Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
[ YqYq ]..xD^
[ YqYq ]..xD^
Фен
Фен
Female
От : SHINee World ~
Рожден ден : 04.04.1996
Години : 28
Дата на рег. : 25.01.2010

red Byakkotai (Белите тигри)

Нед Сеп 12, 2010 4:46 am
Този филм е един от любимите ми с участието на Ямапи Byakkotai (Белите тигри)  811726
Много пъти съм казвала, че той е като хамелеон и в този филм отново го доказва. Филмът е заснет по действителен случай. Макар да се разказва за Япония в миналото, докато все още са водени битки между клановете в Киото е наистиа интересен.Историята ни връща в миналото и ни разкрива едно тъжно време за героите. За смелостта и честта на едни млади, обречени на сигурна смърт момчета. Виждаме и болката която една майка би могла да изпита заради сина си . Тези силни жени, изпращащи синовете си с усмивка на лице, но болка в сърцето от родния дом към сигурната гибел. Колко болка може да носи самоубийството на син, брат,приятел.
Аз като вярна фенка на Ямапи съм много радостна,че успях да го гледам в такъв тежък филм. Тук той си партнира с Танака Коки ( Kat-Tun) и др млади актьори. Аз кактоо винаги си поплаках, чак майка ми ме хвана и започна да съчувства накрая. Проекта си заслужава !! Byakkotai (Белите тигри)  631890

Byakkotai (Белите тигри)  Byakkotai

Byakkotai (Белите тигри)  Byakkotai

Byakkotai (Белите тигри)  Vlcsnap-289746

Byakkotai (Белите тигри)  118890713.jTW0ghDl

Линк към замунда с бг субс :
http://zamunda.net/details.php?id=202598

## Режисьор : Hashimoto Hajime

## В ролите : Ямашита Томохиса, Танака Коки, Фуджигая Тайске, Сайто Шота, Томита Шо, Сакамото Хироми

## Държава : Япония

## Година : 2007

## Времетраене : 242 мин.

## Резюме : Наши дни. Шинтаро и Юске са безработни момчета, които по нищо не се отличават от останалите, но бабата на Шинтаро знае, че той е наследник на Сакай Минеджи – Бяккотай (член на отряда на белия тигър.)

За да не слуша лекциите на баба си, той бяга и отива при дядо си, който ги завежда в музея Бяккотай, където те научават историята на легендарния отряд, който се сражавал по време на гражданската война в Япония.

Последната промяна е направена от [ YqYq ]..xD^ на Вто Окт 19, 2010 9:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
Рожден ден : 23.06.1996
Години : 28
Дата на рег. : 07.12.2009

red Re: Byakkotai (Белите тигри)

Чет Окт 07, 2010 9:45 pm
Найстина филма си го бива. Mendokseshi... как мразя да гледам Пи с такъв бретон- разделен на две страни. Мдаа и аз си поплаках хубаво. Актьорската игра найстина е много добра. Единствено се подразних, от факта, че те повече бързат да се самоубият отколкото да се сражават като войни. На всяка втора крачка, братче, аз ще се самоубия... направо щях да вляза там и аз да ги убия хДД. Иначе всичко си беше чудесно. Хеххх *бърши си лигите* на Пи му ходи да е rude boy :ДДДДД в ролите си. Byakkotai (Белите тигри)  787605 Byakkotai (Белите тигри)  787605 Byakkotai (Белите тигри)  927481 Byakkotai (Белите тигри)  927481 Byakkotai (Белите тигри)  4949 Byakkotai (Белите тигри)  23388 Byakkotai (Белите тигри)  476926 Byakkotai (Белите тигри)  975213
Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите