- kotanaРазвиващ се
От : София
Рожден ден : 24.09.1996
Години : 28
Дата на рег. : 15.05.2010
живот пълен с опасности
Нед Авг 01, 2010 11:15 pm
1-глава
Сори за правописните грешки.
Здравейте казвам се Харуно Сакура.На 18 (ненаваршени) сам.Имам розова коса ( не не сам с перука или сам я боядисвала) и зелени очи.
Сираче сам от 3 години.Не зная нищо за родителите си.Шпионска агемция (друго не оспях да измисля) "Fire'' ме е зела от дома за сираци когато сам била на 5 и ме е обучила за таен агент.Сега сам на парвата си мисия.нека ви разкажа за нея .
Трябва да охранявам маминото синче на фирма "Учиха корпореишан" .Готиното е че ще уча в най-сзвесното училищи "Konoha Hight Schooll" с най-готините пичове на света.
Както и да е аз трябва позя Саске Учиха за да не му размаже някой физиономиата.
П.С:Сори че е кратка,но претарпях инцидент и сега раката ми е гипсирана до средата на другия месец.
Сори за правописните грешки.
Здравейте казвам се Харуно Сакура.На 18 (ненаваршени) сам.Имам розова коса ( не не сам с перука или сам я боядисвала) и зелени очи.
Сираче сам от 3 години.Не зная нищо за родителите си.Шпионска агемция (друго не оспях да измисля) "Fire'' ме е зела от дома за сираци когато сам била на 5 и ме е обучила за таен агент.Сега сам на парвата си мисия.нека ви разкажа за нея .
Трябва да охранявам маминото синче на фирма "Учиха корпореишан" .Готиното е че ще уча в най-сзвесното училищи "Konoha Hight Schooll" с най-готините пичове на света.
Както и да е аз трябва позя Саске Учиха за да не му размаже някой физиономиата.
П.С:Сори че е кратка,но претарпях инцидент и сега раката ми е гипсирана до средата на другия месец.
- kotanaРазвиващ се
От : София
Рожден ден : 24.09.1996
Години : 28
Дата на рег. : 15.05.2010
Re: живот пълен с опасности
Пон Авг 02, 2010 3:02 am
ОПРАВДАВАМ СЕ С РАКАТА СИ ЗАЩОТО ИНАЧЕ В САЧИНЕНИЕТО НА СЕСТРА МИ СЕ ГОВОРИ ЗА ЛЮБОВ,ДЕЦА И КАК ВСИЧКИ ЗАЖИВЕЛИ ЩАСТЛЛИВО ДО КРАЯ НА ДНИТЕ СИ.Аи накрая сакура щеше да си има дете и от наруто и от саске и май щеше да се ожени за мадара,дейдара или итачи вече не помня кви ми ги бращолеви
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите