- onyx&pinkМодератор на раздел "Фикчета"
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Re: {комента} Смърт след смъртта
Вто Авг 03, 2010 8:43 am
Такааа, значи това беше историята, за която ми каза снощи...
Добреее, стила ти на писане наистина е различен.
Досега не бях чела нещо, написано така
Обачеее тва сегашно време така ме дразни, че представа си нямаш. Не че поредицата за "Бесмъртните" не е написана в сегашно време и не съм я прочела, напротив, нооо просто все чета неща в минало време и сега мии е мааалко странно.
Таа относно пролога и главата:
Имаш адски много повторения на една дума. Аз Галчето на луда я правя иманно заради тях Хд И на теб няма да ти ги спестя. Постарай се в следващата глава да няма подобни повторение, че направо ми бъркат в здравето.
Имаше едно изречение, което адски ме обърка именно заради повторенията. Не мога да разбера каква точно е идеята ти, което засега е добре Хд Правочписни грешки уж не видях, ама да видим по - нататък...
Защо точно името Димитри Хд? Знаеш ли, че така се пише името на Дмитрий на английски Хд? Като го прочетох си умрях от кеф Хд
Дааа не би главният герой тук да си ти Хд? Защото на мен на тва ми прилича Хд
Добреее, стила ти на писане наистина е различен.
Досега не бях чела нещо, написано така
Обачеее тва сегашно време така ме дразни, че представа си нямаш. Не че поредицата за "Бесмъртните" не е написана в сегашно време и не съм я прочела, напротив, нооо просто все чета неща в минало време и сега мии е мааалко странно.
Таа относно пролога и главата:
Имаш адски много повторения на една дума. Аз Галчето на луда я правя иманно заради тях Хд И на теб няма да ти ги спестя. Постарай се в следващата глава да няма подобни повторение, че направо ми бъркат в здравето.
Имаше едно изречение, което адски ме обърка именно заради повторенията. Не мога да разбера каква точно е идеята ти, което засега е добре Хд Правочписни грешки уж не видях, ама да видим по - нататък...
Защо точно името Димитри Хд? Знаеш ли, че така се пише името на Дмитрий на английски Хд? Като го прочетох си умрях от кеф Хд
Дааа не би главният герой тук да си ти Хд? Защото на мен на тва ми прилича Хд
- onyx&pinkМодератор на раздел "Фикчета"
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
{комента} Смърт след смъртта
Сря Авг 04, 2010 6:34 pm
Венъм, с тебе така няма да се разберем Хд
Ми хубаво, че си ходил на уроци, ама като гледам нищо не си научил Хд
Хубаво, пиши така като искаш
Продължава да ме дразни, ама какво да се прави...
И тия правописни грешки ги махни!
Миии не се изкефих да ти кажа Хд
Чудя се к'во ше измислиш нататък Хд
Ми хубаво, че си ходил на уроци, ама като гледам нищо не си научил Хд
Хубаво, пиши така като искаш
Продължава да ме дразни, ама какво да се прави...
И тия правописни грешки ги махни!
Миии не се изкефих да ти кажа Хд
Чудя се к'во ше измислиш нататък Хд
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите