[коментари] "Шантавите принцески истории" ООД
+3
lightning4
..Bunny-By..!!
`M I N I
7 posters
- `M I N IСтрашна работа съм
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996
Години : 28
Дата на рег. : 03.03.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden; Vampire Knight; Death note
[коментари] "Шантавите принцески истории" ООД
Съб Сеп 25, 2010 6:47 pm
Коментарите се пишат тук!
- ..Bunny-By..!!Аниме/манга/филми/сериали
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Дата на рег. : 19.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!
Re: [коментари] "Шантавите принцески истории" ООД
Съб Сеп 25, 2010 7:28 pm
О.О тва "нещо" е разбиващо
няма равно
определено е оригинално
абе за кви грешки ми говориш никви не ми са явиха
таз Сакура ТВ водеща хах чиста комедия
няма равно
определено е оригинално
абе за кви грешки ми говориш никви не ми са явиха
таз Сакура ТВ водеща хах чиста комедия
- lightning4Развиващ се
Рожден ден : 04.10.1995
Години : 29
Дата на рег. : 21.08.2010
Съб Сеп 25, 2010 7:31 pm
Е, супер е. Оригинално е и това ми хареса. Грешки имаше тук-там. Главата ми хареса и ще следя фика.
- onyx&pinkМодератор на раздел "Фикчета"
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Съб Сеп 25, 2010 8:07 pm
Хах Магз, тва е забавно
Грешки имаше и някои от, които не са от невнимание! И сега отново пише се съжАлявам, а не съжЕлявам! Набийте си го всички в главичките, включителни и ти, нашата репортерка Хд
Амии историята се развива добре
Даже много
Абеее има нещо в описанията, което.... не знам, обаче яко звучи Хд
Грешки имаше и някои от, които не са от невнимание! И сега отново пише се съжАлявам, а не съжЕлявам! Набийте си го всички в главичките, включителни и ти, нашата репортерка Хд
Амии историята се развива добре
Даже много
Абеее има нещо в описанията, което.... не знам, обаче яко звучи Хд
- `M I N IСтрашна работа съм
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996
Дата на рег. : 03.03.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden; Vampire Knight; Death note
Съб Сеп 25, 2010 8:17 pm
Даа хД мс Ванз, че ми каза хдд преди не бях правила тази грешка, но за всичко си има първи път Та оправих си до колкото видях грешките и тва СъжАлявам хДД За описанията - мдаа, но мисля, че ТВ или РАДИО предаването няма огромна нужда от това, но все пак мъничко може да сложа хД Благодаря Ви за коментарите и да кажа пак, че това ще са няколко истории или разказа, както искате ги наричайте, а не цялостен фик :) И отново съжАлявам за нередностите
- sakura_sasuke_fenkaУчaщ се
От : Пазарджик
Рожден ден : 14.08.1997
Години : 27
Дата на рег. : 17.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Пон Сеп 27, 2010 10:59 am
Това бе нещо, което се надявах да прочета от доста време - нестандартно! Моля продължавай в същият дух и скоро ни зарадвай с ощеееееее
- MelancholicАниме/манга/филми/сериали
Дата на рег. : 01.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Сря Фев 16, 2011 5:02 pm
Не знам какво мислят другите , но пародийте така се пишат.Не е нужно кой знае какви описания да има.Пародийте за мен са така , поне добрите пародий , които съм чел. За какво описания , да ти стане скучно.Мисля , че авторката се е справила страхотно .
Забележка:Пускай по-често глави
Забележка:Пускай по-често глави
- ButterflyМодератор на раздел "Фикчета"
От : Earth
Дата на рег. : 18.11.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo
Пет Фев 18, 2011 11:07 pm
Ъм, с риск да обидя авторката ще кажа, че не схващам идеята на целия фик. Пародия- да, оригиналност- да, изразни средства- да... Справила се е наистина добре и в някои моменти е доста смешно, но идеята ми бяга.
Последното е мисъл на една мацка в друг форум, която нямаше начин да не цитирам. Каквото и да пишеш и какъвто и език да ползваш, най-важното е да има идея... Повечето пародии, които съм чела по форумите са безидейни и кухи, набляга се на смешките, но нищо повече. Само на мене ли ми се струва, че пародията като жанр е доста трудна за изпълнение по ред причини, които няма да изброявам сега. И понеже е пародия и пародираш "нещо" би следвало да има смисъл, идея, не само да разказваш случки с цел да е смешно.
Основата ти е ясна, конструкцията на изреченията ми хареса... Ако махнеш скобките тип "/ххD/", в което предполагам вмяташ собствения си смях, ще е супер. И най-основното, на което трябва да се наблегне и на което липсата му ме подразни, е уточняването на идея. Тогава и фикът ти ще е супер!
Относно последния коментар ще напиша, че е напълно неправилен. Не искам нито ти, нито автора на коментара да ми се обиждат, но пародията е пародия именно заради описанията. В Аланимес-а скоро четох един пародиен фик, чиито описания ме размазаха от смях. Беше пародия на Bleach, ако не се лъжа. Така, че следващия път наблегни на описанията...
- Винаги помнете, че ВИЕ ПИШЕТЕ, ЗА ДА ИЗКАЖЕТЕ НЯКАКВА СВОЯ МИСЪЛ! Не е задължително да имате груба поука като в басня на Лафонтен накрая, но трябва да имате някаква цел на написаното. Иначе за к'во да го чета?
Последното е мисъл на една мацка в друг форум, която нямаше начин да не цитирам. Каквото и да пишеш и какъвто и език да ползваш, най-важното е да има идея... Повечето пародии, които съм чела по форумите са безидейни и кухи, набляга се на смешките, но нищо повече. Само на мене ли ми се струва, че пародията като жанр е доста трудна за изпълнение по ред причини, които няма да изброявам сега. И понеже е пародия и пародираш "нещо" би следвало да има смисъл, идея, не само да разказваш случки с цел да е смешно.
Основата ти е ясна, конструкцията на изреченията ми хареса... Ако махнеш скобките тип "/ххD/", в което предполагам вмяташ собствения си смях, ще е супер. И най-основното, на което трябва да се наблегне и на което липсата му ме подразни, е уточняването на идея. Тогава и фикът ти ще е супер!
Относно последния коментар ще напиша, че е напълно неправилен. Не искам нито ти, нито автора на коментара да ми се обиждат, но пародията е пародия именно заради описанията. В Аланимес-а скоро четох един пародиен фик, чиито описания ме размазаха от смях. Беше пародия на Bleach, ако не се лъжа. Така, че следващия път наблегни на описанията...
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите