Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
[..JъСт_ПерWer..]
Новородено
Новородено
Дата на рег. : 23.07.2010

red Goosebumps - Добре дошли в мъртвата къща.

Пет Юли 23, 2010 8:53 pm
Goosebumps
Добре дошли в мъртвата къща.

Които са чели тази книга, емии браво..
Найстина е много интересна и реших да я споделя с тези, които не са я чували даже..
Махнах няколко страници, понеже е "тъпо" реших направо да започна забавната част..
Емии.. Енджой!
Goosebumps - Добре дошли в мъртвата къща. 242502

Искаше ми се Джош да беше с нас. Знаех, че ще се развесели, щом види колко е страхотна къщата отвътре.
Не можех да повярвам колко много стаи има. Дори таван, натъпкан със стари кашони, които можехме да изследваме.
Поне половин час разглеждахме къщата. Не обърнах внимание колко време ни отне. Мисля, че и тримата бяхме в приповдигнато настроение.
-Е, май ви показах всичко – Каза г-н Доуз, поглеждайки часовника си. Тръгна към входната врата.
-Почакайте, искам още веднъж да погледна стаята си – казах им развълнувано. Хукнах нагоре по стълбите, като прескачах по две стапала наведнъж. – Леле!
„Толкова голяма. Харесва ми!” Пристъпих към еркерния прозорец и надникнах навън. През клоните на дърветата се виждаше колата ни, а от другата страна на улицата имаше къща, подобна на наща. Голяма къща боядисана в жълто и с добре оформена градина
„Ще си сложа леглото до стената срещу прозореца” помислих си аз радостно „ А бюрото ми може да е ей там.”
Погледнах още веднъж вградения шкаф – беше толкова просторен, че можех цялата да се вмъкна вътре. Имаше голяма розова лампа и лавици в дъното. Тръгнах към вратата, замислена кои плакати да си взема, когато видях чернокосо момче, облегнало се на вратата.
Остана на вратата само секунда. После се завъртя и изчезна в коридора.
-Джош? – Извиках аз. – Ей, ела да видиш! – Бях шокирана, защото осъзнах, че това не беше Джош.
Най-малкото защото беше с черна коса. Хукнах към коридора. Спрях на вратата и се огледах в двете посоки. – Кой е?
Дългият и мрачен коридор беше празен. Всички врати бяха затворени.
„Леле, Сакураа” казах си на глас. „Привижда ли ми се?”
Мама и татко извикаха отдолу. Хвърлих още един поглед към мрачния коридор и се затичах към тях.
-Ей, г-н Доуз – извиках, докато слизах по стълбите – Има ли духове в тази къща?
-Не.- каза той и ме погледна с особените си сини очи. – Няма включени духове. За много от старите къщи наоколо се смята, че са обитавани от духове. Но не и тази.
-Стори ми се.. че видях нещо. – почуствах се глупаво.
-Може да е било просто сянка. Къщата е доста мрачна заради дърветата – добави мама.
-Защо не идеш навън и не разкажеш на Джош за къщата. – предложи татко.
-Да, господарю – казах аз с лек поклон и прилежно изтичах навън, за да разкажа на брад ми какво беше изпуснал. – Ей, Джош – Извиках, оглеждайки сесредоточено двора. – Джош?
Нямаше отговор. Сърцето ми се сви.
Джош и Пити бяха изчезнали.

-Джош! Пити! Джош..
Никой не отговори.
Затичах се към колата и надникнах в нея, но и там ги нямаше.
Мама и татко все още бяха вътре и говореха с господина. Погледнах улицата в двете посоки, но и там не ги видях. Повторих:
-Джош! Ей, Пити.. Пити, кученце.. Ела да ти дам бекон! Джош.
Най-накрая мама и татко излязаха забързани. Изглеждаха притеснени, явно бяха чули виковите ми.

Съжелявам че е толкова къса, но си имам и свои грижи... а и е малко трудно да преписвам от книгата.. По-точно "уморително"
Сорри за грешките.. ее, ако съм допуснала повреме на писане.
Следващата глава може би по-късно или утре ще я кача..

independent_heroine
independent_heroine
Състезател
Състезател
Female
От : ГорнЪъ
Рожден ден : 26.10.1996
Години : 28
Дата на рег. : 08.05.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?

red Re: Goosebumps - Добре дошли в мъртвата къща.

Съб Юли 24, 2010 11:23 am
Емии на мен ми хареса.
Не сам чела книгата, но сам гледала филмите.
Грешки не видях. И няма да казвам, че главата е къса ти вече си го каза.
Давай следващото. Goosebumps - Добре дошли в мъртвата къща. 242502
sasusaku_girl97
sasusaku_girl97
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : Варна
Рожден ден : 14.03.1997
Години : 27
Дата на рег. : 13.03.2010

Съб Юли 24, 2010 9:33 pm
Аа... Тая книга вчера я свърших!
Найстина е мноо яка -.-
Еми, аз все пак ще го следя, въпреки че знам какво става.. ( или понякога когато неможеш мога да ти помагам )
Емиии.. кфо да кажа...
Давай нехт! Goosebumps - Добре дошли в мъртвата къща. 124364
beshi
beshi
Прохождащо
Прохождащо
Female
Рожден ден : 13.06.1991
Години : 33
Дата на рег. : 16.01.2010

Съб Юли 24, 2010 10:09 pm
Абе вие не можете ли да си оформяте текста като хората? Това стих ли е, та го центрираш? Не е, нали? Тогава няма смисъл. Ако ти си го писала ще ти кажа, че е добро и иска редакция. Има места без описания, които трябва да се поправят. Това "наще" го поправи, защото дразни. А и където имаш две точки им прибавяй още по една.

Това е от мен. Ще видя и останалото.
Goblin Teachies
Goblin Teachies
Състезател
Състезател
Male
От : Килията На Дявола ^.^
Рожден ден : 22.03.1998
Години : 26
Дата на рег. : 21.12.2009

Съб Юли 24, 2010 10:10 pm
Аз четох нещу пак такоа заглавието май беше Гоосебъмпс Кажи Зе-е-еле и Умри Goosebumps - Добре дошли в мъртвата къща. 242502 Goosebumps - Добре дошли в мъртвата къща. 242502
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите