Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
Hermi
Hermi
Състезател
Състезател
Female
От : Стола пред компютъра.
Рожден ден : 01.03.1996
Години : 28
Дата на рег. : 14.12.2009

red Паметни мемоари от Марти и Плам хД

Пет Юли 23, 2010 11:40 am
Така, с най- добрия ми приятел решихме да си запишем някой от най- шантавите случки в паметни мемоари. :Д Първа съм аз. Паметни мемоари от Марти и Плам хД  787605

Първия ден на лагера. Пламен и аз сме в една стая, както обикновенно. Проблема беше, че единствено през нашата стая и нашата тераса минаваха всички, за да си отидат по стайте. И още първия ден решиха да ни избъзикат. Както спя на лелото, от тераата се чувя шум... силен шум. Плам започна да ругае като каруцар, а аз му казвам, че явно останалие са се напили и трошат де що видят зрадво. Пламен обаче е неспокоен и ми казва да отида да погледнма какво става. Е, отнесе няколко ръгатни и пак заспах. Човека обаче, явно не е издържа и отиде да погледне. Само дърпа завеаите, пищи, дръпва пак завесите и го осещам как се свива в МОЕТО легло. Питам го какво по дявоите прави, а той ужасен ми обяснява, че го гледали някакви ОГРОМНИ очи от терасата. Ставам аз, проклинайки страшния филм, който гледахме и дръпвам завесата и устата ми падна... Магаре дее*а. Онези идиоти от горния етаж решили да си направят ташак и сложили магарето на градинаря на нашата тераса. само дърпам завесата и казвам сокойно, че е магаре. После осъзнавам какво съм казала, дърпам пак завесата и казвам, че ПО ДЯВОЛИТЕ е магаре. Оттогава магаретата са най- големия ни враг. :Д
Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите