Сасусаку измисляно е
+28
sexy15
..Bunny-By..!!
KoniTy
peps_png
`M.и.s.h.и.t.0`
Fallen_AngeL
elinceto_555
^sakura_haruno^
Sakura_love
мирчету
lp_naruto
sakura_tedi
sand_team
Sweeney Todd
Йондайме Узумаки
uchiha_sasuke139
Sasuke_Girl
Yukana
ZXZZZ
Gaara_125™
sasuke299
T-ReX
ino_11
tedity_(h)
xX_SaKuRa_Xx
IVE-STORM(bg)
natetyyy
sakura_plami
32 posters
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- sakura_plamiУчaщ се
От : plavdiv
Рожден ден : 03.02.1999
Години : 25
Дата на рег. : 22.10.2008
Сасусаку измисляно е
Пет Ное 21, 2008 10:33 pm
First topic message reminder :
Мое измисляно е!Съжалявам че вече има 3.
1 глава
Дзън!
-Ало.Здрасти Саске.Да.Идвам след около 15 минути.
Сакура бързо се затича към кафенето.
-Здрасти Саске.Извинявай че закъснях.
-Няма нищо Сакура случва се.
Сакура седна и погледна Саске.Това беше първата им среща.
-Саске!-провикна се Ино.
Саске се обърна.
-Саске какво правиш тук?И защо тази глупачка е с теб?
Саске се ядоса и каза на Ино:
-Тази с която съм не е тъпачка и се казва Сакура!И Ино никога не съм те харесвал и няма сега да почна!
-Знам че се казва Сакура!Моля?!Значи можеш да харесваш нея а мен не?
-Да мога.Това не ти пречи!
Саске обърна гръб на Ино.Погледна Сакура , която гледаше само и само в него.Тя нямаше думи за това което се беше случило туко що.
-Сакура добре ли си?
Сакура не отговори , а вместо това наведе глава и закри лицето си с ръце.На Саске му стана ясно че тя плаче.Той стана от стола и я прегърна.
-Сакура, не плачи!Моля те.Изгоних Ино , защото я мразя.
-Добре Саске.
Беше 13:00.Саске се обади:
-Трябва да тръгваме.Ще закъснеем за час.
Двамата станаха и тръгнаха към училище.Първият им час беше биология.На Саске му беше скучно и пишеше есемеси на Сакура, както и тя на него.Те се бяха разбрали през обедната почивка да отидят в двора.И така направиха.
-Защо искаше да дойдем тук Саске?-попита Сакура.
-Просто така.-отговори и Саске.
-Саске днес си в лошо ностроение.Кажи ми защо?
-Искам да те питам нещо Сакура!
-Кажи.
-Ще дойдеш ли у нас довечера?
-Да.Само кажи в колко часа.
-В...-прошепна и Саске в ухото.
Сакура изпълни това което и каза Саске и отиде у тях.Беше 21:00.Саске отвори вратата и Сакура влезна.
-Здрасти Саске.Как си?
.Добре съм Сакура .А ти?
-И аз.
Нещо не беше наред. Саске и Сакура се държаха така все едно са непознати.Стана 24:00.
-Мисля че е време!-прошепна Саске на Сакура.Родителите на Саске бяха заспали.
-Искаш ли сок?-попита Саске.
-Да.Мерси.
Саске донесе сок на Сакура.Тя си мислеше “Какво следва?Саске ме покани у тях но защо?”.В главата на Сакура се въртяха повече от 100 въпроса.
Следва продължение
Мое измисляно е!Съжалявам че вече има 3.
1 глава
Дзън!
-Ало.Здрасти Саске.Да.Идвам след около 15 минути.
Сакура бързо се затича към кафенето.
-Здрасти Саске.Извинявай че закъснях.
-Няма нищо Сакура случва се.
Сакура седна и погледна Саске.Това беше първата им среща.
-Саске!-провикна се Ино.
Саске се обърна.
-Саске какво правиш тук?И защо тази глупачка е с теб?
Саске се ядоса и каза на Ино:
-Тази с която съм не е тъпачка и се казва Сакура!И Ино никога не съм те харесвал и няма сега да почна!
-Знам че се казва Сакура!Моля?!Значи можеш да харесваш нея а мен не?
-Да мога.Това не ти пречи!
Саске обърна гръб на Ино.Погледна Сакура , която гледаше само и само в него.Тя нямаше думи за това което се беше случило туко що.
-Сакура добре ли си?
Сакура не отговори , а вместо това наведе глава и закри лицето си с ръце.На Саске му стана ясно че тя плаче.Той стана от стола и я прегърна.
-Сакура, не плачи!Моля те.Изгоних Ино , защото я мразя.
-Добре Саске.
Беше 13:00.Саске се обади:
-Трябва да тръгваме.Ще закъснеем за час.
Двамата станаха и тръгнаха към училище.Първият им час беше биология.На Саске му беше скучно и пишеше есемеси на Сакура, както и тя на него.Те се бяха разбрали през обедната почивка да отидят в двора.И така направиха.
-Защо искаше да дойдем тук Саске?-попита Сакура.
-Просто така.-отговори и Саске.
-Саске днес си в лошо ностроение.Кажи ми защо?
-Искам да те питам нещо Сакура!
-Кажи.
-Ще дойдеш ли у нас довечера?
-Да.Само кажи в колко часа.
-В...-прошепна и Саске в ухото.
Сакура изпълни това което и каза Саске и отиде у тях.Беше 21:00.Саске отвори вратата и Сакура влезна.
-Здрасти Саске.Как си?
.Добре съм Сакура .А ти?
-И аз.
Нещо не беше наред. Саске и Сакура се държаха така все едно са непознати.Стана 24:00.
-Мисля че е време!-прошепна Саске на Сакура.Родителите на Саске бяха заспали.
-Искаш ли сок?-попита Саске.
-Да.Мерси.
Саске донесе сок на Сакура.Тя си мислеше “Какво следва?Саске ме покани у тях но защо?”.В главата на Сакура се въртяха повече от 100 въпроса.
Следва продължение
- YukanaСъстезател
Дата на рег. : 21.02.2009
Re: Сасусаку измисляно е
Пон Мар 09, 2009 10:20 pm
Утре ще я пуснаSasuke_Girl написа:Кога ще излезе новата глава ?
- Sasuke_GirlПрохождащо
Дата на рег. : 25.02.2009
Пон Мар 09, 2009 10:28 pm
ok
- uchiha_sasuke139Развиващ се
От : Провадия
Рожден ден : 11.11.1994
Години : 30
Дата на рег. : 28.09.2008
Пон Мар 09, 2009 10:53 pm
многоуу е якичкуууу :lol!: :lol!: :lol!: :angel: ...аз съм АНТИ САСУСАКУ...но това не пречи да харсвам текстове :wave: :|-): :o.k.:
- ZXZZZПриятел
От : SF.
Рожден ден : 14.10.1996
Години : 28
Дата на рег. : 05.02.2009
Вто Мар 10, 2009 1:03 pm
искам още
- Йондайме УзумакиСъстезател
От : Варна но вече в Пловдив
Рожден ден : 17.10.1999
Години : 25
Дата на рег. : 02.03.2009
Сря Мар 11, 2009 6:28 pm
Кога ще излезе новата глава? :angel: :angel: :^^: :flower: :angel: :angel2: :wave: :angel:
- xX_SaKuRa_XxЛюбител
От : нас
Рожден ден : 21.05.1994
Дата на рег. : 25.10.2008
Чет Мар 12, 2009 5:54 pm
Ханаби Хюга написа:Кога ще излезе новата глава? :angel: :angel: :^^: :flower: :angel: :angel2: :wave: :angel:
- YukanaСъстезател
От : София
Рожден ден : 19.02.1994
Пет Апр 03, 2009 5:40 pm
Oх извинете че се забавих толкова много.Сори
-Наруто-кун добре ли си?-попита разтревожено Хината.
-Н-не, Х-Хината-ч-ч-чан.-отговори ѝ едвам едвам Наруто.
Наруто се изправи целия опържен.Саске каза присмехулно:
-Идиот!Защо не отидеш да се изкъпеш и да си смениш дрехите!?
Наруто раздразнен отговори:
-Ти кой наричаш идиот бе?И за твое сведение се къпах миналия месец.Какъв ти е проблема?
След като Сакура и Хината чуха частта от изречението"къпах миналия месец" те изтичаха до стаите си с нечовешка скорост.Наруто попита:
-Какво толкова казах?
-Едва ли има по-тъп човек от теб на света.-каза Саске и последва стъпките на Сакура.(в смисъл отишъл е в стаята ѝ)Сакура беше в банята и се къпеше, но Саске беше прекалено разсеян и не чу шума от душа.Свали панталоните и тениската си и влезна в банята.
-ААААААААААААААААААААААААААААААА!САСКЕЕЕЕ МЪРТЪВ СИ!!!-чу се от банята.-Ти глух ли си бе?
Саске ѝ обърна гръб и се изнесе от стаята.10 мин по-късно Сакура излезна от банята ядосана и изчервена.
-Здрасти, мамо!Чао, мамо!-каза Саске с ироничен глас.Сакура пушеше (в смисъл от яд) и сещевременно се обличаше.Саске излезна от банята след 30 мин.Сакура го чакаше, за да му натърти муцуната.Но преди да го одари се спъна в боксерките на Саске хвърлени на пода и
се строполи на земята заедно с него.Лицата им бяха на сантиметри, но Саске не издържа и я дръпна към себе си.Целунаха се.Сакура се изправи зачервена.Саске каза:
-Какво да не би да не ти хареса?
-Не Саске-кун хареса ми, но...незнам не мога да обясня.-каза Сакура в отговор.Настъпи мълчание.Наруто влезна с увита хавлия около себе си.
-А, извинете обърках стаите.
Саске и Сакура направиха такава физиономия:
След като Наруто излезна от стаята им Саске и Сакура се разсмяха.Саске се провикна:
-Бой с възглавници.
Тогава Сакура си спомни как падна върху Саске.Тя го попита:
-Ам, Саске какво правиха боксерките ти на пода?
-Ами това бяха новите ми боксерки които сигурно са паднали от дамската ти чанта.
Сакура отговори бясна:
-КАКВО СА ПРАВИЛИ В ДАМСКАТА МИ ЧАНТА?
Хора сори че е толкова кратко ще пусна още.
-Наруто-кун добре ли си?-попита разтревожено Хината.
-Н-не, Х-Хината-ч-ч-чан.-отговори ѝ едвам едвам Наруто.
Наруто се изправи целия опържен.Саске каза присмехулно:
-Идиот!Защо не отидеш да се изкъпеш и да си смениш дрехите!?
Наруто раздразнен отговори:
-Ти кой наричаш идиот бе?И за твое сведение се къпах миналия месец.Какъв ти е проблема?
След като Сакура и Хината чуха частта от изречението"къпах миналия месец" те изтичаха до стаите си с нечовешка скорост.Наруто попита:
-Какво толкова казах?
-Едва ли има по-тъп човек от теб на света.-каза Саске и последва стъпките на Сакура.(в смисъл отишъл е в стаята ѝ)Сакура беше в банята и се къпеше, но Саске беше прекалено разсеян и не чу шума от душа.Свали панталоните и тениската си и влезна в банята.
-ААААААААААААААААААААААААААААААА!САСКЕЕЕЕ МЪРТЪВ СИ!!!-чу се от банята.-Ти глух ли си бе?
Саске ѝ обърна гръб и се изнесе от стаята.10 мин по-късно Сакура излезна от банята ядосана и изчервена.
-Здрасти, мамо!Чао, мамо!-каза Саске с ироничен глас.Сакура пушеше (в смисъл от яд) и сещевременно се обличаше.Саске излезна от банята след 30 мин.Сакура го чакаше, за да му натърти муцуната.Но преди да го одари се спъна в боксерките на Саске хвърлени на пода и
се строполи на земята заедно с него.Лицата им бяха на сантиметри, но Саске не издържа и я дръпна към себе си.Целунаха се.Сакура се изправи зачервена.Саске каза:
-Какво да не би да не ти хареса?
-Не Саске-кун хареса ми, но...незнам не мога да обясня.-каза Сакура в отговор.Настъпи мълчание.Наруто влезна с увита хавлия около себе си.
-А, извинете обърках стаите.
Саске и Сакура направиха такава физиономия:
След като Наруто излезна от стаята им Саске и Сакура се разсмяха.Саске се провикна:
-Бой с възглавници.
Тогава Сакура си спомни как падна върху Саске.Тя го попита:
-Ам, Саске какво правиха боксерките ти на пода?
-Ами това бяха новите ми боксерки които сигурно са паднали от дамската ти чанта.
Сакура отговори бясна:
-КАКВО СА ПРАВИЛИ В ДАМСКАТА МИ ЧАНТА?
Хора сори че е толкова кратко ще пусна още.
- xX_SaKuRa_XxЛюбител
Пет Апр 03, 2009 9:24 pm
xX_SaKuRa_Xx написа:Ханаби Хюга написа:Кога ще излезе новата глава? :angel: :angel: :^^: :flower: :angel: :angel2: :wave: :angel:
- Gaara_125™Редовен
От : Suna
Рожден ден : 06.08.1994
Дата на рег. : 25.12.2008
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Пет Апр 03, 2009 9:26 pm
ОЩЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕеxX_SaKuRa_Xx написа::ura: :ura: :ura: :lol!: :angel: :wave: :wave:tedity_(h) написа:Сакура Харуно написа:СУПЕЕЕЕР ИСКАМ ОЩЕЕЕЕЕ
- Sasuke_GirlПрохождащо
- Рожден ден : 18.08.1995
Години : 29
Дата на рег. : 25.02.2009
Чет Апр 09, 2009 9:57 pm
Кога ще има още ? :love:
- Sweeney ToddManga Master
От : Мадагаскар
Дата на рег. : 03.04.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: няма да ти кажа. :D:D:D:D
Пет Апр 10, 2009 10:23 am
не го притеснявайте нека се забави,хубавите неша стават бавно :o.k.:
- sand_teamБез спирачки
От : From The Music World <333
Рожден ден : 06.03.1993
Години : 31
Дата на рег. : 14.04.2009
Сря Апр 15, 2009 6:48 pm
Да, и аз тва се питам якичко си е
- YukanaСъстезател
Пон Апр 27, 2009 5:13 pm
-Ем взех ги от един магазин и ти ги плати допълнително без да разбереш, че са в дамската ти чанта.-рече Саске като изглеждаше разтревожен.
Сакура изглеждаше така: :m47: А след като се успокои МАЛКО му каза:
-Саске върни ги в магазина и си ми дай парите!
-Не мога. Ти ги взе преди един месец...-още преди да довърши Сакура го прекъсна...
-СЕДЯЛИ СА В ДАМСКАТА МИ ЧАНТА ЕДИН МЕСЕЦ?!САСКЕ ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО МЪЖЕ СА СИ СЛАГАЛИ ТЕЗИ БОКСЕРКИ?
Саске направо му идеше да се гръмне.С малко страх той каза:
-Аммииии...Не...ОФ,Може ли да забравим за това?
-Хм...Само ако ми върнеш парите...И Саске другия път казвай когато криеш нещо от мен!-рече Сакура и се тръсна на леглото.Саске слезна долу и взе парите, после се качи горе и ги даде на Сакура.
-Благодаря, Саске...-каза тя иронично.
Двамата слезнаха долу. Саске включи телевизора, а Сакура започна да пържи картофи.След малко Хината и Наруто слезнаха.Наруто говореше на Хината и не забеляза че върви към дивана, който беше доста висок.
-НАРУТО ВНИ...-Наруто вече се беше блъснал и паднал в коленете на Саске.Хината продължи-МАВАЙ...
Наруто каза:
-Ооооох, защо все на мен...?
Саске отговори на Наруто с много подигравателен глас като се смееше:
-Защото не внимаваш глупако...
Наруто стана и видя Сакура.Много болезнено беше да паднеш от дивана...Хината отиде до Сакура и ѝ прошепна нещо.След това отиде отвън и извади барбекюто.Наруто отиде при нея и ѝ предложи той и Саске да изкарат масата и столовете.Хината кимна в знак на съгласие.Когато всичко беше готово, Всички излезнаха отвън и зачакаха пържените картофи да станат.Сакура рече:
-Ам за какво искате да си говорим?
Наруто каза:
-Хайде утре да отидем на Аквалент...
-Наруто, май това ти е любимото място а?Да не се дължи на целувката на Хината а?
-...
Хината се изчерви.
-Може би...Не знам...
Хора тая вечер ще пусна още просто сега нямам време и знаете...До довечера
Сакура изглеждаше така: :m47: А след като се успокои МАЛКО му каза:
-Саске върни ги в магазина и си ми дай парите!
-Не мога. Ти ги взе преди един месец...-още преди да довърши Сакура го прекъсна...
-СЕДЯЛИ СА В ДАМСКАТА МИ ЧАНТА ЕДИН МЕСЕЦ?!САСКЕ ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО МЪЖЕ СА СИ СЛАГАЛИ ТЕЗИ БОКСЕРКИ?
Саске направо му идеше да се гръмне.С малко страх той каза:
-Аммииии...Не...ОФ,Може ли да забравим за това?
-Хм...Само ако ми върнеш парите...И Саске другия път казвай когато криеш нещо от мен!-рече Сакура и се тръсна на леглото.Саске слезна долу и взе парите, после се качи горе и ги даде на Сакура.
-Благодаря, Саске...-каза тя иронично.
Двамата слезнаха долу. Саске включи телевизора, а Сакура започна да пържи картофи.След малко Хината и Наруто слезнаха.Наруто говореше на Хината и не забеляза че върви към дивана, който беше доста висок.
-НАРУТО ВНИ...-Наруто вече се беше блъснал и паднал в коленете на Саске.Хината продължи-МАВАЙ...
Наруто каза:
-Ооооох, защо все на мен...?
Саске отговори на Наруто с много подигравателен глас като се смееше:
-Защото не внимаваш глупако...
Наруто стана и видя Сакура.Много болезнено беше да паднеш от дивана...Хината отиде до Сакура и ѝ прошепна нещо.След това отиде отвън и извади барбекюто.Наруто отиде при нея и ѝ предложи той и Саске да изкарат масата и столовете.Хината кимна в знак на съгласие.Когато всичко беше готово, Всички излезнаха отвън и зачакаха пържените картофи да станат.Сакура рече:
-Ам за какво искате да си говорим?
Наруто каза:
-Хайде утре да отидем на Аквалент...
-Наруто, май това ти е любимото място а?Да не се дължи на целувката на Хината а?
-...
Хината се изчерви.
-Може би...Не знам...
Хора тая вечер ще пусна още просто сега нямам време и знаете...До довечера
- xX_SaKuRa_XxЛюбител
Пон Апр 27, 2009 11:16 pm
мн е яко :angel: :angel: дай още :^^: :^^:
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Апр 28, 2009 1:54 pm
емииииии.......... :bravo:
- YukanaСъстезател
Вто Апр 28, 2009 2:00 pm
Хината хвана Сакура и я отнесе на около 10 крачки от момчетата.Там тя ѝ каза:
-Сакура, моля те спри...
Сакура изглеждаше много изненадана от тази реплика и вместо да ѝ отговори тя отиде до масата хвана Наруто и Саске, после закара Наруто до Хината, а Саске тя се качиха в стаята си.Наруто и Хината се бяха изчервили и си бяха обърнали гърбовете така че никпй от тях двамата да не поглежда другия.След около 20 минути Наруто вече беше заспал, а Хината тъкмо щеше да го направи когато чу някакъв шум.Веднага събуди Наруто и го накара да отидат в стаята им.След като се качиха Наруто попита:
-Хей, защо ме докара тук?
-Наруто успокой се преди да чуеш това моля те...Това е моят брат (поне в моя фик де)...Неджи...
Наруто пребледня.Очите му станаха колкото палачинки и още малко му оставаше да припадне.Хината излезна от стаята и отиде до Саске и Сакура за да им съобщи лошата новина.Те изглеждаха точно като Наруто като разбраха.Хината излезна и отиде долу при брат си.Щом отиде в кухнята тя видя Тен-тен.Хината я попита:
-Ама, ти какво правиш тук?
-Неджи каза че родителите му ги няма и ме покани да дойда...А, ти какво правиш тук?-каза Тен-тен като гледаше замаяно.
-Ами аз съм...ами...сестра...на...Неджи...-каза Хината заеквайки.
Неджи тъкмо влезе в кухнята и видя сестра си.Той отиде до Тен-тен и попита Хината:
-Хината, защо Саске, Сакура и Наруто са тук?
-Ами аз...поканих ги...ами...тук...
-Хината само ще те помоля да им кажеш да не слизат долу моля те.
-Добре,братко...Няма проблем.
Хината се качи обретно в стаята си и помоли Наруто да отиде и да каже на Саске и Сакура да се съберат в стаята ѝ.Наруто дойде с тях и всички седнаха на пода по турски.Хината им каза кой е видяла с Неджи и те изглеждаха така:
Наруто:
Сакура:
Саске:
Хината: :m1:
Те дълго обсъждаха това и накрая всички отидоха в стаите си.
НА ДРУГИЯ ДЕН...
Наруто се беше събудил и отиде по близо до Хината. Тя беше будна и се изчерви.Обърна се и по голяма случайност техните устни се бяха докоснали.Хината се изчерви още повече и се обърна отново.
ПРИ САСКЕ И САКУРА...
Сакура беше леко заспала, но достатъчно будна че да усеща какво става в реалния свят.Саске беше буден.Той уви ръката си около Сакура и я дръпна по близо до себе си.Сакура се събуди и целуна Саске за добро утро, а той отвърна на целувката ѝ.
ПРИ НЕДЖИ И ТЕН-ТЕН...
Неджи лежеше и правеше нещо с ръцете си, а Тен-тен си четеше книгата „Харем“.Неджи погъделичка Тен-тен и тя изпусна книгата и от смях падна на гърдите му.Той я притисна по-близо до себе си и я целуна.Тен-тен се зачерви но не го показа...
ДОЛУ В ДВОРА...
Всички слезнаха и се разбраха да отидат в Аквалент след около 1 час.След това седнаха на масичката отвън и започнаха да си разправят клюки от даскалото. Сакура първа започна:
-Хей, вие какво мислите за Ино и Шикамару?
-Хе-хе-засмя се Наруто като сложи ръцете си зад врата си.-Ми добра двойка ще излезне от тях нали?
-Разбира се.-Взе участие Тен-тен.-Само ако Ино започне да се държи като нормален човек...
-И аз мисля така...-отговори Неджи.
-Ем аз нямам мнение за тях...-каза мързеливо Саске.
Дискусията продължи половин час и всички започнаха да си обличат банските.Наруто не успя да се сдържи когато бяха на Аквалент и каза на всички от тях:
-Хината има най-хубавата фигура от всички момичета на света...-репликата му не беше довършена и той вече беше пребит от Сакура.
СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ...
-Сакура, моля те спри...
Сакура изглеждаше много изненадана от тази реплика и вместо да ѝ отговори тя отиде до масата хвана Наруто и Саске, после закара Наруто до Хината, а Саске тя се качиха в стаята си.Наруто и Хината се бяха изчервили и си бяха обърнали гърбовете така че никпй от тях двамата да не поглежда другия.След около 20 минути Наруто вече беше заспал, а Хината тъкмо щеше да го направи когато чу някакъв шум.Веднага събуди Наруто и го накара да отидат в стаята им.След като се качиха Наруто попита:
-Хей, защо ме докара тук?
-Наруто успокой се преди да чуеш това моля те...Това е моят брат (поне в моя фик де)...Неджи...
Наруто пребледня.Очите му станаха колкото палачинки и още малко му оставаше да припадне.Хината излезна от стаята и отиде до Саске и Сакура за да им съобщи лошата новина.Те изглеждаха точно като Наруто като разбраха.Хината излезна и отиде долу при брат си.Щом отиде в кухнята тя видя Тен-тен.Хината я попита:
-Ама, ти какво правиш тук?
-Неджи каза че родителите му ги няма и ме покани да дойда...А, ти какво правиш тук?-каза Тен-тен като гледаше замаяно.
-Ами аз съм...ами...сестра...на...Неджи...-каза Хината заеквайки.
Неджи тъкмо влезе в кухнята и видя сестра си.Той отиде до Тен-тен и попита Хината:
-Хината, защо Саске, Сакура и Наруто са тук?
-Ами аз...поканих ги...ами...тук...
-Хината само ще те помоля да им кажеш да не слизат долу моля те.
-Добре,братко...Няма проблем.
Хината се качи обретно в стаята си и помоли Наруто да отиде и да каже на Саске и Сакура да се съберат в стаята ѝ.Наруто дойде с тях и всички седнаха на пода по турски.Хината им каза кой е видяла с Неджи и те изглеждаха така:
Наруто:
Сакура:
Саске:
Хината: :m1:
Те дълго обсъждаха това и накрая всички отидоха в стаите си.
НА ДРУГИЯ ДЕН...
Наруто се беше събудил и отиде по близо до Хината. Тя беше будна и се изчерви.Обърна се и по голяма случайност техните устни се бяха докоснали.Хината се изчерви още повече и се обърна отново.
ПРИ САСКЕ И САКУРА...
Сакура беше леко заспала, но достатъчно будна че да усеща какво става в реалния свят.Саске беше буден.Той уви ръката си около Сакура и я дръпна по близо до себе си.Сакура се събуди и целуна Саске за добро утро, а той отвърна на целувката ѝ.
ПРИ НЕДЖИ И ТЕН-ТЕН...
Неджи лежеше и правеше нещо с ръцете си, а Тен-тен си четеше книгата „Харем“.Неджи погъделичка Тен-тен и тя изпусна книгата и от смях падна на гърдите му.Той я притисна по-близо до себе си и я целуна.Тен-тен се зачерви но не го показа...
ДОЛУ В ДВОРА...
Всички слезнаха и се разбраха да отидат в Аквалент след около 1 час.След това седнаха на масичката отвън и започнаха да си разправят клюки от даскалото. Сакура първа започна:
-Хей, вие какво мислите за Ино и Шикамару?
-Хе-хе-засмя се Наруто като сложи ръцете си зад врата си.-Ми добра двойка ще излезне от тях нали?
-Разбира се.-Взе участие Тен-тен.-Само ако Ино започне да се държи като нормален човек...
-И аз мисля така...-отговори Неджи.
-Ем аз нямам мнение за тях...-каза мързеливо Саске.
Дискусията продължи половин час и всички започнаха да си обличат банските.Наруто не успя да се сдържи когато бяха на Аквалент и каза на всички от тях:
-Хината има най-хубавата фигура от всички момичета на света...-репликата му не беше довършена и той вече беше пребит от Сакура.
СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ...
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Апр 28, 2009 2:57 pm
:uhaa: :uhaa: :uhaa: :uhaa:
:o.k.:
добре 2-рото пове4е ми хареса
:o.k.:
добре 2-рото пове4е ми хареса
- xX_SaKuRa_XxЛюбител
Чет Апр 30, 2009 8:03 pm
xX_SaKuRa_Xx написа:мн е яко :angel: :angel: дай още :^^: :^^:
- YukanaСъстезател
Пет Май 01, 2009 12:54 pm
-Сакура успокой се...-каза Саске, но напразно.Отиде до нея хжана я през кръста и я хвърли в баейна.След малко Сакура излезе от водата мокра като прасе.Саске отиде до нея, бутна я отново но този път скочи с нея.
-Саскееееееееееее???!!!-каза Сакура много ядосана.Излезна каза на Наруто извинявай и се покри с кърпата си.Хината я попита дали е добре, а Сакура и отговори:
-Хината аз смятам да се прибирам...-Хината и се скара:
-Ама как така...Бутат те в басейна и вече светът е свършил така ли?Не, няма да си тръгнеш...
-Давай Хината!!!Давай Хината!!!... -викаха момчетата зад нея.Хината продължи:
-Няма да си тръгнеш!Няма да те пусна, даже това да струва живота ми...-Сакура млъкна и не проговори половин час.След това каза на момчетата и на Хината да се пързалят.Всички си тръгнаха доволни след 5 часа.
сори че е тлкова малко ще пусна още.
-Саскееееееееееее???!!!-каза Сакура много ядосана.Излезна каза на Наруто извинявай и се покри с кърпата си.Хината я попита дали е добре, а Сакура и отговори:
-Хината аз смятам да се прибирам...-Хината и се скара:
-Ама как така...Бутат те в басейна и вече светът е свършил така ли?Не, няма да си тръгнеш...
-Давай Хината!!!Давай Хината!!!... -викаха момчетата зад нея.Хината продължи:
-Няма да си тръгнеш!Няма да те пусна, даже това да струва живота ми...-Сакура млъкна и не проговори половин час.След това каза на момчетата и на Хината да се пързалят.Всички си тръгнаха доволни след 5 часа.
сори че е тлкова малко ще пусна още.
- xX_SaKuRa_XxЛюбител
Пет Май 01, 2009 3:27 pm
Gaara_125 написа:ОЩЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕеxX_SaKuRa_Xx написа::ura: :ura: :ura: :lol!: :angel: :wave: :wave:tedity_(h) написа:Сакура Харуно написа:СУПЕЕЕЕР ИСКАМ ОЩЕЕЕЕЕ
- sakura_tediЛюбител
От : ловеч
Рожден ден : 21.07.1997
Години : 27
Дата на рег. : 02.05.2009
Нед Май 03, 2009 3:00 pm
още :ura: :ura: :ura: ..не се бажи много :cry:
- lp_narutoЛюбител
От : Карлово
Рожден ден : 05.12.1997
Години : 26
Дата на рег. : 11.07.2009
Нед Юли 12, 2009 1:38 pm
Макар и да не съм голяма фенка на Саске това е страхотно :lol!: С нетърпение чакам следващата глава xD
- мирчетуРедовен
От : варна
Рожден ден : 15.11.1998
Години : 26
Дата на рег. : 04.06.2009
Нед Юли 12, 2009 2:53 pm
браво плами напиши направо книга искам още мн е ХуБаВо :ura: :ura: :ura:
- Sakura_loveУчaщ се
От : Konoha
Рожден ден : 19.06.1997
Години : 27