Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Бъди любимият си герой..ТУК!

+14
piseto1111
`M.и.s.h.и.t.0`
sakura46
Black Wings
Lover.
Hermi
Goblin Teachies
..Bunny-By..!!
onyx&pink
..Miss Arrogant..
ladysakura
-*-What The Hell-*-
KoniTy
independent_heroine
18 posters
Go down
independent_heroine
independent_heroine
Състезател
Състезател
Female
От : ГорнЪъ
Рожден ден : 26.10.1996
Години : 28
Дата на рег. : 08.05.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?

red Бъди любимият си герой..ТУК!

Пон Юли 05, 2010 11:10 am
Така...товa не е точно фик,а във формата на разкази, тоест единични глави. Всеки един от вас ще има възможността да избере своят герой от любимото му аниме и жанра, в който ще се развива действието. Ще започна да пиша първата глава, когато се съберат 10 различни героя от един и същи жанр. Можете да учавствате колкото пъти си искате ..

Надявам се идеата да ви допадне, ето как става и записването.
Примерно..

Аниме - Наруто
Герой – Сакура
Жанр – Ужаси (може да избирате от ужаси, комедия, романтика,перверзия,фантастика и приключенски.)
Тя/той е.. – От добрите,от лошите или просто нормална/н.
Професия – ?
Влюбва ли се или не?

Можете да се записвате от днес за първата глава..
ТОВА Е! ..;]] Бъди любимият си герой..ТУК! 787605 Бъди любимият си герой..ТУК! 476926

Последната промяна е направена от independent_heroine на Съб Юли 10, 2010 10:39 am; мнението е било променяно общо 1 път
KoniTy
KoniTy
Фен
Фен
Female
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Години : 26
Дата на рег. : 13.02.2010

red Re: Бъди любимият си герой..ТУК!

Пон Юли 05, 2010 11:17 am
Аниме - Наруто
Герой - Конан
Жанр – Ужаси
Тя е - от добрите smile
Професия - Ами наемен убиец Бъди любимият си герой..ТУК! 787605
Блюбва се . Бъди любимият си герой..ТУК! 811726

Последната промяна е направена от KoniTy на Пон Юли 05, 2010 10:29 pm; мнението е било променяно общо 1 път
-*-What The Hell-*-
-*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
Филми, сериали, детски
Female
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS

Пон Юли 05, 2010 11:27 am
Аниме - Наруто
Герой – Сакура
Жанр – перверзия и фантастика ( демек вамп ако може да е Бъди любимият си герой..ТУК! 242502 )
Тя. – От добрите и от лошите
Професия – нинджа, превърната в кръвопиец
Влюбва се - в Сай, който разбира, че е вамп и тряя да я килне, но тя го прави безсмъртен ( демек вамп)
Бъди любимият си герой..ТУК! 242502
ladysakura
ladysakura
Приятел
Приятел
Female
От : София
Рожден ден : 11.03.1998
Дата на рег. : 19.09.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, FMA, DGM, KWMS..

Пон Юли 05, 2010 11:56 am
Аниме - Fullmetal Alchemist /хд/
Герой – Уинри
Жанр – Амм... первезия и ужаси /ако можеш да ги сачетаеш :Р /
Тя е от- айде да е от добрите Бъди любимият си герой..ТУК! 242502
Професия – пфф, от ддз Бъди любимият си герой..ТУК! 751198 ... механик Бъди любимият си герой..ТУК! 242502
Влюбва се в Ед
Бъди любимият си герой..ТУК! 811726
..Miss Arrogant..
..Miss Arrogant..
Състезател
Състезател
Female
От : .. Somewhere where u have never been !..
Дата на рег. : 26.05.2010

Пон Юли 05, 2010 12:11 pm
Аниме - Rosario + vampire
Герой – Мизоре
Жанр – первезия, романтика .. xd
Тя е от- от лошиите Бъди любимият си герой..ТУК! 242502
Професия – серийна убийца
Влюбва се в.. една от жертвите си...
Бъди любимият си герой..ТУК! 787605
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Пон Юли 05, 2010 12:53 pm
Аниме - La corda d'oro
Герой - Кахоко
Жанр - перверзия, фантастика, романтика / героинята ми е Анпириус - полу ангел полу вампир /
Тя е от - лошите и добрите
Професия - кралица на чистокръвните вампири, обикновените вампири и всякакви ангели, нефилими, паднали ангели и всичко там с ангели и също така става за детектив

Влюбва се в - имам голям избор да избирам Хд мии начи нека да е във Лен - чистокръвен вампир и граф

Последната промяна е направена от onyx&pink на Пон Юли 05, 2010 4:39 pm; мнението е било променяно общо 1 път
..Bunny-By..!!
..Bunny-By..!!
Аниме/манга/филми/сериали
Female
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Дата на рег. : 19.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!

Пон Юли 05, 2010 3:19 pm
Аниме - Наруто
Герой – Ино http://illiweb.com/fa/pbucket.gif?src=www&o=114
Жанр – Ужаси и перверзия
Тя е.. – добрa под прикритие на една от лошите...
Професия – нинджа под прекритието на sexy сервитиорка
Влюбва ли се : ДА! \ в Шикамару които е вампир от лошите и ме ухапва и превръща в вампир също [ а и тои също е влубен в мен ]

Последната промяна е направена от sasusaku96 на Пон Юли 05, 2010 4:08 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Goblin Teachies
Goblin Teachies
Състезател
Състезател
Male
От : Килията На Дявола ^.^
Рожден ден : 22.03.1998
Дата на рег. : 21.12.2009

Пон Юли 05, 2010 3:26 pm
Аниме- FullMetal Alchemist
Герой- Едуард
Той е- от добрите
Професия- национален алхимик
Жанр- Ужаси и перверзия
Влюбва ли се- Да / Уинри Бъди любимият си герой..ТУК! 242502

Последната промяна е направена от DeNkaTa на Пон Юли 05, 2010 3:49 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Hermi
Hermi
Състезател
Състезател
Female
От : Стола пред компютъра.
Рожден ден : 01.03.1996
Дата на рег. : 14.12.2009

Пон Юли 05, 2010 3:36 pm

Герой – Клара
Жанр – комедия, фантастика, перверзия
Тя/той е.. – От добрите и лошите. Зависи кога убива за добро и кога за лошо. Но да кажем от добруте
Професия – наемна убиица на вампири
Влюбва ли се или не? Оууу йеа! Бъди любимият си герой..ТУК! 838984
Lover.
Lover.
Female
От : France.
Дата на рег. : 20.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Пон Юли 05, 2010 3:46 pm
Аниме - офф..мии Fate/Stay Night
Герой – Rider ... https://2img.net/h/oi50.tinypic.com/xc0pxh.jpg
Характер: Обича бързите скорости.Харесва и това да живее на ръбъ.Ацки много се кефи на моторите.Понякога е ацки перверзна, а когато се ядоса което става често никой неможе да и се изпречи на пътя. Мрази лиглите и страхливците.Често върши глупости без да се замисля но винаги оспява да се измъкне от каквото и да било опастно положение.!Не се интересува от мнението на околколните и с повечето хора се държи безразлично. Но и когато обича някого наиситна.. тя би дала всичко за него !! хддд
Жанр – комедия, перверзия, фантастика, ужаси хд
Тя/той е.. – емм.. и oт лошите и от добрите xдд
Професия – ? ъъ..през деня е нормална ученичка а вечер е убийцъ на вампири хдд !!
Влюбва ли се или не? ъъм..ху..влюбва се във ...полу-вампир който също като нея е убиец през ноща ,а денем е нормален ученик в найното училище . Двамата се мразят и постоянно се карат. Разликата е че той знае, че тя е убийца . Затова момчето постоянно се опитва да проваля плановете й независимо какви са те.Но в един момент двамата са принудени да работят заедно ... Бъди любимият си герой..ТУК! 787605 (бахти простотията дето измислих :дд )

Бъди любимият си герой..ТУК! 2ynmed2

Бъди любимият си герой..ТУК! 281394 Бъди любимият си герой..ТУК! 281394

Последната промяна е направена от [..Pэrwэrt Bl0odsuckэr..] на Пон Юли 05, 2010 6:04 pm; мнението е било променяно общо 9 пъти
Black Wings
Black Wings
Редовен
Редовен
Female
Рожден ден : 12.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 02.06.2010

Пон Юли 05, 2010 4:50 pm
Аниме - Наруто
Герой – Темари
Жанр – ужаси
Тя/той е.. – Лоша
Професия – Адвокат, които оправдава вампирите.
Влюбва ли се или не - Да в един чистокръвен вампир, които трябва да защитава в съда, знаейки че е виновен.
sakura46
sakura46
Състезател
Състезател
Female
От : Ада хД
Рожден ден : 29.08.1996
Дата на рег. : 27.01.2010

Пон Юли 05, 2010 5:02 pm
Аниме - pandora hearts
Герой – Алис
Жанр – Ужаси , комедия, романтика,перверзия,фантастика и приключенски
Тя е.. –от лошите ама е добра също така тя е вампир
Професия – убийца
Влюбва ли се или не? ДА в Икуто от Shugo Chara
Бъди любимият си герой..ТУК! 787605 Бъди любимият си герой..ТУК! 787605
independent_heroine
independent_heroine
Състезател
Състезател
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Пон Юли 05, 2010 5:13 pm
Записването за първата глава приключи..!!!
Участниците са ..

1. KoniTy
2.Crazy_Devil
3.ladysakura
4.infected.girl
5.onyx&pink
6.sasusaky96
7.DeNkaTa
8.Hermi
9.[..Pэrwэrt Bl0odsuckэr..]
10.Темари Акатски
11.sakura46 <-изключение

Главата ще бъде пусната на 08.07 .. Бъди любимият си герой..ТУК! 476926
`M.и.s.h.и.t.0`
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки
Female
От : (рс) Много хора не ме харесват..е аз да не би да ги харесвам всички!
Рожден ден : 07.04.1994
Дата на рег. : 30.12.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon

Вто Юли 06, 2010 1:54 pm
това е малко открадната версия на моя общ фик с ТуТу , но ще се напрая , че не го виждам този фик WTF
independent_heroine
independent_heroine
Състезател
Състезател
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Вто Юли 06, 2010 2:05 pm
mi6it0 написа:това е малко открадната версия на моя общ фик с ТуТу , но ще се напрая , че не го виждам този фик WTF

За геройте може би, но като идея е съвсем различно Бъди любимият си герой..ТУК! 627140
`M.и.s.h.и.t.0`
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon

Вто Юли 06, 2010 2:07 pm
е то няма как да е еднакво , то ако и туй беше еднакво вече да ти е изтрито уе гъзи !? и бтв сиг съм че си го видяла мойто и от там си го взела за геройте , сиг съъъм !!!!
Lover.
Lover.
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Вто Юли 06, 2010 2:35 pm
офф.. Мише ай стига вече...казах ти нещо в лафчету тка че .. заеби го тфа.. и стига си се разправяла хдд !!!
`M.и.s.h.и.t.0`
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Вто Юли 06, 2010 2:38 pm
Спрях ,ама изках да кажа ,че си е моя гениална идея туй с героите , поне да кажат ,че са го видели от там, а не да си казват че е тяхно ;дд
тай както и да е , искам да видя ко ще сътворят ;дд smile ;рр
piseto1111
piseto1111
Развиващ се
Развиващ се
Female
От : абдовица
Рожден ден : 15.07.1998
Дата на рег. : 08.06.2009

Вто Юли 06, 2010 10:09 pm
ето какво ще сътворим аз
аниме:наруто
герои:наруто
жанр:комедия,трагедия абе нещо като сапунка
влюбва се абе ще стане смешно ако сложим и една хината в целата бъркотия Бъди любимият си герой..ТУК! 787605
Lover.
Lover.
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Вто Юли 06, 2010 11:06 pm
piseto1111 написа:ето какво ще сътворим аз
аниме:наруто
герои:наруто
жанр:комедия,трагедия абе нещо като сапунка
влюбва се абе ще стане смешно ако сложим и една хината в целата бъркотия Бъди любимият си герой..ТУК! 787605

ъъ.. не видя ли че крайния срок за записване вече сварши.. ее то пак ще може да се запишеш за тфа.. ама за следващия разказ..тоест..тоя къту е готов .. :дд
`M.и.s.h.и.t.0`
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Вто Юли 06, 2010 11:34 pm
ко ти кажа, сляпа работа ;дд
independent_heroine
independent_heroine
Състезател
Състезател
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Сря Юли 07, 2010 10:05 am
Ето ви главичката, извинявам се ако някъде има правописни грешки .. WTF
btw главата ще има продължение .. ;]]
И перверзни народе жанра бие на фантастика и первезиа :D

Глава 1..част 1

Нов ден. За накои хора това носи ново начало, за други пък край, някои от тях се страхуват от него, за други то значи защита.На някои пък не им пукаше, просто защото не бяха вече хора...

-Конан, Ино,спрете – викаше едно русокосо момиче, Уинри. Намираха се в градския басейн и се пръскаха с вода.
-Стига толкова работа механиче. Трябва ти баня. – каза и’ Ино, която беше досущ като нея и също блондинка. Ино беше сервитиорка, която харесваше работата си и обичаше да се шегува.
-Тя е права Уин. Стига толкова коли и болтове! – усмихна се третото момиче, Конан. Тя беше със синя коса и всияко от момичетата имаше сини очи. Момичето се обърна, видя рижавокосото си гадже, Пейн и побърза да каже чао на момичетата. С Пейн бе още едно момче на име Едуард.Косата му бе руса а очите в секси жълто. Уинри много го хареса и тръгна с тях.
-Страхотно! Оставиха ме сама. Ама, че приятелки си имам. – мърмореше си Ино, докато не чу глас зад себе си.
-Здравей, сладур!
Блондинката се обърна и видя момче.Носеше черни, дълги дрехи, нищо че беше лято. Време за свалки, къси потничета, момчета, секс. Косата му бе кафава, а очите му не се виждаха, заради големите слънчеви очила, които носеше.Когато Ино видя увереността по лицето му каза.
-Каква липса на моден вкус!! – усмивката на Шика изчезна. Мислеше си, че ще му направи комплимент, но...живота е гаден. – Освен това е лято. – прибави тя и му обърна гръб.
-Обещавам да ги сваля всичките, ако дойдеш с мен. – каза и’ той, а усмивката му отново се върна.
-Не, не. Не тръгвам никъде с такава подигравка с модата.
Докато казваше това изведнъж се появиха облаци и скриха слънцето. Тогава момчето се възползва и свали двехите си, остана само по боксерки. Ино се загледа в плочките на корема му и мускулите по ръцете му, но най-голамо впечатление и направи леката издутина между краката му. Може би това се дължеше на големите и цици и на зърната, които си личаха през банския.
-Кога тръгваме? – каза Ино, без да се замисля повече. И добави. – Защо не махнеш тези очила?
-Имам проблеми със сланцето. - отговори и’ той, леко притеснен. – Между другото аз съм Шикамару. - опита се да замаже той.
-Аз съм Ино. Е, къде отиваме Шика? - попита тя с развълнуван глас
-Да хапмен! – каза той и я хвана за ръката.
Не след дълго минаха през няколко тъмни улички. Ино я хвана страх и попита.
-Шикамару, какво става. Страх ме е! Как мога да съм спокойна, я си представи, че ти си вампир.! ХаХа – засмя се момичето
Шика трепна, но не каза нищо.Стигнаха до една малка, явно изоставена барака и покани момчето вътре.
-Какво? Тук ли ще вечеряме? Та то няма дори маса!
Докато се усети момичето седеше върху една бала със сено, а Шика се бе метнал варху нея.
-За толкова ядене, не ти трябва маса. Трябва ти храна. – след тези думи той свали каквото бе на него. Тъкмо Ино се уснихна и усети голяма болка във врата. След около 10 минути той се изправи и каза.
-Хм, ти ме нахрани. Сега ще ти покажа какво се казва удоволствие. – момчето махна ластика от косата си и тя се спусна по раменете му.Завърза ръцете и’ здраво за една от дъските зад нея и разтърка бавно клитора и.
-Ахх .. каза тя, след което изпъшка още няколко пъти. Шикамару извади члена си и започна да и го вкарва грубо. Ино неможеше да се насити и искаше още.
В този момент три момичета нахълтаха в стаята и извадиха оръжия. Първата се казваше Kлара.Високо, хубаво и надарено момиче. Втората беше с права, дълга и светло лилава коса и розовочервени очи. Казваше се Райдър. Обичаше моторите и в момиента беше с един модел MV Agusta.Последното момиче бе Конан. През деня всички бяха уж нормални момичета, но вечер махаха маските и се развихряха, като ловци на вампове.

Не далеч от тук, друг ловец гонеше плячката си.
-Стой розовокоске! Този път няма да ми избягаш!
След тези думи един куршум се разби на милиметри от главата на вампирката. Името и бе Сакура. От години Мизоре я преследваше. Тя бе момиче с лилавосиня коса и сини очи, още един от ловците на вампири.
На там бе тръгнало момче на име Сай. Тъмна коса и очи,със светла кожа. Той чу изтрела и го последва, за да помогне с каквото може. Когато пристигна, Сакура лежеше на земята, а Мизоре бе допряла пистолет в главата и’. Сай видя какво става и се хвърли върху Мизоре, за да вземе оръжието. Освен тях имаше още един вампир, който ги следеше и беше приятел на Сакура. Те двете се възползваха и се хвърлиха върху Мизоре. Преди да го направи обаче, Сакура се загледа в Сай и той в нея. Каза на Алис, приятелката си, която беше с тъмна коса и очи да остави Мизоре и да я изчака на гробището. Розовокосата вампирка се приближи до момчето, захапа го за ухото и спусна ръката си между краката му. Сай потръпна, незнаеше какво е това чувство, което изпитва в момента, не, знеше-беше чувал за него от приятелите си, но никога не го беше усещал. Да, това ново чувство беше възбуда. Сакура му прошепна нещо в ухото и той тръгна след нея.

В къщурката Шикамару се намираше в много неизгодна позиция. Въпреки това се усмихна нагло, взе нещо от земата, скочи нагоре към тавана, хвърли го,в и без това леко светещата лампа и избяга под носа им, като на излизане хвана Конан за едната гърда.

За Уинри нещата не се развиваха, както при ловците. Тя стоеше в работилницата си, заедно с Едуард. Да, запознаха се сутринта, паснаха си и...ето резултатите. Момичето беше разкрачено на една от масите, върху които имаше ножове, разсипано масло, гайки, ключове и др. Ед страстно облизваше срамните устни на момичето, пъхна пръсти в котенцето и’ и облиза пръстите си сладко, сладко. След като тя свърши, Едуард я наведе, хвана косата и’ и долепи устните и до приятелчето си. Тя нежничко облиза главичката, след което започна бързо да лапа. След около 10 минути той свърши върху лицето и гърдите и. Тя се качи върху масата, като куче, а той мина зад нея и я хвана за тънкото кръстче, след което започна да и го вкарва анално, целиа, а той не беше никък малък. След това Уинри легна на масата и Ед метна краката и’ през главата си. Тя се възбуди още повече когато той започна животински да и го вкарва вагинално, а след това се изхвърли в катеричката и’. Всичко приключи, когато за пореден път и двамата свършиха в сперма и сокове.

И сега за пореден път се обеждаваме, че вампирския секс е по задоволяващ. В старото гробище на града се бяха настанили Сакура, Сай и Алис с гаджето си Икуто, който беше секси синеок и с синкава коса. На практика правеха четворка три вампира и един човек. Алис се бе подпряла на един от гробовете, а Икуто я чукаше бясно отзад. Сай и го вкарваше вагинално, а Сакура мачкаше с едната си ръка една от гардите и’, а с другата масажираше своята. Междувременно Сай облизваше розовокосата отдолу, а тя му лъскаше. Няколко пъти смениха местата си и не спираха докато не останаха савсем без сили.

На сутринта уж нормалните тинейджъри, ловците, се бяха събрали на кафе с по цигарка в ръка и техните батковци.
-Ше убия този вампир! Какво каза, че ти е направил Конан? – говореше Пейн, който току-що беше разбрал, че Шика е обарвал гаджето му.
-Така,имам новини. – обади се Райдър. –Да видим дали всички сме тук. Конан! Клара!Пейн!Наруто! – След всяко име се чуваше ДА – Имаме заповед от...
-Почакай млако! Заповеди? Ние не се подчиняваме на никого!! – смъмри я Наруто
-Слушайте! Както знаете има вампири, за които не е нужно да се притесняваме, но има и такива за които трябва да се тревожат всички. Чистокръвната кралица на вампири и ангели се свърза с мен. Каза, че трябва да елеминираме тези заплахи. Съгласна е с нас за това, но само ако оставим другите вампове намира.Дори ще ни прати още двама, от най-добрите.
Всички се замислиха, но накрая кимнаха в съгласие. Последва въпрос от Пейн.
-Кой ще бъде подкреплението?
-Едното момиче е една от най-опасните ловци. Казва се Мизоре.Ще ни даде много информация, как да действаме. Освен това е много добра с меча и е точна с пистолета. За другия незнам нищо освен, че е полувампир.
-Супер! Гоним вампири, а се съюзяваме с чистокръвната им кралица и полувампир.Просто чудесно! – завартя очите си Клара и дръпна от цигарата, за оспокоение.
-Хмм...какво пак за мен се говори? – чу се непознат глас и всички се обърнаха. – Не трябва да гоним само пречките, а и тези които им помагат. Една от тах е Темари. Момиче на вашата възраст, русокоса,черноока, бяла раса. Ако успеят да разкрият някои от вампирите тя ги защитава. Вторият човек е на име Суигетсу, висок със сива коса, отново бяла раса.. Той ги снабдява с оръжия. А момчето...полувампира се казва Зеро, той има сива коса и очи.
-КАКВОО?? – чу се от устата на Райдър, която стоеше като гръмната.
-Лоши спомени предполагам. – усмихна и се Клара,опитвайки да я разсее.
-Не не са спомени! Това са кошмари!Този...този...гадняр... ах как го мразя...терорист! Защо трябва да работя с него? – нацупи се Райдър
-Защото трябва! Е, аз съм Зеро. Значи се събрахме. Отивайте по домовете си. Тръгваме довечера в два. Среща – старото гробище. – каза той и всички кимнаха с глава, като добави. – Довечера сме на лов за кръвопийци!!

Следва продължение на първа глава..

В следващата част на главата ще се разказва главно за битката на вамповете и ловците. Също така ще се оформят и двойките..Дано ви харесва и не забравяйте да драснете по някое коментарче ..
KoniTy
KoniTy
Фен
Фен
Female
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Дата на рег. : 13.02.2010

Сря Юли 07, 2010 12:06 pm
Еми ся нз кво да кажа reading Освен че беше СуПЕР !! blush rev hehe ooo da ooo da ooo da

Последната промяна е направена от KoniTy на Сря Юли 07, 2010 1:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път
ladysakura
ladysakura
Приятел
Приятел
Female
Рожден ден : 11.03.1998
Дата на рег. : 19.09.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, FMA, DGM, KWMS..

Сря Юли 07, 2010 1:49 pm
KoniTy написа:Еми ся нз кво да кажа reading Оцвен че беше СуПЕР !! blush rev hehe ooo da ooo da ooo da

+ 1 Бъди любимият си герой..ТУК! 631890 Бъди любимият си герой..ТУК! 811726 ooo da
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Дата на рег. : 13.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Сря Юли 07, 2010 2:49 pm
Хммм добре е
Обаче аз само заповеди ли ще раздавам Хд
Тва че съм кралица не означава че не мога да се включвам в боя и т.н. Ааааа моя господинчо де се скри ?Хд
Хубаво че има продължение на тая глава
Аааа да питам записването за втора глава ще след продължението на първа, нали?
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите