Защо сте изтрили темата с фиковете?
+6
independent_heroine
Ŧħе_SлladuRчЭ
L E X Ĭ
Goblin Teachies
daniloved
Death_Angel
10 posters
- Death_AngelМодератор на раздел "Фикчета"
От : Сърцето на Итачкоооо
Рожден ден : 14.05.1987
Години : 37
Дата на рег. : 22.12.2009
Защо сте изтрили темата с фиковете?
Съб Юли 10, 2010 1:37 pm
Едно не мога да разбера, какво ви пречеше темата с фиковете Секс историйка и НаруХина приключения Защо я изтрихте без и дума да кажете? Поне да бяхте написали " Много е перв" или нещо подобно, не да я триете просто ей така. Знаете ли колко се трепах да пиша последната глава, пък вие да постъпите така... Много ви благодаря, за което. Знам, че не постъпих никак добре, когато се прествях за Мартин, но това не ви дава право да триете наволя.... А относно случката с Мартин.... Да сгреших и много съжалявам. Не съм искала да се бъзикам с никого, но така стана, че нещата стигнаха много далеч... Сега сигурно ще има хиляди нападки, но исках да ви кажа, че искрено съжалявам и затова не влизам, защото знам че не постъпих никак добре и че съм осъзнала грешката си... Но да ми изтриете темата без да сте казали защо я триете е направо непростимо. Занете ли, че съм писала последната глава три часа, пък вие да направите такова нещо... Това все пак е моят труд, оценете го поне малко....
- danilovedПрохождащо
От : Варна
Рожден ден : 10.04.1993
Години : 31
Дата на рег. : 01.07.2010
Re: Защо сте изтрили темата с фиковете?
Съб Юли 10, 2010 6:28 pm
Хммм доста ми е интересно закакво са я истрили знам колко труд хвърли в последната и найстина не е честно да постъпват така....аз Искам да чета още от това и съм сигорна ,че не съм само аз....изобщо не постъпваг честно.....
- Goblin TeachiesСъстезател
От : Килията На Дявола ^.^
Рожден ден : 22.03.1998
Години : 26
Дата на рег. : 21.12.2009
Съб Юли 10, 2010 6:34 pm
Новак, земи си млъкни , и имат право от моя гледна точка, и 20 века труд да си хвърлила ти се подигра с всички и те имат право да те "прецакат" така да се кажеdaniloved написа:Хммм доста ми е интересно закакво са я истрили знам колко труд хвърли в последната и найстина не е честно да постъпват така....аз Искам да чета още от това и съм сигорна ,че не съм само аз....изобщо не постъпваг честно.....
- Death_AngelМодератор на раздел "Фикчета"
От : Сърцето на Итачкоооо
Рожден ден : 14.05.1987
Години : 37
Дата на рег. : 22.12.2009
Съб Юли 10, 2010 6:51 pm
DeNkaTa написа:Новак, земи си млъкни , и имат право от моя гледна точка, и 20 века труд да си хвърлила ти се подигра с всички и те имат право да те "прецакат" така да се кажеdaniloved написа:Хммм доста ми е интересно закакво са я истрили знам колко труд хвърли в последната и найстина не е честно да постъпват така....аз Искам да чета още от това и съм сигорна ,че не съм само аз....изобщо не постъпваг честно.....
Денка, знам че не постъпих никак добре и че се "подиграх" по твое мнение... Но и сега се подиграват с вас момчета. Има момиче, което се представя за момче... Така че не съм единствена Но да бяха изтрили тема на теб и ти щеше да реагираш така. Извиних се и напълно си заслужавам омразата ви, но не и да ми трият темата
- L E X ĬГолям фен
Дата на рег. : 08.07.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Съб Юли 10, 2010 7:08 pm
Знаеш ли какво? Кефиш ме! След всичко, продължаваш в други сайтове със същата история. Знаеш за къде говоря, а може и да не знаеш, защото сигурно не са само 2.
- Ŧħе_SлladuRчЭМодератор на раздел "Фикчета"
Рожден ден : 23.06.1996
Години : 28
Дата на рег. : 07.12.2009
Съб Юли 10, 2010 7:31 pm
И кво точно всичко?! Това не я спира да продължи фика, така че може да го пуска даже в 10 сайта.Broken_Mirror^.^ написа:Знаеш ли какво? Кефиш ме! След всичко, продължаваш в други сайтове със същата история. Знаеш за къде говоря, а може и да не знаеш, защото сигурно не са само 2.
- independent_heroineСъстезател
От : ГорнЪъ
Рожден ден : 26.10.1996
Дата на рег. : 08.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Съб Юли 10, 2010 7:43 pm
Ми да ви кажа и аз съм нова и почти бех регната като се случи тва с така наречената ИСТИНА, но съм достатъчно запозната с историата и не мисля, че да се трие тема е честно пък и то четена!
Мисля и, че всеки един от сички в фомума са се предсавяли за други независимо поради каква причина и не е редно сички да нападате tsunade87 така!! Дори ви се извини, а аз съм сигурна, че някой ако бяха постъпили така нямаше да направат дори това!!
Забравих да допълня, че имаше много хора, които се радваха на близнаците и пишеха много само и само да им привлекът вниманието.. ама в известна степен тогава се пишеха много повече коментари и имаше много по голяма активност от когато се разбра е те всъщност не са те!
Вие си правете изводите!!
Мисля и, че всеки един от сички в фомума са се предсавяли за други независимо поради каква причина и не е редно сички да нападате tsunade87 така!! Дори ви се извини, а аз съм сигурна, че някой ако бяха постъпили така нямаше да направат дори това!!
Забравих да допълня, че имаше много хора, които се радваха на близнаците и пишеха много само и само да им привлекът вниманието.. ама в известна степен тогава се пишеха много повече коментари и имаше много по голяма активност от когато се разбра е те всъщност не са те!
Вие си правете изводите!!
- Fallen_AngeLБъдещ фен
От : Лудницата на 4км
Дата на рег. : 06.12.2009
Съб Юли 10, 2010 8:14 pm
На мен отдавна ми мина.
Това с фика наистина е кофти, понеже беше четен, но стореното си е сторено и тя не може да го промени.
Няма отново да се задълбавам в подробности, защото знам много, а и не смятам, че е нужно отново да повдигаме темата.
Това с фика наистина е кофти, понеже беше четен, но стореното си е сторено и тя не може да го промени.
Няма отново да се задълбавам в подробности, защото знам много, а и не смятам, че е нужно отново да повдигаме темата.
- LonelinessУчaщ се
От : Там някъде...
Рожден ден : 27.01.1995
Години : 29
Дата на рег. : 28.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Blood+, Hell Girl and Bleach
Съб Юли 10, 2010 8:37 pm
Много се извинявам, но искам да е ясно. Това, че го е така направи е гадно, но Никои, ама НИКОИ НЯМА НИКАКВО ПРАВО ДА Я СЪДИ !
Щом го е направила... еее значи го е направила. Край.
Но да ти кажа ти нямаш никакво право да казваш каквото идае.
Защото точно ТИ и твоя приятел направих ТЕ всичко.
Затова ако може не пиши :) .
- Your Hime*Модератор на раздел "Фикчета"
От : Тръгвам си от мястото, на което ти продължаваш да живееш.
Рожден ден : 18.06.1996
Дата на рег. : 20.06.2010
Съб Юли 10, 2010 10:05 pm
Знаете ли? Спрях да чета на третия коментар. Имат право да я прецакат заради това, което направи? Не ме карайте да се смея. Фиковете и самото творчество на човека нямат нищо общо с това, което е правил. Карате се за глупости. И не, не си мислете, че защитавам Галя, защото не е така и дори тя го знае много добре! Не защитавам никого, а просто ви казвам, вече не знам за кой път, че това е глупаво. Майната му на това, което е направила ТЯ, фика какво ви е направил? Това, че я "прецаквате" показва само колко сте жалки всички, включително и тя и тези които я защитават. Опитвате се да си го връщате и доставяте удоволствие на всички като се дразните така. Дръжте се като малко по-големи. Дори децата в детската градина знаят това, което в момента аз казвам. Не знам за къф фик става въпрос и изобщо за какво всички спорят, ама само факта, че от някакъв си изтрит фик минавате на "онази" тема показва колко слаби сте всички и колко много се влияете от това което е станало. И Галя, и ти... не влизаш защото си осъзнаваш грешката?? Не, момиче, не... Ти БЯГАШ, защото те е страх другите да ти кажат това което мислят за нещото, което направи. Защото пак ще се разплачеш и ще тръгнеш да се оплакваш на някой как другите ти говорят такива неща. За това не влизаш. Ако наистина осъзнаваше какво си направила, ти щеше да продължиш да влизаш навсякъде и най-малко щеше да се извиниш на всички. И Сез и тя... също може да каже по едно "извинявай". Едва ли е толкова трудно при положение, че трябва само да го напишете, а не да заставате очи-в-очи с човека. За последен път говоря на тази тема, защото вече ми писна от вашите детски глупости!
иве, спри се и ти да я защитаваш, защото така само се замесваш все повече и ще имаш още повече проблеми и все повече ще се ядосваш. Спри да съдиш всички, които не са на твоето мнение, защото нито АЗ, нито ТИ, нито който и да било от тук не може да съди или подкрепя, не може да има никакво мнение по въпросите, около Дая и Галя. Това са си техните проблеми, айде да спрем да се месем и ние!
И вие, всички други... по дяволите, поне се научете да пишете грамотно, защото 2/3 от хората тук не го могат и ако зависеше от мен, само поради тази причина щях да изтрия повече от половината фикове. Да не говорим и за спама, от който форума прелива, благодарение на потребителите. Да не говорим за смотаните фикове с по 500 думи и 1000 грешки в тях, които са "невероятни" и всички ги "обожават". Поне се ограмотете малко бе хора.
Аз си казах всичко... сега ме плюйте колкото си искате, говорете каквото щете, аз не се засягам от такива простотии, още по-малко че не познавам никого от вас и няма причина да ми пука какво казвате. Айде чао!
иве, спри се и ти да я защитаваш, защото така само се замесваш все повече и ще имаш още повече проблеми и все повече ще се ядосваш. Спри да съдиш всички, които не са на твоето мнение, защото нито АЗ, нито ТИ, нито който и да било от тук не може да съди или подкрепя, не може да има никакво мнение по въпросите, около Дая и Галя. Това са си техните проблеми, айде да спрем да се месем и ние!
И вие, всички други... по дяволите, поне се научете да пишете грамотно, защото 2/3 от хората тук не го могат и ако зависеше от мен, само поради тази причина щях да изтрия повече от половината фикове. Да не говорим и за спама, от който форума прелива, благодарение на потребителите. Да не говорим за смотаните фикове с по 500 думи и 1000 грешки в тях, които са "невероятни" и всички ги "обожават". Поне се ограмотете малко бе хора.
Аз си казах всичко... сега ме плюйте колкото си искате, говорете каквото щете, аз не се засягам от такива простотии, още по-малко че не познавам никого от вас и няма причина да ми пука какво казвате. Айде чао!
Маги -nya
- Vεrsus AlvαroЛюбител
От : Бургас
Дата на рег. : 25.12.2009
Съб Юли 10, 2010 10:28 pm
Но естествено бърши и задника , защото предпоставката да си направи рег БЕШЕ ЗАРАДИ МЕНЕ.Анна Соуске написа:Много се извинявам, но искам да е ясно. Това, че го е така направи е гадно, но Никои, ама НИКОИ НЯМА НИКАКВО ПРАВО ДА Я СЪДИ !
Галя, като искаше да си пишеш с мене можеше просто да ми поискаш пълномощно.
За фика наистина не е честно, труда си е труд. Моя го заключиха заради две пикли, но твоя не трябваше да го барат.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите