- Your Hime*Модератор на раздел "Фикчета"
От : Тръгвам си от мястото, на което ти продължаваш да живееш.
Рожден ден : 18.06.1996
Години : 28
Дата на рег. : 20.06.2010
[коментари] Дата на смърта...
Вто Авг 24, 2010 5:10 pm
Коментари по фика "Дата на смърта..." се пишат тук.
- onyx&pinkМодератор на раздел "Фикчета"
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Re: [коментари] Дата на смърта...
Вто Авг 24, 2010 9:49 pm
Така, пак имаше неоправени грешчици
Накрая момента за появяването на способностите на Мел малко се претупа
Иначе ми харесва, наистина'
Искам ощееееееееее Хд
Накрая момента за появяването на способностите на Мел малко се претупа
Иначе ми харесва, наистина'
Искам ощееееееееее Хд
- Black WingsРедовен
От : София
Рожден ден : 12.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 02.06.2010
Сря Авг 25, 2010 1:35 pm
За коментара на Psycho...
Първо благодаря за коментара ти, а отностно другото ще ти го обесня... Никъде във фика не е намекнатo дори, че главната героиня ще умре за да си вадиш такива изводи... А колкото до това, защо не е разбрала ще се разясни постъпенно в Историята.
Първо благодаря за коментара ти, а отностно другото ще ти го обесня... Никъде във фика не е намекнатo дори, че главната героиня ще умре за да си вадиш такива изводи... А колкото до това, защо не е разбрала ще се разясни постъпенно в Историята.
- Flying CatМодератор на раздел "Фикчета"
От : Пловдив
Рожден ден : 18.04.1926
Години : 98
Дата на рег. : 12.10.2009
Сря Авг 25, 2010 1:53 pm
Нали е получила писмо ! ?
- Маги: Кирилизирано!
- Black WingsРедовен
Сря Авг 25, 2010 2:05 pm
Да тя наистина получи писмо, но никъде не е писано, че веднага ще умре.... Вижте в момента пиша следващата част, в която ще ви се разясни... Изчакайте я малко и всичко ще разберете...
- ..::*sTupid_girL*::..Редовен
- От : My town.. [cupcake town] ^^
Рожден ден : 20.12.1997
Години : 26
Дата на рег. : 24.05.2010
Вто Авг 31, 2010 8:58 pm
Така така понеже за няма и 20 минутки прочетох главичките съм очарована, НО има едно но в първа глава имаше доста правописми грешки .. Другото което е има много пряка реч .. Ами като изцяло това е първият ми фик за вампири, който чета и "пинки" аз пък не смятам, че нещата се развиват твърде бързо .. А и пишете малко по-дълги глави.. Ами ще се радвам скоро да има нова глава ..
- Black WingsРедовен
Пет Сеп 24, 2010 8:42 pm
..::*sTupid_girL*::.. написа:Така така понеже за няма и 20 минутки прочетох главичките съм очарована, НО има едно но в първа глава имаше доста правописми грешки .. Другото което е има много пряка реч .. Ами като изцяло това е първият ми фик за вампири, който чета и "пинки" аз пък не смятам, че нещата се развиват твърде бързо .. А и пишете малко по-дълги глави.. Ами ще се радвам скоро да има нова глава ..
Благодаря много за коментара... Ами ще се постарая да обърна внимание на критиките ти и да ги поправя...
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Пет Сеп 24, 2010 9:11 pm
Амииииииии аз пък смятам, щото Мел е базирана на мен тя даже си е мен Хд както Влад и Клара са реални хора, само че с променени имена. Прекалено бързо става действието между Мел и Блейк иначе всичко друго е наред, а за правописните грешки.... мииии старая се да ги премахвам, ама не съм всемогъща, нали Хд иначе фика направо кърти толкова се радвам, когато има нова глава, че подсачам на едно място от щастие, сериозно Хд а така не съм се кефила от..... нз от 1 година Хд За главите съм съгласна, че трябва да са дълги, ако може и да са безкрайни ИДЕАЛНО Хд ама няма как Хд Монииии айде по-бързо бе момиче, че умирам вече Хд..::*sTupid_girL*::.. написа:Така така понеже за няма и 20 минутки прочетох главичките съм очарована, НО има едно но в първа глава имаше доста правописми грешки .. Другото което е има много пряка реч .. Ами като изцяло това е първият ми фик за вампири, който чета и "пинки" аз пък не смятам, че нещата се развиват твърде бързо .. А и пишете малко по-дълги глави.. Ами ще се радвам скоро да има нова глава ..
- Black WingsРедовен
Съб Окт 09, 2010 9:42 pm
Много ви благодаря за коментарите и за критиките ви... Ще се постарая да наблегна на тях във следващата глава на фика... Отново благодаря.
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Съб Окт 09, 2010 9:47 pm
Коментар, та коментар.... Коментар, та коментар... Хд е на ся го имаш Хд
Мииии кво да кажа....
Допускаш доста правописни грешки и има още над какво да работиш, за да станаш още по-добра, НО ти благодарим, че ни търпиш капризите и все още пишеш фика Хд
Аааааааа Тони оня ден / кво оня ден преди има няма 1 седмица Хд / ми каза, че няма да оправя нещата между Мел и Блейк Хд викай Сара на помощ Хд аааааааа и има още нещо, по-точно 2 неща, които трябва да ти кажа Хд
Таааа иначе фика ме кефи / че как иначе Хд /
Мииии кво да кажа....
Допускаш доста правописни грешки и има още над какво да работиш, за да станаш още по-добра, НО ти благодарим, че ни търпиш капризите и все още пишеш фика Хд
Аааааааа Тони оня ден / кво оня ден преди има няма 1 седмица Хд / ми каза, че няма да оправя нещата между Мел и Блейк Хд викай Сара на помощ Хд аааааааа и има още нещо, по-точно 2 неща, които трябва да ти кажа Хд
Таааа иначе фика ме кефи / че как иначе Хд /
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите