- 21centurybreakdownПрохождащо
От : Мадагаскар
Рожден ден : 26.06.1997
Години : 27
Дата на рег. : 15.07.2010
Радикални промени (фикът на Наруто! )
Чет Юли 15, 2010 11:43 pm
В началото бих казала,че започва доста весело,но фика нататък си обяснява всичко.
Първа глава - Комични простотии
И така...ще започна както всеки един фик...Утро!Прелестно Дори!Слънцето грее,птичките пеят,а Наруто...спи?!Да видим какво прави...Вече беше 11 часа.Той гушна любимото си мече за късмет през деня и стана.Оправи се,облече се...Е да ама тъкмо седна на масата да закусва и се звънна на вратата.Той изнервен си мъмреше под носа и като отваряше вратата си удари челото.Впрочем момчето седящо срещу него се пръсна от смях,а Наруто се сбръчка.
- Хахахаха - смееше се момчето нагло. - Наруто такъв си идиот!
- Какво да направя Саске след като прекъсваш нещо супер важно!
- Нима? И какво е то?
- РАМЕЕЕЕЕЕН!
- Е добре де Наруто,не се нерви толкова,плашиш ме.
Наруто погледна момчето опулено.
-Хвана се,хвана се! - продължаваше да се смее момчето. - Добре,вече нека бъдем сериозни... - пое си дъх Саске. - Как спа,Наруто? - И да имахте изражението на Саске...По най-наглия и мръсен начин той се усмихна на русокоското,макар и черните му очи да казваха друго.
- Благодаря Саске,добре.Ти? - опита се да завързва приятелски отношения русокоското.
- Подобно - мазнеше се момчето.
- Сега кажи какво е станало?
- Какаши ни вика на площадката за тренировки.
- Че какво има толкоз? - скръсти ръце Наруто.
- Де да знам,да не го паса?! - дигна рамене тъмнокоското.
- Офф,ами хубаво...В колко трябва да сме там?
- В 12 часа.
- Ако пак ми закъснее ще му отсеча главата - нервеше се светлокосият.
Тогава Саске си спомни един момент,в който Наруто бе казал същото.Впрочем не Наруто,а Сакура щеше да им отсече главите,ако става на въпрос де.Но последния път когато лудото малко момче на 13 години бе казало същото,се намираше закачено на един клон и крещеше с пълно гърло.Но Наруто бе луда глава и до днес.
В мислите на Саске : Не,не,не!Той няма да се промени.
- Ехооо,Саске...Абе ей компот,сливи ли имаш в ушите уе?!
- Наруто,аз ще тръгвам.
- Ай сектир,ти се сети бе лешник!
- Sry,бързам.Чао,Наруто.
- Чао,Саске.
В мислите на Наруто: Този педерас трябва да го доведа вкъщи на бяло сладко.Пък и с тея сливи в ушите...Гадни сливи ще ви тъпча като валута в дюшек...Чакай малко,то аз съм пасивен!Абе да ги оставя тези лайна в анцунг и да се оправям...
И той седна и изяде цели три купи с рамен.
П.С : Часта със мислите на Наруто не е за деца под 12 години xD
И тази песен е със главата :
Първа глава - Комични простотии
И така...ще започна както всеки един фик...Утро!Прелестно Дори!Слънцето грее,птичките пеят,а Наруто...спи?!Да видим какво прави...Вече беше 11 часа.Той гушна любимото си мече за късмет през деня и стана.Оправи се,облече се...Е да ама тъкмо седна на масата да закусва и се звънна на вратата.Той изнервен си мъмреше под носа и като отваряше вратата си удари челото.Впрочем момчето седящо срещу него се пръсна от смях,а Наруто се сбръчка.
- Хахахаха - смееше се момчето нагло. - Наруто такъв си идиот!
- Какво да направя Саске след като прекъсваш нещо супер важно!
- Нима? И какво е то?
- РАМЕЕЕЕЕЕН!
- Е добре де Наруто,не се нерви толкова,плашиш ме.
Наруто погледна момчето опулено.
-Хвана се,хвана се! - продължаваше да се смее момчето. - Добре,вече нека бъдем сериозни... - пое си дъх Саске. - Как спа,Наруто? - И да имахте изражението на Саске...По най-наглия и мръсен начин той се усмихна на русокоското,макар и черните му очи да казваха друго.
- Благодаря Саске,добре.Ти? - опита се да завързва приятелски отношения русокоското.
- Подобно - мазнеше се момчето.
- Сега кажи какво е станало?
- Какаши ни вика на площадката за тренировки.
- Че какво има толкоз? - скръсти ръце Наруто.
- Де да знам,да не го паса?! - дигна рамене тъмнокоското.
- Офф,ами хубаво...В колко трябва да сме там?
- В 12 часа.
- Ако пак ми закъснее ще му отсеча главата - нервеше се светлокосият.
Тогава Саске си спомни един момент,в който Наруто бе казал същото.Впрочем не Наруто,а Сакура щеше да им отсече главите,ако става на въпрос де.Но последния път когато лудото малко момче на 13 години бе казало същото,се намираше закачено на един клон и крещеше с пълно гърло.Но Наруто бе луда глава и до днес.
В мислите на Саске : Не,не,не!Той няма да се промени.
- Ехооо,Саске...Абе ей компот,сливи ли имаш в ушите уе?!
- Наруто,аз ще тръгвам.
- Ай сектир,ти се сети бе лешник!
- Sry,бързам.Чао,Наруто.
- Чао,Саске.
В мислите на Наруто: Този педерас трябва да го доведа вкъщи на бяло сладко.Пък и с тея сливи в ушите...Гадни сливи ще ви тъпча като валута в дюшек...Чакай малко,то аз съм пасивен!Абе да ги оставя тези лайна в анцунг и да се оправям...
И той седна и изяде цели три купи с рамен.
П.С : Часта със мислите на Наруто не е за деца под 12 години xD
И тази песен е със главата :
Re: Радикални промени (фикът на Наруто! )
Пет Юли 16, 2010 10:51 pm
Втора глава - Проблемите на Какаши
Беше 12 без 5-10 минути.Саске и Наруто вече бяха на площадката за тренировки.Тогава пред затъпените им погледи се появи момиче,която им беше връстница.Имаше розова коса и ведри зелени очи.То не бързаше,вървеше равномерно към тях със стройните си крака.Спря на известна дистанция от тях и каза:
- Здравейте момчета,как сте? - погледна ги тя с веселите си очи.
- Благодаря,Сакура,добре.Ъъъъъ...Ти? - изчерви се Наруто.
- Чудесно! - усмихна се зеленооката.
Все пак Саске продължаваше да мълчи като пукал.
- Какаши още ли го няма? - прекъсна тишината Сакура.
- Както виждаш,да! - отговри безсъмнително и изнервено чернокоското.
Часовникът удари дванадесет часа.И в същия момент пред почти пълнолетните деца се озова така "известният" Какаши.Целият отбор 7 на един път въздъхна.
- Е,ето ме и мен! - подсмихна се сенсеят на учениците си. - Радвам се да ви видя отново!
- Казвай какво има,че след половин час имам важна среща! - още повече се затъпи Саске.Като малък той бе едно хлапе,живеещо с мечтата да бъде наследник.И какво сега?Той е сладък и БОГАТ тежкар,който може да има всичко което пожелае.Животът му не би могъл да стане по-страхотен.Но в същото време беше и доста консервативно момче.
- Саске можеш да си затвориш устата! - изнерви се Сакура.А колкото до нея...
Тя като малка пък харесваше Саске.Но след като си хвана един сладур и животът и направо избухна,така да се каже.Всеки,който я видеше си мислеше на ум " Ммм...богата кучка..." .Под кучка имах впредвид...Не,че пускаше на всеки срещнат,но пък вместо това го зарибяваше.Но това нямаше значение за нея...
- И така,деца мои...Понеже знаете,че Анко наскоро започна да ясновидства и ми сподели нещо за вашите съдби.Нещо лошо ще се случи,но надявам се,че това ще ви е за урок.Не ме разбирайте погрешно,знам какво е да си още тиинейджър!Е приятен ден,и внимавайте в картинката!
-Но Какаши...
Докато се осъзнаха и тримата,сенсеят бе изчезнал.
- Божичко... -стресна се до една степен Сакура.
- Офф,хайде да изчезваме,че графикът ми е пълен! - припираше Саске.
- Добре,чао!
- Чао,Сакура!
- Чао-чао.
И тръгнаха към различни посоки.
Беше 12 без 5-10 минути.Саске и Наруто вече бяха на площадката за тренировки.Тогава пред затъпените им погледи се появи момиче,която им беше връстница.Имаше розова коса и ведри зелени очи.То не бързаше,вървеше равномерно към тях със стройните си крака.Спря на известна дистанция от тях и каза:
- Здравейте момчета,как сте? - погледна ги тя с веселите си очи.
- Благодаря,Сакура,добре.Ъъъъъ...Ти? - изчерви се Наруто.
- Чудесно! - усмихна се зеленооката.
Все пак Саске продължаваше да мълчи като пукал.
- Какаши още ли го няма? - прекъсна тишината Сакура.
- Както виждаш,да! - отговри безсъмнително и изнервено чернокоското.
Часовникът удари дванадесет часа.И в същия момент пред почти пълнолетните деца се озова така "известният" Какаши.Целият отбор 7 на един път въздъхна.
- Е,ето ме и мен! - подсмихна се сенсеят на учениците си. - Радвам се да ви видя отново!
- Казвай какво има,че след половин час имам важна среща! - още повече се затъпи Саске.Като малък той бе едно хлапе,живеещо с мечтата да бъде наследник.И какво сега?Той е сладък и БОГАТ тежкар,който може да има всичко което пожелае.Животът му не би могъл да стане по-страхотен.Но в същото време беше и доста консервативно момче.
- Саске можеш да си затвориш устата! - изнерви се Сакура.А колкото до нея...
Тя като малка пък харесваше Саске.Но след като си хвана един сладур и животът и направо избухна,така да се каже.Всеки,който я видеше си мислеше на ум " Ммм...богата кучка..." .Под кучка имах впредвид...Не,че пускаше на всеки срещнат,но пък вместо това го зарибяваше.Но това нямаше значение за нея...
- И така,деца мои...Понеже знаете,че Анко наскоро започна да ясновидства и ми сподели нещо за вашите съдби.Нещо лошо ще се случи,но надявам се,че това ще ви е за урок.Не ме разбирайте погрешно,знам какво е да си още тиинейджър!Е приятен ден,и внимавайте в картинката!
-Но Какаши...
Докато се осъзнаха и тримата,сенсеят бе изчезнал.
- Божичко... -стресна се до една степен Сакура.
- Офф,хайде да изчезваме,че графикът ми е пълен! - припираше Саске.
- Добре,чао!
- Чао,Сакура!
- Чао-чао.
И тръгнаха към различни посоки.
Нед Юли 18, 2010 10:45 pm
Трета глава - Забавленията На Един Богаташ
Случката се намираше в дискотеката NRg,пред която спря едно черно Ламборджини.От него слезе Саске,облечен много изискано.Преди диското чакаше опашка от поне 40-50 човека.Но щом Саске пристъпи,охраната му се усмихна мазно и го пусна.Той влезе,качи се по едни стълби,около които имаше полуголи танцьорки.Дръпна една русокоска и се тръшна на първото диванче,което видя.
- Е,както винаги,точен! - повдигна перфектните си вежди червенокоското,стоящ срещу него.
- Абсолютно!
Саске помоли момичето да отиде да потанцува и тя веднага разбра намека му да ги остави насаме.
- Е как я караш,Гаара? - попита го чернокоското.
- Чудесно я карам! - подсмихна му се зеленоочкото.
Амии...До неговия живот...Той като малък пък мечтаеше да няма любов.Но сегаа...Той имаше кариера,пари,купони,ГАДЖЕТА и още какво ли не...И той се бе превърнал в един от тежкарите.
- Хейй Саске,виж каква татуйровка си направих! - Тя бе добре изрисуван японски знак,означаваш любов,намиращ се от дясната страна на челото му.Абе нещо такова >
- Сефте... - затъпи се Саске.И русокоската се върна.Седна в чернокосия и започна бавни и възбуждащи движения с ханша.Така минаваше животът на единственият от Учиха... - спане до обяд,а вечер...пиене и безразборен секс.И това се случваше ВСЕКИ БОЖИ ДЕН!Какво ви казах - току-що Саске дръпна момичето към Ламборджинито си и заминаха към имението Учиха.Той не знаеше името и,но не му и трябваше.
- Сладък си - проговори момичето.
- Знам...
Ето,че и пристигнаха в имението Учиха.
- Вашите тук ли са?
- Нашите починаха преди 12 години - погледна я така,че тя да се скове на място.Но след като Саске я прегърна,тя се отпусна.Чернокосия я занесе в спалнята си.
Този път песента за главата е:
Случката се намираше в дискотеката NRg,пред която спря едно черно Ламборджини.От него слезе Саске,облечен много изискано.Преди диското чакаше опашка от поне 40-50 човека.Но щом Саске пристъпи,охраната му се усмихна мазно и го пусна.Той влезе,качи се по едни стълби,около които имаше полуголи танцьорки.Дръпна една русокоска и се тръшна на първото диванче,което видя.
- Е,както винаги,точен! - повдигна перфектните си вежди червенокоското,стоящ срещу него.
- Абсолютно!
Саске помоли момичето да отиде да потанцува и тя веднага разбра намека му да ги остави насаме.
- Е как я караш,Гаара? - попита го чернокоското.
- Чудесно я карам! - подсмихна му се зеленоочкото.
Амии...До неговия живот...Той като малък пък мечтаеше да няма любов.Но сегаа...Той имаше кариера,пари,купони,ГАДЖЕТА и още какво ли не...И той се бе превърнал в един от тежкарите.
- Хейй Саске,виж каква татуйровка си направих! - Тя бе добре изрисуван японски знак,означаваш любов,намиращ се от дясната страна на челото му.Абе нещо такова >
- Сефте... - затъпи се Саске.И русокоската се върна.Седна в чернокосия и започна бавни и възбуждащи движения с ханша.Така минаваше животът на единственият от Учиха... - спане до обяд,а вечер...пиене и безразборен секс.И това се случваше ВСЕКИ БОЖИ ДЕН!Какво ви казах - току-що Саске дръпна момичето към Ламборджинито си и заминаха към имението Учиха.Той не знаеше името и,но не му и трябваше.
- Сладък си - проговори момичето.
- Знам...
Ето,че и пристигнаха в имението Учиха.
- Вашите тук ли са?
- Нашите починаха преди 12 години - погледна я така,че тя да се скове на място.Но след като Саске я прегърна,тя се отпусна.Чернокосия я занесе в спалнята си.
Този път песента за главата е:
Сря Юли 21, 2010 2:19 am
Четвърта глава - Шика на хоризонта!
Следваща сутрин.Ужасното слънце събуди Саске.Той се изправи,изпука врата си и стана.Но на път към банята се почука на вратата.И понеже чернокоското беше както майка го е родила,след като отвори така верният му слуга се опули.
- Кфо зяпаш?
- Нищо,сър.Извинете ме,но днес братовчед ви идва.И то след половин час,ако трябва да бъда искрен.А вие сте чисто гол и дама в леглото,боя се...
- Я да млъкваш!Да не си ми майка?! - разкрещя се Саске.
- Съжалявам,сър! - покорно се поклони слугата,а момчето затръшна вратата.Събуди момичето,като захвърли нещата и в лицето и я изпъди.
След двадесет минути пред голямата порта на имението спря мотор Yamaha,произведен преди по-малко от седмица.Портата се отвори и моторът спря пред вратата.А от него слезе младо момче,на около 20 години.То бе с черна коса
и кафеви очи.
- Шикамару!Как си братовчеде? - радостно подрита Саске.
- Благодаря ти,добре.Ти?
- Чудесно!
- Е,харесва ли ти новия мотор? - посочи машината стояща до него.
- Колко кобика е?
- 350.
- Това означава,че е чудесен!Какво ще кажеш да влезем вътре и да изпием по една бира?
- Съгласен съм. - погледна го Шика.
След 10 минути разговори,те се бяха умълчали.
-Е как са гаджетата? - сети се Шика.
- Ааабе...зле са... - затъпи се Саске.Тогава по стълбите слезе русокоската от снощи.
- Аз ще тръгвам сладур.Прекарах великолепно снощи.Чао-чао.
- Зле ли са братчеде? - засмя се Шика.
- Тя не ми е гадже! - оспорваше Саске.
- Ааа...Значи го караш така,ти жиголо мръсно!
- Не съм жиголо! - продължаваше да отрича чернокосия,а братовчед му щеше да се пръсне от смях.Каква хубава семейна гледка...
- Няма лошо братле,освен ако ти не им плащаш! - потупа по рамото роднината си Шикамару.
- Вярно е.Ами ти как си с жените?
- Aaaми ... Имам си приятелка...
- А как се казва тя?
- Темари.
- Ааа Темари... - досети сe Саске. - Онази от нашия випуск...
- Тя ми...
- А как върви?
- Супер,как да върви.Ей сега ще тръгвам,понеже и обещах да се видим.Ами ти нямаш гадже значи...Нали те Харесваше оназии ... как и беше името ... Aбе онази с розовата коса??
- Аа Сакура...Тя си има приятел,вече.Не мога да направя нищо по случая,дори няма значение че я харесвам.
- Къде е бойният ти дух???Пък и ти си по-хубав от Сай!
- Не знам брат'чед,ще видя.
- Еми,да не те притеснявам...Чао тогава от мен.
- Чао Шика!
И моторът Yamaha замина натам,откъдето беше дошъл.
П.С. Тази глава не ми харесва,но няма значение xD
Препоръчаната песен този път е:
Следваща сутрин.Ужасното слънце събуди Саске.Той се изправи,изпука врата си и стана.Но на път към банята се почука на вратата.И понеже чернокоското беше както майка го е родила,след като отвори така верният му слуга се опули.
- Кфо зяпаш?
- Нищо,сър.Извинете ме,но днес братовчед ви идва.И то след половин час,ако трябва да бъда искрен.А вие сте чисто гол и дама в леглото,боя се...
- Я да млъкваш!Да не си ми майка?! - разкрещя се Саске.
- Съжалявам,сър! - покорно се поклони слугата,а момчето затръшна вратата.Събуди момичето,като захвърли нещата и в лицето и я изпъди.
След двадесет минути пред голямата порта на имението спря мотор Yamaha,произведен преди по-малко от седмица.Портата се отвори и моторът спря пред вратата.А от него слезе младо момче,на около 20 години.То бе с черна коса
и кафеви очи.
- Шикамару!Как си братовчеде? - радостно подрита Саске.
- Благодаря ти,добре.Ти?
- Чудесно!
- Е,харесва ли ти новия мотор? - посочи машината стояща до него.
- Колко кобика е?
- 350.
- Това означава,че е чудесен!Какво ще кажеш да влезем вътре и да изпием по една бира?
- Съгласен съм. - погледна го Шика.
След 10 минути разговори,те се бяха умълчали.
-Е как са гаджетата? - сети се Шика.
- Ааабе...зле са... - затъпи се Саске.Тогава по стълбите слезе русокоската от снощи.
- Аз ще тръгвам сладур.Прекарах великолепно снощи.Чао-чао.
- Зле ли са братчеде? - засмя се Шика.
- Тя не ми е гадже! - оспорваше Саске.
- Ааа...Значи го караш така,ти жиголо мръсно!
- Не съм жиголо! - продължаваше да отрича чернокосия,а братовчед му щеше да се пръсне от смях.Каква хубава семейна гледка...
- Няма лошо братле,освен ако ти не им плащаш! - потупа по рамото роднината си Шикамару.
- Вярно е.Ами ти как си с жените?
- Aaaми ... Имам си приятелка...
- А как се казва тя?
- Темари.
- Ааа Темари... - досети сe Саске. - Онази от нашия випуск...
- Тя ми...
- А как върви?
- Супер,как да върви.Ей сега ще тръгвам,понеже и обещах да се видим.Ами ти нямаш гадже значи...Нали те Харесваше оназии ... как и беше името ... Aбе онази с розовата коса??
- Аа Сакура...Тя си има приятел,вече.Не мога да направя нищо по случая,дори няма значение че я харесвам.
- Къде е бойният ти дух???Пък и ти си по-хубав от Сай!
- Не знам брат'чед,ще видя.
- Еми,да не те притеснявам...Чао тогава от мен.
- Чао Шика!
И моторът Yamaha замина натам,откъдето беше дошъл.
П.С. Тази глава не ми харесва,но няма значение xD
Препоръчаната песен този път е:
Съб Авг 07, 2010 9:43 pm
Ето ви и новата главичка :)
Пета Глава - Не просто богаташ
Беше около 9 часа вечерта.Пред заведението Red Devil спря една от най-великите коли - Хамъра.От него се подаде момче,с черна коса и очи.То бе облечено по най-пищната мъжка мода.
А от другата страна на колата слезе Сакура,облечена галантно - потник с гол гръб,къса пола и високи токчета.А момчето,както знаете вече е Сай.Богаташ на почти 20 години.Така случайната им среща ги докара до тук.Тя погледна съотборника си,понеже отново се беше замислил.А за какво си мислише...
" - Какво става тук?? - запита подплашеното малко дете.
- Не се безпокой,до теб съм - прегръдка от роднината му...
Звуци от куршуми.Втори изстрел.Сякаш човек се свлече мъртъв на земята.
- Какво се случва там??? - трепереше гласът на момченцето сякаш по-изплашен.
- Просто стой мирен и всичко ще свърши! - многозначно проговори човекът до него.
В този момент влезе висок мъж в стаята.
- Канаме,върви си!Знаеш,че не си желан тук!
Мъжът извади револвер.Поредния изхабен куршум.Хлапето бе в кръв.Кръвта на собствения си брат...
- О,я гледай ти.Имаме си и свидетел - засмя се убиецът. - Дали може да стане като нас?
Детето плачеше...
- Хлапе,какъв е смисъла да плачеш,след като няма да ги върнеш? - топлите кафеви очи погледнаха дребосъкът.
- Страх ме е... - още повече трепереше гласът му.
- Няма от какво да те е страх! - заговори той. - Аз ще се грижа за теб от тук нататък! - мъжът хвана ръката му,но то се дръпна..."
- Сай!!!
- А да.Какво? - осъзна се,че Сакура му говори.
- Защо винаги си така замислен???
- Не знам,може би съм за психиатър? - погледна я чернокосия.
- Хаха - засмя се момичето. - Не говори така! - целуна го по челото тя.
Препоръчана песен за тази глава е:
Пета Глава - Не просто богаташ
Беше около 9 часа вечерта.Пред заведението Red Devil спря една от най-великите коли - Хамъра.От него се подаде момче,с черна коса и очи.То бе облечено по най-пищната мъжка мода.
А от другата страна на колата слезе Сакура,облечена галантно - потник с гол гръб,къса пола и високи токчета.А момчето,както знаете вече е Сай.Богаташ на почти 20 години.Така случайната им среща ги докара до тук.Тя погледна съотборника си,понеже отново се беше замислил.А за какво си мислише...
" - Какво става тук?? - запита подплашеното малко дете.
- Не се безпокой,до теб съм - прегръдка от роднината му...
Звуци от куршуми.Втори изстрел.Сякаш човек се свлече мъртъв на земята.
- Какво се случва там??? - трепереше гласът на момченцето сякаш по-изплашен.
- Просто стой мирен и всичко ще свърши! - многозначно проговори човекът до него.
В този момент влезе висок мъж в стаята.
- Канаме,върви си!Знаеш,че не си желан тук!
Мъжът извади револвер.Поредния изхабен куршум.Хлапето бе в кръв.Кръвта на собствения си брат...
- О,я гледай ти.Имаме си и свидетел - засмя се убиецът. - Дали може да стане като нас?
Детето плачеше...
- Хлапе,какъв е смисъла да плачеш,след като няма да ги върнеш? - топлите кафеви очи погледнаха дребосъкът.
- Страх ме е... - още повече трепереше гласът му.
- Няма от какво да те е страх! - заговори той. - Аз ще се грижа за теб от тук нататък! - мъжът хвана ръката му,но то се дръпна..."
- Сай!!!
- А да.Какво? - осъзна се,че Сакура му говори.
- Защо винаги си така замислен???
- Не знам,може би съм за психиатър? - погледна я чернокосия.
- Хаха - засмя се момичето. - Не говори така! - целуна го по челото тя.
Препоръчана песен за тази глава е:
- Death_AngelМодератор на раздел "Фикчета"
От : Сърцето на Итачкоооо
Рожден ден : 14.05.1987
Години : 37
Дата на рег. : 22.12.2009
Пон Авг 30, 2010 6:04 pm
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите