- Your Hime*Модератор на раздел "Фикчета"
От : Тръгвам си от мястото, на което ти продължаваш да живееш.
Рожден ден : 18.06.1996
Години : 28
Дата на рег. : 20.06.2010
[коментари] СасуСаку
Вто Авг 24, 2010 5:21 pm
Коментари по фика "СасуСаку" се пишат тук.
- ..Bunny-By..!!Аниме/манга/филми/сериали
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Години : 28
Дата на рег. : 19.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!
Re: [коментари] СасуСаку
Чет Авг 26, 2010 11:55 am
Бива само едно напрао ми бърка не знаиш каде
сасусаку тва е ТОЛКОВА изтъркано че вече сам си набелязала 5-6 фика които са наистина интересни да чета другите просто вече ми се виждат БАНАЛНИ
продължаваи дапишеш може на някои друг тва да се харесва но на мен НЕ...
сасусаку тва е ТОЛКОВА изтъркано че вече сам си набелязала 5-6 фика които са наистина интересни да чета другите просто вече ми се виждат БАНАЛНИ
продължаваи дапишеш може на някои друг тва да се харесва но на мен НЕ...
- Vampire KissРазвиващ се
От : Tokyo
Рожден ден : 05.10.1993
Години : 31
Дата на рег. : 21.08.2010
Пон Сеп 06, 2010 4:14 pm
Сори, ама това си е чисто плагиатство от Пърси Джаксън и повелителя на мълниите... Само дето тука е щерка на Зевс, а не на Посейдон.
И... не ми харесва как пишеш, да си го кажа направо - чети повече книги, не от всеки става писател, но нещата ти са много зле.
За фактологията, която и в Пърси беше тотално сбъркана, няма какво да говоря. Посейдон е бог само на моретата, евентуално и на океаните. Той не е бог на всички рекички, поточенца, чешмички и прочие глупости, както беше написано в Пърси Джаксън, че да може водата, независимо каква е, да спасява задника на Пърси. За реките и поточетата си има нимфи и речни богове. Да не говорим, че Пърси било променено от Персей, нищо че последния е син на Зевс и Даная, а не на Посейдон. Но това се отклонява от темата и спирам до тук.
И... не ми харесва как пишеш, да си го кажа направо - чети повече книги, не от всеки става писател, но нещата ти са много зле.
За фактологията, която и в Пърси беше тотално сбъркана, няма какво да говоря. Посейдон е бог само на моретата, евентуално и на океаните. Той не е бог на всички рекички, поточенца, чешмички и прочие глупости, както беше написано в Пърси Джаксън, че да може водата, независимо каква е, да спасява задника на Пърси. За реките и поточетата си има нимфи и речни богове. Да не говорим, че Пърси било променено от Персей, нищо че последния е син на Зевс и Даная, а не на Посейдон. Но това се отклонява от темата и спирам до тук.
- presitoooПрохождащо
От : shugo chara
Рожден ден : 08.08.1997
Години : 27
Дата на рег. : 09.09.2010
Чет Сеп 09, 2010 1:32 pm
Хора според мен трябва да спрете само да я критикувате .Момичето се е постарало .Също така е положила труд и усилия . Всички можем да напишем три реда и да кажем че е фик .Фикът не е първа хубост и не може да бъде по вкоса на всички , а и никой не се научава от първия път . Според мен трябва да и предложим да и помогнем за фика , но не и напълно да го променим. Според мен фика е супер давай в същия дух . Аз ще го следя .Другия път предполагам че ще бъде по- дълъг.Иначе само в този дух.
- ObsessionАниме/манга/филми/сериали
От : Japan *3*
Рожден ден : 13.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 11.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bakugan, Yu - Gi - Oh, Bayblade - Metal fusion, FMA Brotherhood
Сря Ное 03, 2010 12:51 pm
Ами... фика е ЧИСТА КОПИРНЯ на Пърси Джаксън и Боговете на Олимп!
СасуСаку е толкова старо и толкова изтъркано... да не се обидиш спирам!
СасуСаку е толкова старо и толкова изтъркано... да не се обидиш спирам!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите