- onyx&pinkМодератор на раздел "Фикчета"
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
[коментари] Да бъдеш различен
Нед Окт 03, 2010 4:00 pm
Коментарите по разказа тук...
- `M I N IСтрашна работа съм
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996
Години : 28
Дата на рег. : 03.03.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden; Vampire Knight; Death note
Re: [коментари] Да бъдеш различен
Пон Окт 04, 2010 4:56 pm
Почвам да се замислям, че единственна аз чета тия страхотни произведения от теб!
Бе хора как може да пропускате това и да се занимавате с някви фикчета от по 10-15 реда, Сасусакута и безмислени при това! Прочетете нещо качествено като този разказ и всички останали на Ванзз. Сериозно, тя пише супер завладяващооо и те кара да се пренесеш в историята без да го осъзнаваш! А това се постига твърде трудно.
Относно разказа - вече се изказах, но ако трябва ще го кажа пак - Страхотен е! И не, не те хваля, а казвам истината. По историята откривам прилики с теб самата. Аз също така правя в някои от историите си - просто описвам нещата, които ми харесват, но с други думи. И още нещо:
Заключението или края на разказа ме накара да се замисля сериозно над думите ти. Наистина има неща, които всеки трябва да открои от сабе си. Невероятно е Ванз! Имаш думата ми =)
Бе хора как може да пропускате това и да се занимавате с някви фикчета от по 10-15 реда, Сасусакута и безмислени при това! Прочетете нещо качествено като този разказ и всички останали на Ванзз. Сериозно, тя пише супер завладяващооо и те кара да се пренесеш в историята без да го осъзнаваш! А това се постига твърде трудно.
Относно разказа - вече се изказах, но ако трябва ще го кажа пак - Страхотен е! И не, не те хваля, а казвам истината. По историята откривам прилики с теб самата. Аз също така правя в някои от историите си - просто описвам нещата, които ми харесват, но с други думи. И още нещо:
onyx&pink написа:
Да си различен от останалите е най-хубавото нещо в живота.
Да знаеш неща, за които другите дори не подозират, е скрит коз и същевременно изключително забано.
Да правиш неща, които другите не могат, просто те прави ненормално специален.
Заключението или края на разказа ме накара да се замисля сериозно над думите ти. Наистина има неща, които всеки трябва да открои от сабе си. Невероятно е Ванз! Имаш думата ми =)
- onyx&pinkМодератор на раздел "Фикчета"
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Re: [коментари] Да бъдеш различен
Пон Окт 04, 2010 7:40 pm
Мимз... Караш ме да се червя тука Хд Страшно много ти благодаря за прекрасниоте думи и хубавия коментар Не вярвах, че някой ще го хареса тва подобие на разказ, щото и аз нз кво исках да напиша, а края се роди така неочаквано, че даже и не можах да се усетя Хд Абеее според мен пак оплесках нещата, но днес се захванах с нещо наистина сериозно и се надявам и то искрено се надявам, да не го проваля Хд
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите