- Ŧħе_SлladuRчЭМодератор на раздел "Фикчета"
Рожден ден : 23.06.1996
Години : 28
Дата на рег. : 07.12.2009
Превю към новата роля на Ямашита Томохиса
Чет Окт 07, 2010 9:56 pm
Информацията е взета от Eastern Spirit.
Такам само да кажа- това беше тайната която така си пазех от Марти, но сега ще я издам .
Екранизацията на класическата боксова манга Ashita no JoeФумихико Сори, а в главната роля ще видим небезизвестният Ямашита Томохиса. Той ще бъде проблемен младеж, който тренира бокс при мъж на име Дампей Танге ( Теруюки Кагава). По време на един временен престой в затвора, той се среща с бившия боксьор-феномен Тору Рикийши ( Юске Исея)
и между тях се развива битка на съревнование. Тяхната надпревара
провокира и други хора да се пробват в този спорт, което води до редица
мачове между спортисти с различни способности и слабости.
Филмът ще излезе по екраните в Япония през февруари 2011.
Така сега моето мнение:
Няма съмнение че като стане дума за филми, сериали и подобни ЯмаПи е майстор, така че съм сигорна, че дори единствено от неговото участие ще е повечето гейтинг, но не само това ами , но и затова, че играе чудесно.
Аз лично много се радвам, че ще го гледам отново полугол... аааа киааа отлпеснах се от темата. Така де, аз много се радвам, че ще го гледам в такава роля, защото найстина му се отдава страшния погледно, и каваии смайла си го бива. Така че ... Piii, omae ga skiiii!!! ИИиии Gambare yo!!!
Такам само да кажа- това беше тайната която така си пазех от Марти, но сега ще я издам .
Екранизацията на класическата боксова манга Ashita no JoeФумихико Сори, а в главната роля ще видим небезизвестният Ямашита Томохиса. Той ще бъде проблемен младеж, който тренира бокс при мъж на име Дампей Танге ( Теруюки Кагава). По време на един временен престой в затвора, той се среща с бившия боксьор-феномен Тору Рикийши ( Юске Исея)
и между тях се развива битка на съревнование. Тяхната надпревара
провокира и други хора да се пробват в този спорт, което води до редица
мачове между спортисти с различни способности и слабости.
Филмът ще излезе по екраните в Япония през февруари 2011.
Така сега моето мнение:
Няма съмнение че като стане дума за филми, сериали и подобни ЯмаПи е майстор, така че съм сигорна, че дори единствено от неговото участие ще е повечето гейтинг, но не само това ами , но и затова, че играе чудесно.
Аз лично много се радвам, че ще го гледам отново полугол... аааа киааа отлпеснах се от темата. Така де, аз много се радвам, че ще го гледам в такава роля, защото найстина му се отдава страшния погледно, и каваии смайла си го бива. Така че ... Piii, omae ga skiiii!!! ИИиии Gambare yo!!!
Re: Превю към новата роля на Ямашита Томохиса
Чет Окт 07, 2010 10:00 pm
Ейй сегинка намерих това и го турям в темата.
- HermiСъстезател
От : Стола пред компютъра.
Рожден ден : 01.03.1996
Дата на рег. : 14.12.2009
Пет Окт 08, 2010 8:10 pm
ТИ ТИ ТИ ТИ ТИ *хваща се за глават* И НЕ МИ КАЗА НАЛИ!!!!! ОО добре сез доообре! Ще се раправям ично с тебе! хДД Е, сега поне има какво да очаквам. хД
Пет Окт 08, 2010 10:19 pm
Мдаа обаещаващо си еееHermi написа:ТИ ТИ ТИ ТИ ТИ *хваща се за глават* И НЕ МИ КАЗА НАЛИ!!!!! ОО добре сез доообре! Ще се раправям ично с тебе! хДД Е, сега поне има какво да очаквам. хД
Еее, надявам се не смяташ, че това беше единственото нещо, което крия от реб за него, нали? КЕКЕКЕКЕКЕКЕКЕК!!!!
Да се надяваме до юни месец 2011 поне да го преведът . Не че се съмнявам в Eastern Spirit , де, но си е изкушаващо хДД.
Съб Ное 20, 2010 7:02 pm
Няколко пика, който намерих....
Междодругото е трудно да се намерят пикове от снимките на епизода, изглежда е много стриктно, та това излезе, въпреки че не е много и дори едната незнам дали изобщо е от Ashita no Joe, но нищо, нали е Пи
Междодругото е трудно да се намерят пикове от снимките на епизода, изглежда е много стриктно, та това излезе, въпреки че не е много и дори едната незнам дали изобщо е от Ashita no Joe, но нищо, нали е Пи
- Spoiler:
И най-добрата снимка, според мен..
Еххх, не е ли готин...
И най-много се радвам , че отново ще го гледаме полигол, след Buzzer Beat, това е то смисъла на живота!! Kyaaaa XDDD
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите