Малка первезрница +16 * коментари*
+2
Tuttu
JoInT{}MaNia4ka
6 posters
- JoInT{}MaNia4kaDoujinshi [доужиншита]
От : Плевен
Рожден ден : 20.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 07.04.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Малка первезрница +16 * коментари*
Пон Дек 13, 2010 3:13 am
ТУК!
- TuttuЛюбител
От : София
Дата на рег. : 26.08.2009
Re: Малка первезрница +16 * коментари*
Пон Дек 13, 2010 3:38 pm
определено е интересно , но дано не продължи така предвидимо ..
- ButterflyМодератор на раздел "Фикчета"
От : Earth
Дата на рег. : 18.11.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo
Пон Дек 13, 2010 4:08 pm
Брей, че забавно! Много леко и ненатоварващо... На моменти ме избива на смях, може би защото и аз едно време се чудех как да се отърва от девствеността си!
Ще чакам следващата глава с нетърпение!
Ще чакам следващата глава с нетърпение!
- Thэ Dark GirlАниме/манга/филми/сериали
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Години : 27
Дата на рег. : 07.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight
Пон Дек 13, 2010 4:14 pm
И на мен ми хареса
Определено имаше и забавни моменти
И се надявам, че няма да го зарежеш?
Определено имаше и забавни моменти
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo
Пон Дек 13, 2010 4:27 pm
Хах! Ако реши да го зареже, аз имам какво да пиша по него. Идеята й е много сладка... Пак ли се повтарям, но ми напомня за доброто старо време, когато имах хормонален дисбаланс!
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Дек 13, 2010 4:49 pm
cool cheryll написа: На моменти ме избива на смях, може би защото и аз едно време се чудех как да се отърва от девствеността си!
Ами... да, разбирам те. И аз бях така, до това лято. Спомням си даже как си правех планова и моите приятелки ми се подиграваха... и честно да си призная, сега ми е смешно, на това което съм си мислела преди.
Thэ Dark Girl написа:
Не, няма да го зарежа. Както казах, всеки ден ще пиша и ще качвам в продължение на 12 дни. Демек 12 глави. Освен, ако не си отида на село... стискайте палци това да не става.
Не си мислете, че като не съм качвала нито една глава от другите ми две произведения, че и това ще е същото. Не съм ги заряла, просто чакам ваканцията, а през това време ще пиша по това и ще си допрочета книгата.
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Дек 13, 2010 4:55 pm
Нямаш си и най-малка представа какви извратени представи раждаше тогава мозъка ми. За плановете, имала съм всякакви и все на нестандартни места или пък аз да съм тази, която води парада или да съм в подчинена позиция... Всякакви планове са минали през главата ми. Е, реалността не беше толкова хубава, колкото исках, но трябва да си я приемем такава.
Аз и това казвам, че идеята ти е хубава и може да се пише доста по нея! За това, повече няма да пиша коментари, че само спамя. Ще чакам следващата глава!
Аз и това казвам, че идеята ти е хубава и може да се пише доста по нея! За това, повече няма да пиша коментари, че само спамя. Ще чакам следващата глава!
- lightning4Развиващ се
Рожден ден : 04.10.1995
Години : 29
Дата на рег. : 21.08.2010
Вто Дек 14, 2010 7:19 pm
Много се изкефих на 2-те глави. Много са готини и нямам търпение да прочета следващите
- NaruHina_95Развиващ се
От : Montana
Рожден ден : 19.10.1995
Дата на рег. : 15.04.2010
Пон Дек 20, 2010 9:03 am
въобразявам ли си или това доооооооооооооооста се припокрива с "B gata H kei" за което имам тема в *Филми и анимета*. Гледах го цялото в петък и за това разбрах на четвъртия ред. Без да се обиждаш.
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Дек 20, 2010 12:22 pm
NaruHina_95 написа:въобразявам ли си или това доооооооооооооооста се припокрива с "B gata H kei" за което имам тема в *Филми и анимета*. Гледах го цялото в петък и за това разбрах на четвъртия ред. Без да се обиждаш.
Да вярно е, има общо с анимето.
Попринцип не бих тръгнала да пиша нещо такова, но Иван (един мой съотборник) ми каза да напиша това... дължах му услуга... така че, не, не отричам, нито се правя на цапната в главата, че това е взето от това аниме.
В интерес на истината, идеята ми хареса, защото (убедена съм)аз едно време бях така... както и още други като мен.
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Дек 20, 2010 4:27 pm
Хах... Не разбирам какъв е проблема, ако идеите са взети от някъде си. Според мене оригинална идея няма. Има само оригинален начин да изкажеш идеята си. Аз и това казах в предишния си коментар, че точно по тази идея, можеш да кажеш доста и всеки път ще звучиш оригинално. Все пак говорим за онзи период от възрастта, в която хормоните напират и в който ако не се лъжа, всеки изживява по-различен, отново ОРИГИНАЛЕН начин!
П.П: За първи път в три изречения да кажа толкова пъти думата "оригинален"!
П.П: За първи път в три изречения да кажа толкова пъти думата "оригинален"!
- NaruHina_95Развиващ се
От : Montana
Рожден ден : 19.10.1995
Дата на рег. : 15.04.2010
Чет Дек 23, 2010 4:09 pm
нямам нищо проти за това, че си използвала идеята и дори се радвам, че си се постарала пона да препишеш епизодите както са си и да смениш имената. Поня преди време имаше едно аниме "Моля ви учителко" и един идиот му беше копирал субтитрите и сожил едно-две изреченийца между редовете и айде мно'о се Беше постарал, както той казваше. Имам само една забелешка за фика и не мога да повярвам, че го казвам но- Защо не е Сасусакуууу , а е осквернена моята любима двойка НаруХина. Ама ако ми кажеш че Хината е със Гаара ще те разцелувам!!
(това ми беше най-дългя коментар до сега )
(това ми беше най-дългя коментар до сега )
- lightning4Развиващ се
Рожден ден : 04.10.1995
Дата на рег. : 21.08.2010
Пон Дек 27, 2010 6:09 pm
Главата, както винаги, е супер. Ама малко по-дълга, ако може да е другият път.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите