Малката мaгия
+9
independent_heroine
beshi
Ŧħе_SлladuRчЭ
loveto_3
dalin_linda
4ere6kata96
Your Hime*
L E X Ĭ
ฬъниҸε
13 posters
- ฬъниҸεНовородено
- От : Силистра
Рожден ден : 15.09.1998
Години : 26
Дата на рег. : 12.07.2010
Малката мaгия
Пон Юли 12, 2010 4:17 pm
Първо, здравейте. Нова съм в форума и като видях колко много фикове има реших и аз да пусна това. Първи фик ми е, но не ме жалете и критикувайте (струва ми се , че ще съжелявам , че съм го казала ;Д ). Хмм, какво да кажа още - СасуСаку ще е. Ами мисля, че е това.Искам да благодаря на редакторката, за помоща, защото не само от грешки ме отърва ами и добавя описания и др. неща. Знам, че началото е малко плоско, но така се получи.
Автор: ฬъниҸε
Редактор: Ŧħе_SлladuRчЭ
Пътва глава
Здравейте , казвам се Сакура Харуно и съм на 17 години . Нямам родители и до пред няколко месеца живеех с леля си , но след като си намерих работа се изнесох за да не й бъда товар повече . Сега закъснявам за работа , което не е много на добре . Живея в квартира с моята най-добра пиятелка Темари . Тя работи на същото място с мен .Доста добре се разбираме и я вземам за сестра.Това момиче винаги може да оправи настроението ти, в каквато и ситуация да си.
Погледнах си часовника , ето че ми остават още пет минути . Обух си кецовете и си взех якето. Бях с черен прилепнал панталон и една черна блузка . Забързах за кафенето и стигнах , миля , навреме . Темари ме погледна със странно изражение . Зад нея беше шефа и нервно удряше със пръсти масата .
-Здравейте , шефе . Как сте . -попитах бързичко , като минах зад бар плода и си оставих багажа.
-Зле , Сакура . Закъсняваш за втори път . Няма да има място за трети , да знаеш . Ако и утре закъснееш ще си търсиш работа .-скара ми се той и офейка . Пф , как искам да купя заведението и да го накарам да работи тук . Сложих си престилката и застанах на бара . Обикновенно се сменяме с Темари . Днес тя беше сервитюорка , а аз барманка .
След дъги часове работа смяната ми свърши .
-Хайде да се прибираме .-каза русокоската ми риятелка .
-Съжелявам Тем , но не мога . Тази вечер ще по-закъснея .Трябва да гледам братовчед и братовчедка ми . Ти се прибирай .-смигнах й и побързах към къщата на леля Тсунаде . Не беше надалеко, на някъде две пресечки от тук.
Стигнах навреме и Тсунаде ме покани , като излезе . Каза ми , че щяла да се върна малко по-къно и ми каза какво да оравя с децата . След дълго и скучни часове с малките зверчета най-накрая дойде часа за спане . Сложих ги на леглата им и започнах да ровичкам във шкафа за книга . Все пак не може сън без приказка .
-Како Сакура , разкажи ни ти .
-Да ,измисли я . -подължи думите на сестра си,Дайсуке .
-Ам , добре , но незнам да ли ще ви хареса .
-Ще ни хареса . -казаха в хор и аз седнах на стола .
-Добре тази приказка ще е съвременна , а не с принцове и принеси . -усмихнах се . -Значи , имало едно момиче което се казвало ....
-Сакура - ти да си .-извика щастливо Анна , прекъсвайки ме .
-Добре . Имало едно момиче , което се казвало Сакура . То нямало родители и живяло при леля си , но пораснала и започнала да работ като се преместила . Тя прекарала целия си живот в мъчения, като всеки божи ден ходела на работа и край . -разказах бързичко на един дъх . Разказах скапания си живот и така щеше да е, щях да работя цал живот с ниска заплата и всяка вечер щях да се връщам съсипана.
-Неееее .-запротестираха и двамата .
-Какво ? Ето ви приказка , нали това искахте?-запротестирах също.
-Не , искаме хубава . Сега ще измилим по-хубава приказка .
-Ох , добре .-въздъхнах и отново седнах на стола .-Така Сакура била бедна , но един ден по случайност забогатяла . Тя станала много красива и богата . Обичала Саске , който до тогава не й обръщал внимание , но започнал да я обича . Тогава тя заживяла щастливо с воя принц Саске до края на дните си . Край ! Сега стана ли ?-погледнах ги и даже бяха заспали . Изгасих крушката и излязох . Тсунаде дойде точно на време . Благодари ми и си тръгнах . Темари гледаше телевизия , когато си дойдох . След това й разказах за приказката и ми се посмя малко , след което легнахме да спим .Утре ни чакаше училище , а след него- работа .
-Сакура, ставай! Сакура! Хайде, закъсняваме.-най-накрая думите на Темари стигнаха до ушите ми и скокнах с широкоотворени очи. Бързо навлякох впити дънкови панталони и една тениска, след което втората спирка беше банята. След десет минутя бягахме към училище. Бързо влязохме в класната стая и за щастие учителят все още го нямаше. Още след първата стъпка, чух гласът на Карин., тази грозна вещица:
-Ооо, ето ги и двете загубенячки на класа- копелето от дом-майка и дете и другата вип селянка.-Кръвта закипя във вените ми, но смирено наведох глава, беше ужасно , че ми го натяква всеки ден. Това ,че нямах родители не ме правише по различна, нито по глупава, нито това , че Темари е от малък град я правеше от по нисше общество.
Докато се бях замислила усетих как русокосата ми приятелка ме ощипа. Обикневено тя им отговаряше и не позволяваше да ни мачкат, но искаше и аз да не свеждам глава. Тя въздъхна гневно, като видя че нищо няма да направя и се зае.
-Затваряй си устата.
Часът мина скучно, защото нито една от двете ни не обели и думичка. Още когато звънецът би русокоската ме завлече нанякъде. След малко спря до женските тоалетни, където бяхме далеч от стаята и раздразнено започна да ми се кара.
-Какво ми беше обещала, Сакура?! Нали нямаше да оставяш да те мачкат така?!-викаше ми. Чак сега усетих, че Саске беше застанал до нас и беше станал свидетел на думите на Темари.
-Обещавам, аз... този път обещавам, за последно! Няма да й позволя.
-Хората не се променят, нищо няма да направиш. Не си хаби времето с нея.-Думите му ме пронизаха право в сърцето, забиха се като игли и го разкъсаха на парчета.Саске мина покрай мен, без да ме поглежда и Тем вдигна рамене.
–Вече незнам какво да ти кажа...-спокойно каза и си замина.Неможах да кажа нищо, очите ми бяха пълни със сълзи, който не пусках. Побегнах към класната стая. Темари беше седнала на чина и обядваше. Затичах се към нея, но точно в този момент някой ме спъна...
Автор: ฬъниҸε
Редактор: Ŧħе_SлladuRчЭ
Пътва глава
Здравейте , казвам се Сакура Харуно и съм на 17 години . Нямам родители и до пред няколко месеца живеех с леля си , но след като си намерих работа се изнесох за да не й бъда товар повече . Сега закъснявам за работа , което не е много на добре . Живея в квартира с моята най-добра пиятелка Темари . Тя работи на същото място с мен .Доста добре се разбираме и я вземам за сестра.Това момиче винаги може да оправи настроението ти, в каквато и ситуация да си.
Погледнах си часовника , ето че ми остават още пет минути . Обух си кецовете и си взех якето. Бях с черен прилепнал панталон и една черна блузка . Забързах за кафенето и стигнах , миля , навреме . Темари ме погледна със странно изражение . Зад нея беше шефа и нервно удряше със пръсти масата .
-Здравейте , шефе . Как сте . -попитах бързичко , като минах зад бар плода и си оставих багажа.
-Зле , Сакура . Закъсняваш за втори път . Няма да има място за трети , да знаеш . Ако и утре закъснееш ще си търсиш работа .-скара ми се той и офейка . Пф , как искам да купя заведението и да го накарам да работи тук . Сложих си престилката и застанах на бара . Обикновенно се сменяме с Темари . Днес тя беше сервитюорка , а аз барманка .
След дъги часове работа смяната ми свърши .
-Хайде да се прибираме .-каза русокоската ми риятелка .
-Съжелявам Тем , но не мога . Тази вечер ще по-закъснея .Трябва да гледам братовчед и братовчедка ми . Ти се прибирай .-смигнах й и побързах към къщата на леля Тсунаде . Не беше надалеко, на някъде две пресечки от тук.
Стигнах навреме и Тсунаде ме покани , като излезе . Каза ми , че щяла да се върна малко по-къно и ми каза какво да оравя с децата . След дълго и скучни часове с малките зверчета най-накрая дойде часа за спане . Сложих ги на леглата им и започнах да ровичкам във шкафа за книга . Все пак не може сън без приказка .
-Како Сакура , разкажи ни ти .
-Да ,измисли я . -подължи думите на сестра си,Дайсуке .
-Ам , добре , но незнам да ли ще ви хареса .
-Ще ни хареса . -казаха в хор и аз седнах на стола .
-Добре тази приказка ще е съвременна , а не с принцове и принеси . -усмихнах се . -Значи , имало едно момиче което се казвало ....
-Сакура - ти да си .-извика щастливо Анна , прекъсвайки ме .
-Добре . Имало едно момиче , което се казвало Сакура . То нямало родители и живяло при леля си , но пораснала и започнала да работ като се преместила . Тя прекарала целия си живот в мъчения, като всеки божи ден ходела на работа и край . -разказах бързичко на един дъх . Разказах скапания си живот и така щеше да е, щях да работя цал живот с ниска заплата и всяка вечер щях да се връщам съсипана.
-Неееее .-запротестираха и двамата .
-Какво ? Ето ви приказка , нали това искахте?-запротестирах също.
-Не , искаме хубава . Сега ще измилим по-хубава приказка .
-Ох , добре .-въздъхнах и отново седнах на стола .-Така Сакура била бедна , но един ден по случайност забогатяла . Тя станала много красива и богата . Обичала Саске , който до тогава не й обръщал внимание , но започнал да я обича . Тогава тя заживяла щастливо с воя принц Саске до края на дните си . Край ! Сега стана ли ?-погледнах ги и даже бяха заспали . Изгасих крушката и излязох . Тсунаде дойде точно на време . Благодари ми и си тръгнах . Темари гледаше телевизия , когато си дойдох . След това й разказах за приказката и ми се посмя малко , след което легнахме да спим .Утре ни чакаше училище , а след него- работа .
-Сакура, ставай! Сакура! Хайде, закъсняваме.-най-накрая думите на Темари стигнаха до ушите ми и скокнах с широкоотворени очи. Бързо навлякох впити дънкови панталони и една тениска, след което втората спирка беше банята. След десет минутя бягахме към училище. Бързо влязохме в класната стая и за щастие учителят все още го нямаше. Още след първата стъпка, чух гласът на Карин., тази грозна вещица:
-Ооо, ето ги и двете загубенячки на класа- копелето от дом-майка и дете и другата вип селянка.-Кръвта закипя във вените ми, но смирено наведох глава, беше ужасно , че ми го натяква всеки ден. Това ,че нямах родители не ме правише по различна, нито по глупава, нито това , че Темари е от малък град я правеше от по нисше общество.
Докато се бях замислила усетих как русокосата ми приятелка ме ощипа. Обикневено тя им отговаряше и не позволяваше да ни мачкат, но искаше и аз да не свеждам глава. Тя въздъхна гневно, като видя че нищо няма да направя и се зае.
-Затваряй си устата.
Часът мина скучно, защото нито една от двете ни не обели и думичка. Още когато звънецът би русокоската ме завлече нанякъде. След малко спря до женските тоалетни, където бяхме далеч от стаята и раздразнено започна да ми се кара.
-Какво ми беше обещала, Сакура?! Нали нямаше да оставяш да те мачкат така?!-викаше ми. Чак сега усетих, че Саске беше застанал до нас и беше станал свидетел на думите на Темари.
-Обещавам, аз... този път обещавам, за последно! Няма да й позволя.
-Хората не се променят, нищо няма да направиш. Не си хаби времето с нея.-Думите му ме пронизаха право в сърцето, забиха се като игли и го разкъсаха на парчета.Саске мина покрай мен, без да ме поглежда и Тем вдигна рамене.
–Вече незнам какво да ти кажа...-спокойно каза и си замина.Неможах да кажа нищо, очите ми бяха пълни със сълзи, който не пусках. Побегнах към класната стая. Темари беше седнала на чина и обядваше. Затичах се към нея, но точно в този момент някой ме спъна...
- L E X ĬГолям фен
Дата на рег. : 08.07.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Re: Малката мaгия
Пон Юли 12, 2010 4:24 pm
Не мога да изкажа мнение след като е първата глава. Грешки май не видях, освен един хоДел А да пише се мАгия-промени заглавието!
- Your Hime*Модератор на раздел "Фикчета"
От : Тръгвам си от мястото, на което ти продължаваш да живееш.
Рожден ден : 18.06.1996
Години : 28
Дата на рег. : 20.06.2010
Пон Юли 12, 2010 6:06 pm
- За автора:
Нещо ме засърбяха ръцете да напиша коментар. Не съм го прочела цялото и сигурно сега пак някой ще ми се скара, че говоря без да съм чела, но по-късно ще го прочета. Добре... да оставим на страна, че за пореден път се пише нещо за Саске и Сакура. Защо, по дяволите, трябва да започваш със:
Да подминем това, че звучи ужасно тъпо, ами вече става досадно, клиширано, банално и т.н. и т.н.Здравейте , казвам се Сакура Харуно и съм на 17 години .
За редактора:
Това, което най-много ме ядоса - интервал от двете страни на препинателния знак. *удря се по челото* Направи следното:
Вземи една тедрадка и един химикал. Напиши "казвам" в началото на реда, сложи запетая в средата, а в края - "че". После напиши същото нещо, по същия начин, на още няколко реда и чети. Е, също толкова неприятно е да се чете и така написан текст.
Никога не се слага интервал преди и след препинателен знак; единствено след него! Изключение прави едно тире, което никой не се научи да използва правилно. И има правописни грешки. Не знам какво си редактирала, но трябва да оглеждаш по няколко пъти след редакция.
Out:
Сега... оточнявам колко точно от текста прочетох - първите две изречения. Само от това мога да изръса толкова забележки, а представете си какво щеше да е, ако бях прочела всичко. Както казах по-късно ще направя и това /сега трябва да готвя *върти очи* трудно се отглеждат мъже/, но като го прочета няма да пиша коментар. Мисля, че това, което казах, е достатъчно. И не, няма да следя фика, защото ме мързи прекалено много, а и вече е скучно да го правя, но това едва ли ви интересува. Чаооо.
Маги -nya
- 4ere6kata96Любител
Рожден ден : 19.08.1994
Години : 30
Дата на рег. : 05.05.2010
Съб Юли 17, 2010 10:14 pm
Алоооо? Ти като знаеш толкова много видя ли с какво е почнало момичето?! "Първият ми фик е"! Защо я наплю толкова много?! Наистина за началото си права, че става банално, но пък за това, че е СасуСаку фикът нищо не можеш да кажеш! Просто много хора харесват тази двойка и за т'ва пишат такива фикове!!! (Елементарна логика, ама... кой да си използва мозъка за нещо друго освен да търси кусури на другите?!) А за това към редактора... мале мале! К'ви са тия простотии с тетрадката бе?! Щом не знайш к'во е редактирала просто... замълчи! И само от първите две изречения си ги написала тия всичките тия глупости?! Еми евала! Трябва да си много "умен" човек, за да можеш от две изречения да напишеш есе с идиотщини! Е, аз шапка ти свалям!.:Daijobu desu - написа:За автора:
Нещо ме засърбяха ръцете да напиша коментар. Не съм го прочела цялото и сигурно сега пак някой ще ми се скара, че говоря без да съм чела, но по-късно ще го прочета. Добре... да оставим на страна, че за пореден път се пише нещо за Саске и Сакура. Защо, по дяволите, трябва да започваш със:
Да подминем това, че звучи ужасно тъпо, ами вече става досадно, клиширано, банално и т.н. и т.н.Здравейте , казвам се Сакура Харуно и съм на 17 години .
За редактора:
Това, което най-много ме ядоса - интервал от двете страни на препинателния знак. *удря се по челото* Направи следното:
Вземи една тедрадка и един химикал. Напиши "казвам" в началото на реда, сложи запетая в средата, а в края - "че". После напиши същото нещо, по същия начин, на още няколко реда и чети. Е, също толкова неприятно е да се чете и така написан текст.
Никога не се слага интервал преди и след препинателен знак; единствено след него! Изключение прави едно тире, което никой не се научи да използва правилно. И има правописни грешки. Не знам какво си редактирала, но трябва да оглеждаш по няколко пъти след редакция.
Out:
Сега... оточнявам колко точно от текста прочетох - първите две изречения. Само от това мога да изръса толкова забележки, а представете си какво щеше да е, ако бях прочела всичко. Както казах по-късно ще направя и това /сега трябва да готвя *върти очи* трудно се отглеждат мъже/, но като го прочета няма да пиша коментар. Мисля, че това, което казах, е достатъчно. И не, няма да следя фика, защото ме мързи прекалено много, а и вече е скучно да го правя, но това едва ли ви интересува. Чаооо.
Маги -nya
Относно фика... Да съм честна не е нещо много завладяващо, но все пак нещо ми хареса в него. Ще го следя, но гледай втората глава да е по-интересна. И... давай още!
- dalin_lindaУчaщ се
От : суна
Рожден ден : 12.06.1993
Години : 31
Дата на рег. : 27.05.2010
Нед Юли 18, 2010 12:37 am
описания -бяха малко
грешки-не видях, бях се унесла.
Ако искаш може да ти помагам да правиш главите по интересни и с повече описания, искам да кажа, че са хубави но трябва да се до обработят.
Ако си съгласна ще ти давам идей и впрочем скайпа ми е на профила.
Обмисли идеята моля те!
грешки-не видях, бях се унесла.
Ако искаш може да ти помагам да правиш главите по интересни и с повече описания, искам да кажа, че са хубави но трябва да се до обработят.
Ако си съгласна ще ти давам идей и впрочем скайпа ми е на профила.
Обмисли идеята моля те!
- loveto_3Учaщ се
Рожден ден : 09.03.1997
Години : 27
Дата на рег. : 28.03.2010
Нед Юли 18, 2010 2:19 pm
Ами като за първи фик е направо супер, харесвам го и се надявам скоро да пуснеш другата главичка .Радвам се, че е сасусаку щото съм голяма фенка на сасусаку .Ама като чели скоро ша спрат да пишат сасусаку което много ме натъжава .Но всепак имам някаква надежда, че ще ги продължат
- Ŧħе_SлladuRчЭМодератор на раздел "Фикчета"
Рожден ден : 23.06.1996
Дата на рег. : 07.12.2009
Нед Юли 18, 2010 3:04 pm
Така хора спрете с карането всеки изразява мнение. Аз с авторката говорих и без това й бях казала, че не съм майсторка на правописа, но като и видях какво е реших, че все пак мога да направя нещо. Е, изглежда не съм била много полезна затова ще съм само читател. Тя ми сподели, че е започнала главата и ми даде началото за редакция, но след това серазбрахме сама да се справя с редакцията.
Това вече няма значение, айде душко пускай още и да има описания ;).
Това вече няма значение, айде душко пускай още и да има описания ;).
- ฬъниҸεНовородено
- От : Силистра
Рожден ден : 15.09.1998
Години : 26
Дата на рег. : 12.07.2010
Нед Юли 18, 2010 4:10 pm
Ето я и следващата глава. Тъй като редакторката ми , след като редактира малко началото спря сама редактирам. Не ми е добър правопса, затова очаквам да има оплаквания и не, не искам редактор. Сама ще се мъча. Добавих повече описания, надявам се да ви хареса.
Втора глава
Усетих как някой ме спъва и залитнах към земята. Болезнено паднах и чух смехове след това. Беше ясно кой е, моят кошмар-Карин. Леко се надигнах и видях, че всичи се бяха обърнали и ме гледаха, Саске също , но в очакване, което се четеше и в погледа на Темари. Сега, сега трябваше да им покажа, че мога да спазвам обещанията си. Мога да се променя, ... но можех ли найстина. Какво щях да й кажа? Станах от земята и се изтупах, погледнах я омразно и след секунди забелязах разочаорование в очите на Саске и Тем. Стиснах силно юмрук и се обърнрнах и тръгнах към вещицата. Застанах лице в лице с нея и виждах учудването й.
-Прибирай си щъркеловите крака, проскубан щтраус такъв!-извиках и моментало русокоската и чернокоското си извърнаха главите към мен, както и целият клас.
-Я виж ти, кой бил тук.-подразни се тя, но усетих нотката несигорност в гласа й.
-Мислех, че грозните поне са умни, но уби- ти си гозна и глупава.- тя скръцна със зъби, но неможа да ми отговори. Обърнах се и излязаох от стаята, като развалнувано извиках в коридора.
-HELL , YEAH!
Саске се усмихна и се извърна отново, а Темари побегна след мен , и като ме стигна ме прегърна и започнахме да подскачаме и викаме от щастие.
-Хайде да тръгваме, да го отпразнуваме някъде.-каза тя и бързо грабнахме чантите си ,и бихме дуспата на училището. Цял ден се разхождахме из града и мола, след което си купихме сладолед и тръгнахме към вкъщи, за да се оправим и на работа.
-Сакура, нека си пробваме късмета!
-Не мисля, че ще излезе нещо, но добре...-русокоската развалнувано ме домъкна и си пробвахме късмета, след което се прибрахме.
След работа и двете капнали от умора се прибрахме. Взехме по един душ и седнахме пред телевизора, за да видим дали сме спечелили нещо, в което се съмнявах- с моя кьорав късмет съм за никъде.
-Ано, Сакура , представяш ли си една от нас да е спечелила един милион.-замечтано ме запита русокоската. Заедно с пуканките се настаних до нея на дивана и я погледнах с ирония. Малко се нацупи от погледа ми, защото искрено желаеше тази сума.
Започнах да си играя с пуканките, като ги подхвърлях и улавях с уста, а Ино слушаше телевизора.
-АААААААААА!- Гласът й ме накра да слокна и да удрям с юмруця наляво, надясно. След секунда се усъзнах и дори бях малко раздразнена.
-Какво има толкова?-поптах докато я гледах как скача по дивана.
-С...ак...ур...а!!!-едва едва промълви от напрежението.-Спечелила си! Спечелила си един милион!!!-изкрещя и се хвъгли назад, като последва още един вик, но тизи път от болка.
-Усо... - учудено ми светнаха очите. Веднага си взех билета и пропълзягх към телевбизора. Проверих числата... и найстина бях спечелила.-Ааааа!-започнахме да крещим с блондинката и запоцкачахме прегърнати.
След още час крещене и подскачане комшиите се оплакаха и спряхме, като прекарахме следващите часове в обмисляне, как да похарчим сумата.
-Ино!!!-викнах запоследно и ритнах вратата на банята, след което доста ме запоболя. Бях с чехлите си на заек, но не омекотиха удара. В ръката си държах хавлия и блъсках по вратата. -Хайде изализай вече, че ще се напишкам!-Боже това момиче...
Най-сетне отвори вратата и излезе.
-Побързай да не закъснеем!-измрънка, докато излизаше.Израмжах и влязох в банята, какви пък бяха тея реплики. Сякаш тя не се заключва цял час в банята, Боже...
След като и двете бяхме готови тръгнахме към училище и по пътя си говорехме. Днес беше петък, а единствено тогава има позволение учениците да носят каквото си поискат, тоест своите дрехи, но естествено ако искат могат да си носят и униформите. Реших да облека дълъг, бял и впит панталон един сив потник. Удобни пантофки без токче и пусната коса. Ино беше с къси дънкови панталонки и лилава блузка, като косата й , както обикновенно, беше вързана на опашка и носеше сандали с висока подметка.
-...какво ще кажеш да си купим тази къща?!- Изведнъж ме попита приятелката ми, докато говореше за клюките. Учудено надигнах глава и погледнак огромната къща. Огромна бяла порта с черни железа беше изправена срещу мен, като изобщо не виждах вътре. Отстрани имаше два гаража, преместих погледа си нагоре и видях, че е двуетажна и найстина красива къща.
-Хмм... нека си помислим.-казах и продължигхме, но очите ми бяха останали там. Защо не, може да я купим, пък и е близо до училището.
Влзохме в огромната зграда, но за разлика от другите дни беше доста шарено и искрено ми харесваше да гледам дрехите на другите. Всеки си имаше различен стил и различен начина на облизачане.
-Хайде, идвай! Стига си бляла!-извика русокоската и ме задърпа напред.Когато влязохме в стаята всички момичета се бяха събрали на едно място. Оставихме чантите си на чина и решихме да надникнем, но тълпата беше голяма и опита си остана неуспешен.
-Хината-сан какво има?-попитах едно момиче, което беше от последния ''слой'' на тълпата.
-Гледаме блузата на Карин. Това е много скъпа и маркова дреха, затова всички са толкова заинтерисовани.-обясни хината, като кимнах.Тогавба Карин видя , че сме пристигнали и се приближи. Огледа ме от глава до петипрезрително и се изсмя.
-Кажи ми от къде взимаш тези парцали, че да си копувам кърпи за прах от там.
-Я млъквай!-запростестирах веднага.
-О, искаш да кажеш, че можеш да облечеш нещо по-добро?!
-Точно.-Досетих се, че вече съм милионерка, така че можех преспокойно да вляза в състезани с нея. След секунда последва ироничния й вещерски смях.
-Добре тогава, понеделник облечи най-скъпото и предизвикателно нещо , което имаш и ще питаме най-известното момече в училище, коя е по-добра.-заеви , като посочи Саске.Той раздразнено въздъхна и се обърна отново към бандата момчета.
- dalin_lindaУчaщ се
Нед Юли 18, 2010 9:32 pm
Е това вече може да се нарече глава, има описания, интересна е, направо супер
- beshiПрохождащо
Рожден ден : 13.06.1991
Години : 33
Дата на рег. : 16.01.2010
Нед Юли 18, 2010 9:34 pm
Поредната боза в този форум, която е претъпкана с грешки. Вземете и отворете някоя книжка, за да видите как се пише.
- independent_heroineСъстезател
От : ГорнЪъ
Рожден ден : 26.10.1996
Дата на рег. : 08.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Нед Юли 18, 2010 9:42 pm
ММ дампп .. имаше грешки ..
ННо е интересно .. искам да вида как ще продължиш ..
ННо е интересно .. искам да вида как ще продължиш ..
- rosi_rosiУчaщ се
От : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш...
Рожден ден : 13.06.1997
Години : 27
Дата на рег. : 28.09.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto (Shippuuden); Death Note; Bleach; B-Gata H-Key; Itazura na Kiss; Pandora Hearts; Zero no Tsukaima; Darker Than Black; Fairy Tail; Kaze no Stigma; Special A; Shugo Chara; Elemental Gelade; Myself Yourself; Vampire Knight; и много, много други.
Нед Юли 18, 2010 10:15 pm
На мен също ми е много интересно. Имаще малко грешцици но тях всеки ги допуска. Браво искам още.
- ..Bunny-By..!!Аниме/манга/филми/сериали
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Дата на рег. : 19.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!
Нед Юли 18, 2010 10:22 pm
харесва ми много
грешките ги нямаше
и пиши следващата глава
грешките ги нямаше
и пиши следващата глава
- nevituПрохождащо
Дата на рег. : 10.05.2010
Пон Юли 19, 2010 9:35 am
beshi написа:Поредната боза в този форум, която е претъпкана с грешки. Вземете и отворете някоя книжка, за да видите как се пише.
ти го каза боза за грешките няма да говорим
- dalin_lindaУчaщ се
Пон Юли 19, 2010 10:12 am
nevitu написа:beshi написа:Поредната боза в този форум, която е претъпкана с грешки. Вземете и отворете някоя книжка, за да видите как се пише.
Ми щом така мислите аре да видим някои ваши фиове
- sasusaku145Учaщ се
От : Sofia
Рожден ден : 14.12.1995
Дата на рег. : 28.03.2010
Пон Юли 19, 2010 10:30 am
интересно е искам следващата глава
- 4ere6kata96Любител
Рожден ден : 19.08.1994
Години : 30
Дата на рег. : 05.05.2010
Пон Юли 19, 2010 2:04 pm
dalin_linda написа:nevitu написа:beshi написа:Поредната боза в този форум, която е претъпкана с грешки. Вземете и отворете някоя книжка, за да видите как се пише.
Ми щом така мислите аре да видим някои ваши фикове
Т'ка е! Нищо не сте написали, но коментирате. Вярно, като не можеш да пишеш - не пиши, ама малко по-добре си подбирай думите към другите. Фикът не е лош. Вярно - не става нещо супер ново, ама нали всеки трябва да почне от някъде та да стане добър и нещата му да хващат окото веднага. Грешките не бяха толкова много, че чак да казвате "за грешките няма да говорим"! Т'ва, че сте по-големи (или поне така се пишете) не значи, че сте нещо повече!
За фика:
-Имаше малко грешки, ТРЯБВА ДА ГИ ОТСТРАНИШ В СЛЕДВАЩАТА ГЛАВА (за да няма подобни коментари като горните)!
-Описанията може да са малко повече, но всичко става постепенно.
-Браво, че искаш сама да си поправяш грешките без редактор! Но все пак може да искаш съвети за това къде да сложиш повече описания или как точно да ги направиш, на кое да наблегнеш повече и т.н.
-Продължавай! Мисля, че имаш напредък!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите