Hellsing (инфо)
3 posters
ANIMES-PORTAL :: Чат, Кошче, връзки ... :: Кошче :: АНИМЕ и МАНГА :: •●●ANIMES ONLINE●●• :: Hellsing
- lipsitooo®Аниме/манга/филми/сериали
От : Велико Търново
Рожден ден : 26.11.1993
Години : 30
Дата на рег. : 03.01.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach | Naruto Shippuuden | D.Gray-man | Death Note | Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Hellsing (инфо)
Вто Юли 13, 2010 1:01 am
Заглавие: Hellsing
Тип: Телевизионни серии
Епизоди: 13
Година: 11.10.2001 до 17.01.2002
Категория: Action, Contemporary Fantasy, Cops, Fantasy, Gunfights, Horror, Law and Order, Seinen, Special Squads, Vampires, Violence
Продуценти: GONZO
Резюме: Анимето се развива в днешно време, в Англия. По-голямата част от населението не забелязва, но вампирите се разхождат свободно из улиците и причиняват безредици. Задачата да спрат това е възложена на Hellsing организацията. Те трябва да спрат кръвопийците на всякаква цена, дори това да означава да използват своите специални оръжия, които унищожават всичко независимо дали е вампир, или не. Alucard, който е вампир, е най-добрият агент, който организацията може да предложи и който се подчинява само лично на Integra Hellsing. Сам естествено му е много трудно да се бие срещу всички от своя вид и затова той си намира помощник, а от там нещата започват да стават и по-интересни.
- TheMurderedDuchessПрохождащо
От : София
Рожден ден : 26.07.1996
Години : 28
Дата на рег. : 08.07.2010
Re: Hellsing (инфо)
Пет Юли 23, 2010 3:28 am
Наскоро пак се заговори за 2ри сезон ! Някой може ли да ми каже нещо повече, защото аз ще се побъркам !
- DireLordНовородено
От : лудницата
Рожден ден : 28.09.1995
Години : 29
Дата на рег. : 04.02.2011
Re: Hellsing (инфо)
Пет Фев 04, 2011 4:28 am
Аз случайно чух от един приятел че създателите са се скарали още на 9ти епизод и студиото го е довършило до края но ако това не ви е достатачно гледайте Hellsing Ova т.е. правено е по мангата и няма много общо с епизодите от анимето .. това е от мен ако някой има повече информация моля да пише
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите