Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
`M I N I
`M I N I
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996
Години : 28
Дата на рег. : 03.03.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden; Vampire Knight; Death note

red [коментари] "Шантавите принцески истории" ООД

Съб Сеп 25, 2010 6:47 pm
Коментарите се пишат тук! [коментари] "Шантавите принцески истории" ООД 787605
..Bunny-By..!!
..Bunny-By..!!
Аниме/манга/филми/сериали
Female
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Дата на рег. : 19.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!

red Re: [коментари] "Шантавите принцески истории" ООД

Съб Сеп 25, 2010 7:28 pm
О.О тва "нещо" е разбиващо
няма равно
определено е оригинално
абе за кви грешки ми говориш никви не ми са явиха
таз Сакура ТВ водеща хах чиста комедия
lightning4
lightning4
Развиващ се
Развиващ се
Female
Рожден ден : 04.10.1995
Години : 29
Дата на рег. : 21.08.2010

Съб Сеп 25, 2010 7:31 pm
Е, супер е. Оригинално е и това ми хареса. Грешки имаше тук-там. Главата ми хареса и ще следя фика. [коментари] "Шантавите принцески истории" ООД 242502 smile
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Съб Сеп 25, 2010 8:07 pm
Хах Магз, тва е забавно
Грешки имаше и някои от, които не са от невнимание! И сега отново пише се съжАлявам, а не съжЕлявам! Набийте си го всички в главичките, включителни и ти, нашата репортерка Хд
Амии историята се развива добре
Даже много
Абеее има нещо в описанията, което.... не знам, обаче яко звучи Хд

`M I N I
`M I N I
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996
Дата на рег. : 03.03.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden; Vampire Knight; Death note

Съб Сеп 25, 2010 8:17 pm
Даа хД мс Ванз, че ми каза хдд преди не бях правила тази грешка, но за всичко си има първи път [коментари] "Шантавите принцески истории" ООД 242502 Та оправих си до колкото видях грешките и тва СъжАлявам хДД За описанията - мдаа, но мисля, че ТВ или РАДИО предаването няма огромна нужда от това, но все пак мъничко може да сложа хД [коментари] "Шантавите принцески истории" ООД 787605 Благодаря Ви за коментарите и да кажа пак, че това ще са няколко истории или разказа, както искате ги наричайте, а не цялостен фик :) И отново съжАлявам за нередностите [коментари] "Шантавите принцески истории" ООД 787605
sakura_sasuke_fenka
sakura_sasuke_fenka
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : Пазарджик
Рожден ден : 14.08.1997
Години : 27
Дата на рег. : 17.05.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?

Пон Сеп 27, 2010 10:59 am
Това бе нещо, което се надявах да прочета от доста време - нестандартно! Моля продължавай в същият дух и скоро ни зарадвай с ощеееееее [коментари] "Шантавите принцески истории" ООД 787605
Melancholic
Melancholic
Female
Дата на рег. : 01.05.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?

Сря Фев 16, 2011 5:02 pm
Не знам какво мислят другите , но пародийте така се пишат.Не е нужно кой знае какви описания да има.Пародийте за мен са така , поне добрите пародий , които съм чел. За какво описания , да ти стане скучно.Мисля , че авторката се е справила страхотно [коментари] "Шантавите принцески истории" ООД 787605 .
Забележка:Пускай по-често глави [коментари] "Шантавите принцески истории" ООД 242502
Butterfly
Butterfly
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Earth
Дата на рег. : 18.11.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo

Пет Фев 18, 2011 11:07 pm
Ъм, с риск да обидя авторката ще кажа, че не схващам идеята на целия фик. Пародия- да, оригиналност- да, изразни средства- да... Справила се е наистина добре и в някои моменти е доста смешно, но идеята ми бяга.

- Винаги помнете, че ВИЕ ПИШЕТЕ, ЗА ДА ИЗКАЖЕТЕ НЯКАКВА СВОЯ МИСЪЛ! Не е задължително да имате груба поука като в басня на Лафонтен накрая, но трябва да имате някаква цел на написаното. Иначе за к'во да го чета?

Последното е мисъл на една мацка в друг форум, която нямаше начин да не цитирам. Каквото и да пишеш и какъвто и език да ползваш, най-важното е да има идея... Повечето пародии, които съм чела по форумите са безидейни и кухи, набляга се на смешките, но нищо повече. Само на мене ли ми се струва, че пародията като жанр е доста трудна за изпълнение по ред причини, които няма да изброявам сега. И понеже е пародия и пародираш "нещо" би следвало да има смисъл, идея, не само да разказваш случки с цел да е смешно.

Основата ти е ясна, конструкцията на изреченията ми хареса... Ако махнеш скобките тип "/ххD/", в което предполагам вмяташ собствения си смях, ще е супер. И най-основното, на което трябва да се наблегне и на което липсата му ме подразни, е уточняването на идея. Тогава и фикът ти ще е супер!

Относно последния коментар ще напиша, че е напълно неправилен. Не искам нито ти, нито автора на коментара да ми се обиждат, но пародията е пародия именно заради описанията. В Аланимес-а скоро четох един пародиен фик, чиито описания ме размазаха от смях. Беше пародия на Bleach, ако не се лъжа. Така, че следващия път наблегни на описанията... smile
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите