- sweet secretЛюбител
Рожден ден : 08.06.1993
Години : 31
Дата на рег. : 15.01.2010
Записките на Сатаната *Коментари*
Нед Дек 12, 2010 10:23 pm
Тук
- Lover.Аниме/манга/филми/сериали
От : France.
Дата на рег. : 20.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Re: Записките на Сатаната *Коментари*
Нед Дек 12, 2010 11:29 pm
Поредната супер написана идея от теб!Просто няма к'фо повече да кажа освен, че това наистина ми хареса както и повечето неща които пишеш!Не съм гледала за грешки, а и дори и да съм видяла някоя грешка, вече не я помня коя е, по простата причина, че нещо ми се спи вече! ;d
Единствената ми забележка е, ако може поне едно твое прозиведения да не зарязваш!Просто, наистина всичко което пишеш привлича вниманието и когато спреш това което си почнала се ядосвам супер много, че няма да разбера какво ще стане нататък!И съм сигурна, че не само аз реагирам по този начин! ;]] Е успех с писането и дано да имаш много нови идеи и занапред! ^^
Единствената ми забележка е, ако може поне едно твое прозиведения да не зарязваш!Просто, наистина всичко което пишеш привлича вниманието и когато спреш това което си почнала се ядосвам супер много, че няма да разбера какво ще стане нататък!И съм сигурна, че не само аз реагирам по този начин! ;]] Е успех с писането и дано да имаш много нови идеи и занапред! ^^
- sweet secretЛюбител
Рожден ден : 08.06.1993
Дата на рег. : 15.01.2010
Нед Дек 12, 2010 11:48 pm
Прва си за това, че нищо не довършвам, което е адски гадна част от мен.Да не казвам голяма дума, но ще се помъча да го довърша, а другите не мислете че съм ги зарязала. просто в момента не пиша по тях, но определено имам планове
- JoInT{}MaNia4kaDoujinshi [доужиншита]
От : Плевен
Рожден ден : 20.02.1993
Дата на рег. : 07.04.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Пон Дек 13, 2010 12:07 am
Често да ти кажа съм изненадана, че си започнала нова творба.
Не знам даже да ли е необходимо да те хваля, след като вече не веднъж съм го правила.
Ще ми се, да не я оставяш недовършена, защото ще е доста гадно от твоя страна...
Не знам даже да ли е необходимо да те хваля, след като вече не веднъж съм го правила.
Ще ми се, да не я оставяш недовършена, защото ще е доста гадно от твоя страна...
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите