[коментари] Сасусаку (Любовни чувства)
+2
SunrisE
Death_Angel
6 posters
- Death_AngelМодератор на раздел "Фикчета"
От : Сърцето на Итачкоооо
Рожден ден : 14.05.1987
Години : 37
Дата на рег. : 22.12.2009
[коментари] Сасусаку (Любовни чувства)
Сря Окт 27, 2010 9:47 pm
Тук ще се пишат коментарите по фикчето
- SunrisEРазвиващ се
Дата на рег. : 03.08.2010
Re: [коментари] Сасусаку (Любовни чувства)
Сря Окт 27, 2010 10:11 pm
[i]С риска да обидя авторката, мисля, че фика е доста зле. Не казвам, че аз пиша прекрасни неща и разбирам много, но просто това е поредната банална идея, с банално начало и с бързо развиващо се действие. Сериозно, дали двама души ще започнат да се целуват веднага след като се видят за първи път и вече ще са се влюбили?Не мисля. Не се обиждай, но е така. Освен това кратките реплики и липсата на почти всякакви описания не е нещо хубаво, също. [i]
- temari_sakura_Развиващ се
От : plovdiv
Рожден ден : 15.03.1997
Години : 27
Дата на рег. : 11.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Чет Окт 28, 2010 8:57 pm
Аз съм откровен човек, затова няма да те лъжа. Фика не е зле, както каза SunrisE, (не се обиждай, мое мнение) обаче е ужасен. Описания, вярно, че и моите куцат, но все пак имам такива. Може да не пиша хубаво, но все пак съм чела много фикове. Знам какво е добро и какво не е. Действието се развива прекалено бързо. Имаш много многточия, които са излишни. Постарай се да ги заместиш с описания или нещо такова. Пряката реч е повече от колкото трябва за толкова малко редове. Твърде много повторения на имената. Идеята наистина е банална. Може би, защото вече има толкова много фикове, а не всички са стойностни. На мен лично фика на ми хареса. Описанията ти дори не запълваха реда до края!!! ,,Коноха.Малко селце насред Селото скрито в листата.." това като го прочеох първоначално нямаше да дочета главата. Но все пак реших да я довърша и наистина съжалявам, че си загубих времето. Все пак, ако искаш да продължиш фика, давай! Никой не те спира, но трябва да повишиш стила си! Преди да пуснеш нова глава проверявай, поправяй, ако трябва сто пъти. Даже и десет реда да е, но да има стойност. Още не късно да направиш фика от боза във нещо хубаво.
- HermiСъстезател
От : Стола пред компютъра.
Рожден ден : 01.03.1996
Години : 28
Дата на рег. : 14.12.2009
Чет Окт 28, 2010 9:51 pm
ох добре де по демоните. Съгласна съм с горните 2 коментара, но нужно ли е един като каже нещо и всички да го повторят? Сериозно, дразнещо е вече! А аз ще кажа друго- не всеки може да измисли оригинална история, защото не на всеки се отдава нали? Вярно е, че винаги трябва да се почне от някъде, но все пак трябва и да се усъвършенства, което липсва тук. Имам чувството че циклиш на едно място, но както и да е. ПО фика- винаги съм твърдяла, че колкто и да е бозаво, мога да си похабя време да го изчета. Все пак не може само хорър, а с тоя език който уча си е жив хорър при мен. :Д Мисля че можеш повече... или пък не... ти сама преценяваш. Но това не е нещо, хващащо окото. Знаеш че съм честна и нямам намерение да лицемерствам и да се мазня така че постарай се повече, защото ще те изям с парцалите. :Д
- YokoRi92Прохождащо
От : Бездомна съм [rofl]
Рожден ден : 16.09.1997
Години : 27
Дата на рег. : 23.10.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Чет Окт 28, 2010 10:11 pm
Това ми е първия фик..знам,че е ужасен ама хора дайте малко милост!!!! Търся човек който да ми помогне ..никога не ме е бивало в писането на фикове ;( ОНЕГАЙ помогнете ми
- Shinin' My Life~Учaщ се
От : I found my Place... the name is 'You'
Рожден ден : 18.06.1996
Години : 28
Дата на рег. : 11.10.2010
Пет Окт 29, 2010 10:30 am
Добре! Предавам се! Не съм прочела фика, но и не искам, след като прочетох критиките. Намери ме в скайпа, аз ще ти помогна. *въздишка*
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите