*--:ЛАФЧЕ:--*
+34
tan4eto_vd
Thэ Dark Girl
tobiantonfan
Mikami
Топчету
..Miss Arrogant..
Melancholic
Schweinsteiger
Death_Angel
fustyk1
diamantina
Ŧħе_SлladuRчЭ
Lady D
Shikamaru [Nara]
sand_team
Flying Cat
Sweeney Todd
L E X Ĭ
Marta
Privaте L♥ve
Fler
Azmudar
Hermi
-*-What The Hell-*-
ladysakura
Lover.
Nagisa
Mitaka-kun
Black Wings
IVE-STORM(bg)
Miss Inтerpol ^.^
`M I N I
onyx&pink
*Alx*
38 posters
- *Alx*Админ на раздел Музика
От : sOmewhere in HeLL ^^
Рожден ден : 10.05.1991
Години : 33
Дата на рег. : 24.10.2008
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: 1. One Piece 2. Death Note 3. Hellsing 4. Kuroshitsuji 5. Strawberry Panic!
*--:ЛАФЧЕ:--*
Съб Сеп 25, 2010 7:53 pm
First topic message reminder :
Ай нападайте хиени
Ай нападайте хиени
- Miss Inтerpol ^.^Състезател
Дата на рег. : 05.05.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D. Gray Man ♡ Sword Art Online ♡ Katekyo Hitman Reborn! ♡ One Piece ♡ Psycho-Pass ♡ Kuroko no Basuke ♡ Fairy Tail ♡ Kuroshitsuji 1/2 ♡ FullMetal Alchemist - Brotherhood ♡ Hakuouki ♡
Re: *--:ЛАФЧЕ:--*
Нед Сеп 26, 2010 4:20 pm
Здравейте...
- Black WingsРедовен
Дата на рег. : 02.06.2010
Нед Сеп 26, 2010 4:36 pm
Хорица ако ви кажа, че сега ставам ще ми повярвате ли? ... Иначе вие как сте?
- onyx&pinkМодератор на раздел "Фикчета"
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Нед Сеп 26, 2010 5:23 pm
Аааааааауууууууууу какъв хубав сериал на фона на гадния ден утре Хд Ох, добре, че е Сез да ги качва иначе.... Хд
- `M I N IСтрашна работа съм
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996
Години : 28
Дата на рег. : 03.03.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden; Vampire Knight; Death note
Нед Сеп 26, 2010 5:36 pm
Хах бр Ванзз Ти поне си изкара добре тия дни, до кът аз живея в скука и тъпняя хДД добре, че са фиковете за сасусаку, че да ме потдържат жива ^^ Иначе ти как си? Какво пр?
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Нед Сеп 26, 2010 5:44 pm
Амииииииии имам страшно главоболие и даже ми се гади малко, ама пак няма да пропусна утре даскало, че после ше ми се наложи доста контролни да правя, а колкото по-бързо се отърва от тях, толкова по-добре Хд Смятам да пиша one shot, ама нещу идейката ми избяга, то с тва главоболие живее ли се Хд Сушам Енрике и пак не ми минава главата Хд Иииииииииии се сетих нещо и ся спуквам от смях Сара била сестрата на Блейк Ама нали аз съм чела главите на фика и знам за нея и Джак, ама не помне бе, сякаш изобщо нищо подобно не съм чела, направо бяло петно Хд и ся като видях сичко и се превивам да се хиля Хд
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Нед Сеп 26, 2010 5:49 pm
Гледай какво нещо е само
Та да - и аз имам нещо като гловоболие, но по-слабичко, което ми позволява да пиша хДД чек да не кажа голяма дума, че почна се усилва нещуу хДД И сл некви музички дет ся ги намерих и се учудих, че ги имам, понеже ми преинсталираха компа и нали, от там следва всичко да е загубено, но с моя късмет там където съм ги пъхнала - там си седят, смис в диск Д или Ф хДД все тая И така... прекарвам един твърде скучен следобед хД
Та да - и аз имам нещо като гловоболие, но по-слабичко, което ми позволява да пиша хДД чек да не кажа голяма дума, че почна се усилва нещуу хДД И сл некви музички дет ся ги намерих и се учудих, че ги имам, понеже ми преинсталираха компа и нали, от там следва всичко да е загубено, но с моя късмет там където съм ги пъхнала - там си седят, смис в диск Д или Ф хДД все тая И така... прекарвам един твърде скучен следобед хД
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Нед Сеп 26, 2010 5:55 pm
Чек че и мойто главоболи се засилва Хд ама утре ако ще и метеор да падне пак отивам на даскалу Хд не че мн ми се ходи де, ама да приключа по-бързо с изпитването и входните Хд и във вторник ше си купя "Духовна връзкааааааааа" само тва е добрата новина Хд ама знаеш ли кое е странното - че не се притеснявам за утре или може би съвсееееееееееееем малко, ама мъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъничко Хд което е добър знак, когато почна да се притеснявам - е лош Хд ма за ся сичко е наред Хд
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Нед Сеп 26, 2010 6:02 pm
Дам хД В петък минах през книжарницата и погледнах що-годе кво имат за четиво, понеже у нас всичко изчетох що минаваше за интересно, ама такива книги дето наистина ми се четът не намерих хДД Понеже имам някъв по-особен вкус или по-точно го меня, според искането ми за четене, смис... зависи от настроението ми, което ще рече, че мога да изкупя половината книги там " Избирам книга в зависимост от настроението си!"
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D. Gray Man ♡ Sword Art Online ♡ Katekyo Hitman Reborn! ♡ One Piece ♡ Psycho-Pass ♡ Kuroko no Basuke ♡ Fairy Tail ♡ Kuroshitsuji 1/2 ♡ FullMetal Alchemist - Brotherhood ♡ Hakuouki ♡
Нед Сеп 26, 2010 6:06 pm
Адашкееее Маги
Ех тези главоболия остава и мен да ме хване о.О Сега съм седнала да пиша новата глава на фика да не повярваш... Слушам LP и се депресирам още повече което ми помага на музата :Д Иначе днеска е най- проклетия ден ... просто не е истина... Накрая ще отида в Емо Корнер-а
Ех тези главоболия остава и мен да ме хване о.О Сега съм седнала да пиша новата глава на фика да не повярваш... Слушам LP и се депресирам още повече което ми помага на музата :Д Иначе днеска е най- проклетия ден ... просто не е истина... Накрая ще отида в Емо Корнер-а
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Нед Сеп 26, 2010 6:10 pm
Аз пък не Хд като влезеш в стаята ми и по равтовете има толкова мн книги Хд като се почно от Здрач поредицата, преминеш през Училище за вампири и Академия за вампири, пробягаш през Братството на черния кинжал и Ш-ш-шт и завършиш със Сага за Камерън - североамериканската жена Хд Абе лудница просто Хд
Адашкеееееееееее Пфуу така като гледам one shot-a няма да го напиша Хд идеята съвсем избяга и ся сичко е като бяло петно Хд ама кой знае, може и да попиша нещичку Хд
Адашкеееееееееее Пфуу така като гледам one shot-a няма да го напиша Хд идеята съвсем избяга и ся сичко е като бяло петно Хд ама кой знае, може и да попиша нещичку Хд
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Нед Сеп 26, 2010 6:11 pm
Интер
Да бе, наистина днеска е най-гадния ден хД сиг щоту е някво мрачноо Ужас, мразя ги тия дни хД отразяват се на настроението ми ХДД За тва май чета няква книга от сорта "Най-страшната история" на някъв руски писател, ама е преведена хДД То остана и тъй да я чета
Да бе, наистина днеска е най-гадния ден хД сиг щоту е някво мрачноо Ужас, мразя ги тия дни хД отразяват се на настроението ми ХДД За тва май чета няква книга от сорта "Най-страшната история" на някъв руски писател, ама е преведена хДД То остана и тъй да я чета
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Нед Сеп 26, 2010 6:16 pm
Ooooooooooo aз обичам, когато е мрачно Хд неска наще решиха да доведът свещеник вкъщи, за да прочисти партамента от сички зли сили иии от тогава не е спряло да ме боли глава Хд + тва ся ме обливат едни гореши вълнииииииии ужас Хд утре обаче ше съм на даскалу! Хд
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Нед Сеп 26, 2010 6:18 pm
Ааа при мене май е слънчево *дърпа щорите* Даа.. слънчево е :Д
Настроението ми замира направо... днес наще ми сервираха,
че няма да се пребираме за Коледа Направо върха..
две години ще направя тук без да се прибера...
Пък нз кфи песни сбарах още повече ми скапват настроението...
абе нямам думи
Настроението ми замира направо... днес наще ми сервираха,
че няма да се пребираме за Коледа Направо върха..
две години ще направя тук без да се прибера...
Пък нз кфи песни сбарах още повече ми скапват настроението...
абе нямам думи
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS
Нед Сеп 26, 2010 7:15 pm
Аз се върнаааааааах
- HermiСъстезател
От : Стола пред компютъра.
Рожден ден : 01.03.1996
Дата на рег. : 14.12.2009
Нед Сеп 26, 2010 8:02 pm
Хора да ви се оплача от Сез! Идвала във варн амоля ви се за 2 дена и не се обади!
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Нед Сеп 26, 2010 8:14 pm
Мооооооооооооля? Ауууууууу, Сез, как можа
- *Alx*Админ на раздел Музика
От : sOmewhere in HeLL ^^
Рожден ден : 10.05.1991
Дата на рег. : 24.10.2008
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: 1. One Piece 2. Death Note 3. Hellsing 4. Kuroshitsuji 5. Strawberry Panic!
Нед Сеп 26, 2010 10:10 pm
е*ати подписа а викаш, че не си перверзна неее хич
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Нед Сеп 26, 2010 10:25 pm
Нееееееееее, как изобщо ти хрумна такова нещо?!! Сладури, лека нощ
- AzmudarУчaщ се
От : Долината на Дълбоките Гащи
Дата на рег. : 17.09.2010
Нед Сеп 26, 2010 11:03 pm
Лека нощ нека Ron Jeremy бъде стеб
- AzmudarУчaщ се
От : Долината на Дълбоките Гащи
Дата на рег. : 17.09.2010
Нед Сеп 26, 2010 11:48 pm
Име на групата: Администратор
Описание на групата: Създатели на форума
Членство в групата: Това е затворена група, нови членове не се приемат не думай
Вий сте б*хти гадните даже сам като си говоря пак ше ме санкционирате че съм бил спамил у спам темата ла лафче
еми пишете дееее
как очаквате да стигна 3000 мнение ако всички мълчите и нищо не пишете
Nevermind
Вий сте б*хти гадните даже сам като си говоря пак ше ме санкционирате че съм бил спамил у спам темата ла лафче
еми пишете дееее
Nevermind
- FlerАниме/манга/филми/сериали
От : София/Надежда 1
Рожден ден : 25.11.1990
Дата на рег. : 27.08.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto, Bleach, Kids vs Kat, Avatar, Shaman King, Hellsing, Fullmetal Alchemist, Yu-Gi-Oh, Titan A.E, Treasure Planet, Shrek, TMNT, Vampire Hunter D, Pokemon, Digimon, Darker Than Black, Rango, Ratatouille, Tom and Jerry, Howl's Moving Castle, Princess Mononoke, Star Wars The Clone Wars, Voltron, X-men, Spiderman, Ben 10, Fantastic 4, Scooby-doo, Dexter, Kids Next Doo, Courager, Superman, Batman, Witch, Whats With Andy, Galactik Football, and more. ...
Пон Сеп 27, 2010 12:03 am
No commentsAzmudar написа:Име на групата: Администратор
еми пишете дееее
Nevermind
- Black WingsРедовен
От : София
Рожден ден : 12.05.1995
Години : 29
Пон Сеп 27, 2010 12:26 am
Има ли будни...?
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto, Bleach, Kids vs Kat, Avatar, Shaman King, Hellsing, Fullmetal Alchemist, Yu-Gi-Oh, Titan A.E, Treasure Planet, Shrek, TMNT, Vampire Hunter D, Pokemon, Digimon, Darker Than Black, Rango, Ratatouille, Tom and Jerry, Howl's Moving Castle, Princess Mononoke, Star Wars The Clone Wars, Voltron, X-men, Spiderman, Ben 10, Fantastic 4, Scooby-doo, Dexter, Kids Next Doo, Courager, Superman, Batman, Witch, Whats With Andy, Galactik Football, and more. ...
Пон Сеп 27, 2010 12:37 am
дам все още има
- Black WingsРедовен
Пон Сеп 27, 2010 12:40 am
Мале тва е изненада ... Попринцип няма никoй след 23.00 часа...
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Сеп 27, 2010 12:59 am
хм може не знам ;]
аз по принцип съм нощна птича винаги съм тука ама знам повечето са си легнали и не си правя труда да пиша като знам че няма никои в форума
аз по принцип съм нощна птича винаги съм тука ама знам повечето са си легнали и не си правя труда да пиша като знам че няма никои в форума
- Black WingsРедовен
Пон Сеп 27, 2010 1:07 am
Аз също... О, забравих да се представя... Аз съм Мануела { Мони }
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Сеп 27, 2010 1:38 am
хм аз съм Жан приятно ми е
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите