Boys Before Flowers ..
+4
sweet secret
Flying Cat
Hermi
[ YqYq ]..xD^
8 posters
- [ YqYq ]..xD^Фен
От : SHINee World ~
Рожден ден : 04.04.1996
Години : 28
Дата на рег. : 25.01.2010
Boys Before Flowers ..
Съб Сеп 11, 2010 9:48 pm
Филмът е корейската версия на Hana Yori Dango. Актъорите в този филм също са ни добре познати. Да не споменаваме, че едни от главните артисти са Kim Hyun Joong (ss501) и Kim Bum (solo). На мен лично и двете версии ми допадат. В корейската нещата се развиват по-бързо и разбира се има различни действия . Заслужава си да се гледа.
Ето и линк към замунда с бг субс:
http://www.zamunda.net/browse.php?search=boys+before+flowers&cat=0&incldead=1
## Режисьор : Jeon Sang Gi
## В ролите : Koo Hye Sun, Lee Min Ho, Kim Hyun Joong, Kim Bum, Kim Joon и др.
## Жанр : Комедия / Драма / Романтичен
## Държава : Южна Корея
## Година : 2009
## Времетраене : 60-70 минути
## Субтитри : В торента, благодарение на parab
## Резюме : Гимназия "Шинва" - училището за най-привилегированите и богати деца в Корея предстои да преживее най-бурните си моменти, след като в него по стечение на обстоятелствата влиза Гюм Джан Ди - енергично момиче от обикновено и бедно семейство. Нейните надежди са да не бие много на очи и да не се забърква в неприятности, но съдбата няма друга работа и я изправя срещу най-влиятелните и известни момчета в гимназията, известни като групата F4.
Нейните спокойни дни приключват когато тя получава "Червеният картон" - символът на F4, с който те й обявяват война. Сблъсъкът между разглезеният и капризен лидер на F4 - Гу Джун Пьо и устата Гюм Джан Ди, води до поредица от събития, в които любовта, приятелството, доверието и гордостта са поставени пред изпитания, които преобръщат целият им живот и ги принуждават да осъзнаят истинските неща, за които си струва да се бориш.
Сериалът е базиран на популярната манга "Hana Yori Dango" от Камио Йоко и е третата поредна нейна екранизация след японската и тайвандската версия, поради което се радва на изключителен успех не само в Южна Корея, но и из целия азиатски район.
Ето и линк към замунда с бг субс:
http://www.zamunda.net/browse.php?search=boys+before+flowers&cat=0&incldead=1
## Режисьор : Jeon Sang Gi
## В ролите : Koo Hye Sun, Lee Min Ho, Kim Hyun Joong, Kim Bum, Kim Joon и др.
## Жанр : Комедия / Драма / Романтичен
## Държава : Южна Корея
## Година : 2009
## Времетраене : 60-70 минути
## Субтитри : В торента, благодарение на parab
## Резюме : Гимназия "Шинва" - училището за най-привилегированите и богати деца в Корея предстои да преживее най-бурните си моменти, след като в него по стечение на обстоятелствата влиза Гюм Джан Ди - енергично момиче от обикновено и бедно семейство. Нейните надежди са да не бие много на очи и да не се забърква в неприятности, но съдбата няма друга работа и я изправя срещу най-влиятелните и известни момчета в гимназията, известни като групата F4.
Нейните спокойни дни приключват когато тя получава "Червеният картон" - символът на F4, с който те й обявяват война. Сблъсъкът между разглезеният и капризен лидер на F4 - Гу Джун Пьо и устата Гюм Джан Ди, води до поредица от събития, в които любовта, приятелството, доверието и гордостта са поставени пред изпитания, които преобръщат целият им живот и ги принуждават да осъзнаят истинските неща, за които си струва да се бориш.
Сериалът е базиран на популярната манга "Hana Yori Dango" от Камио Йоко и е третата поредна нейна екранизация след японската и тайвандската версия, поради което се радва на изключителен успех не само в Южна Корея, но и из целия азиатски район.
- HermiСъстезател
От : Стола пред компютъра.
Рожден ден : 01.03.1996
Дата на рег. : 14.12.2009
Re: Boys Before Flowers ..
Съб Сеп 11, 2010 9:55 pm
Лично на мен тази версия по ми хареса, макар и да съм фен на японското преди корейското кино. Момчетата са по- големи сладуриииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии^^^^ Направо ми текоха лигите по онова грънчарче теглете, струва си ^^
- Flying CatМодератор на раздел "Фикчета"
От : Пловдив
Рожден ден : 18.04.1926
Години : 98
Дата на рег. : 12.10.2009
Нед Сеп 12, 2010 3:55 am
Suk e mnoogo Gaden, ako beshe priem rolqta na Гу Джун Пьо , predstawete si kolko po-unikalen shteshe da e seriala, no toi e prosto e otkazal s leka ryka, kazwaiki, che ws she go zapomnqt kato Гу Джун Пьо (kakto stana sys samiq aktior), a ne kato JANG GEUN SUK! Prawo e bilo momcheto, wse pak she go ochakwame w nowa dramichka i s netyrpenie chakam nowiq mu film
- [ YqYq ]..xD^Фен
От : SHINee World ~
Рожден ден : 04.04.1996
Дата на рег. : 25.01.2010
Нед Сеп 12, 2010 4:13 am
Аз пък съм доволна, че не са избрали Geun Suk за ролята на Гу Джун Пьо. Той е сладък, миличък и не би му отивало да е такъв груб и властен. Иначе наистина бихме го запомнили с тази роля. Или поне тези които не са го гледали в други филми.
- sweet secretЛюбител
Рожден ден : 08.06.1993
Години : 31
Дата на рег. : 15.01.2010
Нед Сеп 12, 2010 4:26 pm
Аз съм разочарована, че не е той, но така явно е било по -добре. Лично, харесвам повече японската версия, но и тази е доста забавна. Като погледна реално и двете си имат и хубави и лоши страни. Самата история обаче е много гот.
- My_lonely_eyesРазвиващ се
- Рожден ден : 26.01.1995
Години : 29
Дата на рег. : 01.03.2010
Нед Сеп 12, 2010 7:35 pm
Струва си гледането. За пръв път нещо ме трогва толкова много. Не мигнах докато не го изгледах.
Това цигуларче направо ми идеше да го изпапкам в началните епизоди
Това цигуларче направо ми идеше да го изпапкам в началните епизоди
- ^^Fantasy^^Любител
От : Scary Movie
Рожден ден : 25.09.1996
Дата на рег. : 06.06.2010
Нед Сеп 12, 2010 7:41 pm
цигуларчето?!! аааа не ким хьон джунг е само мойй!!!! Това беше първият ми азиатски сериал и много ме впечетли благодарение на сериала се заплених първо по ким, после по всички сериали с него, после по сс501 и така докато вече гледах почти всички сериали до които успях да се добера и всички, които са сложени в тоя форум... тая версия по ме кефи от японската пък и актьорите са по сладки, въпреки че попринцип съм по - голяма фенка на японското кино...
- Sexy_MileidyПобъркан
От : КоСмОсА ;]] xD
Рожден ден : 07.10.1994
Години : 30
Дата на рег. : 10.05.2009
Съб Ное 13, 2010 7:13 pm
Окей,окей взимайте си Ким нещото си ХД Абе Джи Хо-то! :Д За мен са И Джунг и Гу джун Пьо Тази версия квото и да се говори е НАЙ-ДОБРАТА! И аз повече си падам по японските драмички, а не по корейските, но тази ще ми е на първо място сред любимите драмички доста дълго време! ;х Японската е по скучна... Тая е хем по забавна, хем по драматична, а актиорите са УНИКАЛНИ! Аз 1во гледах тая, а после японската и като видях актиорите в японската направо БУКВАЛНО паднах След време японския гу джун пьо ми стана симпатичен, ама... Супер грозни бяха F4... А за тайванската да не говорим... Като си пуснах 1вия епизод, дори не дочаках да видя какви са F4 езика , на който говореха ацки мн ме издразни и го спрях на 2рата или 3тата минута ;х И така.. А и аз запалих бая хора от форума по ББФ, и не само
- agressivebitchАниме/манга/филми/сериали
От : село Видин / Еспоо , Финландия
Рожден ден : 02.10.1997
Години : 27
Дата на рег. : 04.01.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: SHIKI * DANCE IN THE VAMPIRE BUND * KUROSHITSUJI
Вто Яну 17, 2012 2:37 pm
страхотна драма ....
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите