- Mega Pwn!Непобедим
От : Не е известно
Рожден ден : 06.10.1995
Години : 29
Дата на рег. : 09.07.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Basilisk;Samurai 7;Bakemonogatari;Mirai Nikki
Смърт след смъртта
Пон Авг 02, 2010 11:56 pm
1 глава - 'Честит рожден ден синко !'
Пролог
1876 г. 26 май , 19:27 часа , Чехия , Статезбургол
Църква св.Мария
-...скъпи моя събрята , ето как , чрез светлината божия ние ще можем да повалим тези същества , нападащи нашите невинни съграждани и ...
*мъж облечен целия в черно , снишил глава ръкопляска и става от мястото си , като не след дълго започва да се смее*
-*смях*... заблудени хора , смятате ни за толкова нисши твари , че да можете да ни убиете ? Не ставайте смешни , та вие ...
*докато мъжа се опитва да говори с преповядващия свещенник , той извиква(свещенника)*
- Димитри , светената вода !
*мъжа поглежда учудено към мъжа , а свещенника , държейки чава със светена вода в ръка , започва да крещи*
-Изчезни от дома господен , демоне , или срещни смъртта си !
*мъжа се усмихва и два от зъбите му се издължават*
-Старче , аз съм мъртав от ...
*преди мъжа да успее да довърши изречението си , той бива посипан със светена вода и пада на пода , започвайки да се гърчи , ала не след дълго спира и си изправя на крака в смях*
-Ах вие вярващи изчадия , смеете да се обръщате срещу създателя си ? Нека ви дам един урок по история , но първо ... нека ви направя свои братя !
*след думите си вампира впива зъби във всеки един човек от църквата , ала момче , което закасняло за служба чуло как братята му биват изцедени до капка кръв , бяга от мястото без да обръща гръб , облян в сълзи*
-И така братя мои , вече сте членове на семейството , време е да ви разкажа каква е историята на семейството ни ...
*казва мъжа , като се усмихва и прибира кръвожадните си зъби*
**КРАЙ НА ПРОЛОГА**
2010 г. , 26 май , 12:36 часа , България , Пазарджик
МГ "К.Величков"
-Хей брато , к`во ста`а ?
-Нищо ...
-Как така нищо бе ?
-Нищо , остави ме !
-Оу ... пак го избиаш на емо ... баси тъпото ...
-Хъх ... какво те интересува ?
-Прав си ... какво ме интересува ? Ооо да , забравих - ние сме най - добри приятели от детската градина !
*русокосо момиче , облечено по последна мода вика едното от момчетата*ю
-Идвам сега Бианка , почакай ! ... брато , стига си го избивал на емо , света ше си остане какъвто си е , айде , ела с мойта тайфа ше те уредя с некоя `уба`а мацка !
*казва едното момче , което е русокосо , като намигва на другото , което има тъмен цвят на косата*
-Хм...добро предложение ... би било , ако го кажеш на някой от улицата , аз не искам да 'използвам' момичетата като носни кърпички , все едно имам хрема !
-Ти губиш ...
*казва русокосото момче , като се отдалечава от 'другара' си*
-Колко нисши твари станахме хората ? Отдаваме плътта си един на друг ... явно не вярваме в промяната ... и дори западаме повече ...
*измъмря момчето под носа си и се отправя към колата си , като неколкократно се опита да я запали , но без успех*
-По дяволите ! Ще трябва отново да си ходя пеша ... баси кефа ...
*измъмря отново момчето , като заключва колата и тръгва нанякъде , навън почва да се свечерява и не след дълго момчето остава 'само' по улиците*
-Ух ... няма никой ... дори полицаи ... какъв занемарен град стана нашия ... а и защо тряа да живея на другия край на града ...
*казва тихичко момчето , сякаш го бе страх да вдигне шум в този 'мъртав' хаус*
***батерията на телефона на момчето кара телефона да издаде мелодия , с цел да накара момчето да разбере , че трябва да зареди телефона си***
-Да знам , знам ...
*измърморва момчето , като вижда насреща си старец , ходещ в тъмното*
-Момче ... гладен съм ... моля те , нахрани ме !
-Съжалявам старче , нямам нито пари , нито храна ...
-Но имаш кръв !
*казва стареца , като два от зъбите му израстват и той се запътва към момчето с 'бясна' скорост*
-М-м-моля ?!
*казва момчето , като се вцепенява , а стареца го хваща и бързо го извърта така , че да може да забие зъби във врата на момчето*
-Н-н-не , спр-р-ри !
*извиква момчето , като внезапно , стареца спира да изсмуква кръвта на момчето*
-Защо искаш да спра ? Нали ти си този , който искаш да умреш , всепак по това как си облечен , разбирам , че си ... как ги наричаха , а да - емо ! Нали подобни хора искате да умрете ? Е , кое да е , избирай !
-И-и-искам да живея-я-я ... като т-е-е-еб !
-Оу , искаш да си вампир , а ?
-Д-а-а-а ! Напра-а-ави го !
*стареца прави рана на ръката си и дава на момчето да пие от нея*
-Първо , като си отидеш у вас или ще станеш супер откачен и ще убиеш всички , или ще мируваш и ще изчакаш до другата вечер , когато ще имаш сили , аз лично ти препоръчвам втората опция , така че ... внимавай !
-Ч-ч-чакай , това-а-а ли е ?
-Ами всъщност ...
**КРАЙ НА ГЛАВАТА**
Пролог
1876 г. 26 май , 19:27 часа , Чехия , Статезбургол
Църква св.Мария
-...скъпи моя събрята , ето как , чрез светлината божия ние ще можем да повалим тези същества , нападащи нашите невинни съграждани и ...
*мъж облечен целия в черно , снишил глава ръкопляска и става от мястото си , като не след дълго започва да се смее*
-*смях*... заблудени хора , смятате ни за толкова нисши твари , че да можете да ни убиете ? Не ставайте смешни , та вие ...
*докато мъжа се опитва да говори с преповядващия свещенник , той извиква(свещенника)*
- Димитри , светената вода !
*мъжа поглежда учудено към мъжа , а свещенника , държейки чава със светена вода в ръка , започва да крещи*
-Изчезни от дома господен , демоне , или срещни смъртта си !
*мъжа се усмихва и два от зъбите му се издължават*
-Старче , аз съм мъртав от ...
*преди мъжа да успее да довърши изречението си , той бива посипан със светена вода и пада на пода , започвайки да се гърчи , ала не след дълго спира и си изправя на крака в смях*
-Ах вие вярващи изчадия , смеете да се обръщате срещу създателя си ? Нека ви дам един урок по история , но първо ... нека ви направя свои братя !
*след думите си вампира впива зъби във всеки един човек от църквата , ала момче , което закасняло за служба чуло как братята му биват изцедени до капка кръв , бяга от мястото без да обръща гръб , облян в сълзи*
-И така братя мои , вече сте членове на семейството , време е да ви разкажа каква е историята на семейството ни ...
*казва мъжа , като се усмихва и прибира кръвожадните си зъби*
**КРАЙ НА ПРОЛОГА**
2010 г. , 26 май , 12:36 часа , България , Пазарджик
МГ "К.Величков"
-Хей брато , к`во ста`а ?
-Нищо ...
-Как така нищо бе ?
-Нищо , остави ме !
-Оу ... пак го избиаш на емо ... баси тъпото ...
-Хъх ... какво те интересува ?
-Прав си ... какво ме интересува ? Ооо да , забравих - ние сме най - добри приятели от детската градина !
*русокосо момиче , облечено по последна мода вика едното от момчетата*ю
-Идвам сега Бианка , почакай ! ... брато , стига си го избивал на емо , света ше си остане какъвто си е , айде , ела с мойта тайфа ше те уредя с некоя `уба`а мацка !
*казва едното момче , което е русокосо , като намигва на другото , което има тъмен цвят на косата*
-Хм...добро предложение ... би било , ако го кажеш на някой от улицата , аз не искам да 'използвам' момичетата като носни кърпички , все едно имам хрема !
-Ти губиш ...
*казва русокосото момче , като се отдалечава от 'другара' си*
-Колко нисши твари станахме хората ? Отдаваме плътта си един на друг ... явно не вярваме в промяната ... и дори западаме повече ...
*измъмря момчето под носа си и се отправя към колата си , като неколкократно се опита да я запали , но без успех*
-По дяволите ! Ще трябва отново да си ходя пеша ... баси кефа ...
*измъмря отново момчето , като заключва колата и тръгва нанякъде , навън почва да се свечерява и не след дълго момчето остава 'само' по улиците*
-Ух ... няма никой ... дори полицаи ... какъв занемарен град стана нашия ... а и защо тряа да живея на другия край на града ...
*казва тихичко момчето , сякаш го бе страх да вдигне шум в този 'мъртав' хаус*
***батерията на телефона на момчето кара телефона да издаде мелодия , с цел да накара момчето да разбере , че трябва да зареди телефона си***
-Да знам , знам ...
*измърморва момчето , като вижда насреща си старец , ходещ в тъмното*
-Момче ... гладен съм ... моля те , нахрани ме !
-Съжалявам старче , нямам нито пари , нито храна ...
-Но имаш кръв !
*казва стареца , като два от зъбите му израстват и той се запътва към момчето с 'бясна' скорост*
-М-м-моля ?!
*казва момчето , като се вцепенява , а стареца го хваща и бързо го извърта така , че да може да забие зъби във врата на момчето*
-Н-н-не , спр-р-ри !
*извиква момчето , като внезапно , стареца спира да изсмуква кръвта на момчето*
-Защо искаш да спра ? Нали ти си този , който искаш да умреш , всепак по това как си облечен , разбирам , че си ... как ги наричаха , а да - емо ! Нали подобни хора искате да умрете ? Е , кое да е , избирай !
-И-и-искам да живея-я-я ... като т-е-е-еб !
-Оу , искаш да си вампир , а ?
-Д-а-а-а ! Напра-а-ави го !
*стареца прави рана на ръката си и дава на момчето да пие от нея*
-Първо , като си отидеш у вас или ще станеш супер откачен и ще убиеш всички , или ще мируваш и ще изчакаш до другата вечер , когато ще имаш сили , аз лично ти препоръчвам втората опция , така че ... внимавай !
-Ч-ч-чакай , това-а-а ли е ?
-Ами всъщност ...
**КРАЙ НА ГЛАВАТА**
OFF.Значи , за инфо :
1.ЩЕ ПРАВЯ ГЛАВИТЕ ПО - КРАТКИ ДА НЕ ВИ ОМРЪЗВАТ КАТО ЧЕТЕТЕ
2.ПО - КРАТКИ ГЛАВИ , ОЗНАЧАВА ПОВЕЧЕ ГЛАВИ , НО ЩЕ ИЗЛИЗАТ ПО - ЧЕСТО
3.СОРИ ЗА НЕТОЧНИЯ ПРОЛОГ , НО СМЯТАМ ДА НАПРАВЯ , ТАКА ЧЕ ВСЯКА ГЛАВА ДА ИМА ПРОЛОГ И НАКРАЯ ВСИЧКО ЩЕ СЕ НАРЕДИ , САМО ЧЕ ПРОЛОГА И РАЗКАЗА ЩЕ СА СВЪРЗАНИ , ТАКА ЧЕ СХВАЩАЙТЕ ПРОЛОГА , КАТО НЯКОЛКО ГЛАВИ ЗА НЕЩАТА ПРЕДИ СЕГАШНОТО ДЕЙСТВИЕ //ДАЖЕ СЛЕД КАТО ПРИКЛЮЧА , МОГА ДА ПУСНА ПРОЛОЗИТЕ , КАТО ЕДНА ГОЛЯМА ГЛАВА ... XD//
4.ЗА ДРУГИЯ ФИК ДЕТ ПОЧНАХ --> КОЙТО МУ ИМА МЕРАК ДА ГО ПРОДЪЛЖАВА XD
- Mega Pwn!Непобедим
От : Не е известно
Рожден ден : 06.10.1995
Години : 29
Дата на рег. : 09.07.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Basilisk;Samurai 7;Bakemonogatari;Mirai Nikki
Re: Смърт след смъртта
Сря Авг 04, 2010 6:19 pm
ОТГОВОРИ :
1.Ми наистина ... нов стил на писане е от мен , ама тва бе просто да показвам по - добре реакциите на хората ,а не след всяка пряка реч да казвам как гледа , какво изражение има и прочие
2.БЕ СТИГА С ТИЯ ПОВТОРЕНИЯ БЕ ! ЦЕЛИЯ 7 - МИ КЛАС ХОДИХ НА УРОЦИ , САМО ЗА ДА НЕМАМ ПОВТОРЕНИЯ ... ТИ НАПРАУ XD
3.АЙДЕ , НОВАТА ГЛАВА ИДВА , ДАНО И СЕ ИЗКЕФИШ -->
1.Ми наистина ... нов стил на писане е от мен , ама тва бе просто да показвам по - добре реакциите на хората ,а не след всяка пряка реч да казвам как гледа , какво изражение има и прочие
2.БЕ СТИГА С ТИЯ ПОВТОРЕНИЯ БЕ ! ЦЕЛИЯ 7 - МИ КЛАС ХОДИХ НА УРОЦИ , САМО ЗА ДА НЕМАМ ПОВТОРЕНИЯ ... ТИ НАПРАУ XD
3.АЙДЕ , НОВАТА ГЛАВА ИДВА , ДАНО И СЕ ИЗКЕФИШ -->
Глава 2 - 'Добро утро , мои мъртви братя !'
Пролог
832 г. 16 октомври , 16:21 часа , Рим , Императорския палат
-Императоре , това е човека , който искахте да видите ...
*императора бил стар мъж , с дълга , тъмна коса и брада , нямал нито син , нито дъщеря*
-Добра работа ... значи това е знаменития славянец , а ?
*казва императора , като поглежда надменно към човека пред него*
-Да кралю ! Уби няколко то войните ви , но накрая се предаде доброволно ...
-Хм ... казваш уби няколко от войниците ? С какво ? Та той няма оръжие !
*пратеника на императора се поклане пред него и му отговаря , че славянеца има магически сили да се превръща във вълк*
-*смях* , ама ти сериозно ли ? *отново се смее* , ти да не живееш в друг век ? От половин хилядолетие , знаем , че единствено Бог и сина му - Иисус Христос , са можели да правят чудеса , сега искаш да кажеш , че този дивак е близък до божественото ? Наистина *смях* , ще ме убиеш от смях ! *отново се смее , за пореден път*
*славянеца вдига глава и проговаря*
-Господарю моля , позволете ми да ви покажа , но тези вериги ... не мога да го направя с тех ... рискувам да се нараня повреме на трансформацията ...
*императора не отговаря , само вдига поглед от него и поглежда слугата си и казва*
-Сирицилус , махни веригите на славянеца
-Но господарю , това е ...
*преди слугата да успее да довърши изречението си , императора го пресича и му извиква да го направи веднага*
-Както кажете господарю ...
*и слугата маха веригите на славянеца*
-Сега ... покажи ми твоята магия !
*славянеца започва да се смее и казва , че с удоволствие ще му я покаже , преди да го разкъса*
- Стража , спрет...
*преди императора да довърши изречението си , славянеца се нахвърля върху императора и ето , че магията става - той се превръща във вълк и на всичкото отгоре с червена козина ! Оу , извинете ме ... това е кръв по козината му ... кръвта на императора ...*
**КРАЙ НА ПРОЛОГА**
2010 г. , 26 май , 19:21 часа , България , Пазарджик
-...и това е всичко ...
-К-к-какво ?! Не можеш ! Защо не ми каза преди това !? Трябва да ходя на училище ! По дяволите ... копеленце ...
*вика като луд момчето на улицата , въртейки се наоколо*
-Хах ... ти не си ли гледал филми за вампири бе ? *смях*
*отсече го стареца , като извади от джоба на якето си един пистолет и го хвърли към момчето*
-За , за какво ми е това ?!
*пита момчето , след като хваща пистолета във ръце*
-Ами нека кажем , че някой от нас могат да изберат денем да ходят като хора , а нощта като вампири , само че силите ти на вампир ще се появяват само нощем ... а да ... също така , дадох ти пистолета , защото повечето вампири не желаят такъв живот ... те просто искат да живеят нощта , а и кръвта ни е много по - вкусна от човешката ... така че ... щом искаш да ходиш на училище ... можеш да бъдеш 'полу-вампир' , като мен ! А да , също така 'полу-вампирите' за жалост стареят ... малко по - бавно , но всепак ... за пример , аз сега съм на 171 години ...
*момчето преглъща тежко и прибира пистолета под палтото си и се запътва отново за къщи*
-Ще се видим ли някога пак ?
-Ами ... след като аз съм твой създател , би трябвало да те науча как да се храниш без да убиваш и т.н. , така че - със сигурност !
-Добре ... довиждане , ааа как е името ти ?!
-граф Дракула ...
*момчето се обръща и поглежда стареца тъпо*
-М-м-моля ?!
*стареца снишава глава и казва под носа си*
-...да ... страхотен бъзик , а ?!
*момчето вдига пистолета и го насочва към стареца и извиква*
- Ей дядка , я не ме ядосвай !
-Ааа , стига младеж, малко по - така ... успокой се бе !
-Я НЕ МИ КАЗВАЙ ДА СЕ УСПОКОЯ БЕ ! АЗ ЩИ ДАМ ЕДИН ГРАФ ДРАКУЛА !
**за инфо - знаете смешните сценки в аниметата , дет праат angry faces с некво хиксче ли е xD е същата сцена :D**
*след тази ... смешна сценка , момчето се прибра вкъщи и без да събужда никой от семейството си , ляга да спи, като започва да мисли , по кой 'вампирски' път да тръгне ...*
***КРАЙ НА ГЛАВАТА***
OFF.Така , сега ще поставя най - готините сценки от двете глави тук :
1 глава :
2 глава :
-граф Дракула ...
-М-м-моля ?!
Пролог
832 г. 16 октомври , 16:21 часа , Рим , Императорския палат
-Императоре , това е човека , който искахте да видите ...
*императора бил стар мъж , с дълга , тъмна коса и брада , нямал нито син , нито дъщеря*
-Добра работа ... значи това е знаменития славянец , а ?
*казва императора , като поглежда надменно към човека пред него*
-Да кралю ! Уби няколко то войните ви , но накрая се предаде доброволно ...
-Хм ... казваш уби няколко от войниците ? С какво ? Та той няма оръжие !
*пратеника на императора се поклане пред него и му отговаря , че славянеца има магически сили да се превръща във вълк*
-*смях* , ама ти сериозно ли ? *отново се смее* , ти да не живееш в друг век ? От половин хилядолетие , знаем , че единствено Бог и сина му - Иисус Христос , са можели да правят чудеса , сега искаш да кажеш , че този дивак е близък до божественото ? Наистина *смях* , ще ме убиеш от смях ! *отново се смее , за пореден път*
*славянеца вдига глава и проговаря*
-Господарю моля , позволете ми да ви покажа , но тези вериги ... не мога да го направя с тех ... рискувам да се нараня повреме на трансформацията ...
*императора не отговаря , само вдига поглед от него и поглежда слугата си и казва*
-Сирицилус , махни веригите на славянеца
-Но господарю , това е ...
*преди слугата да успее да довърши изречението си , императора го пресича и му извиква да го направи веднага*
-Както кажете господарю ...
*и слугата маха веригите на славянеца*
-Сега ... покажи ми твоята магия !
*славянеца започва да се смее и казва , че с удоволствие ще му я покаже , преди да го разкъса*
- Стража , спрет...
*преди императора да довърши изречението си , славянеца се нахвърля върху императора и ето , че магията става - той се превръща във вълк и на всичкото отгоре с червена козина ! Оу , извинете ме ... това е кръв по козината му ... кръвта на императора ...*
**КРАЙ НА ПРОЛОГА**
2010 г. , 26 май , 19:21 часа , България , Пазарджик
-...и това е всичко ...
-К-к-какво ?! Не можеш ! Защо не ми каза преди това !? Трябва да ходя на училище ! По дяволите ... копеленце ...
*вика като луд момчето на улицата , въртейки се наоколо*
-Хах ... ти не си ли гледал филми за вампири бе ? *смях*
*отсече го стареца , като извади от джоба на якето си един пистолет и го хвърли към момчето*
-За , за какво ми е това ?!
*пита момчето , след като хваща пистолета във ръце*
-Ами нека кажем , че някой от нас могат да изберат денем да ходят като хора , а нощта като вампири , само че силите ти на вампир ще се появяват само нощем ... а да ... също така , дадох ти пистолета , защото повечето вампири не желаят такъв живот ... те просто искат да живеят нощта , а и кръвта ни е много по - вкусна от човешката ... така че ... щом искаш да ходиш на училище ... можеш да бъдеш 'полу-вампир' , като мен ! А да , също така 'полу-вампирите' за жалост стареят ... малко по - бавно , но всепак ... за пример , аз сега съм на 171 години ...
*момчето преглъща тежко и прибира пистолета под палтото си и се запътва отново за къщи*
-Ще се видим ли някога пак ?
-Ами ... след като аз съм твой създател , би трябвало да те науча как да се храниш без да убиваш и т.н. , така че - със сигурност !
-граф Дракула ...
-М-м-моля ?!
**за инфо - знаете смешните сценки в аниметата , дет праат angry faces с некво хиксче ли е xD е същата сцена :D**
*след тази ... смешна сценка , момчето се прибра вкъщи и без да събужда никой от семейството си , ляга да спи, като започва да мисли , по кой 'вампирски' път да тръгне ...*
***КРАЙ НА ГЛАВАТА***
OFF.Така , сега ще поставя най - готините сценки от двете глави тук :
1 глава :
2 глава :
-граф Дракула ...
-М-м-моля ?!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите