❥☝ I'm Playboy For A Last Time♕ ★
+6
..{eli7y}.. <3
independent_heroine
..Bunny-By..!!
^^Fantasy^^
`M.и.s.h.и.t.0`
Tuttu
10 posters
- TuttuЛюбител
От : София
Дата на рег. : 26.08.2009
❥☝ I'm Playboy For A Last Time♕ ★
Чет Юли 08, 2010 12:03 am
Aмиии новото ми фикче . Надявам се да ви хареса . Ако имам грешки съжалявам . Помага ми mi6it0 :) , ама най вече идеята е моя . Приемам също критики и такам . Приятно четене :)
Глава 1 :
Всичко около мен беше черно . Изведнъж една остра светлина прониза очите ми . Беше от изгрялото
слънце . Потърках очите си и се заоглеждах . Видях поредната мацка до себе си . Както обикновенно
всекидневните разгонени шматки . Загледах се в момичето , не беше кой знае колко красива . Но пък
в леглото беше богиния . Да , това беше Хината . Станах от леглото и тръгнах към банята . Врътнах
кранчетата на душа и от него почнаха да се изливат струйки вода . Водните капки започнаха да ме
гъделичкат навсякъде . Испитах желание да се самозадоволя , но се отказах . Все пак вечерта някое
момиче щеше да го направи . След като излязох от банята , така голичък . Понеже знаех , че брат
ми би трябвало още да не се е върнал . Когато влязох в собствената си стая , брат ми беше там .
- Мамка ти Гаара !!!! - викаше разгневено Наруто . Вече знаете как се казвам , няма нужда да се
описвам , все пак ме виждате всеки ден по клубовете . Изтърчах до гардероба и обух едни боксерки .
След това с бавна походка се върнах при Наруто .
- Кво искаш пич ? - казах спокойничко аз .
- Трябваше да изчукаш и Хината нали ???? А знаеш , че я харесвам от много одавна ... Ти си гадняр,
немога да те позная откакто се отделихме от наще . Всяка вечер се прибираш мъртво пиян с една или
повече курвички . Но защо хината подяволите ?! - крещеше ми той . Леле колко е истеричен .
- Споко бро , ако тва ще те оспокои беше само за една нощ . Аз бях пиян а тя ми се нахвърли .
Учили са ме да бъда кавалер . Не отказвам нищо на жена ! - Наруто чзе , че се нацупи и излезе от
стаята . Супер . Пуснах си музика и усилих на 100% песента на Justin Timbarlake - love dealer !
Уникалната песничка , пък и мацката си я бива . Обух си едни 3/4 панталони и една червена тениска .
Скочих в едни черни кецки и излязох навън . Неджи ме пресрещна и ми каза , че вечерта ще има луд
купон в диското . David Guetta ще е DJ-a . Яко ще бъде и няма да пропусна . Разпитах го за Хината .
Щото беше кофтак , че с наруто се скарахме заради нея . А Неджи ми разправя , че не се пребирала
вечер . Явно , че не си губи времето .Трябва да докажа на Наруто , че тя не е за него . Е да , може
и да го опъне , ама гадното е , че Наруто тва няма да му стигне . И ще почне да и звъни ии да иска
да се виждат , а тя ще му вързва теникий и той ще е яко прецакан . Няма да позволя да се случи тва
с брат ми ! С Неджи тръгнахме към аква парка . Дам сега в България е страхотно . Идват известни .
Хората си имат яко парички . Имаме паркове и секви шантави неща на всяка стъпка . Все пак сега е
2098 . Имаме и много развита техника . Но и вие знаете това . СЛед толкова обяснения вече бяхме
пред вратата на парка . В този парк влизаха само ВИП персони с карти за парка . Всички други
плащаха яко пари , за да влязат . За наше успокоение с Неджи имахме карти . Точно като застанах
пред мутрата на вратата , за да дам картата - чух моята песен , да шесента която споменах Love
dealer . Рязко се обърнах , за да видя кой я слуша . Видях най - красивото създание . Розова коса ,
зелени очи . ОБлечена рапърски . Уникално момиче леле . Неджи ме прасна по главата , да си дам
картата . Но и той забеляза момичето , но не моето ами момичето с нея . Беше с кестенява коса на
два шантави кока и беше облечена смъкнато . До нас дойдоха мацките и видяхме , че ще плащат . Неджи
подшушна на мутрата , че те са с нас . Ние влязохме и аз леко се обърнах назад . Мутрата им обесняваше,
че няма да плащат и показа нас . Момичетата извадиха едни перверзни усмивки . Но вече се бях обърнал
и с моя приятел тръгнахме към пещерата . Там винаги се намираха секси мацки за малко цуни гуни под
водата . Постояхме дълго време там , но не се отказвахме . Знаеше се , че все някоя ще клъвне .
И в същия момент усетих как някой хваща здраво орехчетата ми .
Глава 1 :
Всичко около мен беше черно . Изведнъж една остра светлина прониза очите ми . Беше от изгрялото
слънце . Потърках очите си и се заоглеждах . Видях поредната мацка до себе си . Както обикновенно
всекидневните разгонени шматки . Загледах се в момичето , не беше кой знае колко красива . Но пък
в леглото беше богиния . Да , това беше Хината . Станах от леглото и тръгнах към банята . Врътнах
кранчетата на душа и от него почнаха да се изливат струйки вода . Водните капки започнаха да ме
гъделичкат навсякъде . Испитах желание да се самозадоволя , но се отказах . Все пак вечерта някое
момиче щеше да го направи . След като излязох от банята , така голичък . Понеже знаех , че брат
ми би трябвало още да не се е върнал . Когато влязох в собствената си стая , брат ми беше там .
- Мамка ти Гаара !!!! - викаше разгневено Наруто . Вече знаете как се казвам , няма нужда да се
описвам , все пак ме виждате всеки ден по клубовете . Изтърчах до гардероба и обух едни боксерки .
След това с бавна походка се върнах при Наруто .
- Кво искаш пич ? - казах спокойничко аз .
- Трябваше да изчукаш и Хината нали ???? А знаеш , че я харесвам от много одавна ... Ти си гадняр,
немога да те позная откакто се отделихме от наще . Всяка вечер се прибираш мъртво пиян с една или
повече курвички . Но защо хината подяволите ?! - крещеше ми той . Леле колко е истеричен .
- Споко бро , ако тва ще те оспокои беше само за една нощ . Аз бях пиян а тя ми се нахвърли .
Учили са ме да бъда кавалер . Не отказвам нищо на жена ! - Наруто чзе , че се нацупи и излезе от
стаята . Супер . Пуснах си музика и усилих на 100% песента на Justin Timbarlake - love dealer !
Уникалната песничка , пък и мацката си я бива . Обух си едни 3/4 панталони и една червена тениска .
Скочих в едни черни кецки и излязох навън . Неджи ме пресрещна и ми каза , че вечерта ще има луд
купон в диското . David Guetta ще е DJ-a . Яко ще бъде и няма да пропусна . Разпитах го за Хината .
Щото беше кофтак , че с наруто се скарахме заради нея . А Неджи ми разправя , че не се пребирала
вечер . Явно , че не си губи времето .Трябва да докажа на Наруто , че тя не е за него . Е да , може
и да го опъне , ама гадното е , че Наруто тва няма да му стигне . И ще почне да и звъни ии да иска
да се виждат , а тя ще му вързва теникий и той ще е яко прецакан . Няма да позволя да се случи тва
с брат ми ! С Неджи тръгнахме към аква парка . Дам сега в България е страхотно . Идват известни .
Хората си имат яко парички . Имаме паркове и секви шантави неща на всяка стъпка . Все пак сега е
2098 . Имаме и много развита техника . Но и вие знаете това . СЛед толкова обяснения вече бяхме
пред вратата на парка . В този парк влизаха само ВИП персони с карти за парка . Всички други
плащаха яко пари , за да влязат . За наше успокоение с Неджи имахме карти . Точно като застанах
пред мутрата на вратата , за да дам картата - чух моята песен , да шесента която споменах Love
dealer . Рязко се обърнах , за да видя кой я слуша . Видях най - красивото създание . Розова коса ,
зелени очи . ОБлечена рапърски . Уникално момиче леле . Неджи ме прасна по главата , да си дам
картата . Но и той забеляза момичето , но не моето ами момичето с нея . Беше с кестенява коса на
два шантави кока и беше облечена смъкнато . До нас дойдоха мацките и видяхме , че ще плащат . Неджи
подшушна на мутрата , че те са с нас . Ние влязохме и аз леко се обърнах назад . Мутрата им обесняваше,
че няма да плащат и показа нас . Момичетата извадиха едни перверзни усмивки . Но вече се бях обърнал
и с моя приятел тръгнахме към пещерата . Там винаги се намираха секси мацки за малко цуни гуни под
водата . Постояхме дълго време там , но не се отказвахме . Знаеше се , че все някоя ще клъвне .
И в същия момент усетих как някой хваща здраво орехчетата ми .
- `M.и.s.h.и.t.0`Без спирачки
От : (рс) Много хора не ме харесват..е аз да не би да ги харесвам всички!
Рожден ден : 07.04.1994
Години : 30
Дата на рег. : 30.12.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon
Re: ❥☝ I'm Playboy For A Last Time♕ ★
Чет Юли 08, 2010 12:07 am
такам , аз вече си бях казала мнението , но повторението е майка на знанието !
Главата е супер интересна и забавна , и чакам с нетърпение новата главичка
Главата е супер интересна и забавна , и чакам с нетърпение новата главичка
- ^^Fantasy^^Любител
От : Scary Movie
Рожден ден : 25.09.1996
Години : 28
Дата на рег. : 06.06.2010
Чет Юли 08, 2010 10:35 am
ихаа многу е якуу..Искам ощтее!!!
- ..Bunny-By..!!Аниме/манга/филми/сериали
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Дата на рег. : 19.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!
Чет Юли 08, 2010 12:09 pm
АДСКООО
грешни ...никви
историята уникална
и мятаи NEXY>>>>>
грешни ...никви
историята уникална
и мятаи NEXY>>>>>
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon
Чет Юли 08, 2010 1:14 pm
sasusaku96 написа:грешни ...никви
аз поправях грешките
- independent_heroineСъстезател
От : ГорнЪъ
Рожден ден : 26.10.1996
Дата на рег. : 08.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Чет Юли 08, 2010 6:31 pm
Ммм .. и на мен ми хареса ..
Нямаше грешки ..
Всичко си беше на място ..
И давай следващата ..
Нямаше грешки ..
Всичко си беше на място ..
И давай следващата ..
- ..Bunny-By..!!Аниме/манга/филми/сериали
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Дата на рег. : 19.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!
Чет Юли 08, 2010 8:34 pm
радвам се че туту има такъв добър редакторmi6it0 написа:sasusaku96 написа:грешни ...никви
аз поправях грешките
- TuttuЛюбител
Пет Юли 09, 2010 12:53 pm
БЛАГОДАРЯЯЯ днес ще напиша следващата
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Юли 09, 2010 1:27 pm
оооо нямам търпение
- ..{eli7y}.. <3Новородено
От : anyway!
Рожден ден : 03.06.1997
Години : 27
Дата на рег. : 08.07.2010
Пет Юли 09, 2010 1:48 pm
ехе това е върховно!
Грешки .. нямаше!
Е, мятай следващата глава по-бързо!
Грешки .. нямаше!
Е, мятай следващата глава по-бързо!
- TuttuЛюбител
Пет Юли 09, 2010 1:52 pm
Леле МЕРСИИИ
- Fallen_AngeLБъдещ фен
От : Лудницата на 4км
Дата на рег. : 06.12.2009
Пет Юли 09, 2010 9:39 pm
Това беше прелено късо за глава.
Грешки нямаше, но действието се развива прекалено бързо.
Описанията малко куцат, но идеята е добра.
Съкращенията не са много уместни, но ще го следя.
Интересно ми е дали ще продължиш в същия бунтарски стил.
- sakura_tediЛюбител
От : ловеч
Рожден ден : 21.07.1997
Години : 27
Дата на рег. : 02.05.2009
Пет Юли 09, 2010 11:19 pm
Масаа якичко ощееее
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Юли 09, 2010 11:39 pm
ToTooo написа:Това беше прелено късо за глава.
ъмм , не виждам съкращения да има ..
за късото, както и да е ;дд
Описанията куцат ?? Е кво повече искаш О_О ;дд
действието е бързо? Та то няма почти още никво действие за да е бързо ;дд
- Fallen_AngeLБъдещ фен
От : Лудницата на 4км
Дата на рег. : 06.12.2009
Съб Юли 10, 2010 1:02 am
Ето затова не пиша коментари...
Защото тук, никой не приема критики.
Ако искаш, може да си направите един експеримент и да качите това нещо наречено "фик" във www.allanimes.foumotion.com
Там, обаче, няма да са мили като мен. Ще ви нахранят много жестоко.
Питаш ме за съкръщения. Ами "DJ-a" какво е? Имаме си бългъски език и на него се пише "Ди-джея"
За късото мога да кажа, че има голямо значение. Чела ли си фиковете на sweet secret? Ето това са глави. Това, което вие сте написали е най-много един лист на Word. Това са около 200 думи. Една глава, за да е хубава, трябва да е минимум 1 500 думи.
Описанията са много зле. В единия момент лежи на леглото при курвата, в следващия вече се е изкъпал и се е скарал с брат си. о.О. Това как се получава?
Ако за теб това е глава, то главите на sweet secret или на haku_chan ще ти се сторят като романи.
Нищо лично, но вземи прочети нещо свястно, а после погледни това и ги сравни.
Не искам да се карам с никой, но ако не можете да понасяте критики поднесени по такъв мил начин, не качвайте "фикове"
П.П. Сори за спама, но щом не искаш да получаваш ЛС, ще се наложи да пиша тук.
Защото тук, никой не приема критики.
Ако искаш, може да си направите един експеримент и да качите това нещо наречено "фик" във www.allanimes.foumotion.com
Там, обаче, няма да са мили като мен. Ще ви нахранят много жестоко.
Питаш ме за съкръщения. Ами "DJ-a" какво е? Имаме си бългъски език и на него се пише "Ди-джея"
За късото мога да кажа, че има голямо значение. Чела ли си фиковете на sweet secret? Ето това са глави. Това, което вие сте написали е най-много един лист на Word. Това са около 200 думи. Една глава, за да е хубава, трябва да е минимум 1 500 думи.
Описанията са много зле. В единия момент лежи на леглото при курвата, в следващия вече се е изкъпал и се е скарал с брат си. о.О. Това как се получава?
Ако за теб това е глава, то главите на sweet secret или на haku_chan ще ти се сторят като романи.
Нищо лично, но вземи прочети нещо свястно, а после погледни това и ги сравни.
Не искам да се карам с никой, но ако не можете да понасяте критики поднесени по такъв мил начин, не качвайте "фикове"
- HermiСъстезател
От : Стола пред компютъра.
Рожден ден : 01.03.1996
Дата на рег. : 14.12.2009
Съб Юли 10, 2010 10:15 am
Тони, ще се усмеля да пспоря малко с теб. В аланимес са мили и галантни в сравнение с Анимес бг. http://forum.animes-bg.com/viewforum.php?f=28&sid=cea304e8afab8600bb0f395111e03832
<------ Тва е линка към творчество за арт и фикчета. Ако ти сиска, пусни го там, но един съвет от мен, недей. Ще останеш разревана. хД Предполагам, че четете нещата на sweet secret и haku_chan, е, да знаете, че в Анимес им казаха, че не стават за писателки. Сами си правете изводите. Та по фика. Действието наистина е бързо, описанията не се сеждат само до външен вид, облелко, характер и в какво легло спи ку*вата. Иначе няма грешки и идеята ми дпада. Със сигурност ще го следя.
<------ Тва е линка към творчество за арт и фикчета. Ако ти сиска, пусни го там, но един съвет от мен, недей. Ще останеш разревана. хД Предполагам, че четете нещата на sweet secret и haku_chan, е, да знаете, че в Анимес им казаха, че не стават за писателки. Сами си правете изводите. Та по фика. Действието наистина е бързо, описанията не се сеждат само до външен вид, облелко, характер и в какво легло спи ку*вата. Иначе няма грешки и идеята ми дпада. Със сигурност ще го следя.
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Юли 10, 2010 2:53 pm
П.П Сори за спама , повече няма
ТоТооо ;д пътво имало едно съкращение (олеле майко дойде края на света ;дд) второ :
ъмм кой го е казвал това че не иска ?
ТоТооо ;д пътво имало едно съкращение (олеле майко дойде края на света ;дд) второ :
ъмм кой го е казвал това че не иска ?
- sakura96plamiФен
Рожден ден : 14.04.1996
Дата на рег. : 28.04.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Sekai-ichi Hatsukoi 1 и 2; Junjou Romantica 1 и 2
Пет Юли 16, 2010 11:42 pm
ви тука го обърнахте на спор
идеата е доста добра и ми хареса, затова определено ще го следя
за описанията другите го казаха и няма смисал да повтарям
п.п. гледай да не бавиш много другата глава
идеата е доста добра и ми хареса, затова определено ще го следя
за описанията другите го казаха и няма смисал да повтарям
п.п. гледай да не бавиш много другата глава
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Юли 16, 2010 11:44 pm
Само да ви кажа инфо за следващата глава
Емм момичето до към средата на август няма да може да пише , понеже е извън града ( на моренце, на почивка Т-Т ) и така :Д
Емм момичето до към средата на август няма да може да пише , понеже е извън града ( на моренце, на почивка Т-Т ) и така :Д
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите