*--:ЛАФЧЕ:--*
+28
damn..angel
onyx&pink
Lady D
crazy_about1327
IVE-STORM(bg)
^^Fantasy^^
miss_kuklA
Hermi
Lover.
fantoma
Miss Inтerpol ^.^
Sweeney Todd
`M I N I
Azmudar
varto11
zzuzzolina
Privaте L♥ve
sand_team
Fler
[...Лus$tfuL_g!rл...]
bLoodsuX
Flying Cat
*Alx*
Топчету
ladysakura
Ŧħе_SлladuRчЭ
L E X Ĭ
-*-What The Hell-*-
32 posters
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS
*--:ЛАФЧЕ:--*
Чет Сеп 16, 2010 5:42 pm
First topic message reminder :
Тук ще си обсъждаме глупости и ще спамим на воля, но спазването на правилата на форума е задължително!!!!!!!!
Тук ще си обсъждаме глупости и ще спамим на воля, но спазването на правилата на форума е задължително!!!!!!!!
- HermiСъстезател
Дата на рег. : 14.12.2009
Re: *--:ЛАФЧЕ:--*
Пон Сеп 20, 2010 7:44 pm
Обичам те бе интер. хД Земай кирчо и идвай! хД П.П. Маги красив той... върза ми се на панделка езика докат кажа лю директьор
- L E X ĬГолям фен
Дата на рег. : 08.07.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Пон Сеп 20, 2010 7:45 pm
Пхахахаха днеска някфо един е зел някъфф малък инстурмент за свирене питам кфо е тва и той: -Машина за кашкавал
Аз: Ей, Галош, сядай до мене!
Съученик: Къф, Галош бееее?
Аз: Абее пияницаа...
Съученика: Галоша е пияница?!
Аз: Ей, Галош, сядай до мене!
Съученик: Къф, Галош бееее?
Аз: Абее пияницаа...
Съученика: Галоша е пияница?!
- crazy_about1327Фен
От : София
Рожден ден : 15.04.1997
Години : 27
Дата на рег. : 06.03.2010
Пон Сеп 20, 2010 7:45 pm
Добър въчер мили хорица! Тоя френски до края на годината ще ми изяде душата. Пет часа дневно, а да не говоря, че днес сме взели 66 думи и трябваше да ги преписвам всяка по пет реда. Преди малко приключих. Не знам на кой свят съм и всичко ми е размазано. Иначе вие как сте?
- `M I N IСтрашна работа съм
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996
Години : 28
Дата на рег. : 03.03.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden; Vampire Knight; Death note
Пон Сеп 20, 2010 7:48 pm
Ми, че даа
Казвам го от мойта гледна точка и за тези дето не го учат
ПП.. Здр Интер
ПП2... Аа Зори, последната част е яка хДД Тва с мууд-а ми напомня за дун-а хДД Алинчету го беше казала като се прибираше и вика:
Аз ся си взема един дун и лягам да спа хДД А по руски първата сричка отговаря на първата сричка на българската чу*ка хДД Как ги мразя тия изрази, ама карай
Казвам го от мойта гледна точка и за тези дето не го учат
ПП.. Здр Интер
ПП2... Аа Зори, последната част е яка хДД Тва с мууд-а ми напомня за дун-а хДД Алинчету го беше казала като се прибираше и вика:
Аз ся си взема един дун и лягам да спа хДД А по руски първата сричка отговаря на първата сричка на българската чу*ка хДД Как ги мразя тия изрази, ама карай
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Сеп 20, 2010 7:51 pm
*отново изпростял мууд*
- Spoiler:
Имало едно време една пичка, викали й Пепеляшка. Казвали й така, защото имала много големи цици и когато се наведела те се търкаляли в земята и ставали пепeливи от праха. Представяте ли си, мили деца, какви цици!
Та Пепеляшка имала една много зла мащеха, която й завиждала за циците и й купувала постоянно малки сутиени. Стискали сутиените на малката Пепеляшка, но като нямала други се принуждавала да ги носи, защото имало вероятност да я прекръстят от Пепеляшка на Чернишка.
Пепеляшка имала и две доведени сестри, които също й завиждали за циците и постоянно й натяквали какви вимета имала. Обикновено й заявявали:"Стига си се пъчила, щото в автобуса вече няма място","С тия бозки пориш въздуха като Боинг в Тихия океан", "Вярно ли е че със сутиена си правиш палатка, когато закъсаш някъде?" или "Прибери си гърдите щото ще се заклещиш на вратата в кенефа" и още разни такива нелишени от основание шеги.
Обаче приказката се обръща, когато се получила обява, че в царския дворец принцът прави щур купон, на който са поканени всички жени на възраст от 16 до 26 години. Двете сестри веднага започнали да се гласят за партито, и то не заради друго, ами защото се носели слухове, че принцът имал особено голям чеп и чукал като нерез по Коледа. А пък това е особено ефикасно средство срещу пъпки по лицето, които те били получили от полов глад. Те понеже били малоцицести тръгнали да си шибат силикон и да си купуват сутиени с пълнеж, но каквото и да правели не можели да стигнат големината на циците на Пепеляшка. И не само това- тяхните цици се смалили и даже на едната гърдите й хлътнали вече навътре.
Затова от прекалена завист сестрите издействали от майка си да забрани на Пепеляшка да отиде на купона в двореца. Разревала се Пепеляшка, но какво да прави-подчинила се.
Та значи настъпила знаменателната вечер на бала. Наконтили се сестрите и тръгнали към двореца. Станало й кисело на Пепеляшка, но какво да прави, освен да отиде до хоремага да си хване някой за една вечер. И тъкмо се упътила натам и на вратата се позвъняло. Отваря Пепеляшка и к'во вижда-кръсницата й.
-Влизай да ти направя един облак-поканила я Пепеляшка.
-С удоволствие- отвърнала кръсницата й.
Изпила кръсницата облака и казала: -Пепеляшке, такъв хубав облак си направила, че не мога да не ти направя една услуга. Разбрах, че тъпата ти мащеха не ти дава да отидеш на купона в двореца. Ей ти тука ключовете на BMW-то, в него има и едно шише сливова. Тая сливова е на дядо ми, двайсетгодишна е, отлежала. Дядо ми я правеше по специална технология. Тя има свойствата да променя лицата на хората като изпият две двойни. Обличай се бързо, пали колата, удари по пътя две двойни и върви купонясвай. И да знаеш-тая сливова те държи точно четири часа. Сега е осем, значи в дванайсет ще си станеш пак същата. Хайде, и да ти излезе късмета тая вечер и то няколко пъти. Абе къде е шишето с мастиката?
Тръгнала Пепеляшка и по пътя ударила две двойни. Стигнала в двореца и почнала да купонясва. По едно време видяла сестрите й да се въртят около принца. Пуснал диджея някакво блусче и сестрите попитали принца:
-Принце, няма ли да ни поканиш на едно блусче. Много ни бива.
А принцът отговорил: -Абе скумрии, не се ли виждате к'ви сте грозни и плоски като видеокасети. Я по-добре вървете го духайте на войничетата от охраната пред двореца.
Подвили си сестрите опашките, излезли им два пъти повече пъпки. А през това време принцът забелязал Пепеляшка и я поканил да потанцуват. Стиснала го Пепеляшка с онея ми ти цици, приклещила го между тях, така здраво, че на принца веднага му станало. И той й казал:
-Ау ма, шъ ми се пуснеш ли?
-Не може-отговорила му Пепеляшка.
-Как така не може, ти знаеш ли кой е баща ми, ма?
-Абе казах ти че не може. Ти на къв ми се правиш бе, педал?
Ама Пепеляшка само блъфирала. Знаела ги тя мъжете, че колкото повече се мота работата, толкова повече им се дърви. Обаче днес не ставало, щото била в мензис. Като си танцували, по едно време тя погледнала часовника си и к'во видяла- дванайсет без една. "Еба си майката"-помислила си тя и запраскала към BMW-то. Принцът само туй и чакал и я подгонил. Ама тя си бягала насериозно. А пък той бил вече пийнал и много много не го бивало да тича, защото организма кръвоснабдявал друг орган, а не краката. Тичала Пепеляшка с все сили, циците й се подмятали и я удряли в лицето така че много-много не виждала к'во има пред себе си. Затова и тя се спъвала и по едно време принцът я пипнал. Но тя с последни сили се отскубнала от него и в ръцете му останал само сутиенът на Пепеляшка. Трябва да кажа че този сутиен бил подарък от кръсницата и бил правен по поръчка във фабрика "Младост", производител на раници и спални чували. Затова лепвал по циците й като презерватив по онова нещо.
На другия ден принцът много се ядосал задето бил изпуснал Пепеляшка и издал заповед: "Въпросната персона да се издири по голенината на сутиена й. На всички самки на възраст от 16 до 26 години да й бъде премерен".
Тръгнали царските хора по градове, села и паланки да мерят сутиена. Мерили навсякъде, ама нещо не ставал, всички имали по-малки цици от тези на Пепеляшка.
Така стигнали и до къщата на Пепеляшка. Излезли сестрите, но и на тях не станал гигантският сутиен. Въпреки че се били подготвили предварително- изпили десетки литри боза, пак не могли и една трета да напълнят. По едно време царският човек видял Пепеляшка и казал:
-Ба ти снарядите! Я, момиче, ела да ти пробваме това чудо, щото принца е решил или оная да работи или да мине на бастуни.
-Абе остави я тая крава бе, тя и без тая не беше на купона-взели да го убеждават сестрите.
-Не може така, трябва да се мери на всички-царския човек не мислел вече за службата, надеждицата му била да й види циците.
Премерил той сутиена, видял го че пасва, сякаш за нея е правен и завел Пепеляшка в двореца. А там я чакал принца с ...
КРАЙ.
- ladysakuraПриятел
Рожден ден : 11.03.1998
Години : 26
Дата на рег. : 19.09.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, FMA, DGM, KWMS..
Eм аз съм добре за сега хд ... ти как си?
ПП: Ъъъ ... само аз ли мисля, че полудяхте хдд
ПП2: Йей! *стана от леглото и започна да подскача :д* Знаеш ли Куросаки, толкова е хубаво да си подскачаш ^^ ... АУЧ >.< *спря се и тупна пак на леглото* Д-добре де - не и в това състояние '''^^ .. колкото до въпроса с ний- сама ... не ща да споря хдд
ПП: Ъъъ ... само аз ли мисля, че полудяхте хдд
ПП2: Йей! *стана от леглото и започна да подскача :д* Знаеш ли Куросаки, толкова е хубаво да си подскачаш ^^ ... АУЧ >.< *спря се и тупна пак на леглото* Д-добре де - не и в това състояние '''^^ .. колкото до въпроса с ний- сама ... не ща да споря хдд
- Miss Inтerpol ^.^Състезател
Дата на рег. : 05.05.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D. Gray Man ♡ Sword Art Online ♡ Katekyo Hitman Reborn! ♡ One Piece ♡ Psycho-Pass ♡ Kuroko no Basuke ♡ Fairy Tail ♡ Kuroshitsuji 1/2 ♡ FullMetal Alchemist - Brotherhood ♡ Hakuouki ♡
Как да съм.. добре :Д Ета су? ( субс: и ти? *не ме зяпайте... цял ден слушам диалекта и прихващам хДДД* )
ПП. Марти, земам Кирчо и Кирчо Джуниър ше помагаме :Д а и тфа не е толкова трудно... ти да видиш аз как си завързвам езика на някфи думи хД В момента се сещам за... "Абитабилидад хДД " И като се мъча мн и не става и накрая казвам "АбитаБляБляБля хД" Важното е че ме разбират де хДДД Малко ми се хилят в час ама се свиква хДД
ПП. Марти, земам Кирчо и Кирчо Джуниър ше помагаме :Д а и тфа не е толкова трудно... ти да видиш аз как си завързвам езика на някфи думи хД В момента се сещам за... "Абитабилидад хДД " И като се мъча мн и не става и накрая казвам "АбитаБляБляБля хД" Важното е че ме разбират де хДДД Малко ми се хилят в час ама се свиква хДД
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Сеп 20, 2010 7:56 pm
*чете спойлера и се пръска от смях *
- ladysakuraПриятел
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Сеп 20, 2010 8:01 pm
*прави няколко крачки назад* Зори ... плашиш ме о.0 хдд
- `M I N IСтрашна работа съм
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996
Години : 28
Дата на рег. : 03.03.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden; Vampire Knight; Death note
Пон Сеп 20, 2010 8:01 pm
Хахаха хДД Тва беше яко Със спойлера хДД Егати сутиена дет го е имала, по -точно снарядите Охх хДД Тряя ставам, 4е да уча, ама не е мн сиг... може пак да цъфна тука
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Сеп 20, 2010 8:04 pm
Вчера и Мартито напрай същото Толкова ли съм страшна?ladysakura написа:*прави няколко крачки назад* Зори ... плашиш ме о.0 хдд
Байз Маги
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D. Gray Man ♡ Sword Art Online ♡ Katekyo Hitman Reborn! ♡ One Piece ♡ Psycho-Pass ♡ Kuroko no Basuke ♡ Fairy Tail ♡ Kuroshitsuji 1/2 ♡ FullMetal Alchemist - Brotherhood ♡ Hakuouki ♡
Пон Сеп 20, 2010 8:07 pm
Е ненене.. Зори уби ме с т'ва Сълзи ми потекоха чак хДДД Толкова се бях улисала да чета че тръгнах да си бърша сълзите ама забравих за цайсите и стана една.... ужас хДДД Срашни дини.. ъм.. снаряди, страшну нещу
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Сеп 20, 2010 8:09 pm
Аз се пръснах докато го четях Казах ви *изпростял мууд* Ето още едно
- Spoiler:
- Абе, копеле, к'во да ти кажа, значи дъртата на Червената шапчица я ръга да ходи при баба си, дето живеела насред гората, та да й носи ня'кви кроасани и тем подобни глупости. Значи, копеле, отива мацката, Червената шапчица де, към гората и там я скива вълкът, звяр значи, изверг! Изрода я пита:
- Абе, ти къде си тръгнала ма?
А оная му вика:
- Отивам да вида некролога, щото чакам да хвърли топа всеки момент, та да й взема гарсониерата. Носа й тук няк'во ядене.
А вълкът:
- Добре си тръгнала към дъртата, прати й много поздрави от мен.
- Шъ й пратя, ако не взема да забравя. И си продължила мадамата към съборетината на дъртата. Ама вълка в това време си вика: "Абе, що не взема да мина напряко и изям дъртофелника, а после шъ вида к'во да права с оная пичка".
И засилил се мутанта, стигнал пръв, потропал на вратата и некролога отвътре му вика:
- Къв си ти, бе? А вълкът си направил педерастки гласа и й вика:
- Аз съм, ма! Червената шапчица. Отваряй щото брадясах, докато те чакам!
Тогава пенсията му отворила и оня я лапнал от раз. Значи, копеле, лапнал я вълка, взел че й облякъл нощницата и й легнал в леглото. Абе, извратен, ама после ще ти разказвам. Лежи изрода и чака да дойде Червената шапчица. По едно време се хлопа на вратата.
- Влизай вика оня. И к'во гледа-оная пичка, Червената шапчица влиза и сяда до леглото. И почва да го разпитва. Що му били такива големи очите, що са му такива големи ушите. Да ти кажа, бабека бил толкова грозен, та Червената шапчица въобще не познала вълка. И по едно време пичката пита изрода:
- Абе, бабек, що са ти такива големи зъбите?
А вълка не се сдържал и й вика:
- За да тъ изям, твойта мама! И я изял. Ама лафа не свършва до тук, щото по едно време дошъл един ловец в къщата на бабата. Тоя явно й е бил няк'во гадже и дошъл да я наръби, ама като видял вълка с пълен корем извадил мозберга, от ония дванайсет и седем милиметровите, и му теглил куршума. Извадил после чи*ията и му резнал корема, а оттам взели че излезли дъртофелника и оная пичка, Червената шапчица.
- ladysakuraПриятел
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Сеп 20, 2010 8:11 pm
Ами просто ... не си страшна Зори >.< ... явно в момента полувината сте .... полудели и хд ...
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Сеп 20, 2010 8:18 pm
ОМГ Смятаййй хДД Е, ненене.. не мога да спра да се хиля
ПП. Импровизацията ми от днес хДД
ПП. Мимз кой е полудял? *оглежда се* Нали знаеш... аз съм, нормалелен човек съм си
ПП. Импровизацията ми от днес хДД
- Spoiler:
ПП. Мимз кой е полудял? *оглежда се* Нали знаеш... аз съм, нормалелен човек съм си
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Сеп 20, 2010 8:20 pm
И аз не мога *хили се като ряпа*
Малеееееееееее, много е шлядкуууууууууууу*
*лигаво ми , попринцип не говоря така
ееееееее тва вече ме хвърли от Аспаруховия мост
Малеееееееееее, много е шлядкуууууууууууу*
*лигаво ми , попринцип не говоря така
ееееееее тва вече ме хвърли от Аспаруховия мост
- Spoiler:
- Още докато е под DOS, юзера Mother подава сигнали към шината на Червената шапчица да копира малко банички в директорията на старата версия Баба 1.2.
Червената шапчица започва незабавно да отделя процесорно време за обработка на сигнала и копирането, но в това време се оказва, че в оперативната памет се е намъкнал вируса "Вълк", версия 2.11 и започва да чете хекс кода на Червена шапчица.
Така Червената шапчица преминава в режим на времеделение и процесора й започва да работи по-бавно. Вълкът, който е ъпгрейдвана версия и му е добавена командата Search and Update, се оказва с по-голяма производителност и пръв файндва архивните копия на Баба 1.2 и дава ерейз на цялата версия на Баба 1.2.
Вълкът настанява свои файлове в директорията, която остава със същото име и така си осигурява свободен достъп до архивите на Червена шапчица. При достигането на обработените данни на Червена шапчица, той ги делейтва, като игнорира опитите й да ги разпознае от архива.
В това време антивирусния пакет, последна версия "Ловец едишън 6.29", снабден с ъпгрейдавана версия за унищожаване на вируси "Автомат Калашников 4.7", открива вируса "Вълк" и го изтрива, маркирайки го като бед сектор.
По-нататъка Ловец v.6.29 ъндилейтва успешно изтритите фаилове на Баба 1.2 и Червена шапчица, които остават годни за по-нататъшна експлоатация.
- ladysakuraПриятел
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Сеп 20, 2010 8:31 pm
Ъххх ... по- надалеч от вас двете хдд *прави още няколко крачки назад*
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Сеп 20, 2010 8:33 pm
*продължава да се смее като ряпа*
На вълка му се родило синче. Той стои и му се радва.
- Спи мойто момче! Спи малкия ми. А на кого си взел очичките? На мама. А на кого си взел зъбките? На татко. А на кого си взел ушичките?.. Ну заяц, ну погоди!!!
Решила мравката да оправи слона, издебнала го изотзад и му се качила. Почнала тя да го шиба с все сили.
Изведнъж кокосов орех паднал върху главата на слона:
- О-ооооох!
Мравката:
- Ох ли! Ще те скъсам!
оооооооооо втория
На вълка му се родило синче. Той стои и му се радва.
- Спи мойто момче! Спи малкия ми. А на кого си взел очичките? На мама. А на кого си взел зъбките? На татко. А на кого си взел ушичките?.. Ну заяц, ну погоди!!!
Решила мравката да оправи слона, издебнала го изотзад и му се качила. Почнала тя да го шиба с все сили.
Изведнъж кокосов орех паднал върху главата на слона:
- О-ооооох!
Мравката:
- Ох ли! Ще те скъсам!
оооооооооо втория
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Сеп 20, 2010 8:34 pm
Божеееееееее О-от къде ги изкопаваш
ПП. Кученце спокойно... майка говори с вуйна и си спасена за малко... ама после ше видиш ... "само да те гепна (music) "
ПП. Кученце спокойно... майка говори с вуйна и си спасена за малко... ама после ше видиш ... "само да те гепна (music) "
- ladysakuraПриятел
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Сеп 20, 2010 8:40 pm
OMG
ПП: Ама,ама,ама о.0 ... котенце пак нещо ти се върти в главичката ''''^-^ кой знае какви ги замисляте със зайчето ...Miss Inтerpol ^.^ написа: ПП. Кученце спокойно... майка говори с вуйна и си спасена за малко... ама после ше видиш ... "само да те гепна (music) "
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Сеп 20, 2010 8:43 pm
Нищо не съм измислила... още не А и пиша само тук.. скайпа е изключен.. ама после ше влезна и ще.. . видите вие
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Сеп 20, 2010 8:47 pm
Еееееееееееееееее, не издавам *дяволски смях*
- Lady DГолям фен
От : Враца
Рожден ден : 05.12.1996
Дата на рег. : 26.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D.grey man,Seikon no Qwaser,FMA,FMA brotherhood;
Пон Сеп 20, 2010 8:50 pm
smis?
[20:42:05] *(diDzyyyy*)....™: *ства*
[20:42:15] ^*^ Pέŕvέŕt Dέvił ^*^: ?
[20:42:16] ^*^ Pέŕvέŕt Dέvił ^*^: :D
[20:42:17] *(diDzyyyy*)....™: подсъзнание номер...
[20:42:20] *(diDzyyyy*)....™: 222
[20:42:29] ^*^ Pέŕvέŕt Dέvił ^*^: (rofl)
[20:42:32] *(diDzyyyy*)....™: требва да ямм дробове
[20:42:34] *(diDzyyyy*)....™: на хора
[20:42:38] *(diDzyyyy*)....™: :^)
[20:42:38] ^*^ Pέŕvέŕt Dέvił ^*^: (rofl)
[20:42:57] *(diDzyyyy*)....™: подсъзнание номер 432..каде е мимз требва да я измуча
[20:43:29] ^*^ Pέŕvέŕt Dέvił ^*^: :D
[20:43:30] ^*^ Pέŕvέŕt Dέvił ^*^: ujas
[20:43:31] *(diDzyyyy*)....™: подсъзнание номер 455555 и 66666 некой ме буе с ябълки лудууу
[20:42:05] *(diDzyyyy*)....™: *ства*
[20:42:15] ^*^ Pέŕvέŕt Dέvił ^*^: ?
[20:42:16] ^*^ Pέŕvέŕt Dέvił ^*^: :D
[20:42:17] *(diDzyyyy*)....™: подсъзнание номер...
[20:42:20] *(diDzyyyy*)....™: 222
[20:42:29] ^*^ Pέŕvέŕt Dέvił ^*^: (rofl)
[20:42:32] *(diDzyyyy*)....™: требва да ямм дробове
[20:42:34] *(diDzyyyy*)....™: на хора
[20:42:38] *(diDzyyyy*)....™: :^)
[20:42:38] ^*^ Pέŕvέŕt Dέvił ^*^: (rofl)
[20:42:57] *(diDzyyyy*)....™: подсъзнание номер 432..каде е мимз требва да я измуча
[20:43:29] ^*^ Pέŕvέŕt Dέvił ^*^: :D
[20:43:30] ^*^ Pέŕvέŕt Dέvił ^*^: ujas
[20:43:31] *(diDzyyyy*)....™: подсъзнание номер 455555 и 66666 некой ме буе с ябълки лудууу
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Сеп 20, 2010 8:51 pm
Дидз, убивам та
- Lady DГолям фен
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Сеп 20, 2010 8:53 pm
зима си ножа в рака* *кръц* спусна си малко кръвв* зори късно е*Adynamia* написа: Дидз, убивам та
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Сеп 20, 2010 8:54 pm
Дидз... лудо, лудо ама внимавай че туковиж съм те изнненадала из отзад Ше видиш след малко лошо зайче
- Lady DГолям фен
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Сеп 20, 2010 8:55 pm
Miss Inтerpol ^.^ написа:Дидз... лудо, лудо ама внимавай че туковиж съм те изнненадала из отзад Ше видиш след малко лошо зайче
ОМГ *О*..... ахахахахахахахахаахахахахахахахаххаахахахахахахахахахахахаххааха
хахаахахахахахах *добре шегувка*хахахахахах *добре свърших :Д
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите