Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
ninka_bee
ninka_bee
Новородено
Новородено
Female
От : Konoha
Рожден ден : 20.10.1997
Години : 27
Дата на рег. : 30.08.2010

red ^..^KakaFela..^..^

Пон Сеп 06, 2010 1:34 pm
1-ва Глава-Появата на странното момиче
2-ва Глава-Разговорат -(2 глави в 1 ;д)
Както обикновенно Какаши,Наруто и Сакура се върнаха от мисия.За Наруто винаги има одобен момент да се напери и да се изкаже неподготвен,а Сакура много се дразнеше и Наруто си искарваше боя.
Един ден те се връщат от една мисия.Какаши и другите трябваше да отидат до стаята на Хокагето за да и съобщят,но също така Какаши трябваше да поговори с нея насаме.По пътя към стаята за Хокагето видяха пред нейната врата 3 отряда от АНБУ агенти.Всички се учудват и Какаши ги пита с лека усмивка зад маската:
-Какво става тук,момчета?Защо толкова АНБУ агенти има наоколо?Какво е станало?
Един от АНБУ агентите им казва: (името му е:Дан ;д)
-Нищо не се е случило Какаши-семпай.Ние стоим тук и пазим едно красиво,но мн. опасно момиче,то е в стаята на Хокаге,наредено ни е да я пазим.Влезте Тсунаде-сама Ви очаква.
Наруто направи някаква визиономия и продължиха.А на Какаши му беше много чудно кое е това момиче,както и на Сакура.Те чукат на вратата и по едно време се чу сериозния вик на Хокагето.
-Влезте!Чакахме ви.Наруто,Сакура,Какаши.
Когато влизат в стаята на Цунаде,пред тях стои ужасно красиво младо момиче.Наруто не можа да се нагледа на красотата и започна леко да се базика с нея.
-Оо маце,много ми е приятно аз съм Наруто,а ти как се казваш?
Момичето не му обърна внимание и му отговори със студен поглед:
-Фелора.
Какаши бе потресен и като чу това име заговори със леко студен и безразличен глас:Фелора?Т-т-ти с-и,ти си....
Тсунаде:-Да,Какаши тя е!Изглежда всички сте изненадани,а?Това е тя Узумаки Фелора.
Като чу Наруто тези думи остана без дъх и казва безразлично:
-Узумаки Фелора,а?Какво странно име,хмх?!
Сакура остава без дъх,,гласът не беше безразличен,а се усмихна и казва:
Фелора,здравей.Приятно ми е.
Момичето я погледна изпитателно,после се усмихна и казва:
Здравей,ти трябва да си Харуно Сакура,нали?
Сакура:-Да.
Двете през цели 5 мин. се гледаха изпитателно,но по едно време Хокагето казва строго:
-Е,вече да приема,че сте се запознали.Както и да е.Фелора ще бъде част от отбор Какаши за известно време.Не искам да чувам оплаквание или нещо от този сорт.Какаши,тя ще живее при теб,надявам се,че не възразяваш.
Не,няма проблем-каза той усмихнато. Но изведнъж Наруто се разкрещя неподготвен:-Какво?Тя ще е в отбор Какаши..Не не не,просто забрави.Няма да я приема,хмх!
Наруто!-Извика строго Хокагето.
Мен ме ме интересува,дали ти харесва или не.Свободни сте!
-Добре-казаха всички и си тръгват.
-Какаши,ти остани,искам да поговоря с теб,насаме!-извика Хокагето.
-Какво има Цунаде-сама?-попита Какаши.
-Виж няма нужда да се преструваш пред мен,Какаши.Знам за теб и нея,така,че по-добре недей се преструвай пред мен.Фелора е била важна за теб.Все пак тя е племенница на Четвъртия.Или по-точно жената на четвъртия-Узумаки Кушина е имала сестра.Сестрата на Кушина-Фелора,е родила това момиче,а Кушина е била нейна леля.Фелора е кръстена на майка си.Ти трябва да знаеш това.Също така тя е Джинчуурики,също като Наруто,но нейния звяр в нея е 100 пъти по-силен от Лисицата-демон.Знам,че го знаеш.Както и да е!До 14 годишна възраст тя е живяла със семейството и,но след нападението на лисицата-демон,тя останала сама.След като Четвъртия запечата Лисицата в Наруто,Третият,Сарутоби-сенсей направи така,че Фелора-сама да изчезне и излъга,че тя е мъртва.Не е ли така,Какаши?!Ти беше потресен от фактите,че последния скъп за теб човек е мъртъв и се затвори в себе си.Изтри миналото,както и нея.Не го отричай,Какаши.
Какаши стоя безмълвен,докато Хокагето говореше и погледна към земята и отговори безразлично и студено:
Е и.Защо ми казахте това,Цунаде-сама?До сега мислех,че тя е мъртва и не можах да го преодолея.Защо ми го казахте чак сега?Отговорете ми.
-Защото знаех,че няма да ми повярваш.Знам,че тя е още важна за теб.От тук нататък ти ще се грижиш за нея.Тя няма родители,няма приятели,остана и само ти,Какаши,затова те моля не бъди студен към нея.Тя не знаеше,че Третият Хокаге е направил това.Тя няма вина и ти го знаеш,за това моля те поне се опитай да и простиш.
-Хмх.Да и простя,значи?Лесно е да се каже,нали Цунаде-сама.
-Достатъчно,Какаши.Свободен си.
Фелора чу всичко,беше потресена от факта,че Какаши я е оставил,когато той се отправи към вратата,тя набързо излезе навън и реши да се поразходи,Макар,че вече беше късно.

Последната промяна е направена от ninka_bee на Сря Сеп 08, 2010 5:30 pm; мнението е било променяно общо 1 път
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

red Re: ^..^KakaFela..^..^

Пон Сеп 06, 2010 2:02 pm

red ^..^KakaFela..^..^

Пон Сеп 06, 2010 3:42 pm
3-та Глава:Разходката
Стана късно,но на Фелора не и се прибираше,тя бе потресена,че Какаши я е оставил и за него,тя му е безразлична.Сърцето и бе разбито,но тя знаеше,че на него не му пука за нищо.Тя го познаваше много добре.Така тя навя хубави спомени прекарани със него и с лuбимите и хора.Това я натъжаваше.Докато се разкарваше,съвесем не надалеко видя една пейка и от там изгледа към морето и голямата луна.Фела седна там и се загледа в луната.Беше толкова красива,но и толкова самотна както тя се чувстваше.По нея протекоха едри и болезнени сълзи,сълзи които я караха да я боли все повече и повече.Тя знаеше,че на Какаши не и пука за нея и това я караше да се обвинява.Накрая за да излее гневът си,тя удари земята толкова силно,че чак стана земетресение.Без да забележи зад нея беше не кой да е,а Какаши.Той я погледна странно и и казва:
-Така няма да оправиш нещата,Фелора.Стига вече,достатъчно за днес.
-Махни се от пътя ми,Какаши.Вече разбрах,че за тебе аз съм ти безразлична и не ти пука за мен.Това вече го разбрах.Затова ме остави сама,достатъчно изтрадах заради теб.Моля те,оставиме сама.(Сълзи започнаха да капят от очите и я,болеше .Често се чудеше дали Какаши се чувстваше виновен,че не е спазил обещанието си.)
-Недей,Фелора моля те.Стига толкова,аз съм този който не спази обещанието си,аз бях този който те остави.Моля те хайде да се прибираме,стига толкова за днес.Утре е нов ден,Фела тогава може да си излееш целия гняв -каза просто той,не изпитваше нинкакви чувства докато го казваше ,а Фелора все повече я болеше.Изведнъж тя се разкрещя,плачейки:
-Млъкни,за Бога.Остави ме сама.Махай се безчувствен глупак!
-Той не и обърна внимание и каза студено:-Е прави каквото искаш,твоя си работа,но не ме замесвай в неща в които са важни поне за теб.Аз си имам свой собствен живот и не ми пука за теб.Прави каквото искаш,оставям те Фелора-сама! И с това той изчезна.Тя седна на пейката и започна да плаче.Най-лошите и очаквания се сбъднаха.Тя казваше на глас толкова високо,че чак АНБУ агентите който бяха на 300м. зад нея я чуваха:-Каква глупачка бях и то заради безчувствен глупак като тебе,Какаши.Защо точно ти,защо?Ти-ти безчувствен нещастник..Ти си ГЛУПАК Какаши,глупак.Изведнъж някой застана зад нея и и отговори:-Фелора-сама достатъчно!Престанете,вече.-това беше Хаяте,заедно с АНБУ агентите.
-Вие какво правите тук,за Бога?
-Това ви питам и аз?
-Това си е моя работа,разбрахте ли?Сега се махайте докато не сам откачила напълно!
-Не мога да си тръгна,Фелора-сама!Наредено ми е да ви пазя дори,ако трябва да се бия с вас.
-Е щом като така настоявате,ще си получите боя,нещастници.
-Ямато,ела тук.Свали си маската.Е знаехме,че така ще реагирате,Фелора-сама,трябва да ви отведем вкъщи искате или не искате.
-Да,сър,какво има?
-Ела,дай си ухото. - Добре. (В мислите на Фелора:)-Какво по дяволите мислят да направят,е трябва да съм готова,дори ако трябва да използвам силите на демона.
-Разбрано.Момчета готови ли сте?
-Да,готови сме. -Еее разгеле вие се сетихте,че има човек,който ви чака,глупаци!
Ако мислите,че ще ме победите,жестоко грешите.Махнете се докато е време и без това днес не ми е ден,не искам после да съжалявам,че съм ви убила,банда слабаци!Но щом като така настоявате,няма да ви откажа.Хайде нападайте,готова съм. -На нас не ни е нужно да се бием,Фелора-сама.
-Какво? -Подценихте ни,Ямато давай. -Добре!
-Мамка му!Не мислех,че трябваше да използвам тази сила,но щом настоявате ще го направя,готови ли сте?Ще видите специялното ми непобедимо джуцу!
-Какво?
-Кон,Прасе,Тигър,Змия,Маймуна,Птица,Овен,Тигър,Дракон,Змия,Маймуна..Подгответе се.. Куатон но Джуцу:Лунна Мощ! -Какво е това джуцу? -Ямато давай,изглежда тя използва силата на луната,както и на демона. -Разбрано.. .... Джуцу:Запечатване.
-----------------------------

- А?Какво стана?-казва Фелора.
-Вече сте по-добре,радваме се.
-Какво е станало за Бога?Не помня нищо.Помня само,че говорих с Какаши и след това нищо не помня.Какво се е случило и защо толкова АНБУ агенти има наоколо?
-Успокойте се Фелора-сама.Вие сте добре,това е по-важно.-казва Ямато усмихнат.
-М? Ямато-кун?По дяволите,защо всички се държите така странно.
-Няма нищо,време е да ви отведем вкъщи,при Какаши-семпай.
-О не не не!Никаде няма да ходя,не и при него.
-Успокойте се!-казва Ямато и я преспива.
-Е,свършихме си работата момчета.Вие я пазете,защото изглежда Лунар *(демона запечатан в нея)* не си поплюва.Добре,че я спряхме навреме.Сега тя ще спи,най-малко 2 дена.
(И с това те я закарват вкъщи.)

Последната промяна е направена от ninka_bee на Сря Сеп 08, 2010 5:39 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Пон Сеп 06, 2010 4:00 pm

red ^..^KakaFela..^..^

Вто Сеп 07, 2010 12:31 am
4-та Глава:Студената и обърканата

След миналата нощ,Фелора спа дълбок сън цял ден.На другата сутрин,когато Какаши се събуди я видя да спи до него.Тя бе толкова спокойна и сладка докато спи.Очите и бяха покрити от кестенявата и дълга коса,но на него така му харесваше.Докато той лежеше,непрекъснато неговия поглед беше в нея.Тя бе толкова красива и сладка докато спи.На него така му харесваше,така по някакъв странен начин е спокоен.Дори и шарингана не може да се насити на красотата и.(muhaha :D). Минават няколко минути и той се приближи до нея.Лицата им са на сантиметри едно от друго.Той се доближава до нея и я целуна по челото.Когато целувката свърши,тя се събужда учудена,от погледа на Какаши.Тя стана и сънливо казва:-Добро утро! -Добро утро-казва просто той,а след това става и отива в банята.
-Какво му има?-запита се тя.
Тя стана от леглото облече се в подходящи дрехи и отива в банята.Там стоеше Какаши гледащ се в огедалото.Тя го запитва:
-Какаши какво ти има?Още от сутринта се държиш много странно.Да не се е случило нещо?Или аз да не съм ти казала или направила нещо,с което да ми се сърдиш.
-Спокойно,няма нищо.Не се притеснявай за мен,разбра ли?А относно дали ти се сърдя,ти решаваш.
-Хмх..добре.Ела да закусваме може ли? -попита студено тя.
-Еми,как да не може,добре.Ей сега идвам-казва безразлично той и отива към спалнята. Тя бе много учудена от отгора му,но както и да е.Тя се отправи към кухнята.На масата бе поставена една снимка,и не коя да е а тя самата,Какаши и Калеко и-Четвъртия.Погледна я за миг,но после я остави и отиде към мивката.Изми си очите и пийна студена вода.След това влезе в банята и си взе един душ.След като се оправи,влезна в кухнята,Какаши бе там.Той седна на масата и четеше книгата си {Icha Icha Paradaise ;dd).Tя го погледна за миг и след това се отправи към хладилника.Направи една закуска и седнаха да ядат.След това той отиде в спалнята си и се облече нинджа-дрехите.Взе книгата и я мушна в джоба си.После се напъти към врата и казва на момичето:
-Аз излизам,така че недей да ме търсиш.Отивам да тренирам заедно с Наруто и Сакура,на тренировачното поле,ние ще сме там.Ако има нещо ни потърси там.
-Добре,но едва ли за нещо ще дойда.Аз не съм ви нужна.Не съм потребна на никой.Невалидна съм вече,нали Какаши?!-казва хладно и натъжен глас.
-Хмх.Недей да говориш глупости Фелора-сама.Това което го казвате е една чиста глупост.
-Хмх...така ли? Аз не мисля така!-казва студено тя.
-Офф добре.Мисли си каквото си искаш,няма да те спирам.Прави както си щеш,няма повече да споря с теб,Фелора.
С това той блъсна вратата и се запъти към тренировъчното поле.На нея и бе гадно.Всичките и мечти,надежди се бяха сринали.Стана тъжна картина.Тя се разплака,след като избърса сълзите си се облече в нинджа-костюма си.Завърза косата си на две големи опашки и на тях сложи по един кунай.Около кръста сложи кунай и шурилени,както и бомби.На краката си сложи по един кунай,обу се и тръгна към тренировъчното поле.
Когато пристигна тя видя пред себе си Наруто,Сакура и Какаши да тренират.Когато Наруто я видя той се обади безразлично:
-Значи и ти дойде,а?
-Какво искаш да кажеш с това,Наруто?-казва студено тя.
-Махай се оттук.Няма да те приема като част от отбор Какаши,никога запомни го!
Достатъчно изтърпяхме тримата.Няма да позволя да ни съсипеш,разбра ли Фелора?-Изкрещя и се той.
-НАРУТО?! Млъкни,знаеш ли колко аз съм изтърпяла през цялото това време?Мислиш ли,че на мен не ми е било трудно за да достигна до тук.Мислиш,че аз не съм изтърпяла тази болка и самота?Знаеш ли колко трудно ми беше,но оцелях.Родителите ми ги уби тази проклета лисица.Приятелите ми загинаха,всички до един.Любимите ми хора умряха и то заради тази война и заради тази проклета лисица.Знаеш ли колко мъчително бе за мен?Знаеш ли колко болка и тъга изтърпях?Не не знаеш,затова престани мен да обвиняваш за всичко,Наруто.Нищо не знаеш за мен.Никой не ми остана,ни роднина,ни приятел,ни никой!Разбираш ли,Наруто? -Разкрещя се плачейки на Наруто.
-Фелора-сама.-казва натъжено Сакура.
-Фелора,т-т-ти...-промърмори с наведена глава Какаши.
Наруто бе потресен от това,което чу.Разбираше я много добре,той не знаеше за това.Не знаеше нищо за нея,до този момент.
-Разбирам те,Фелора.-казва смутено с наведена глава той.
-Какво разбираш?Ти ме мразиш.Всички ме мразите по дяволите.Никой не ме признава.Няма никой до мен,няма..
-Фелора-сама,разбирамете много добре.Прощаваме ти.Ти ти си наша приятелка,наша съотборница.Ти не си сама,Фелора-сама,прощавай.-казва Наруто леко усмихнат. Какаши също разбра всичко и и прости.Той се усмихна и рече:
-Фелора,разбирам те.До сега аз мислех,че си мъртва и се обвинявах,че не те спасих.Моля те прости ми,моля те.- с тези думи той я прегърна нежно,усмихвайки се.
-Недей,Какаши.Не се обвинявай за нищо.-казва усмихнато тя,прегръщайки го.
Наруто и Сакура бяха учудени защо се прегръщат,но това не беше от значение...По едно време Наруто се обади:
-Междудругото ти на колко си години?
-Аз ли?-пита учудено тя.-На 29 съм..
-WTF! На 29 ли?-казват Наруто и Сакура ужасявайки се.
-29 ли?Аз те помислих че си на 18-казва засмяно той.
В крайна сметка всички бяха усмихнати и засмяни.С това завърши деня. smile
ninka_bee
ninka_bee
Новородено
Новородено
Female
От : Konoha
Рожден ден : 20.10.1997
Години : 27
Дата на рег. : 30.08.2010

red ^..^KakaFela..^..^

Вто Сеп 07, 2010 1:28 am
5-та Глава:-Старият глас 1-ва част

Бе следобед Наруто Сакура,Какаши и Фелора се завърнаха в домовете си уморени от тренировката.С влизането си Какаши се събу.изкъпа се и тъкмо отиваше към спалнята и чу Фелора да крещи падайки на земята.
-Остави ме!Махай се проклет демон,махни се от главата ми,заповядвам ти.Неее!
-Фела,какаво става?Фела на кой викаш?
Тя го погледна и очите и не бяха същитите.Те бяха толкова зелени,че чак можеше да умреш от погледа и.Те бяха старите очи..старите. -Това е невъзможно ти си...
не е възможно това да си ти! -Махни се от пътя ми жалко човешко същество.Имам работа. -казва този странен глас.
-Лунар?!Каква работа? -Имам работа с Хокагето,престани да ме разпитваш.С това тя излезе с трясък и се запътваше към Хокагето.Един от АНБУ агентите я беше видял и се затича към Хокагето.
-Хокаге-сама,той е тук.Той е тук..-казва уплашено той. -Кой е тук,по дяволите?
-Лунар!Това е той.. -Невъзможно,къде е?
-Сее ужас в селото.Търси вас Хокаге-сама.Не знам защо и по каква причина,но съм сигурен,че няма да е за добро.Ако той е взел пълния контрол над нея ще унищожи Коноха за секунди.Нямаме никакво време Тцунаде-сама.
-Какво по дяволите иска това същество от мен.Трябва да вземем деликатни мерки,ако това е вярно Коноха бива унищожена за секунди.Шизуне!-Извиква тя.
-Прибери всички цивилни,деца,жени и мъже и ги заведи на сигурно място.И извикай всички АНБУ агенти веднага.
-Разбрано!***Веднага.
-Какво си намислил този път Лунар?Какво искаш от нас този път? (:@) Ако вземе пълън контрол селото както и другите 4 наций биват унищожени.Трябва да вземем мерки.
-Хокаге-сама,вика ли сте ни? Какво има? -Изглежда най-ужасната трагедия се случи днес. -каква трагедия Тцунаде-сама?-попита Ямато. -Изглежда Лунар се разхожда из Коноха,търси мен и няма да се спре докато не ме открие.Ти трябва да го спреш. Извикайте Шикамару и другите.
-Разбрано!-извика един глас. -Какво по дяволите?Но как,той е запечатан от доста дълго време,макар че онзи път той се събуди.В нощта,която вие ни казахте да я заведем вкъщи.
-Мхм,разбирам! -Искам 5 отряда да отидат и да видят каква е ситуацията,гледайте само да не ви забележи,защото сте пътници. -Разбрано!Да вървим.
-Хокаге-сама,викали сте ни.Какво има? -Изглежда стар приятел се завърна и сее разруха в Коноха.Не можем да си позволим да я изгубим,Шикамару.
-Ясно.Та кой е "стария приятел",за който говорите?
-Лунар.-казва просто тя. -Кой е този Лунар?
-Това е най-мощното Биджуу или е наричан Богът на Биджуутата.
-Богът на Биджуутата?Ясно,е добре.Нямам друг избор. Ще трябва да я убием,Хокаге-сама.Това е единствения начин.Асума-сенсей ме помоли да пазя "Кралят".Децата на Коноха,те са бъдещето.Ако това означава да спасим Коноха,нямам друг избор.
-Не можем Шикамару,просто не можем. -Как така не можем?-се опади гласът на Ино. -Тя не може да бъде убита,меко казано.
-Ясно.-казва Неджи. -Неджи какво знаеш за това момиче?-попита Ино и останалите. -Преди да дойде при вас Хокаге-сама,момичето което видях имаше върховно количество чакра.Не знам как я е търпяла.Ако бе някой друг до сега щеше да е мъртъв,заради това количество чакра.На практика ако се запечата този демон в някой,притежателят му след време ще умре.Но това момиче го е носел в себе си,още с раждането си.
-Ясно,благодаря Неджи за информацията.Вече имам план,приятели.Слушайте.
Ще трябва да и отвличаме вниманието докато Ямато бъде готов.После ще я закараме при Ямато и той ще използва техниката на Първия Хокаге.Разбрахте ли всички? -Да разбрахме!
В същия момент идва Какаши заедно с Наруто и Сакура.Шикамару и Цунаде им обясняват всичко и им казват плана.
-Разбрахте ли?Наруто,Сакура,Какаши?-Да,разбрахме!
-Най-вече ти Какаши.Бъди до нея,тя те обича,сигурна съм,че ти много ще помогнеш за плана.Накарай я да се успокои!Моля те.А аз ще се направя така,че да не ме доближава.Ще види моята мощ!

С това свърша тази глава. smile ^..^KakaFela..^..^ 631890
Съжалявам,че е толкова късо.. ;s
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Вто Сеп 07, 2010 8:40 pm

red ^..^KakaFela..^..^

Сря Сеп 08, 2010 5:26 pm
6-та Глава:Старият глас 2-ра част |Историята на Какаши

Докато пътуват,те се спират там където е опредено мястото за плана.Там има много скали както и един водопад.Всички сядат на различни места.Както
и да е.Шикамару отива при Ямато и го пита със строг глас:-Ямато-сан,готово
ли е всичко? А Ямато му отвръща притеснен:-Не е още.Нужно ми е време,Шикамару-сан.Моля не ми пречи.Шикамару му отвръща раздразнено:-Добре,върши си работата,няма да ти преча.Мина времеШикамару както всички останали,без Ямато отидоха при Какаши и Наруто.
Те са седнали двамата на една голяма скала и си говореха нещо,докато Шикамару не ги прекъсна.Той проговори строго:-Какаши-сенсей,Наруто-кун
какво правите?А Наруто му отвърна раздразнено:-Нищо особено,Шикамару,говорим си.Някакъв проблем? Шикамару бе много ядосан
и му отговори раздразнено:-Е добре.Хмх...Какаши-сенсей,искам да ми кажете всичко за това момиче и за теб и нея.Нищо не разбрах от това,което Цунаде-сама се опита да ми обясни.Какъв е този демон и какви са нейните така наречени "специялни сили?"Той очакваше както обикновенно Какаши да се изсмее и да му каже,че това са глупости или нещо такова,но този път Какаши му отвърна съвсем сериозно:-Явно трябва да ви разкажа всичко за нея и за нейния живот като шиноби на това село.Нямам друг избор. **** Стана мъртвешка тишина.Само шумоленето на вятара и падащия водопад се чуваше.Изведнъж Какаши развали мъртвешката тишина и започна да разказва на всички.Само неговия глас се чува..
-"Когато Фелора се е родила,още с раждането си тя имала невероятни дарби и способности.Когато тя стана на 5 години тя се привърза много с котките.Това и стана втора порода.За нея котките означаваха много.Когато загубеше някоя от тях,тя го приемаше все едно е изгубила любим човек,както и да е.Когато навърши 7 години,научи каге-буншин но джуцу и контролираше перфекно чакрата си,а когато навърши 8 години,Фела имаше най-високите оценки.Съветницте,Хокагето, и другите 4 наций както и известните личности бяха удивени от това момиче,вкючително и аз.На 8 стана генин,а на 10 чуунин.На 13 годишна възраст тя стана джоунин и водеше АНБУ.Способностите и достигнаха големи висоти.Очакванията на 5-те сянки бяха надминати.Както знаете Учиха клана има Кекке Генкай-Шаринган,а кланът Хюга-Бякуган.Незнайно как тя притежавала и двата Кеке Генкая.Всички 5 Сянки,бяха ужасени от фактите,че човек без Кекке Генкай владее всички техники и дори и очните техники.Един ден,когато всички 4 Кагета дойдоха в Коноха,направиха събрание и я извикаха.Дадоха и условия,който бяха над нормата,но за нея бяха фасулска работа.Йондайме възрази,но тя се съгласи.Условието бе ако победи Всичките 5 Кагета,тя щеше да стане най-силното оръжие и щеше да стане Мизокаге.Най-лошите очаквания на Четвъртия се сбъднаха.Тя победи всички 5 Кагета.Не искаше нищо,накрая просто им каза,че се е забавлявала и че няма как да я победят.Всички присъстващи бяха ужасени,а кланът Учиха и завидя.Дори след битката тя не бе уморена,нямаше нито една рана.Разбира се 3-мата Легендарни Сенини бяха там и видяха всичко.Орочимару и завидя и реши,че тази сила трябва да е негова.Както и да е.Денят мина и тя реши вечерта да излезе навън на една поляна.Четвъртият изглежда я бе проследил и мина зад гърбът и я попита дали може да седне до нея,тя му кимна.Разговаряха цяла нощ,за неща,които тя самата беше забравила.На сутринта,Узумаки Кушина-Леля и я видя да лежи на земята.Реши да не я събужда,защото изглежда беше много уморена.
Мина време и тя порасна,стана истинска и красива жена.Влюби се в мен,аз в нея и станахме неразделни,макарче не бяхме в един отбор,докато не дойде големия инцидент,който бе смятан за природно бедствие.Нападението на лисицата-демон.След като Четвъртия се жертва за да защити селото ме оведомиха,че Фелора е мъртва и аз им повярвах.А всъщност Сандайме (Третият) Хокаге я бил отвел надалеч и излъгал,че тя е мъртва.Не знаех какво да правя.Оставих спомените както и нея назад в миналото.Докато един ден тя не се появи,
тук в Коноха.
Всички бяха удивени от историята на Какаши,най-вече Наруто.
Те просто нямаха какво да кажат.Изведнъж Шикамару проговори със странен глас:-А демона?Разбрах,че го наричат Легендарен. Какаши му кимна и настава пълна тишина.
По едно време Ямато се обади усмихнато:-Какаши-семпай,готово е. -Е да започваме тогава,рече Шикамару усмихнат. -Време е Фелора,ще те спася
на всяка цена-отговори Наруто леко усмихнат.
Следва продължение.... smile
Надявам се да ви е харесало.(за пръв път пиша в интернет фик..:D)
Надявам се да не сам писала напразно... ;]] smile

Последната промяна е направена от ninka_bee на Сря Сеп 08, 2010 6:22 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти (Reason for editing : :))
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Сря Сеп 08, 2010 6:36 pm

Сря Сеп 08, 2010 6:52 pm
Абе хора вие малоумни ли сте?!!!!!! Коментарите се пишат в отделна тема, не тук! Дори съм сложила линк към посочената тема. За кво са ви тия очи като не ги използвате?!!!
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите