Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
Lover.
Lover.
Аниме/манга/филми/сериали
Аниме/манга/филми/сериали
Female
От : France.
Дата на рег. : 20.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

red Re: {комента} живот пълен с опасности

Нед Авг 01, 2010 11:23 pm
ам.. тка сори че коментирам след като дори не сам прочела цялата ''главата'' на фика ти.. но на тфа ако викаш първа глава нз.Прекалено е кратко,една глава тряя да е с поне 1000 дума.. аа твойта е от 9 реда, аа ии от толкова малко съдържание никой неможе да каже нищу като за начало след като то едва ли не се разбира само как се казват някой от героите, в кое даскало учат и тфа, че нали там Сакура е агент .. хд ..не се обиждай, но ще е мн по-дobre ако удължиш главата.. и добавиш описания .. ;]]

Последната промяна е направена от [..Pэrwэrt Bl0odsuckэr..] на Пон Авг 02, 2010 12:44 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
ladysakura
ladysakura
Приятел
Приятел
Female
От : София
Рожден ден : 11.03.1998
Години : 26
Дата на рег. : 19.09.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, FMA, DGM, KWMS..

Нед Авг 01, 2010 11:37 pm
Ем- Лилу ти каза сичко... по- скоро това трябва да е прилог на фика ти, отколкото първа глава.... хубаво е да сложиш повече описания- например да опишеш как изглеждат родителите на Саку или например - "Трябва да охранявам маминото синче на фирма "Учиха корпореишан". Той е с катренено черна коса, черни като нощта очи..." и тем подобни... иначе като идея не е лошо, надяваме се следващата глава да е по-дълга и да внимаваш с правописните грешки... ем тва е. Искам да ти кажа да не се засягаш от коментарите ни... се пак тва е лично мнение =)
gabimoli
gabimoli
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : plovdiv
Рожден ден : 05.02.1997
Години : 27
Дата на рег. : 05.12.2009

Пон Авг 02, 2010 12:34 am
Само като видях първия ред ''Здравейте казвам се Харуно Сакура.На 18 (ненаваршени) сам.'' ми стана ясно какъв ще е фикът. Това начало е вече толкова клеширано, че няма накъде повече... И това ''сам'' ми бъркаше в мозъка направо. Пише се ''съм'' бе, момиче! И всичко беше в грешки! Всяка трета, айде да не кажа втора дума, беше в грешна. Иначе има идея във фика, само трябва да намериш светлината в тунела. Но не приемай критиката ми лично! Мен толкова много са ме критикували и сега писането ми се подобри. Така че продължавай фика, аз ще го следя, защото той има бъдеще. Айде късмет. {комента}   живот пълен с опасности 787605
kotana
kotana
Развиващ се
Развиващ се
Female
Рожден ден : 24.09.1996
Години : 28
Дата на рег. : 15.05.2010

Пон Авг 02, 2010 2:18 am
Така за жалост ще напиша продължение на 1-глава чак на 26 август , защото заминавам днес за Париж при братовчедити си .Ако някой има желание може да продалжи фика,да ми пише на лс.
но има правила:
1. дА СЕ ПУСКА ГЛАВАТА ВСЯКА ВТОРА СЕДМИЦА ИЛИ ВСЯКА СЕДМИЦА
2.ВСИЧКИТЕ ГЛАВИ ДА НЕ БЪДАТ НАПИСАНИ С ПЕРВЕРЗНИ НЕЩА ДА НЕ КАЗВАМ КАКВИ

Междудругото парвата глава е съчинена от малката ми сестра .НЕ че е нещо личнво но щеше да побликува дневника ми в интернет {комента}   живот пълен с опасности 237697 Ако аз го пишех сега Сакура щеше да е в кома и щеше да се казва Вероника но какво да се прави тормоз от всякаде.ИНАЧЕ БЛАГОДАРЯ НА gabimoli че подкрепи съчинението на едно 5 годишно дяволче.

Последната промяна е направена от kotana на Пон Авг 02, 2010 2:52 am; мнението е било променяно общо 1 път
L E X Ĭ
L E X Ĭ
Голям фен
Голям фен
Female
Дата на рег. : 08.07.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Пон Авг 02, 2010 2:39 am
Това горе даже и пролог не може да се нарече. В скобите ти пишеш и добавки от името на героинята, и свои добавки. Можеше да стане така: "Имам розова коса, не съм с перука и не съм я боядисвала, и зелени очи." Това "сам" наистина бърка незнам си къде. И знам откъде идва това, не е неволно, защото се повтаря "сам" няколко пъти, пък и " парвата" се пише "пЪрвата". Това идва от писането на латиница и до това, че не знаеш къде ти се намира ъ-то. Започни да пишеш на кирилица и в скайп и ще свикнеш по-лесно. Запетайки май не признаваш, в думите има добавени букви
сзвесното
в други пък са заместени с други букви...
училищи
позя

Сираче сам от 3 години.Не зная нищо за родителите си.
Тук можеше да стане
Сираче съм от три години и не знам нищо за родителите си.

Както казаха преди мен- описания трябват!

П.П. Чакай сега ми светна нещо. Като сестра ти го е съчинила, защо се оправдаваш с ТВОЯТА счупена ръка, че е кратко? Както и да е...

Последната промяна е направена от Broken_Mirror^.^ на Пон Авг 02, 2010 12:06 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Your Hime*
Your Hime*
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Тръгвам си от мястото, на което ти продължаваш да живееш.
Рожден ден : 18.06.1996
Дата на рег. : 20.06.2010

Пон Авг 02, 2010 12:10 pm
    Не започвайте пак спор! Предполагам се оправдава с нейната ръка, защото тя го е писала на компа, а не сестра й. Аз например няма да дам на 5-годишно лапе да припари до лаптопа ми... никога! Някой от вас беше казал, че никой нищо не може да каже за "главата"?? О, не забравяйте, че аз съм тук. *devil smile* Мога да кажа мнооого, но ще си спестя една част.

• Казаха ти вече за това "сам". Ако пишеш на фонетика, "ъ"-то ти е на "Y". Ако пишеш на онзи български, с който издирваш една буква два часа, "ъ"-то ти е на "c".
  • Хора, с описания това не може да се оправи. Нали разбрахте, че тук има информация, която някои от нас могат да съберат в две глави?
  • Да започнем от началото. Разкарай първите две изречения! Само от тях човек може да се откаже да чете вече. Не знам защо всички сте решили, че да започнеш с "Аз съм .... и съм на .... години." прави фик-а ви оригинален.
  • Скобите - разкарай ги! Защо разясняваш всяка дума? Ако исках това, щях да си извадя тълковния речник.
  • И като заговорих за речници, не е лошо ти да прочетеш един правописен. Като за начало - "корпореишън"??? Ако не можеш да напишеш английска дума на кирилица, тогава си я напиши на английски. Пише се "корпорейшън". Имаше и още думи с объркани "и" и "й", но само тази си спомням.
  • Сега, да поговорим за описанията, вече сериозно. Не ти трябва да описваш косата, очите и т.н. на Саске. Трябва първо да започнеш да описваш чувствата. Хубаво, идеята е на сестра ти, но не вярвам тя да е Айнщайн, че на 5 години да тръгне да се рови из нета и да следи точно как си написала нейната история. Можеш да опишеш как се е чувствала Сакура в този дом за сираци или дори как е изглеждало мястото. След това кажи как онези са отишли там и са избрали да вземат нея, а след това как се е чувствала тя там и т.н. Какво й е било докато се "обучава" и дали изобщо е била съгласна с това. След това кажи как са й съобщили, че ще охранява онзи лигльо и дали той изобщо знае за това. Виж колко неща може да напишеш, а има и още.

п.п. Забелязала ли си, че коментарите ни са по-дълги от "главата" на "фика" ти?? :D
`M I N I
`M I N I
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996
Дата на рег. : 03.03.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden; Vampire Knight; Death note

Пон Авг 02, 2010 1:01 pm
Амиии добре... почвам аз {комента}   живот пълен с опасности 242502 Така, критиките до сега, които прочетох, по съдържание се равняват на 1-ва глава.... А, и... малко странно едно 5-годишно дете да съчинява... нз, нереално е xD Аз също имам брат и като беше на 5... нз, говореше некви тъпотии... И на едно място срещнах " друго не успях да измисля", което ще рече, че има и твоя намеса... а, можеше мн неща да добавиш "твои"... Иначе като идея е добра, поздрави сестра си xD
kotana
kotana
Развиващ се
Развиващ се
Female
Рожден ден : 24.09.1996
Дата на рег. : 15.05.2010

red {комента} живот пълен с опасности

Пон Авг 02, 2010 11:42 pm
Голямата ми сестра ще продалжи фика.Проблемат е че тя е зубрачка и ще има доста от история и геометрия сигурно във фика.Все още не е късно някой да поеме фика.

П.с:Поздрави от Париж
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите