Писмо...
+4
Melancholic
Ŧħе_SлladuRчЭ
..Miss Arrogant..
varto11
8 posters
- varto11Модератор
От : Шумен
Рожден ден : 17.11.1997
Години : 27
Дата на рег. : 23.07.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Death Note, Fullmetal Alchemist, Another, Avatar the last airbender, Avatar the legend of Korra
Писмо...
Нед Юли 04, 2010 11:28 am
Искам да кажа, че това бе предизвикателство, но ми хареса и затова реших да си го сложа тук. И това не е посветено на никой!
Моя любов! Ти върна любовта в сърцето ми. Ти прониза със стрела сърцето ми и разбуди любовта ми към теб. Твоите очи като огнени гледат ме и все повече опияняваш ме ти. Моя любима без теб не мога да дишам, не мога да живея, не мога да обичам. Не ми обръщай гръб моля те! Позволи ми да те обичам безкрайно докато не умра. Искам да живея с теб. Да живееш в моето сърце и завинаги да останем верни един към друг обладани от незабравимата и прекрасна магия на любовта! Сърцето ми бие, ли бие при мисълта, че някой ден ще те имам и ще сме прегърнати в топлата прегръдка на любовта! Нощем аз заспивам и все мисля за теб. Постоянно ти ме опияняваш. А гласът ти, толкова звънлив все едно слушам славей как пее. Не искам да ме изоставиш в празната и тъмна стая. Няма да го понеса. Ще се самоубия. Ти си любовта на живота ми, любота в сърцето ми и всичко най - хубаво на света! Искам да сме заедно докато смъртта ни раздели, но тогава ще се срещнем в Рая и ще бъдем щастливи завинаги под прелестните крила на любовта! ОБИЧАМ ТЕ ЛЮБОВ МОЯ!
Моя любов! Ти върна любовта в сърцето ми. Ти прониза със стрела сърцето ми и разбуди любовта ми към теб. Твоите очи като огнени гледат ме и все повече опияняваш ме ти. Моя любима без теб не мога да дишам, не мога да живея, не мога да обичам. Не ми обръщай гръб моля те! Позволи ми да те обичам безкрайно докато не умра. Искам да живея с теб. Да живееш в моето сърце и завинаги да останем верни един към друг обладани от незабравимата и прекрасна магия на любовта! Сърцето ми бие, ли бие при мисълта, че някой ден ще те имам и ще сме прегърнати в топлата прегръдка на любовта! Нощем аз заспивам и все мисля за теб. Постоянно ти ме опияняваш. А гласът ти, толкова звънлив все едно слушам славей как пее. Не искам да ме изоставиш в празната и тъмна стая. Няма да го понеса. Ще се самоубия. Ти си любовта на живота ми, любота в сърцето ми и всичко най - хубаво на света! Искам да сме заедно докато смъртта ни раздели, но тогава ще се срещнем в Рая и ще бъдем щастливи завинаги под прелестните крила на любовта! ОБИЧАМ ТЕ ЛЮБОВ МОЯ!
- ..Miss Arrogant..Състезател
От : .. Somewhere where u have never been !..
Дата на рег. : 26.05.2010
Re: Писмо...
Нед Юли 04, 2010 11:31 am
заради мен кви чудесии се раждат..
знаеш ми мнението, няма да повтарям.
знаеш ми мнението, няма да повтарям.
- Ŧħе_SлladuRчЭМодератор на раздел "Фикчета"
Рожден ден : 23.06.1996
Години : 28
Дата на рег. : 07.12.2009
Нед Юли 04, 2010 1:14 pm
страшна поема... имаше грешки и в началото повторното повторение на любов малко раздразни, абе Варто ти си бил голям поет
- MelancholicАниме/манга/филми/сериали
Дата на рег. : 01.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Нед Юли 04, 2010 2:31 pm
Попринцип не си падам по любовни писания, но това определено ми хареса.
- ..Miss Arrogant..Състезател
От : .. Somewhere where u have never been !..
Дата на рег. : 26.05.2010
Нед Юли 04, 2010 2:34 pm
sakura_uchiha1 написа: страшна поема... имаше грешки и в началото повторното повторение на любов малко раздразни, абе Варто ти си бил голям поет
Инече ..верно в началото има повторения.. не ги бях забелязала.. хдд
- Kakashi_14Новородено
От : Шумен
Рожден ден : 06.12.1999
Години : 24
Дата на рег. : 19.06.2010
Нед Юли 04, 2010 4:46 pm
Ооо брат ми голям поет си бил.
- Sexy_Манячка_Развиващ се
От : В морето!.. хД.
Рожден ден : 23.06.1995
Години : 29
Дата на рег. : 23.06.2010
Нед Юли 04, 2010 5:06 pm
Това ми хареса..
Верно, че имаше повторения на "любов" но кфо ми пука..
Брао
Брао
- `M.и.s.h.и.t.0`Без спирачки
От : (рс) Много хора не ме харесват..е аз да не би да ги харесвам всички!
Рожден ден : 07.04.1994
Години : 30
Дата на рег. : 30.12.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon
Нед Юли 04, 2010 6:41 pm
някой май е флллююбеен
- [...Лus$tfuL_g!rл...]Приятел
От : ... МаинъЪ ТауНн ...
Рожден ден : 28.01.1995
Години : 29
Дата на рег. : 01.07.2010
Нед Юли 04, 2010 6:53 pm
Sexy_Манячка_ написа:Това ми хареса..
Брао
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите