Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
sweet secret
sweet secret
Любител
Любител
Female
Рожден ден : 08.06.1993
Години : 31
Дата на рег. : 15.01.2010

red *коментари* Палави желания

Съб Ное 27, 2010 10:10 pm
Тук
..Miss Arrogant..
..Miss Arrogant..
Състезател
Състезател
Female
От : .. Somewhere where u have never been !..
Дата на рег. : 26.05.2010

red Re: *коментари* Палави желания

Нед Ное 28, 2010 8:07 am
doh Не е ли работа на фик отговорниците да правят такива теми ?! *коментари* Палави желания  519416

Както и да е.. Изглежда обещаващо, но аз се загледах в една малка подробност.. двете снимки на Руй дето си дала, нямат никаква прилика ! Не е много важно амаа..
Добре е написано. Фика (макар, че не ми прилича много на фик хд) ще го следя с удоволствие. От тая 1-ва глава почва да ми прилича на някой Южно Корейски филм (подчертавам.. не на Японски) Най-много ми харесаха 3 неща:
1) Описваш много хубаво
2) Главата е мнооооооооооого дълга, което чакам да видя от няколко месеца..
3) И Руй е готин. Смис, че характера на персонажа много ми харесва.
Продължавай да пишеш, защото го можеш !
*коментари* Палави желания  787605 *коментари* Палави желания  787605
sweet secret
sweet secret
Любител
Любител
Female

Нед Ное 28, 2010 9:26 am
Благодаря за коментара. Ами, втората снимка е на съвсем различен персонаж, името му е Даи, не си видяла сигурно, не са двама еднакви. smile Ама като се замисля, ти може и да говориш за втората снимка на първа глава, ама не, yamapi е това, един и същ е. Ще се опитам да не го правя мн сапуниано, ама кога не съм успявала *коментари* Палави желания  787605
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Аниме/манга/филми/сериали
Female
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Години : 27
Дата на рег. : 07.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight

Нед Ное 28, 2010 9:29 am
Фикчето много ми хареса
Преди малко го прочетох, и... както винаги, беше супер
Грешки не видях
Описанията бяха супер, главата беше дълга...
И, не знам какво друго да ти кажа, освен - давай още *коментари* Палави желания  242502
lightning4
lightning4
Развиващ се
Развиващ се
Female
Рожден ден : 04.10.1995
Години : 29
Дата на рег. : 21.08.2010

Нед Ное 28, 2010 2:17 pm
Нямам думи. Главата ти е меко казано блестяща, не гледах грешките, защото бях заета да следя страхотния сюжет. Ще следя фика с интерес и дано да продължаваш все така. И да ти кажа, че си избрала страхотни снимки, най ми хареса Даи Райден *коментари* Палави желания  811726 *коментари* Палави желания  811726 *коментари* Палави желания  242502
~Vindicator~
~Vindicator~
Male
От : Компютърът a.k.a Компа :D
Рожден ден : 03.05.1999
Години : 25
Дата на рег. : 14.09.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: 1.Soul-Eater 2.Naruto Shippuuden 3.Fairy Tail 4.Rosario to Vampire 5.D.Gray Man

Чет Дек 30, 2010 12:05 pm
фикчето ми хареса интересно е и изглежда си се потрудила
Butterfly
Butterfly
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Earth
Дата на рег. : 18.11.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo

Сря Яну 12, 2011 5:14 am
Сигурно това е тенденция да се представя по този начин фика. Скоро едно момиче във форума по същия начин бе постнала снимки и обяснения под тях, сякаш създава реклама на сапунка. Бях го написала в коментара към фика й, че това изобщо не е на добре. Готино изглежда, но пък в мен се набива впечатлението, че не можеш да направиш така, че аз да си представя образите от фика ти. Дали ти липсват думи или речник е слабо вероятно, най-малкото защото не би трябвало да създаваш впечатлението, че ги няма. Голяма си и ще е смешно, ако наистина нямаш подходящите изрази и думи, с които да опишеш героите си, не мислиш ли? Пък и аз нещо не си падам по сапунки, а с това представяне отпред ми прилича точно на сапунка и сигурно няма да продължа да чета този фик. Още повече, че след снимките и обясненията под тях направи така, че издаде много от сюжетната си линия и идеята ти съм я чела в доста книги. Може и да греша, но си мисля, че във фика ти ще има любовен триъгълник, освен това персонажа на безскрупулния бизнесмен, който иска да се докопа до наследството си като се ожени е клише. Може би щеше да ми е интересно да чета, но след снимките желанието ми направо умря.

Забелязах още, че в творбите си обръщаш внимание на секса. По принцип съм чувала, че писателите пишат онова, което ги вълнува и смея да твърдя, че тебе те вълнува именно секса. В което също няма лошо, защото и мен ме вълнува и аз пиша за него, но това е защото ми се налага, не го превръщам в център около който се върти цялата история. И понеже имаш усет към драмата и предполагам си чела доста любовни книжлета, в които е описан детайлно половия акт, си мисля, че след като искаш да се насочиш към този жанр, да пробваш да прочетеш някоя наистина стойностна любовна книга. От онези, в които секса не е само полов акт, а е пълен с чувства, които те повличат и те карат да го изживееш и ти. Защото секса за мене си е просто акт и колкото и да го описваш образно с огромни подробности, не ме вълнува. Освен ако не създадеш драма. Не знам дали ме разбираш правилно обаче.

А драма се създава когато... Ми предполагам знаеш и няма смисъл да ти казвам повече.

Ако с нещо съм те обидила, извинявай! smile
sweet secret
sweet secret
Любител
Любител
Female

Сря Яну 12, 2011 10:40 am
Няма как да ме обидиш. Първо, както си забелязала не съм продължила да пиша по това - макар че много добре знам какво мога и разбира се, ако поискам да му обърна внимание, ще бъдеш изненадана. Едва ли можеш да ми дадеш съвсети относно секса, повярвай в това. Много по - добре знам в какво се изразява той и съм наясно с цялата чувствителбост на нещата. Щом обаче съм преценила, че именно в тази история или в някоя друга, с която съм се захванала, е трябвало да се напиша именно по този начин, значи има причина. Дали в нещата ми центъра е секса - е лично моя работа - където преценя, че има по - ясно изразена нужда от това го използвам. Не съм срещала неща, които ти си писала, но ще се разровя, за да опозная стила ти, така както ти моят.

Ако с нещо съм те обидила - извинявай!

Също повтарям, че на този етап, тази история не ме вълнува, и съм се насочила към "Врагът до мен", така че за сега , за тези, които харесват началото на "Палави желания", няма да пускам нищо.
Butterfly
Butterfly
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo

Сря Яну 12, 2011 3:19 pm
Не знам защо, но въпреки многократното повтаряне на това, че не си обидена, в мен залегна друго чувство. От целия ти коментар разбрах, че не си схванала нищо от онова, което исках да ти кажа, но вината може би е в мен! Дължи се на факта, че когато говоря или както сега пиша коментар, използвам думи, които могат да объркат човека срещу мен. Както ти в момента!

Когато казах, че в творбите си секса е онова, около което се върти историята, не съм имала нещо лошо впредвид. По дяволите, и аз си падам по него и нищо от акта не би могло да ме изненада! Чела съм книжлета на издателство "Ирис", които се водят исторически любовни романи, а също и знам на практика какво означава да правиш секс. Упс! Темата май стана за над 18-годишни! *коментари* Палави желания  242502 Просто исках да ти кажа, че ако се наблегне не на секса като детайлно описване, а на чувствата или мислите, а след това на секса като следствие, щеше да е супер. Забелязах, че имаш усет към драмата (май пак се повтарям с предишния си коментар! ), но не използвам думата драма като ирония или ти се присмивам с това. Боже! За да превърнеш нещото, което пишеш в нещо стойностно трябва да го направиш драматично. А ти имаш усет към това, защото изразите и речника ти е богат, следователно можеш да го направиш и по-добро. Разбираш ли ме?

Но да... Сега ще ми кажеш: "Това си е лично моя работа и ако съм го написала така, следователно съм го сметнала за най-добре!" А това означава, че не приемаш критика, което си е жалко, защото ще останеш на същото ниво, което си в момента. А предполагам не искаш това.

Ето например погледни мен.
Не казвам, че пиша супер или че нямам грешки, които допускам. Затова и темата към онова, което пиша е отворена всеки да казва,ако нещо не му е харесало. Няма да кажа след това: "Ми това си е лично моя работа!" и да не обърна внимание на коментара. Защото човека седнал да го напише не е пристрастен и ще ми каже истината, докато за мене творението ми ще си е идеално. На това се казва субективизъм.

И в момента ти си субективна, затова и реагираш толкова остро.
Както и да е!
И последно: повярвай ми, нищо от онова, което прочета, твое или на някой друг, не може да ме изненада! smile
sweet secret
sweet secret
Любител
Любител
Female

Сря Яну 12, 2011 8:19 pm
Както и да е. Явно не си усетила, че наитина не съм обидена.Всеки има право да пише както желае, ако аз не харесвам твоите творби или начина ти на писане, няма да чета, и ти като не ти допада, естествено няма да си губиш времето. Всеки си има различен стил и мнение и всеки има право на него. Оценявам коментара ти
Butterfly
Butterfly
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Сря Яну 12, 2011 9:02 pm
А някога не ти ли се иска, ако усетиш, че човека срещу теб има заложби и талант, да го подкрепиш или да му кажеш какъвто ще и да е коментар за онова, което пише? Не ти ли се иска да му кажеш, че може и повече?

Явно не е така... Егоцентризъм, а?

Айде стига съм спамила в темата ти.

Но идеята ти, колкото и егоцентрична да е, е съвсем логична. Ако нещо не харесвам, не трябва да си губя времето да го чета и после да го коментирам.
Все си мисля, че форума е затова (мисля, че го каза един път Херми в темата за писане на фикове!): да се пускат нови и нови творби, които да бъдат оценявани и коментирани, за да могат да се подобрят след това. Иначе какъв е смисъла на цялата тази играчка, ако всички потребители реагираха като теб. С думите: "Това си е лично моя работа!" *коментари* Палави желания  787605

Хайде, със здраве!
sweet secret
sweet secret
Любител
Любител
Female

Сря Яну 12, 2011 10:42 pm
Ми, какво да кажа, свикнала съм да съм уникален потребител, но съм трогната, че ми написа цели три коментара ито дългички, майко мила. Боже, не съм мечтала за повече! *коментари* Палави желания  787605
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите