Светлина в мрака
+4
Ŧħе_SлladuRчЭ
Your Hime*
onyx&pink
uglygalcho99
8 posters
- uglygalcho99Новородено
Дата на рег. : 30.06.2010
Светлина в мрака
Пет Юли 16, 2010 4:09 am
Светлина в мрака
-Болка изгаряща отвътре преливаща в изобилие.
-Желание да го докосне дори за секунда пак.
-Копнеж да усети блаженството и греха в едно цяло.
-Благодарност,че е опитала дори малко от сладката перфектност.
-Безсилие,да направи какъвто и опит
-Живот,не може да определи състоянието си като нормален живот.
-Страст,разпалваща малкия останъл пламък в нея.
-Съзли,безкрайни,проляти,кървави.
-БОЛКА,неизбежна част,копнее да я измъчва.
-Надежда,малка и все пак я има,че някой ден това ще се промени!
И след това започва отначало тя се буди всичко едно след друго се повтаря непрестанно и я убива бавно и мъчително,но с какво го е заслужила?
Целувка,изразяваща целия свят в едно,карайки я да настръхва цялата.Той я докосна леко и нежно,защото тя беше толкова крехка и толкова красива.И след това последва пак целувка той докосна съвсем леко бузата и,тя пак настръхна отмести косата и съвсем леко и ето те се намираха в тяхния рай,в тяхния свят пълен с блаженство,и най важното беше..Целия свят беше само тяхен,те го знаеха и не им трябваше повече,докато посредата на тази съвкупност от красота не бе разрушена...
-Стейсиии,ставаай ще закъснееш!
Тя отвори очи изплашена,разочарована.
-НЕЕ! –извика Стейси.
Вече беше разбрала,че пак се намира в най ужасното за нея-реалността.
Майка и влезе в стаята,както винаги разтревожена.
-Пак ли миличка?
-Не мамо,вече няма нищо общо с това просто лош кошмар,нищо повече.
-Сигурна ли си,ако искаш можеш пак да се отбиеш при доктор Хемингстън?
-Мамо,колко пъти да ти го повтарям..Край!
Стейси искаше да повярва,че всичко това не е истина,но нямаше как да избяга от реалността и от това,което беше видяла в кошмарния ден.
Беше преди точно година и половина,когато тя и нейния приятел Сам,както винаги обичаха да си правят пикник на гробищата.Бяха едно цяло.Разбираха се,само той я разбираше и най-важното те бяха приятели...
В един мрачен ден,когато те обичаха да си правят пикник,докато си стояха съвсем спокойно и Сам,както винаги и разказваше за починалите хора,които бяха доста интересни личности,известни и почетни се случи нещо ужасно.Изведнъж той беше замълчал за малко.Стейси както винаги го наблюдаваше,защото той беше толкова перфектен за нея във всяко едно отношение,тя тя.. просто неможеше да му се насити.
-Стейси,бягай надалеч моля те бързо!-каза Сам
-Но защо какво става?-попита Стейси.
-Просто тичай,и за нищо на света не се обръщай,обичам те любов моя!
По лицето на Стейси се спуснаха сълзи,разтревожени,докато се взираше в него,докато се усети тя вече тичаше.Тя чу ужасни викове ужасни звукове,които не искаше да си спомня дори за секунда.Докато тичаше тя не издържа и се обърна..Те бяха толкова ужасни,зловещи.Тя гледаше как нейния любим нейния невероятен Сам се бореше с тях.Докато те просто го измъчваха,а той продължаваше да крещи на любимата си да бяга и да не се връща повече.Те отнеха нейната любов,нейното всичко.И оттогава тя не го видя.След дълги разпити от полицията,тя обясняваше какво е видяла,но никой така и не и повярва.Оттогава тези ужасни същества я преследваха в съня и всяка вечер.Всеки си мислеше,че тя е луда,но тя знаеше,че това което е видяла е истина.Всеки ден тя се бореше с злата участ,която и беше отредена,но знаеше,че някой ден всичко ще се промени и ще разбере какво се е случило и какви са били тези същества и защо я измъчват постоянно.
-Болка изгаряща отвътре преливаща в изобилие.
-Желание да го докосне дори за секунда пак.
-Копнеж да усети блаженството и греха в едно цяло.
-Благодарност,че е опитала дори малко от сладката перфектност.
-Безсилие,да направи какъвто и опит
-Живот,не може да определи състоянието си като нормален живот.
-Страст,разпалваща малкия останъл пламък в нея.
-Съзли,безкрайни,проляти,кървави.
-БОЛКА,неизбежна част,копнее да я измъчва.
-Надежда,малка и все пак я има,че някой ден това ще се промени!
И след това започва отначало тя се буди всичко едно след друго се повтаря непрестанно и я убива бавно и мъчително,но с какво го е заслужила?
Целувка,изразяваща целия свят в едно,карайки я да настръхва цялата.Той я докосна леко и нежно,защото тя беше толкова крехка и толкова красива.И след това последва пак целувка той докосна съвсем леко бузата и,тя пак настръхна отмести косата и съвсем леко и ето те се намираха в тяхния рай,в тяхния свят пълен с блаженство,и най важното беше..Целия свят беше само тяхен,те го знаеха и не им трябваше повече,докато посредата на тази съвкупност от красота не бе разрушена...
-Стейсиии,ставаай ще закъснееш!
Тя отвори очи изплашена,разочарована.
-НЕЕ! –извика Стейси.
Вече беше разбрала,че пак се намира в най ужасното за нея-реалността.
Майка и влезе в стаята,както винаги разтревожена.
-Пак ли миличка?
-Не мамо,вече няма нищо общо с това просто лош кошмар,нищо повече.
-Сигурна ли си,ако искаш можеш пак да се отбиеш при доктор Хемингстън?
-Мамо,колко пъти да ти го повтарям..Край!
Стейси искаше да повярва,че всичко това не е истина,но нямаше как да избяга от реалността и от това,което беше видяла в кошмарния ден.
Беше преди точно година и половина,когато тя и нейния приятел Сам,както винаги обичаха да си правят пикник на гробищата.Бяха едно цяло.Разбираха се,само той я разбираше и най-важното те бяха приятели...
В един мрачен ден,когато те обичаха да си правят пикник,докато си стояха съвсем спокойно и Сам,както винаги и разказваше за починалите хора,които бяха доста интересни личности,известни и почетни се случи нещо ужасно.Изведнъж той беше замълчал за малко.Стейси както винаги го наблюдаваше,защото той беше толкова перфектен за нея във всяко едно отношение,тя тя.. просто неможеше да му се насити.
-Стейси,бягай надалеч моля те бързо!-каза Сам
-Но защо какво става?-попита Стейси.
-Просто тичай,и за нищо на света не се обръщай,обичам те любов моя!
По лицето на Стейси се спуснаха сълзи,разтревожени,докато се взираше в него,докато се усети тя вече тичаше.Тя чу ужасни викове ужасни звукове,които не искаше да си спомня дори за секунда.Докато тичаше тя не издържа и се обърна..Те бяха толкова ужасни,зловещи.Тя гледаше как нейния любим нейния невероятен Сам се бореше с тях.Докато те просто го измъчваха,а той продължаваше да крещи на любимата си да бяга и да не се връща повече.Те отнеха нейната любов,нейното всичко.И оттогава тя не го видя.След дълги разпити от полицията,тя обясняваше какво е видяла,но никой така и не и повярва.Оттогава тези ужасни същества я преследваха в съня и всяка вечер.Всеки си мислеше,че тя е луда,но тя знаеше,че това което е видяла е истина.Всеки ден тя се бореше с злата участ,която и беше отредена,но знаеше,че някой ден всичко ще се промени и ще разбере какво се е случило и какви са били тези същества и защо я измъчват постоянно.
- onyx&pinkМодератор на раздел "Фикчета"
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Re: Светлина в мрака
Пет Юли 16, 2010 7:49 am
Хмммм имаше пунктуационни грешки
Правиписни май не видях
Само не можах да разбера защо точно "Светлина в мрака"
Иначе добре се е получило
Правиписни май не видях
Само не можах да разбера защо точно "Светлина в мрака"
Иначе добре се е получило
- Your Hime*Модератор на раздел "Фикчета"
От : Тръгвам си от мястото, на което ти продължаваш да живееш.
Рожден ден : 18.06.1996
Години : 28
Дата на рег. : 20.06.2010
Пет Юли 16, 2010 7:15 pm
- Един въпрос: "Кое му е добрето?"
Като за начало да те питам... това какво е, по дяволите? Разказ или начало на фик? Ако е разказ - за нищо не става. Ако е фик - не го продължавай. Аз не се и съмнявам, че може би в този форум няма да има никой, който да е на моето мнение, но аз пак ще те "наплюя" хубавичко. Абе, тези изречения са километрични. Никога не съм вярвала, че ще се карам за дълги изречения, при положение, че постоянно срещам изречения от по две думи. От колко изречения е съставено това - пет? И вземи някой учебник по български език; няма да навреди да научиш някой друг урок за пунктуацията в българския. Може и някоя книжка; дори да е "Снежанка и седемте джуджета". Пак ще е добре да се поограмотиш. Правописни грешки и аз не видях, защото се бях съсредоточила в разшифроването на обърканите ти изречения. И наистина... ако е разказ, защо, по дяволите, се казва "Светлина в мрака"? Не знам; вече забравих какво щях да пиша. Айде стига толкова.
п.п. Вземи прочети нещо мое, а след това го сравни с това. Не казвам, че мога да пиша - на светлинни години от съвършенството съм - но моите работи определено са мнооого по-добре от това нещо. Ако не можеш да намериш ще ти пратя линк на ЛС, ако ми кажеш, че искаш, но наистина те моля да го сравниш, за да видиш разликата. Чаоооо.
Маги -nya
- uglygalcho99Новородено
Дата на рег. : 30.06.2010
Пет Юли 16, 2010 11:16 pm
Вижте какво ще ви кажа аз пиша,защото искам.КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО Е ЗАГЛАВИЕТО? И като си много умна как по точно е разказ забога.Вие в тоя форум друга работа освен да критикувате нямате,момчета и момичета перфектните ви викали! Ако не виждаш в колко съм го постнала.Едвам гледах дойде ми музата и написах и го качих.Въобще не ме интересува коментара ти! Ще си пиша колкото си пожелая,като не ти оттърва не го гледай уее @:@. !
- Ŧħе_SлladuRчЭМодератор на раздел "Фикчета"
Рожден ден : 23.06.1996
Дата на рег. : 07.12.2009
Нед Юли 18, 2010 2:07 pm
Прочетох това ''нещо'' само защото ти видях коментара. Като гледам егото ти стига до небето ,ама не и способностите на писател. Я ми кажи на ква основа се наемаш , че да говориш така? Виждам, че нямаш милион коментари, а само два , максимум 5/които не са писали ест. да си спесят критиката/. Еми тогава що си така наперена? Що се взимаш за нещо, като си нищо?Като пишеш защото искаш не го публийувай - просто и ясно, затото щом го0 пускаш тук го пишеш за нас, така че.
Незнам за кво приемаш критика обаче си пусни ''великолепното'' произведение в алланимес- ще те разплачат! И на нас кво пък ни пука, че си го постнала в два уеее, и аз съм пускала в два ама никога не е било такова- и очакваш хубави коментари? Ми мноу има да чакаш.
Я да те питам ти колко си годишна, че като ти гледам ''чудното'' произведение не ми излизаш много. Неграмотна ли си ?
И ставнесние с теб- да велики сме!!! За такива хлапачки като теб, не такава критика а яко меле тря.
Да не сме го били чели, ми ако незнаеш, те светна - шом го постваш тук демек за нас, демек ние ше го четем. Ако не не го поствай, толкова ли си проста? И миля ти се, се отваря- еми обясно що е светлина в мрака, нали си авторката, ше кайш че кой знае какво са те питали.
Еми пиши си колкото си пожелаеш, но като го пуснеш не очаквай коментар, уеее.
Незнам за кво приемаш критика обаче си пусни ''великолепното'' произведение в алланимес- ще те разплачат! И на нас кво пък ни пука, че си го постнала в два уеее, и аз съм пускала в два ама никога не е било такова- и очакваш хубави коментари? Ми мноу има да чакаш.
Я да те питам ти колко си годишна, че като ти гледам ''чудното'' произведение не ми излизаш много. Неграмотна ли си ?
И ставнесние с теб- да велики сме!!! За такива хлапачки като теб, не такава критика а яко меле тря.
Да не сме го били чели, ми ако незнаеш, те светна - шом го постваш тук демек за нас, демек ние ше го четем. Ако не не го поствай, толкова ли си проста? И миля ти се, се отваря- еми обясно що е светлина в мрака, нали си авторката, ше кайш че кой знае какво са те питали.
- dalin_lindaУчaщ се
От : суна
Рожден ден : 12.06.1993
Години : 31
Дата на рег. : 27.05.2010
Нед Юли 18, 2010 9:39 pm
На мен ми харесва, оставете момичето да пише, не искам да се включвам в скандали просто държанието ви е гадно.А на бас, че сте и съсипали съмочувствието, искам да ви кажа че ще е по-добре да напишете какво не ви харесва и да я насочите.
Нед Юли 18, 2010 10:46 pm
Оооо, за самочувствието не съм сигурна. Тъй като тя го има в бол, едва ли ще е съсипано. Ако иска смислена критика да не се пери ами да я приема, щот иначе няма да стигне никъде. А относно с писането на това какво не ни харесва и какво не- видя и поста ''ако не ви харесва не го четете'' май само ти ще го четеш? Ние сме читатели и вместо да ни се пери тря направи така, че да ни угоди и д се чете, защото го пише за нас.dalin_linda написа:На мен ми харесва, оставете момичето да пише, не искам да се включвам в скандали просто държанието ви е гадно.А на бас, че сте и съсипали съмочувствието, искам да ви кажа че ще е по-добре да напишете какво не ви харесва и да я насочите.
Сори за спама.
- independent_heroineСъстезател
От : ГорнЪъ
Рожден ден : 26.10.1996
Дата на рег. : 08.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Нед Юли 18, 2010 10:55 pm
Съгласна съм с всяка една дума ..Ŧħе_SлladuRчЭ написа:Прочетох това ''нещо'' само защото ти видях коментара. Като гледам егото ти стига до небето ,ама не и способностите на писател. Я ми кажи на ква основа се наемаш , че да говориш така? Виждам, че нямаш милион коментари, а само два , максимум 5/които не са писали ест. да си спесят критиката/. Еми тогава що си така наперена? Що се взимаш за нещо, като си нищо?Като пишеш защото искаш не го публийувай - просто и ясно, затото щом го0 пускаш тук го пишеш за нас, така че.
Бих казала, че тук са ти спестили много относно критиката .. и точно в този форум тя не е много ..
- Flying CatМодератор на раздел "Фикчета"
От : Пловдив
Рожден ден : 18.04.1926
Години : 98
Дата на рег. : 12.10.2009
Пон Юли 19, 2010 5:41 pm
Така скъпi ми Ŧħе_SлladuRчЭ, .:Daijobu desu -, independent_heroine във вашите постове има повече грешки отколкото в нейното прозведение... ПЪРВО НЕ ЗНАМ се пише, а не НЕЗНАМ !!! Да не си в 3 клас, че не знаеш, че частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите. Второ това й е първия фик, и ако трябва да бъдем ясни и вашите фикове не са перфектни, вземи прочети моя, после говори за критика... Да й моя първия фик не беше много хубав, но втория има хляб в него( NO MERCY). Ако имате нещо против фика й, пишете ми на лично, защото аз ще ставам нейн редактор... Какви проблеми имате. И аз виждам неточности в израза й, но ще ви кажа, че тя е прочела много повече книги от вас. Нейното самочувствие не е високо, а вие сте комерсялни. Виждате, че е нова и веднага и се нахвърлихте... А сега ви предлагам да се изнесете от темата и да не я закачате, щот да не почна аз...
С поздравления, Кака ви Изу !!
С поздравления, Кака ви Изу !!
- Your Hime*Модератор на раздел "Фикчета"
От : Тръгвам си от мястото, на което ти продължаваш да живееш.
Рожден ден : 18.06.1996
Дата на рег. : 20.06.2010
Пон Юли 19, 2010 6:04 pm
Сез, айде да не спамим вече темата на момичето. Аз казах на Antistar, каквото имах да й казвам, в спам темата, така че всички да си го гледат. Сега ще й пратя поста на ЛС щом толкова мноооого се нуждае от запълване на "пощенската си кутия". Айде да си спорим вече в спама, защото е дразнещо да "мръсим" фиковете.
- Flying CatМодератор на раздел "Фикчета"
От : Пловдив
Рожден ден : 18.04.1926
Години : 98
Дата на рег. : 12.10.2009
Пон Юли 19, 2010 6:20 pm
Супер смешна си, не разбра ли ? Добре - не ти харесва фика, ясно. Нужно ли е да задълбаваш? Спри да са занимаваш. Не мислиш ли, че вместо да си проветряваш устата е по- добре да дадеш съвет след като не ти харесва. Ама нали и ти си супер кадърното парче, само да говориш знаеш. Не ти харесва и просто спираш да го четеш. Т'ва е на момичето първия фик се пак. Емм тва, че на теб не ти харесва значи, че просто тря да млъкнеш и да не го четеш. Бахти принцесата... На някой пък им харесва ... И к'во значение има колко книги си прочела като си личи колко си куха ... И двеста книги да прочетеш няма да ти помогнат на празната главица... За коя се имая ти - бахти смешката ... Ми седни и чети щот явно в това си по-добра отколкото да изразявая мнение. Супер тъпата хиена си. Смешна си разбери, само като видиш някой нов и веднага скачаш (не само ти). Ем слез на земята, бати отрепката.
- .: Gangsta_4_life :.Състезател
От : Tokyo
Рожден ден : 16.02.1995
Години : 29
Дата на рег. : 30.01.2010
Пон Юли 19, 2010 8:06 pm
Добре се е получило! Чакам продължението!! Историята е уникално добра!!
WTF: Баси хората сте..каква злоба само.. а пък ти Ŧħе_SлladuRчЭ твойто его е и по-голямо..правите се на мн важни и че знаете всичко, ама айде да видим първите ви фикове дали изобщо са стрували нещо ;x;x Малко уважение към момичето все пак е нова..;x;x Иначе браво за фика!
WTF: Баси хората сте..каква злоба само.. а пък ти Ŧħе_SлladuRчЭ твойто его е и по-голямо..правите се на мн важни и че знаете всичко, ама айде да видим първите ви фикове дали изобщо са стрували нещо ;x;x Малко уважение към момичето все пак е нова..;x;x Иначе браво за фика!
Пон Юли 19, 2010 8:43 pm
Ех, много се събрахте феите пазителки...midnight_bitch написа:Добре се е получило! Чакам продължението!! Историята е уникално добра!!
И кво развбираш ти под его, но няма значение.
И къде съм написала че нзам всичко?За кво си измисляте.
Моят първи фик си е наясно- Съкровището Харуно. И аз не бях добра , но поне слушах критика.
Относно съобщението ми към авторката- да не си зарязала фика. Тука всики чакаме, да разберем вълнуващата история без грешки, все пак си имаш редактор.
- .: Gangsta_4_life :.Състезател
От : Tokyo
Рожден ден : 16.02.1995
Години : 29
Дата на рег. : 30.01.2010
Вто Юли 20, 2010 12:38 am
Ŧħе_SлladuRчЭ написа: Що се взимаш за нещо, като си нищо?
Да не сме го били чели, ми ако незнаеш, те светна - шом го постваш тук демек за нас, демек ние ше го четем. Ако не не го поствай, толкова ли си проста?
Само не знам как простите хора се взимат за много велики...С този коментар наистина показваш колко си 'умна', вместо да я критикувате вие я обиждате. Честна казано, ако бях на нейно място щях да реагирам много по враждебно и грубо спрямо вас!!! ;x;x;x Тя е хлапачка, ами ти не си ли!? И ти си едно Голямо Нищо ама някой да ти го е казвал по този груб начин?? >>
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите