- onyx&pinkМодератор на раздел "Фикчета"
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
[коментари] Дявола и аз
Сря Дек 29, 2010 11:18 pm
Коментарите по изключително краткото разказче тук...
- ~Vindicator~Аниме/манга/филми/сериали
От : Компютърът a.k.a Компа :D
Рожден ден : 03.05.1999
Години : 25
Дата на рег. : 14.09.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: 1.Soul-Eater 2.Naruto Shippuuden 3.Fairy Tail 4.Rosario to Vampire 5.D.Gray Man
Re: [коментари] Дявола и аз
Чет Дек 30, 2010 11:59 am
еми добре е измислено според мен е интересно
- Lover.Аниме/манга/филми/сериали
От : France.
Дата на рег. : 20.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Чет Дек 30, 2010 3:20 pm
Хареса ми, макарче можеш много по-добре от това!Някак си ми е прекалено кратко и недовършено.Искаше ми се да беше написала и нещо което разказва, защо Тя се е превърнала в това което е сега.Иначе като цяло ми хареса. ~
М/д другото когато чета твой разказ, след това винаги ми се иска да разбера какво би станалo, ако го продължиш и не си остане просто разказ! ;d
Особенно на този >> https://naruto-hit.catsboard.com/t8915-topic ;]]
М/д другото когато чета твой разказ, след това винаги ми се иска да разбера какво би станалo, ако го продължиш и не си остане просто разказ! ;d
Особенно на този >> https://naruto-hit.catsboard.com/t8915-topic ;]]
- onyx&pinkМодератор на раздел "Фикчета"
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Чет Дек 30, 2010 4:21 pm
Радвам се, че разказите ми ти харесват. Мммм "Дявола и аз" го писах към 12 вечерта. Нямах никаква идея, а само началното стихче. Аз пиша скрито, т.е. има страшно мн неща, които обяснявам в този кратък разказ, но са добре покрити и някой трудно би ги разгадал. Мммммм само мога да кажа, че момичето е отегчено от живота, че всичко й се струва еднообразно, че е получавала всичко, играела си е с хората, използвала ги е и сега е наказана - да е безчувствена. Тя никога не е срещала болката, но знае как да стигне до нея - като се самонаранява, но това не върши работа. Това е проклятието й - вечно да се опитва да почувства нещо /болка/, да пробожда сърцето си, да умира, в същото време да е жива - това е проклятието на Дявола за нея.
А "Играта-без изход" няма да има продължение, защото героинята прави едно и също - бяга, търси изход, начин как да се измъкне от играта със Смъртта и винаги губи по нещо, така че мисля, че е излишно да пиша продължение.
А "Играта-без изход" няма да има продължение, защото героинята прави едно и също - бяга, търси изход, начин как да се измъкне от играта със Смъртта и винаги губи по нещо, така че мисля, че е излишно да пиша продължение.
- sisi-chanРазвиващ се
От : Никога не се спирам на едно място...
Рожден ден : 17.01.1998
Години : 26
Дата на рег. : 07.02.2010
Чет Дек 30, 2010 6:44 pm
Супер е, браво..
Идеята ти е страхотна -
изразила си всичко точно, ясно и кратко..
Мноого ми хареса..
Идеята ти е страхотна -
изразила си всичко точно, ясно и кратко..
Мноого ми хареса..
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS
Пон Яну 03, 2011 1:01 pm
Мнението ми е същото като на Лилз. Според мен има още какво да му се оправи. Хубав замисъл има, обаче на някои места думите са много неподходящи и направо ме удариха в лицето. Надявам се да не се сърдиш, ама това си е лично мое мнение. Значи като изключим това е добро!
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS
Вто Яну 04, 2011 4:59 pm
Пиши ми в скайп и ще ти ги посоча
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите