Nameless
+13
snejincety
..Miss Arrogant..
Flying Cat
Dark..Lady
`M.и.s.h.и.t.0`
Privaте L♥ve
Ŧħе_SлladuRчЭ
Goblin Teachies
varto11
-*-What The Hell-*-
Lover.
*Alx*
-Bad_Situacion-
17 posters
Страница 2 от 2 • 1, 2
- -Bad_Situacion-БЛОКИРАН
От : Някъде
Рожден ден : 04.11.1994
Години : 30
Дата на рег. : 27.06.2010
Nameless
Вто Юли 06, 2010 9:13 pm
First topic message reminder :
Офф. Клуба няма име по простата причина , че нищичко не измислих, но и Nameless е яко
Каква ще правим в този клуб ли? Хах,ще издаваме и правим списания разбира се! Ще си имаме дизайнери,папараци,хора по идеите.. Всичко. Списанието, което ще издаваме ще излиза веднъж на 2 седмици. Името му и това, което да съдържа и това , за което ще се отнася ще го решим с екипа. Статиите ще ги издавате участниците, но дизайнерите ако изявят желание също могат да напишат някоя статийка. Ще интервюиаме хора от форума и всичко останало.. И помнете - Този клуб е направен с цел за забавление. С него целим как ние да се забавляваме в писането и правенето на самото списание , така и да радваме останалите потребители, които го четът. Това е всичко , от което има нужда един ФЕН създадел. Това е нещо като Фенсубса,фенаудиото и т.н. Разбрахте ли? Затова по-добре не ни плащайте , защото няма да има смисъл, макар че няма да откажем.
Основател:
Моя милост! (-Bad_Situacion-)
Президенти:
1. -Bad_Situacion-
Отново моя милост,височество,отечество,любезно,как,хубаво..ох..отнесъх се.
2. varto-saske uchiha
Мойта вярна дясна ръка XD
3. Crazy_Devil
Дизайнери:
1.Всемогъщият АЗ!
2.varto-saske uchiha
3.Crazy_Devil
4.
5.
6.
Папараци:
(Тфа са клюкарчетата в форума. Хората, които щом видят нещо интересно било то любовна интрига или спор веднага да ми докладват!)
1.[..Pэrwэrt Bl0odsuckэr..]
2.Dark..Lady
3.mi6it0
4.onix&pink
5.infected.girl
6.ladysakura
7.~Tiffany~
8.
Хората по идеите/Тези,които пишат повечето статии:
(Тфа за хората с голямо въображение, които да имат много идеи за всичко.)
1.Всемогъщият АЗ!
2.*Alex*
3.varto-sasuke uchiha
4.DeNkaTa
5.Ŧħе_SлladuRчЭ
6.- Лъstt ;]
7.Antistar
8.mi6it0
9.onix&pink
10.infected.girl
11.~Tiffany~
12.
13.
14.
15.
Редактори:
(Тфа са хората, които редакторват статиите. Поправят правописни и смислови грешки. )
1.*Alex*
2.snejincety
3.ladysakura
4.
5.
Основател:
Моя милост! (-Bad_Situacion-)
Президенти:
1. -Bad_Situacion-
Отново моя милост,височество,отечество,любезно,как,хубаво..ох..отнесъх се.
2. varto-saske uchiha
Мойта вярна дясна ръка XD
3. Crazy_Devil
Дизайнери:
1.Всемогъщият АЗ!
2.varto-saske uchiha
3.Crazy_Devil
4.
5.
6.
Папараци:
(Тфа са клюкарчетата в форума. Хората, които щом видят нещо интересно било то любовна интрига или спор веднага да ми докладват!)
1.[..Pэrwэrt Bl0odsuckэr..]
2.Dark..Lady
3.mi6it0
4.onix&pink
5.infected.girl
6.ladysakura
7.~Tiffany~
8.
Хората по идеите/Тези,които пишат повечето статии:
(Тфа за хората с голямо въображение, които да имат много идеи за всичко.)
1.Всемогъщият АЗ!
2.*Alex*
3.varto-sasuke uchiha
4.DeNkaTa
5.Ŧħе_SлladuRчЭ
6.- Лъstt ;]
7.Antistar
8.mi6it0
9.onix&pink
10.infected.girl
11.~Tiffany~
12.
13.
14.
15.
Редактори:
(Тфа са хората, които редакторват статиите. Поправят правописни и смислови грешки. )
1.*Alex*
2.snejincety
3.ladysakura
4.
5.
Офф. Клуба няма име по простата причина , че нищичко не измислих, но и Nameless е яко
Искам да зарясня как стават нещата:
Ако си дизайнер може да поискаш съвет от някой човек по статиите/идите. (Ще му викам писател ХД) Той мое да ти каже как иска да му е часта.. Т.е как иска да е дизайна на часта , в която иска да му е публикувана статията. А дизайнерите просто го правят.
Ако си папарак, е най-добре и да си писател, за да може, когато попаднеш на нещо ''пикантно'' веднага да го пишеш като статия. Статиите се пишат на WORD! (Вище по надолу в часта с писателите после какво се прави). И общо взето ако си папарак следиш за какво си говорят ората,следиш форума какво точно става и ако има нш инт примерно да забележиш, че някой харесва друг или някой мрази някой друг или пък както оникс ми предложи в скайп -Ако видиш, че някой фик, не е писан от човека , който го е побликувал.. Демек е излъгал и сякфи такива пикантни работки..
Ако си писател (човек по идеите/статиите) - Си пишеш статията на WORD. След това я пращаш на някой редактор, но това става само ако имаме време и ако има редактор онлайн. Ако няма я даваш направо на някой дизайнер,не е задължително да я даваш на мен. След като я дадеш на дизайнера, той просто ти слага текста и пише отдоло, че ти си автора или накратко - ти я публикува.
Ако си редактор пък трябва да чакаш от писателите (хората по идеите/статиите) да ти дадът някоя своя статия и ти да я редактираш. След като го направиш го даваш на дизайнер да я публикува и отдоло да напише името на човека, който я е написал и , че ти си го редактирал.
Ако си дизайнер може да поискаш съвет от някой човек по статиите/идите. (Ще му викам писател ХД) Той мое да ти каже как иска да му е часта.. Т.е как иска да е дизайна на часта , в която иска да му е публикувана статията. А дизайнерите просто го правят.
Ако си папарак, е най-добре и да си писател, за да може, когато попаднеш на нещо ''пикантно'' веднага да го пишеш като статия. Статиите се пишат на WORD! (Вище по надолу в часта с писателите после какво се прави). И общо взето ако си папарак следиш за какво си говорят ората,следиш форума какво точно става и ако има нш инт примерно да забележиш, че някой харесва друг или някой мрази някой друг или пък както оникс ми предложи в скайп -Ако видиш, че някой фик, не е писан от човека , който го е побликувал.. Демек е излъгал и сякфи такива пикантни работки..
Ако си писател (човек по идеите/статиите) - Си пишеш статията на WORD. След това я пращаш на някой редактор, но това става само ако имаме време и ако има редактор онлайн. Ако няма я даваш направо на някой дизайнер,не е задължително да я даваш на мен. След като я дадеш на дизайнера, той просто ти слага текста и пише отдоло, че ти си автора или накратко - ти я публикува.
Ако си редактор пък трябва да чакаш от писателите (хората по идеите/статиите) да ти дадът някоя своя статия и ти да я редактираш. След като го направиш го даваш на дизайнер да я публикува и отдоло да напише името на човека, който я е написал и , че ти си го редактирал.
- Privaте L♥veСтрашна работа съм
Дата на рег. : 01.08.2008
Re: Nameless
Сря Юли 07, 2010 10:26 pm
Изуу споко аз ти писах по скайп.
Лили да се разберем за папарашкия материал. хд По лс ..
Лили да се разберем за папарашкия материал. хд По лс ..
- -Bad_Situacion-БЛОКИРАН
Дата на рег. : 27.06.2010
Пет Юли 09, 2010 4:40 pm
Окей, но да знаете, че всяка нова идея минава през мен. Разбрах, че Лъст била почнала някфа рубрика за влюбванията.. Аз що не знам затфа?!
- Privaте L♥veСтрашна работа съм
От : ..
Рожден ден : 23.06.1995
Години : 29
Дата на рег. : 01.08.2008
Пет Юли 09, 2010 4:59 pm
кРИСС ЩЕ ТИ ХАРЕСА ПОВЯРВАЙ аа какво планираме за суини тод питай твойта бивша къф топ материал ше праим за скритата сватба а аз мойто ей ся щи го прата
- ladysakuraПриятел
От : София
Рожден ден : 11.03.1998
Години : 26
Дата на рег. : 19.09.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, FMA, DGM, KWMS..
Пет Юли 09, 2010 6:42 pm
и аз ще се запиша...ами аз ще съм... папарак редактор
- ~Tiffany~Любител
От : Асеновград
Рожден ден : 10.01.2000
Години : 24
Дата на рег. : 14.06.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail,Shugo Chara,Death Note
Пет Юли 09, 2010 6:48 pm
Запис като папарак и писател!!!
- TobidaraНепобедим
От : Варна
Рожден ден : 20.09.1995
Години : 29
Дата на рег. : 19.05.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto
Съб Юли 10, 2010 1:56 am
репортери няма ли :Д
- `M.и.s.h.и.t.0`Без спирачки
От : (рс) Много хора не ме харесват..е аз да не би да ги харесвам всички!
Рожден ден : 07.04.1994
Дата на рег. : 30.12.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon
Съб Юли 24, 2010 1:10 am
сега ще има ли изобщо списание ???
- *Alx*Админ на раздел Музика
От : sOmewhere in HeLL ^^
Рожден ден : 10.05.1991
Години : 33
Дата на рег. : 24.10.2008
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: 1. One Piece 2. Death Note 3. Hellsing 4. Kuroshitsuji 5. Strawberry Panic!
Съб Юли 24, 2010 3:37 pm
ем ако намериш елито може и да има, щот тя се занимаа с тфа
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon
Съб Юли 24, 2010 3:39 pm
ъмм тя банната ли е?
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: 1. One Piece 2. Death Note 3. Hellsing 4. Kuroshitsuji 5. Strawberry Panic!
Съб Юли 24, 2010 3:42 pm
не. ама не съм я виждала скоро нито тука нито в скайп
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Юли 24, 2010 3:48 pm
мхм ..
- varto11Модератор
От : Шумен
Рожден ден : 17.11.1997
Години : 27
Дата на рег. : 23.07.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Death Note, Fullmetal Alchemist, Another, Avatar the last airbender, Avatar the legend of Korra
Съб Юли 24, 2010 5:05 pm
Тя ми писа от името на Крис, че щяла да ходи в Китен за 10 дена
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Юли 26, 2010 1:42 am
ааа да верно , че тя сяко лято ходи там
Страница 2 от 2 • 1, 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите