Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
Death_Angel
Death_Angel
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Сърцето на Итачкоооо
Рожден ден : 14.05.1987
Години : 37
Дата на рег. : 22.12.2009

red Re: {комента} Секс или връзка?

Пет Юли 30, 2010 1:07 am
Така... Прочетох го и е интересно, но използваш изрази, които не са подходящи, поне според мен.
Код:
След няколко минути вече беше в една от най-задръстените улици на Коноха.
Това задръстените хич не ми хареса... Имаше още една подобна дума... Грешките не бяха много, но ги имаше.
Нека продължа с хубавото {комента}     Секс или връзка? 787605 Хареса ми идеята, описанията бяха добри, наистина можеше да напишеш главата по- дълга, но и така е добре. Постарай се следващата да я напишеш по- дълга и с повече описания. Примерно на първата глава можеше да опишеш дрехите на Сакура и Карин, обстановката в бара.
П.П. Сега се сетих за още нещо. Когато Саске я притиска до стената с една целувка и тя е готова, а после веднага хоп... В бара и после в стаята. Можеше да напишеш, че Саске е най- харесваното момче и че когато са видяли Сакура с него, другите момичета са й завидели или са я гледали със злоба и т. н.
Това е моето мнение и се надявам да не съм те засегнала {комента}     Секс или връзка? 787605
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Пет Юли 30, 2010 9:59 am
Галче, хубава критика си й направила, обаче си пропуснала някои мнооого важни неща, които просто като ги видя и ми бъркат в здравето.

Имаш правописни грешки, които според мен не са от невнимание.
се пише прекарваше
ей тва вече ме уби! Сериозно, как може да напишеш "брат" с "д" {комента}     Секс или връзка? 751198
Абе ти не четеш ли книги? Филми със субтитри не гледаш ли? Как може да ми напишеш "съжАлявам" "съжЕлявам"?
И тва се учи в... не знам... 3-ти клас - пред дума, започваща с буквата "с" се пише двойно "с" т.е. "със". При теб обаче тва правило не важи!

това не така - накрая щеше да се намерИ .... Бъркаш времената.

Почнала си да обясняваш за деня, в който брат й е починал и нали всичко долу - горед добре си го описала и изведнъж пред очите ми се появява думата "гадно". Не "тъжно", не "неприятно", а точно "гадно"! Сменяш стила на писане. Хем пипеш наистина сериозно, хем се изразяваш сякаш, че си лафиш с приятели. Така НЕ може.

И тва за "задръстените" улици дразни. Можеше да го напишеш "пропаднали", но "задръстени".... НЕ!

Повтаряш глаголи. Това дразни! И още една стилова грешка, или и аз не знам как да я нарека - ТУКА. Ох, Боже! Не разбрахте ли всички, че с приятели можете да си говорите ако ще и на танганайски, но когато пишете, пишете както трябва! Пише се ТУК, а не ТУКА!

Не, нямам думи просто... Пише се завЕдението!

И аз не пиша кой знае колко добре, ама чак път такива тъпи и прости грешки не правя!

Имаш идеята за фика, обаче така както си тръгнала да пишеш няма да стане. Много бързо се развиват нещата, както каза Галчето. Айде, чакам другата глава, но ако е със същите тъпи грешки като тази, не си мисли, че ще си правя труда да я прочета. Надявам се да няма подобни грешки вече.
..Bunny-By..!!
..Bunny-By..!!
Аниме/манга/филми/сериали
Аниме/манга/филми/сериали
Female
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Години : 28
Дата на рег. : 19.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!

Съб Юли 31, 2010 12:01 pm
за грешките...ми другите ти ги казаха
иначе идеята е добра
ако си намериш и редактор ще е суперска
sakura_sasuke_love
sakura_sasuke_love
Прохождащо
Прохождащо
Female
От : stz
Рожден ден : 30.12.1995
Години : 28
Дата на рег. : 01.07.2010

Нед Авг 01, 2010 12:12 am
досега всички те критикуваха аз няма да го правя а ще кажа само е че ти е много добра идеята и само така {комента}     Секс или връзка? 787605 smile {комента}     Секс или връзка? 637210
редактирал: varto11
Marta
Marta
Учaщ се
Учaщ се
Female
Дата на рег. : 10.06.2009

Нед Авг 01, 2010 4:40 am
Страхотен фик.Искам продължение. smile
gabimoli
gabimoli
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : plovdiv
Рожден ден : 05.02.1997
Години : 27
Дата на рег. : 05.12.2009

Нед Авг 01, 2010 5:17 pm
Специално на мен фикът ми харесва и няма да ти изнасям лекция за грешките. Ще очаквам следващата глава и се надявам да си поправиш грешките или да си намериш редактор. {комента}     Секс или връзка? 787605
Flying Cat
Flying Cat
Модератор на раздел
Female
От : Пловдив
Рожден ден : 18.04.1926
Години : 98
Дата на рег. : 12.10.2009

Пон Авг 02, 2010 12:23 am
Лекциите си бяха на място, идеата е потресаващо яка. ЩЕ следя фика, защото е различен
JoInT{}MaNia4ka
JoInT{}MaNia4ka
Doujinshi [доужиншита]
Doujinshi [доужиншита]
Female
От : Плевен
Рожден ден : 20.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 07.04.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?

Пон Авг 02, 2010 1:53 am
Добре,хареса ми, няма спор. Само малко повечко трябва да се постараеш.
Това, което каза onix&pink не ми хареса, защото държанието беше просто отвратително към теб (писателката).
Съвет: За да недопускаш правописни грешки пускай по един spell chek.
Дори и да си намериш редактор, той пак би пропуснал някой правописна грешка.
Пунктуацията? За нея отговаряш ти!
..::*sTupid_girL*::..
Редовен
Редовен
От : My town.. [cupcake town] ^^
Рожден ден : 20.12.1997
Години : 26
Дата на рег. : 24.05.2010

Пон Авг 02, 2010 8:35 am
JoInT{}MaNia4ka написа:Добре,хареса ми, няма спор. Само малко повечко трябва да се постараеш.
Това, което каза onix&pink не ми хареса, защото държанието беше просто отвратително към теб (писателката).
Съвет: За да недопускаш правописни грешки пускай по един spell chek.
Дори и да си намериш редактор, той пак би пропуснал някой правописна грешка.
Пунктуацията? За нея отговаряш ти!

Напълно съм сагласна с теб... {комента}     Секс или връзка? 787605 Хич да не ти пука кой по какъв начин се изразява относмо фика ти .. smile карай смело напред ... {комента}     Секс или връзка? 476926 Иначе аз забелязах минимални грешки ... {комента}     Секс или връзка? 10436
Редовен
Редовен
От : My town.. [cupcake town] ^^
Рожден ден : 20.12.1997
Дата на рег. : 24.05.2010

Сря Авг 04, 2010 11:54 am
Ама ей тъй най-много се дразня ... @ Ако няма да пишеш повече, защото някой ти каже каде грешиш по-добре кажи на някой админ да заключи темата или изобщо да я изтрие .. :wth:
Goblin Teachies
Goblin Teachies
Състезател
Състезател
Male
От : Килията На Дявола ^.^
Рожден ден : 22.03.1998
Дата на рег. : 21.12.2009

red {комента} Секс или връзка?

Сря Авг 04, 2010 12:08 pm
ladysakura написа:Да, така е- хич да не ти пука кой как говори за фика ти. Дори да го критикува то е за твое добро/поне аз така мисля xD/ един пише фик, другите го четат и просто отбелязват къде има грешки... та сега по темата- фика ми хареса, вярно имаше тук таме грешки,но какво толкова- секи ги допуска. Като идея също ми допадна... ем това е хдд. Ще чакам следващата главичка =) blush
Тук таме грешки - ти в ред ли си бе, тфа бликаше от горе до долу от грешки при това елементарни както каза Ванчету, тия неща се учат в 3-ти клас {комента}     Секс или връзка? 519416
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите