- Fallen_AngeLБъдещ фен
От : Лудницата на 4км
Дата на рег. : 06.12.2009
Заедно завинаги
Нед Дек 05, 2010 9:19 pm
Тук пишете коментари.
- onyx&pinkМодератор на раздел "Фикчета"
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Re: Заедно завинаги
Пет Дек 10, 2010 10:50 am
Златооооо, фика ти е уникален!!!
Имаше тук-там мааалко грешчици, амааа не са от никакво значение Хд
Не знам какво ви става бе хора?! Толкова хубави фикове има, като този, а вие и едно мижаво коментарче не пишете. Т'ва е неуважение към труда. Ако си прочел фика, кажи си мнението, ние не хапем ;)Хд
Иначе, Злато, накрая т'ва с татенцето ме уби Хд мн яко е станало
Имаше тук-там мааалко грешчици, амааа не са от никакво значение Хд
Не знам какво ви става бе хора?! Толкова хубави фикове има, като този, а вие и едно мижаво коментарче не пишете. Т'ва е неуважение към труда. Ако си прочел фика, кажи си мнението, ние не хапем ;)Хд
Иначе, Злато, накрая т'ва с татенцето ме уби Хд мн яко е станало
- Black WingsРедовен
От : София
Рожден ден : 12.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 02.06.2010
Пет Дек 10, 2010 5:28 pm
Върховна - това си ти, а писането ти e ВЕЛИКОЛЕПНО.
Фикът е повече от блестящ!!! Имаше малко грешчици, но кой ги гледа при такова хубаво съдържание...
Ами време е за прословутото: Искам ощееее!!!
Фикът е повече от блестящ!!! Имаше малко грешчици, но кой ги гледа при такова хубаво съдържание...
Ами време е за прословутото: Искам ощееее!!!
- onyx&pinkМодератор на раздел "Фикчета"
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Сря Яну 26, 2011 8:48 am
Златоооооо главата беше велика!!!!!!!!!
Особено "Ходи и кажи на пазител Беликов да си размърда задника..." Тва ме уби Хд
Иначе накрая, когато му казва, че ще каже за тях и той се съгласява... Даже аз самата не повярвах на тва, което говори Хд
Ммммм обичам го този фик! Абе вие кво направихте бе?! Заради излизането на последната книга има революция на клипчета на Роуз и Димка във вбокс Хд и като гледам и при фиковете е така Хд
Особено "Ходи и кажи на пазител Беликов да си размърда задника..." Тва ме уби Хд
Иначе накрая, когато му казва, че ще каже за тях и той се съгласява... Даже аз самата не повярвах на тва, което говори Хд
Ммммм обичам го този фик! Абе вие кво направихте бе?! Заради излизането на последната книга има революция на клипчета на Роуз и Димка във вбокс Хд и като гледам и при фиковете е така Хд
- Black WingsРедовен
От : София
Рожден ден : 12.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 02.06.2010
Чет Яну 27, 2011 5:33 pm
Главата беше супер!!! ^^^ казах ти, че Ванчето много ще се зарадва на нея, но не знаех, че и на мен ще ми хареса толкова много.
Сега единственото, което ме гложди е как ще завърши този фик, защото вече знам, че ще шашне всички
Сега единственото, което ме гложди е как ще завърши този фик, защото вече знам, че ще шашне всички
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите