в училище,а няколко момчета я опътиха къде е стаята по биология.Тя влезе в стаята а там намери учителя да се кара с някакво момче. WTF!?! ТВА БЕШЕ СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИЯ САСКЕ УЧИХА!!! Той също е поп звезда. Като Стерлинг Кнайт.Мдамм!!! Учителя ме сложи да стоя пред него с някакво момиче на име Ино.(Само да ви кажа че тя е в същото училище само,че в друг клас,тоест Сакура) Остави си раницата и отиде до най-близкия павильон в училище за да си купи Кит Кат :)
Върна се в стаята.Седна на чина си но някой я изплаши до смърт когато.....
- KoniTyФен
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Години : 26
Дата на рег. : 13.02.2010
Re: Раздвоена личност
Чет Юли 01, 2010 9:11 pm
На мен лично ми хареса ! Чакам втора глава !
- Sexy_Манячка_Развиващ се
От : В морето!.. хД.
Рожден ден : 23.06.1995
Дата на рег. : 23.06.2010
Чет Юли 01, 2010 11:08 pm
Хубава идея!
Имаше грешки, но тях кой ги гледа
Описание .. Еми има ама нещо куца!!! ( чесно да ти кажа си е океу)
Е, пускай нехт главичка!
Имаше грешки, но тях кой ги гледа
Описание .. Еми има ама нещо куца!!! ( чесно да ти кажа си е океу)
Е, пускай нехт главичка!
- sakura46Състезател
От : Ада хД
Рожден ден : 29.08.1996
Години : 28
Дата на рег. : 27.01.2010
Пет Юли 02, 2010 2:11 am
дамм пускаи още че ми стана интересно кой / коя е тоя/тая дето оплши сак айде метни още
- kris3nc3ty_Новородено
Съб Юли 03, 2010 9:58 am
sakura46 написа:дамм пускаи още че ми стана интересно кой / коя е тоя/тая дето оплши сак айде метни още
Ще видиш кой е
- ..Miss Arrogant..Състезател
От : .. Somewhere where u have never been !..
Дата на рег. : 26.05.2010
Съб Юли 03, 2010 10:02 am
Тва кво тряя да е ..??? хд
- `M I N IСтрашна работа съм
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996
Дата на рег. : 03.03.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden; Vampire Knight; Death note
Съб Юли 03, 2010 10:03 am
Брей, това се оказа интересен фик Ще го следя и с нетърпение чакам следващата главичка
- [...Лus$tfuL_g!rл...]Приятел
От : ... МаинъЪ ТауНн ...
Рожден ден : 28.01.1995
Дата на рег. : 01.07.2010
Съб Юли 03, 2010 10:21 am
Стана ми интересно 4акам продължение
- kris3nc3ty_Новородено
Съб Юли 03, 2010 2:32 pm
2 глава
Сакура се върна в стаята.Седна на мястото си,но някой я изплаши до смърт когато изпод чина се чу глас:
- Хубаво бельо сладурче! – човека отдолу я бе хванал за краката.
Всички гледаха все едно са видели група зомбита да идват към тях.Беше Саске.Той се бе скрил под чина й,и бе решил да уплаши така наречената Каяни.Сакура за малко да скочи до тавана.Изкрещя се толкова силно че едва не се счупи стъклата на прозорците в стаята.Стресната тя му каза:
- Идиот!!!….Защо го направи??? – и го изгледа кръвнишки.
- Опааа!Извинявай,но не знаех че момиченцето на мама ще се стресне така. – той се ухили до уши и си седна на мястото докато целият клас се смееше.
Влезе някой друг учител с някакво DVD и дискове в ръцете си. Не този който по-рано говореше със Саске(само да поясня,че в стаята има телевизор :D)
Включи го към него (включи DVD-то към телевизора) и пусна дисковете.
- Здравейте Клас,днес аз ще замествам учителя по биология и реших за използвам момента за малко история.Ще ви покажа картини от втората световна война.
*В мислите на розовокоската-чернокоската*
Ако гарванчо пак ме стресне така може да има и 3-та световна…..
Мислите на Сакура бяха прекъснати от Ино която все още стоеше вцепенена от писъците на съученичката й.
- Ъммм……Каяни…Нали така ти беше името?
- Да.
- Приятно ми е.Аз съм Ино.
- И на мен.
Двете започнаха да си бъбрят за разни работи и не усетиха,че часът свърши.Излезнаха в коридора и тръгнаха да се разходят из училището.(мъчилището ) Сакура почувства Ино много близка,затова реши да и каже тайната си.Сакура я помоли да я закара до тоалетната и те отидоха.
- Виж…Ино…Аз имам една тайна и искам да я споделя с теб.
- Добре!
- Обещай да не казваш на никого!
- Добре де,няма!
Сакура свали перуката а Ино я погледна толкова радостно сякаш някой бе запалил училището (де да можеше)
- Н-н-но-о-о …… OMG!!! ТОВА НЕ Е ИСТИНА!!!! Ино изкрещя толкова силно.че сигурно цялото училище я е чуло.
- Шшшшшшттт!!! Ино млъки! – Сакура шепнеше,но не се сдържа,лепна я един шамар и й каза:
- Овладей се жено!
- Д-д-да-а-а…..Съжалявам!
Изведнъж се чу мъжки глас:
- Хей,какво става там?
СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ
BTW ако някой иска да ми бъде редактор да драсне едно ЛС
Сакура се върна в стаята.Седна на мястото си,но някой я изплаши до смърт когато изпод чина се чу глас:
- Хубаво бельо сладурче! – човека отдолу я бе хванал за краката.
Всички гледаха все едно са видели група зомбита да идват към тях.Беше Саске.Той се бе скрил под чина й,и бе решил да уплаши така наречената Каяни.Сакура за малко да скочи до тавана.Изкрещя се толкова силно че едва не се счупи стъклата на прозорците в стаята.Стресната тя му каза:
- Идиот!!!….Защо го направи??? – и го изгледа кръвнишки.
- Опааа!Извинявай,но не знаех че момиченцето на мама ще се стресне така. – той се ухили до уши и си седна на мястото докато целият клас се смееше.
Влезе някой друг учител с някакво DVD и дискове в ръцете си. Не този който по-рано говореше със Саске(само да поясня,че в стаята има телевизор :D)
Включи го към него (включи DVD-то към телевизора) и пусна дисковете.
- Здравейте Клас,днес аз ще замествам учителя по биология и реших за използвам момента за малко история.Ще ви покажа картини от втората световна война.
*В мислите на розовокоската-чернокоската*
Ако гарванчо пак ме стресне така може да има и 3-та световна…..
Мислите на Сакура бяха прекъснати от Ино която все още стоеше вцепенена от писъците на съученичката й.
- Ъммм……Каяни…Нали така ти беше името?
- Да.
- Приятно ми е.Аз съм Ино.
- И на мен.
Двете започнаха да си бъбрят за разни работи и не усетиха,че часът свърши.Излезнаха в коридора и тръгнаха да се разходят из училището.(мъчилището ) Сакура почувства Ино много близка,затова реши да и каже тайната си.Сакура я помоли да я закара до тоалетната и те отидоха.
- Виж…Ино…Аз имам една тайна и искам да я споделя с теб.
- Добре!
- Обещай да не казваш на никого!
- Добре де,няма!
Сакура свали перуката а Ино я погледна толкова радостно сякаш някой бе запалил училището (де да можеше)
- Н-н-но-о-о …… OMG!!! ТОВА НЕ Е ИСТИНА!!!! Ино изкрещя толкова силно.че сигурно цялото училище я е чуло.
- Шшшшшшттт!!! Ино млъки! – Сакура шепнеше,но не се сдържа,лепна я един шамар и й каза:
- Овладей се жено!
- Д-д-да-а-а…..Съжалявам!
Изведнъж се чу мъжки глас:
- Хей,какво става там?
СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ
BTW ако някой иска да ми бъде редактор да драсне едно ЛС
- KoniTyФен
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Години : 26
Дата на рег. : 13.02.2010
Съб Юли 03, 2010 2:40 pm
Хаха главата мн ме расмя ! Иначе е мн яка ! Може ли аз да ти бъда редактор ?
- `M I N IСтрашна работа съм
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996
Дата на рег. : 03.03.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden; Vampire Knight; Death note
Съб Юли 03, 2010 3:01 pm
Оооо да Това наистина вече ми хареса Чакам продължението
- ..Bunny-By..!!Аниме/манга/филми/сериали
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Дата на рег. : 19.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!
Съб Юли 03, 2010 5:11 pm
малко бързи се развиват нещата но нищо
идеята ми харесва описанията ти са малко
и имаш правописни грешки , но като си намериш редактор
всичко ще стане супер
и даваи следващата глава
идеята ми харесва описанията ти са малко
и имаш правописни грешки , но като си намериш редактор
всичко ще стане супер
и даваи следващата глава
- sakura46Състезател
От : Ада хД
Рожден ден : 29.08.1996
Дата на рег. : 27.01.2010
Съб Юли 03, 2010 5:30 pm
а искам още интересно ми става много с нетурпение ще чакам за следващата главица успех
- Sexy_Манячка_Развиващ се
От : В морето!.. хД.
Рожден ден : 23.06.1995
Дата на рег. : 23.06.2010
Нед Юли 04, 2010 4:51 pm
Това ми хвана окото!
Грешки.. Ох, тези грешки..
Намери си редактор..
И хайде мятай нехт главичка!
Грешки.. Ох, тези грешки..