- Edward_ElricУчaщ се
От : Konoha
Рожден ден : 05.01.1994
Години : 30
Дата на рег. : 14.07.2010
Живот или смърт (топлина или вечна студенина)
Нед Ное 07, 2010 1:17 pm
Пролог
Сакура беше красиво 17 годишно момиче. Косите и бяха светло розови, имаше прекрасно оформено тяло,а лицето и беше ангелски красиво. Сакура току що се бе преместила при баща си в Токио.Защото майка и трябвало да замине по работа в Ню Йорк. Саске Учиха беше красиво чернокосо момче, но не обикновено момче той беше 153 годишен вампир.Той и цялото му семейство били вампири. Но не обикновени те отказвали кръвожадния начин на живот, затова те били вегетарианци. Наруто Узумаки бе момче на 16 години, но и той като Саске не бе обикновено момче.Той бе върколак.Той и семейството му бяха в приятелски отношения с клана Учиха. Очаквайте най-скоро 1 глава!
Надявам се да ви заинтригувам с пролога.
И да по Здрач е!Е не точно но е!
- Shinin' My Life~Учaщ се
От : I found my Place... the name is 'You'
Рожден ден : 18.06.1996
Години : 28
Дата на рег. : 11.10.2010
Re: Живот или смърт (топлина или вечна студенина)
Нед Ное 07, 2010 6:09 pm
- Edward_ElricУчaщ се
От : Konoha
Рожден ден : 05.01.1994
Години : 30
Дата на рег. : 14.07.2010
Пон Ное 08, 2010 2:39 pm
1 Глава
Запознанства
- Първият учебен ден!Пълно е с красавци! -си каза Сакура. Тя гледаше училището и учениците които влизаха в него с блеснали очи. Но погледът и спря на едно определено момче, това бе Саске. Той я погледна и веднага отвърна поглед,като разбра, че и тя го гледа.Сакура обезумя, като разбра, че ще са в един клас.
Удари звънеца за първия час.Сакура тихо мълком влезе в стаята.
-Проблем!- си каза Сакура . Единственото свободно място беше до Саске. С бавна крачка Сакура стигна до мястото си и седна .
- З-З-Здравей казвам се Сакура!- каза тя с нерешителен глас. Една част от нея казваше да го отбягва, но друга и казваше, че иска да докосва нежно устните и да се топли в прегръдки те му.
-Аз се казвам Саске, здравей!-каза той със студен глас.
След часовете излязоха двата за обяд. Докато пазаруваха ръцете на двамата им се допряха.Тя с разтревожен глас каза:
-Ръцете са ти студени!
-Не няма нищо,въобразяваш си.-и отвърна Саске . И се отдръпна. И сякаш видял призрак избяга.
Дните минаваха но Саске не идваше на училище. На следващия ден пристигна нов ученик на име Наруто. Всички момичета казвали че е сладур като Саске. Още не бил ударил звънеца всички бяха вътре заобиколили един чин. Сакура се шмугна през тълпата и го видя. Русокосо момче, оформени мускули (който Саске нямаше), красиви морско сини очи и прекрасно лице.
-Какво имаме първият час? – попита Наруто с звънлив глас Сакура.
-Б-Б-Биология.- каза Сакура вече цялата почервеняла.
-О, колко съм неучтив!Аз съм Наруто Узумаки, а ти си?
-А-А-Аз ли? – срамежливо каза Сакура
-Да. – и прошепна Наруто в ухото.
-С-С-С-Сакура. – вече цялата почервеняла.Стана и седна зад него.
По време на часа Сакура мислила само за Наруто.В продължение на 45 минути гледала само златистите му коси. След часа Наруто се приближил към Сакура, но тя избягала.
Пишете коментари.И да малко е за 1 глава, но к'во да се прави.УДАРИ МЕ МЪРЗЕЛА !!!
СОРРИ !!!
Аз ще дочета една книга да ми дойде музата!
Запознанства
- Първият учебен ден!Пълно е с красавци! -си каза Сакура. Тя гледаше училището и учениците които влизаха в него с блеснали очи. Но погледът и спря на едно определено момче, това бе Саске. Той я погледна и веднага отвърна поглед,като разбра, че и тя го гледа.Сакура обезумя, като разбра, че ще са в един клас.
Удари звънеца за първия час.Сакура тихо мълком влезе в стаята.
-Проблем!- си каза Сакура . Единственото свободно място беше до Саске. С бавна крачка Сакура стигна до мястото си и седна .
- З-З-Здравей казвам се Сакура!- каза тя с нерешителен глас. Една част от нея казваше да го отбягва, но друга и казваше, че иска да докосва нежно устните и да се топли в прегръдки те му.
-Аз се казвам Саске, здравей!-каза той със студен глас.
След часовете излязоха двата за обяд. Докато пазаруваха ръцете на двамата им се допряха.Тя с разтревожен глас каза:
-Ръцете са ти студени!
-Не няма нищо,въобразяваш си.-и отвърна Саске . И се отдръпна. И сякаш видял призрак избяга.
Дните минаваха но Саске не идваше на училище. На следващия ден пристигна нов ученик на име Наруто. Всички момичета казвали че е сладур като Саске. Още не бил ударил звънеца всички бяха вътре заобиколили един чин. Сакура се шмугна през тълпата и го видя. Русокосо момче, оформени мускули (който Саске нямаше), красиви морско сини очи и прекрасно лице.
-Какво имаме първият час? – попита Наруто с звънлив глас Сакура.
-Б-Б-Биология.- каза Сакура вече цялата почервеняла.
-О, колко съм неучтив!Аз съм Наруто Узумаки, а ти си?
-А-А-Аз ли? – срамежливо каза Сакура
-Да. – и прошепна Наруто в ухото.
-С-С-С-Сакура. – вече цялата почервеняла.Стана и седна зад него.
По време на часа Сакура мислила само за Наруто.В продължение на 45 минути гледала само златистите му коси. След часа Наруто се приближил към Сакура, но тя избягала.
Пишете коментари.И да малко е за 1 глава, но к'во да се прави.УДАРИ МЕ МЪРЗЕЛА !!!
СОРРИ !!!
Аз ще дочета една книга да ми дойде музата!
- Shinin' My Life~Учaщ се
От : I found my Place... the name is 'You'
Рожден ден : 18.06.1996
Години : 28
Дата на рег. : 11.10.2010
Пон Ное 29, 2010 10:55 am
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите