Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
YokoRi92
YokoRi92
Прохождащо
Прохождащо
Female
От : Бездомна съм [rofl]
Рожден ден : 16.09.1997
Години : 27
Дата на рег. : 23.10.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

red Филмова нощ

Чет Дек 23, 2010 3:49 pm
Ще разкажа за филмовата нощ която аз и приятелките ми направихме през лятото.Просто поредната ни шантава идея.
–––––––––––––––––
Разказва се за живота на две момичета.Близки приятелки,познаваха се от почти 6 години,бяха преживяли много и имаха незабравими спомени.Казваха се Весела и Елвира на по 12 и 13 години.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Една вечер решиха да си направят филмова нощ.Щеше да се състои у Весела.Поканиха също останалите момичета от блока.Това бяха Божидара-братовчедката на Весела, и Десислава .Преди да започне партито те трябваше да се запасят с достатъчно филми и храна за цяла нощ.Часът вече е 18:30 и те слязоха пред блока за да отидат да поръчат пица,да вземат безалкохолно и сладки.Филмите ги бяха взели предният ден.Много време мислиха откъде и каква пица да вземат,но най-накрая решиха-да е голяма и евтина.Стигнаха до пицарията,но трябваше да чакат поне 30 минути за да стане готова.По-късно пицата вече беше готова.Те тръгнаха към блока.Спряха пред магазина и купиха лимонада,бискивити,слънчо,зайо байо,пуканки и тем подобни боклуци.Партито започваше в 20:00ч .Всички приготвиха пижамите си и точно в 20:00 ч бяха у Весела.Тя беше взела храната и безалкохолното.Беше приготвила възглавниците и DVD-то.
-Здрасти Вес.-казаха ѝ трите момичета.-Ще е много яко.
-Аз няма да спя цяла нощ!-Каза Елви.
-И аз.-допълниха Бобито и Вес.
-Ами ти Деси?-попита Елвито.
-И аз.-надъха каза тя.
-Ооо да бе-казаха ѝ Бобито и Вес.
-Хеей,не ми ли вярвате?Ще видите,ще издържа!-наду се Деси.
-Хайде стига сме спорили и да започваме.-напомни им Веси.
Всички се настаниха на голямата спалня пред плазмата и чакаха Веси да дойде.Тя беше отишла да вземе филмите от стаята си.Щяха да гледат Нощ в музея 2,Сираче и Последният ергенски запой.Но как 3 филма щяха да им стигнат за цяла нощ?Хора вие луди ли сте? Няма начин да си пропилеят цялата нощ само с гледане на филми.Те цяла нощ щяха да ядат,играят на карти отново и отново.Щяха да се бият с възглавници и да си правят прически.Имаха много планове и искаха да ги осъществят.Весела се върна с филмите,но всички първо искаха да похапнат.Отидоха да вземат пицата от кухнята.За тяхно щастие все още беше топла.Започнаха да ядат.По едно време влезе майката на Весела и им донесе кексчета.Момичетата вече се бяха наяли,но знаеха,че ги чака още много храна,затова трябваше да търпят.
Решиха да пуснат първия филм-Нощ в музея 2.Филма стигна до десетата минута и те разбраха,че това беше най-тъпия филм който са гледали.Започнаха боя с възглавници.Филма си вървеше,но явно само Весито го гледаше.Казваше им да престанат защото не чуваше телевизора,но горкото момиче кой я слуша...Тя постоянно им казваше да престанат,накрая се отказа и се присъедини към боя с възглавници.Но явно Весела беше забравила да махне калъфката която беше скъсана и когато Елвира удари Деси из цялата стая фръкна дунапрен.....

Следва продължение

Ако има грешки ми кажете,ще се постарая да ги управя =)

Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите