- sweet secretЛюбител
Рожден ден : 08.06.1993
Години : 31
Дата на рег. : 15.01.2010
.................
Пон Окт 25, 2010 8:13 pm
Битките, които води винаги му носят кръв и тъга..
Неговите противници винаги са губещи, едва ли някога ще бъдат силни като него.
Но неговата цел не са парите и победите.
Той не рискува и за уважение.
Излиза на ринга в търсене на отговори.
Свещената тайна на човешките чувства.....
Но когато си изгубил всичко, което си обичал, и от което си се боял...
Отговори няма, има само празнина танцуваща в мрака.
Toй знае добре, че всеки път може да му е за последно.
Той знае, но лекува раните си отваряйки чужди...
Той познава демоните, но те са част от него.. не искат да си тръгнат...
А ако ти кажа, че те обичам?!
Ти ще ме попиташ отново, дали всичко е наред!
Не е лесно да побеждаваш, а да желаеш загубата по - силно от всичко.
Неговите противници винаги са губещи, едва ли някога ще бъдат силни като него.
Но неговата цел не са парите и победите.
Той не рискува и за уважение.
Излиза на ринга в търсене на отговори.
Свещената тайна на човешките чувства.....
Но когато си изгубил всичко, което си обичал, и от което си се боял...
Отговори няма, има само празнина танцуваща в мрака.
Toй знае добре, че всеки път може да му е за последно.
Той знае, но лекува раните си отваряйки чужди...
Той познава демоните, но те са част от него.. не искат да си тръгнат...
А ако ти кажа, че те обичам?!
Ти ще ме попиташ отново, дали всичко е наред!
Не е лесно да побеждаваш, а да желаеш загубата по - силно от всичко.
- sweet secretЛюбител
Re: .................
Пон Окт 25, 2010 8:28 pm
- Ти си виновен, че я няма! Мразя те!!
Моите думи, пропити с твоята болка.
Блъснах те назад.
Избягах.
Това го умея най – добре.
Разочаровам, преди да се разочароваш.
Принуждавам те да нямаш доверие в мен, за да не го изгубиш по пътя.
Дъждът обича да пада върху лицето ми, топло, също като нейните милувки
Вътрешно знаех, че не си виновен, но трябваше да мразя някого, за да се почувствам по - малко разбита.
Ти не се опита да се защитиш!
Остави върху себе си вината, която аз хвърлих ...като камък ..татко!
Тежеше ли?
Хей, аз съм дъщеря ти.. не ме познаваш ..знам .. знам, тате...
Болен си.
Говориш само за нея.. бъркаш дъщеря ми с мен и се просълзяваш милвайки главата й...
Детето се усмихва на дядо си, но той я забравя след секунди...
Отново ме питаш коя съм ... кое е това момиченце ...
В онзи ден ...
Мислех си, колко си безчувствен.
Мислех, как един ден ще плащаш..
Само ако знаех истините, които криеш зад тези очи толкова време..
На сватбата си, татко, носех бяла рокля, както тя винаги си бе мечтала да ме види.
Може би щях да те моля за прошка!
Знам, че винаги си се грижел за мен от разтояние, макар че аз не исках да ти позовля и това.
Помня, сякаш бяше вчера, как бавно се нижеха дните....
Беше мъчително, а аз все още отказвах да приема, че никога няма да я прегърна отново.
Беше ми много по -лесно, докато можех да се лъжа, че вината е твоя.
Беше лесно, когато се погледнех в огледалото и си казвах, че не съм пречупена.
Сякаш беше вчера, когато поисках да живея далече от теб, показвайки ти за пореден път, колко е голяма силата на моята омраза.
Боляло ли те е?
Господи!
Няма представа!
А сега, когато разбирам за саможертвата, която си направил за мен, се плаша от себе си!
Ти татко!
Ти никога не каза че греша !
Не се опита да ме накараш да разбера!
Единственото нещо, което ми каза преди таксито да ме вземе, бе че се гордееш и винаги ще се гордееш с мен!
Само ако знаех, какво си преживявал !
Само ако можех да се добера до болката, която не ми показа!
Бях толкова наранена татко, бях толкова разбита.........
А всеки път, когато те погледнех в очите, виждах своите ... и отново те намразвах!
А сега, когато стоя на малкият стол пред огромното огледало.......
Сега, когато съм на твое място, когато малката ми дъщеря тъжи за баща си ...
Сега, когато ми се усмихваш, като дете, питайки отново коя съм ...
Сега искам да ти кажа :
Не е било омраза, татко!
Не е било ненавист !
Никога не е било и не ще може да бъде презрение!
Беше болка, татко, беше страх, но думите не бяха способни да излекуват и двама ни...
Знаел си го !
Оставил си да го разбера...
Моите думи, пропити с твоята болка.
Блъснах те назад.
Избягах.
Това го умея най – добре.
Разочаровам, преди да се разочароваш.
Принуждавам те да нямаш доверие в мен, за да не го изгубиш по пътя.
Дъждът обича да пада върху лицето ми, топло, също като нейните милувки
Вътрешно знаех, че не си виновен, но трябваше да мразя някого, за да се почувствам по - малко разбита.
Ти не се опита да се защитиш!
Остави върху себе си вината, която аз хвърлих ...като камък ..татко!
Тежеше ли?
Хей, аз съм дъщеря ти.. не ме познаваш ..знам .. знам, тате...
Болен си.
Говориш само за нея.. бъркаш дъщеря ми с мен и се просълзяваш милвайки главата й...
Детето се усмихва на дядо си, но той я забравя след секунди...
Отново ме питаш коя съм ... кое е това момиченце ...
В онзи ден ...
Мислех си, колко си безчувствен.
Мислех, как един ден ще плащаш..
Само ако знаех истините, които криеш зад тези очи толкова време..
На сватбата си, татко, носех бяла рокля, както тя винаги си бе мечтала да ме види.
Може би щях да те моля за прошка!
Знам, че винаги си се грижел за мен от разтояние, макар че аз не исках да ти позовля и това.
Помня, сякаш бяше вчера, как бавно се нижеха дните....
Беше мъчително, а аз все още отказвах да приема, че никога няма да я прегърна отново.
Беше ми много по -лесно, докато можех да се лъжа, че вината е твоя.
Беше лесно, когато се погледнех в огледалото и си казвах, че не съм пречупена.
Сякаш беше вчера, когато поисках да живея далече от теб, показвайки ти за пореден път, колко е голяма силата на моята омраза.
Боляло ли те е?
Господи!
Няма представа!
А сега, когато разбирам за саможертвата, която си направил за мен, се плаша от себе си!
Ти татко!
Ти никога не каза че греша !
Не се опита да ме накараш да разбера!
Единственото нещо, което ми каза преди таксито да ме вземе, бе че се гордееш и винаги ще се гордееш с мен!
Само ако знаех, какво си преживявал !
Само ако можех да се добера до болката, която не ми показа!
Бях толкова наранена татко, бях толкова разбита.........
А всеки път, когато те погледнех в очите, виждах своите ... и отново те намразвах!
А сега, когато стоя на малкият стол пред огромното огледало.......
Сега, когато съм на твое място, когато малката ми дъщеря тъжи за баща си ...
Сега, когато ми се усмихваш, като дете, питайки отново коя съм ...
Сега искам да ти кажа :
Не е било омраза, татко!
Не е било ненавист !
Никога не е било и не ще може да бъде презрение!
Беше болка, татко, беше страх, но думите не бяха способни да излекуват и двама ни...
Знаел си го !
Оставил си да го разбера...
- sweet secretЛюбител
Пон Окт 25, 2010 8:39 pm
Преди да те изгубя бях силна и смела и не се боях, да пожелая да докосна небето.
Сега, когато липсата ти витае навсякъде околко мен, се боя дори да слушам дъжда от страх, че той ще проникне в моята разрушена и изгубена увереност, и ще я накваси със страх от всичко, което иска да се доближи до мен и да ме стопли.
Това, че те няма ме разтройва, дори, когато се опитвам да се справя, заради тези, които се тревожат за мен.
Опитвам се, почти успявам, дори се справям добре, до момента, в който имам нужда да поплача свита до вратата.
Това, че не те виждам на закуска, както през последните десет години ме убива, и всяка сутрин я пропускам под претекст, че бързам за училище, бягайки от спомени, с които все още не мога да се справя!
Това, че всяка вечер, подреждайки чинийте на масата, по навик слагам една и за теб, всеки път , ме кара да избухвам в сълзи, безсилна пред кухата дупка, която зее на мястото на сърцето ми.
Знаеш ли, че той вярваше в теб, толкова силно, колкото сега вярва, че аз пак ще събера ума си и ще спра да крещя на сън името ти, докато плача така, сякаш сълзите ми не достигат, за да утешат болката.
Знаеш ли, че и той си мисли за теб, и често изведнъж става тъжен, когато кучето ни се затича към вратата, така както правеше, когато те посрещаше с весел лай.
Знаеш ли, само заради него си заслужава, да поемам дъжда и да пресушавам сълзите, дори когато има дни, в което единственото, което ме държи, е мисълта, че мъката ще отихне, когато дойде ноща, когато мога да те докосна в съня си и да ти разкажа, какво ново се е случило с нас, докато теб те няма....
Сигорна съм, че не би ми повярвал, ако ти кажа, че намразих утрото, защото то ме отдалечава от образа ти и ....Господи, толкова се боя, че един ден, няма да си спомням лицето ти, че колкото и да се напрягам, няма да усетя аромата ти и няма да чуя гласа ти!
Нали, няма да се случи ?
Нали?
Ако сега, можеше да ме видиш, съм сигурна, че щеше да се гордееш с мен, понеже аз се научих да ставам от леглото, и да се обличам, и дори, понякога да се усмихвам.....
Сприятелих се със самотата и се научих да живея със съжалението, че чина ти ще остане празен и тази и следващата година, макар че отначало не можех да вляза в час, заради това, че те виждах седнал на него, весело усмихнат, да ми говореш нещо, а илюзията беше толкова истинска, че бях готова да се затичам, за да прегърна и никога отново да не те пусна от страх, че ще се стопиш в прашинките, които се разпръскват по светлината.
Всеки ден се срещам със старите ни приятели, които ми се усмихват сковано, така сякаш не знаят какво да ми кажат, осен да попитат дали съм добре.
И знаеш ли, вече спрях да се изпитвам гняв, защото макар че болката от това, че те изгубих ме преследва, където и да ида, в сърцето си знам, какво е да обичаш ...
Макар, че никога не ти казах, какво е най- голямото ми желание, ти трябва да знаеш, че моето желание бе ти, и аз и за миг не мога да си помисля, че чистотата на любовта, която ни крепеше е оставила след себе си само рани...
Давайки ми любов, ти ми даде света правейки го красив и топъл, а сега се моля само, да не ми отнемеш правото да те сънувам..... и да те обичам, така както те обичах, преди смърта да раздели ръцете ни.
Сега, когато липсата ти витае навсякъде околко мен, се боя дори да слушам дъжда от страх, че той ще проникне в моята разрушена и изгубена увереност, и ще я накваси със страх от всичко, което иска да се доближи до мен и да ме стопли.
Това, че те няма ме разтройва, дори, когато се опитвам да се справя, заради тези, които се тревожат за мен.
Опитвам се, почти успявам, дори се справям добре, до момента, в който имам нужда да поплача свита до вратата.
Това, че не те виждам на закуска, както през последните десет години ме убива, и всяка сутрин я пропускам под претекст, че бързам за училище, бягайки от спомени, с които все още не мога да се справя!
Това, че всяка вечер, подреждайки чинийте на масата, по навик слагам една и за теб, всеки път , ме кара да избухвам в сълзи, безсилна пред кухата дупка, която зее на мястото на сърцето ми.
Знаеш ли, че той вярваше в теб, толкова силно, колкото сега вярва, че аз пак ще събера ума си и ще спра да крещя на сън името ти, докато плача така, сякаш сълзите ми не достигат, за да утешат болката.
Знаеш ли, че и той си мисли за теб, и често изведнъж става тъжен, когато кучето ни се затича към вратата, така както правеше, когато те посрещаше с весел лай.
Знаеш ли, само заради него си заслужава, да поемам дъжда и да пресушавам сълзите, дори когато има дни, в което единственото, което ме държи, е мисълта, че мъката ще отихне, когато дойде ноща, когато мога да те докосна в съня си и да ти разкажа, какво ново се е случило с нас, докато теб те няма....
Сигорна съм, че не би ми повярвал, ако ти кажа, че намразих утрото, защото то ме отдалечава от образа ти и ....Господи, толкова се боя, че един ден, няма да си спомням лицето ти, че колкото и да се напрягам, няма да усетя аромата ти и няма да чуя гласа ти!
Нали, няма да се случи ?
Нали?
Ако сега, можеше да ме видиш, съм сигурна, че щеше да се гордееш с мен, понеже аз се научих да ставам от леглото, и да се обличам, и дори, понякога да се усмихвам.....
Сприятелих се със самотата и се научих да живея със съжалението, че чина ти ще остане празен и тази и следващата година, макар че отначало не можех да вляза в час, заради това, че те виждах седнал на него, весело усмихнат, да ми говореш нещо, а илюзията беше толкова истинска, че бях готова да се затичам, за да прегърна и никога отново да не те пусна от страх, че ще се стопиш в прашинките, които се разпръскват по светлината.
Всеки ден се срещам със старите ни приятели, които ми се усмихват сковано, така сякаш не знаят какво да ми кажат, осен да попитат дали съм добре.
И знаеш ли, вече спрях да се изпитвам гняв, защото макар че болката от това, че те изгубих ме преследва, където и да ида, в сърцето си знам, какво е да обичаш ...
Макар, че никога не ти казах, какво е най- голямото ми желание, ти трябва да знаеш, че моето желание бе ти, и аз и за миг не мога да си помисля, че чистотата на любовта, която ни крепеше е оставила след себе си само рани...
Давайки ми любов, ти ми даде света правейки го красив и топъл, а сега се моля само, да не ми отнемеш правото да те сънувам..... и да те обичам, така както те обичах, преди смърта да раздели ръцете ни.
- Death_AngelМодератор на раздел "Фикчета"
От : Сърцето на Итачкоооо
Рожден ден : 14.05.1987
Години : 37
Дата на рег. : 22.12.2009
Сря Окт 27, 2010 9:49 pm
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите