Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female
От : ..
Рожден ден : 23.06.1995
Години : 29
Дата на рег. : 01.08.2008

red Call Me Dracula 18 +

Сря Яну 05, 2011 6:37 pm

Бележка от мен ;pp

Да, историята е моя, естествено! Реших да направя нещо по-пипнато, обаче пак с жанр Еротика/ 18+ :дд Абсолютно наясно съм че повечето, които четат { ще четат } ще са под 16, ама админа така е казал, тъй чее .. :) Включила съм един познат образ във историята. Това е шефът на Чарли - Барни Стинсън. Той е едно към едно с Барни Стинсън от How I Met Your Mother/Как се запознах с майка ви! :) Но не защото не мога да измисля свой собствен, напротив, защото той ми повлия да напиша историята! :) Просто е толкова .. СЕКСИ! :) искаше ми се да включа такъв персонаж - нахакан, самовлюбен, нагъл, понякога безчувствен. За да може Чарли да му обърка света. ( Опс, сори за спойлера :дд ) Абе, Барни си е най-големия образ от сериала, и понеже го обожавам, реших да е главния мъж, най подходящ е, най-пасва с това което искам. ;)
Чарли Клинтън - ам 1во да кажа че й сложих президентската фамилия, защото а) е главен герой, б) е наистина образ на една СТРАХОТНА НЕЗАВИСИМА ЖЕНА! :)) и в) ами почти всичко е взето от моя външен вид, а аз рулвам, така че .. :дд
За Даяна.. Даяна! Името взех от една книга .. ;pp Щото много ме изкефи. Ам, на вид изглежда като Анджелина Джоли в "Да изчезнеш за 60 секунди" - афроплитките и тялото са оттам :) дръзка и смела <33
Така и 1 съвет - историите ми четете с подходяща музика :) получава се още по - яко <33
Особено на секс сцените, но тъй като това е пилотен чаптър такава все още няма :дд
ще ги пиша по-бавно за да се получава с минимално грешки, така че не ме натискайте. Надявам се да ви хареса, проверих я няколко пъти, но ако има нещо пропуснато ( запетайка, тиренце, буквичка ) веднага ми кажете!

Мерси, т'ва е .. :)) Приятно четене.

Call Me Dracula

Епизод 0

„Госпожице Клинтън!” – симпатичният секретар се обърна към Чарли с топъл глас:
„Господин Стинсън вече може да ви приеме”.
„Мерси...” – момичето пророни в полуусмивка и пристъпи в кабинета. Вътре се загледа с детско любопитство – мебелировката беше минималистична, с тежки махагонови лавици, закрепени над бюро от подобен материал, висока лампа, а в единия ъгъл бяха наредени на специална поставка три вида изискани френски вина.
На единствената стена, която не бе от стъкло, бяха окачени в множество стъклени рамки цветни постери и плакати с фотографски снимки и цитати на известни и неизвестни, отнасящи се за амбицията, предизвикателството, работата в екип, външния вид, приятелите...; Подът бе от специфичен прозрачен материал, толкова гладък и лъснат, че тя спокойно се възползва от това да се полюбува на отражението си. Под този ъгъл гърдите й, опънали тясна бяла риза с подпъхната в пола тип молив, изглеждаха още по-големи, а краката й - още по-дълги. Светло кестенявата й коса се спускаше до раменете на ситни букли и обрамчваше прекрасното й свежо лице – с големи леко гримирани лешникови очи и плътни, пълни устни, напоени с червило в неутрален цвят. Тя усети, че се е захласнала твърде много в себе си и върна вниманието си към мъжа в средата на стаята, потънал в черно кожено кресло. Новият й шеф. Тя пристъпи напред с котешка походка и токовете на високите й лилави обувки нежно потракаха по стъклото.
Барни Стинсън бе висок, с атлетично и приятно на вид тяло и широки рамене. Очите му бяха дълбоки и сини, а косата – в светъл рус тон, който необичайно много му отиваше. Финна миризма на скъп и изтънчен парфюм се виеше около него като змия и прекрасно се съчетаваше с тъмносиния костюм и черната вратовръзка.
Мъжът се бе взирал в нея продължително с по-особен поглед - перверзен, нагъл, още когато тя пристъпи в кабинета му. Клинтън забеляза това и странно приятна тръпка я полази.
„Не носите чорапогащник” – отбеляза той със сдържано изражение на лицето, сякаш това бе най-нормалното нещо, което можеше да й каже. Чарли си помисли, че това е някаква шега и не отвърна.
„Мисля, че дрескода на офиса го изисква...” – поясни.
„Съжелявам. Не ви разбрах, г-н Стинсън. Разбира се, повече няма да се повтори”.
„О, не! Не се безпокойте! Даже ви забранявам да не го правите. Съвсем сериозно” – той кимна доволно. Тя отново не отговори.
„Баджа и документите” – шефът й ги подаде и надяна нагла усмивка – „Сигурно това чакаш?”
„Благодаря” – усещаше изпиващия му поглед по извивките си, докато излизаше. Чарли кимна преди да затвори вратата, повдигна перфектно оформена вежда, сякаш му даваше сигнал. Мъжът остана доволен от новото попълнение. Нека играта започне.
Единственото, което Барни обаче не знаеше е, че тя не беше от лесните мацки. Беше кучка и обичаше първо да подразни мъжа и да го поизмъчи, преди напълно да го изтощти. Физически.
А единственото което тя все още не бе разбрала е, че точно след секса, и държа да подчертая, задължително на първата среща, макар и да имаше изключения, докато въпросната мацка се къпеше, той 1) Оставяше писмо, че е призрак и се появява веднъж на десет години (а този единствен път е бил сега), 2) Още преди да ги оправи им обясняваше, че довечера има полет за Австралия където щеше да помага на бедни семейства и да живее на палатка в пустините или когато и това не минаваше, просто 3) бягаше през прозорците, когато момичетата заспиваха. Да, такъв си беше. Неговия девиз, неговото мото се състоеше от пет думи: „Новото винаги е по-добро!”, единствено това не се отнасяше за скоча, майка му и... Май това беше.
Приятелите му знаеха какъв е – весел, нахален с доста мръсно чувство за хумор и дете по душа. Но не беше лош човек, даже напротив, вътре в себе си бе мил, но проблеми в детството му го възпрепятсваха от повечето чувства и следователно от възможност за връзка, която не е трийсетминутен секс.
Майка му беше неговия женски еквивалент - преспала с много мъже, затова той не знаеше кой е баща му, а когато я попита, тя завъртя очи и посочи водещия на предаването „Колелото на късмета” , което случайно даваха по това време и каза:
"Еми... Този!".
Малкото момче вярваше, а когато порасна и стана мъж усещаше, че не е така, чувстваше го, но не искаше да го признае пред себе си. Накрая съдбата разкри изчезналия родител - човекът, който се спрягаше за негов „чичо”. Не бе готов за тази истина и не го потърси и до днес. Така че, имаше си причина за някои негови постъпки и доста черти от характера му.

Чарли почувства глад и докато слизаше на долния етаж към ресторанта, мина покрай офиса на г-н Стинсън, където се водеше оживен разговор. Реши да чуе за какво става въпрос. Вътре се бяха събрали десетина от колегите й – само мъже и вероятно обсъжаха някаква мацка, ако се съдеше по красивите форми, които Барни описваше във въздуха с ръце.
„Разбирате ли, гореше! Гореше. Трябваше да я видите. А да, и забравих – пу за мен!” – облегна се на масата за кратка почивка и продължи – „Ако не я чукна до седмица, няма да съм аз!”
„Не знам, шефе, струва ми се, че е характер” – обади се някой.
„Залагам петдесетачка, че Клинтън няма да ти пусне”.
След това нагло изречение всички вече залагаха, кабинета бе огласен от викове и Чарли се отказа да слуша повече.
„Значи става въпрос за мен. Добре” - тя тръгна надолу по коридора и на лицето й се изписа застрашителна мръсна усмивка.

Когато взе порцията си салата от италиянския ресторант на долния етаж и се настани на единствената свободна маса, не минаха и десетина секунди преди някой да поиска да заеме мястото срещу нея. Тя вдигна глава за да види кой я безпокои – беше някакво момиче.
„Разбира се, седни, сама съм” – Чарли посочи мястото и я подкани с необичайно дружелюбен тон. Чак сега я поогледа по-добре. Беше с дълга русолява коса в пясъчен тон, сплетена в афроплитки, слаби ръчички и малко телце с несъразмерно дълги крака и хубав кръгъл среден бюст. Блондинката се настани, постави на масата суши сета който носеше, раздели пръчиците и започна сладко-сладко да си похапва от малките черни ролца, запълнени с ориз и сьомга. След като преглътна, заговори:
„Познавам те. Ти си Чарли Клинтън. И си от PR отдела, нали? Аз съм Даяна Вайс”.
„Да. Откъде знаеш?” – набоде парченце салата и моцарела и го изяде.
Русокоската откорвено си изпя как бе намерила Чарли:
„Ами... Видях те в кабинета на шефа, стори ми се интересна и изкусителн, полюбопитствах пред офисните змии, и те веднага ме светнаха”.
Момичето малко се очуди при този отговор. Последва едва забележимо приятелско смигване от страна на Даяна.
„И? Какво смяташ? За Стинсън? – заговорнически се усмихна насреща й и зачака какво ще й каже.
„Мисля, че ще бъде интересно” – прошепна тя, сякаш на себе си.
„Имай едно наум. Курвар е. Сто процента вече ти е хвърлил едно око. Ако има нещо, може да се обърнеш към мен, нищо, че се запознахме преди минута”.
„Мерси”.

Последната промяна е направена от Privaте L♥ve на Чет Апр 07, 2011 11:03 am; мнението е било променяно общо 3 пъти
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

red Re: Call Me Dracula 18 +

Сря Яну 26, 2011 4:08 pm
Можете да драснете по един коментар, като цъкнете тук ! ;]].
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Чет Апр 07, 2011 10:57 am
Първо ужасно съжелявам за закъснението, просто едва сега намерих документа, блокиран ми беше компа и т.н.
Второ, променям заглавието. Call Me Draculla е новото, по ще му отива.
Трето, тази част ще ви изуми ! Call Me Dracula 18 + 242502
И четвърто ако още веднъж някой ми заключи фика и го премести в СТАРИ ФИКОВЕ :@@ Не знам какво ще направя. Не е стар, просто ми трябва време за всяка част, мамка му !
Хайде, със здраве.
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Чет Апр 07, 2011 11:02 am
Call Me Dracula
Епизод 1
Едва бе свалила коженото си яке и забеляза малко черно пликче с нейното име отгоре, изящно драснато със сребрист блестящ химикал.
Чарли Клинтън.
Остави чантата си и го разпечата внимателно, въпреки че изгаряше от любопитство. Вътре намери прилежно сгънат лист от плътна бяла хартия. Всичко изглеждаше скъпо и изискано. Разтвори го и започна да чете. Беше покана за ежегодното парти на банката, в която работеше. Отдолу с красиви букви беше изписана темата на партито, а именно - „Animated Sluts `n` Super Nerds”.

* * *

„Е, какво мислиш?” – Даяна стегна опашката си от сложно направени плитки и продължи – „За партито, имам предвид. Добра площадка. За игра”.
„Откъде знаеш за това?...”
„От разговора ни вчера. Не знаеше ли за моята силна интуиция?! Прословута е. Мога да разбера всичко, стига да искам, имам си... начини” – смигна й. Този малък жест, придружен с точно тези думи, само за секунди избистри всичко за Чарли. И брюнетката вече затвърди подозренията си от предния ден. Тя се напрегна за момент. После се отпусна и се засмя. Даяна ехидно се усмихна в отговор.
„Вампир, значи...” – обади се най-накрая Клинтън. Всички кръвопиещи имаха силно развита интуиция и шесто чувство. Освен това и всички бяха „надарени” от природата с по едно уникално умение, което беше силно индивидуално – много зависеше от самия вампир, неговите предпочитания и начина му на живот. Затова този дар се „придобиваше” едва когато индивида бе достигнал „зряла” възраст и се бе изградил като характер.
Даяна сякаш човъркаше в главата й, защото започна да се обяснява точно по този въпрос.
„Моята дарба е да прикривам същността си. Никой не може да разбере, че съм вампир, освен ако не го поискам аз. Това ми помага – приобщавам се към жертвата, която не може да усети нищо нечовешко у мен и когато най-малко го очаква... Разбираш ме. Е не ми помага само за това, но”...
Приятелката й кимна.
„Целта ти е третия във фирмата, нали?! Обаятелния мъжки?! Обзалагам се, че физическата наслада от захапването ще е върховна. И ще се задействаш на партито, нали ...”
Чарли облиза устни и разтвори устни в похотлива и многозначна усмивка.
„И само се замисли – темата е идеална. Трябва да отидеш облечена като нея”.
„Коя е тя?”
„Шегуваш ли се?! Всеки мъж си има такава. Произлиза от комиксите, които той е чел и събирал, когато е бил на тринайсет. Тя е тази, която все още присъства в мокрите му сънища, въпреки, че оттогава са минали много години. В стегнати прилепнали дрешки, с необикновенно големи цици, тя е рисуваната мръсница, вечното лошо момиче, една мечта...”
„Говориш прекалено много за прекалено малко време. Но идеята ми харесва”.
Двете се засмяха и привършиха коктейлите си в мълчание. След това Чарли се отпусна в стола си и очите й зашариха по тялото на Даяна. Кремавата й рокля беше прекрасно съчетана с сините токове и якето. Погледът й беше палав, закачлив, подканваше я.
Брюнетката внезапно бе изпълнена с желание. Дръпна я за ръката и я поведе към денсинга. Музиката ставаше все по-силна и ритмична, диджеят сякаш беше взел контрол над телата на хората и сега те съществуваха само за една-едничка цел – танца.

I know them other guys, they’ve been talkin’ about the way I do what I do...
They heard I was good, they wanna see if it’s true...
They know you’re the one I wanna give it to. I can see you want me too.

Силни разноцветни светлини започнаха да премигват непрестанно, редувайки се. Имаше бели, червени, зелени, сини... Едновременно засилваха усещането и ослепяваха хората. Като в транс.

Страстта надви. Чарли бавно я подкара към тоалетните. Бутна рязко вратата, след това и самата Даяна в стената, изкарвайки въздуха й. Пристъпи напред като диво животно към плячка и пред изумения й поглед разпра роклята й. Две обезобразени парчета плат паднаха на пода.
„Хей, това е Долче!” – едва изпуфтя.
Чарли запуши устата й с ръка, езикът й опитваше тялото на приятелката й, яростно, настоятелно, докато свободната й ръка грубо опипваше, драскаше. С едно движение я премести върху мивките.
Блондинката не възрази и просто се остави в ръцете й. Обточи тялото си назад и го подпря в хладната повърхност на огледалото зад нея. Брюнетката вдигна глава от врата й и я огледа. Изпод тънкия прозрачен плат на сутиена й личаха едро набъбналите й зърна. Чарли свали бавно презрамките една по една, обсипвайки раменете й с горещи целувки. Пое гърдите й в ръце, поигра си с тях и започна да ги мачка. Стисна зърната й между палеците и показалците си и завъртя нежно, а накрая се наведе и засмука сочно като сукалче. Даяна едва поемаше въздух от собствената си възбуда. Тъмнокосата вампирка усети желанието й и се спусна на юг. Момичето изпищя и затвори очи. Чарли приближи лицето си до нейното. Започна да шепне мръсни заплахи в ухото й, докато с другата ръка бръкна под бельото й и грубо започна да отърква пръстите си в клитора й. Даяна стисна здраво ръцете й, опитвайки се да вика, но от гърлото й не излезе нищо друго освен сладостен стон.
Брюнетката отново се намести между краката й. Притисна лицето си в бикините й и го потърка в тях. Беше толкова влажна... Засмука я през бикините. Това я подлуди и през цялото й тяло премина приятен гърч. Тя посегна да свали бельото си, но Чарли я спря и вместо това просто го отмести. Пусна съблазнителна усмивка и се приведе още по-ниско. Започна да лиже бавно, с въртеливи движения, като от време на време езикът й влизаше вътре. Помагаше си и с два от пръстите си, като вкарваше и изкарваше бързо.
Чарли се вдигна от нея, но продължи да я обработва с ръка.
„Не искам да спираш. Не!” – едва отрони приятелката й, без дори да гледа в нея.
Тя не отговори. Дръпна косата й, така че да открие лявото й рамо и неочаквано заби зъбите си там. Засмука и тялото й се изпълни с неописуема наслада. Даяна отвори широко очи и цялото й тяло започна да се тресе неистово. Дръпна Чарли плътно към себе си. Стенанията й огласиха помещението, погледът й се размъти и постепенно изгуби...
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Нед Апр 10, 2011 10:12 am
Privaте L♥ve написа:
Можете да драснете по един коментар, като цъкнете тук ! ;]].
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Пон Апр 25, 2011 6:44 pm
Call Me Dracula
Епизод 2
Тракането от токчетата й по паважа оттекваше в далечината и звучеше някак самотно. Наколо бе призрачно пусто, единствената светлина идваше от луната, зловещо огряла улицата...
Но Чарли никак не се безпокоеше от околната картинка. iPod-ът й беше увеличен на максимум и тя се наслаждаваше на басовото хаус парче.
Краката й един по един бавно и плавно се плъзнаха на шофьорското място на луксозния й джип, тя остави чантата си на седалката до нея, махна слушалките от ушите си и съвсем неочаквано се засмя. След това се обърна назад.
„Мислех, че сега, когато имам кола, която струва повече от всичко, което съм принуждавала хората да ми дадат, щеше поне да задействаш алармата...” – въздъхна.

От тъмната задна част на колата й се надигна силует и след секунда се очерта атлетична фигура, семпло, но секси облечена в прилепнала черна блуза и дънки. Наполовина скрито от мрака се показа красиво мъжко лице, с тъмнокафява небрежна коса, съвсем леко набола брада по едрата челюст и играещи арогантни очи, мраморно синьо-зелени. Устата на непознатия бе присвита нагоре, сякаш бе сърдит.
„Здравей и на теб” – проговори накрая той. По гласът му се разпознаваше, че е раздразнен. Изражението му постепенно се промени. Той се усмихна по до болка познатия й арогантен начин. Изглеждаше като много, много лошо момче. От онзи тип, с когото не искаш да се занимаваш, защото е прекалено опасен, но просто не можеш да му устоиш – „Очаквам целувката си за добре дошъл”.
Момичето го подкани да седне до нея. Вдигна рамене, сякаш да се оправдае – „Имам ли друг избор?”
„Искаш ли я, Деймън? Ето я” – тя стисна здраво брадичката му, наклони се към него и захапа горната му устна, докато пусне кръв. Облиза червената течност и засмука долната. Вкара езика си и страстно го целуна. Той отвърна по-настоятелно, обгърна лицето й с ръцете си, заигра се с косата й. Езиците им неуморно се „боричкаха” в палава, влажна игра, докато Клинтън не я прекъсна.
„Просто обожаваш да ме дразниш, не е ли така... Бет Купър” – упрекна я Деймън, наричайки я с името, което тя използва при първата им среща.

Париж, 1901.
Елегантен и изтупан, обут в бричове, със златен часовник, чиято верижка дискретно се показва от джоба, Деймън пристига в известен нео-бурлеска бар. Захласнато наблюдава кан-кан представление. В главната роля се появява красива жена с буйни къдрици, ослепителна усмивка и ярко облекло. Тя флиртува с поглед, гали, примамва, запленява публиката си. И най-вече него. Забавлението се пренася и зад кулисите. Деймън поднася кърваво червена роза и ласкателства. Не пламва искра, а цял пожар. Няколко дни не излизат от будуарът на госпожицата. Следват срещи в различни години на различни места, като „различни” хора. Токио, Рим, Ню Йорк...

„Каква е истинската причина да сте тук, господин Салваторе?”
„Възбужда ме, когато ми говориш на вие” – измърка той и отново поднесе арогантна усмивка -„Ще остана в града известно време. Да разчитам ли на теб?”
„Моето място - моите правила”.
„М-м-м-м... Господарката на къщата... Секси. Съгласен съм” .

Чарли караше бързо, вече навлизаха в по-оживената част на Ел Ей. На един светофар попаднаха в задръстване и случайно или не, от страната на шофьора се появи кобалтово синьото порше на Барни. Все още не я бе забелязал, но тя усещаше, че всеки момент това щеше да стане, затова хвана главата на Деймън и плътно я притисна към бедрата си, така че той да не се вижда и тя да е привидно сама.
„Довери ми се” – изсъска му преди да каже каквото и да е било.
„Тук всъщност ми харесва повече” – едва изрече той и Чарли го натисна надолу, в знак да мълчи.
Шефът й спусна стъклото на колата си и се обърна към подчинената си по име.
„Г-н Стинсън” – вампирката тъкмо щеше да каже нещо, когато усети, че долу става нещо. Деймън се бе вмъкнал под роклята й и леко я целуваше. Едва се сдържа да не издаде звук. Стисна крака. Единствения отговор бе едно саркастично изпуфтяване срещу бикините й. В следващия миг автомобилите се раздвижиха около нея и тя видя силната зелена светлина, идваща отгоре.
„До утре” – смигна й шефа й и зави.
Чарли хвана разрошената му коса и го повдигна грубо с едната си ръка, докато с другата караше.
„Това място ми липсваше” – Деймън прехапа език и повдигна вежди, предизвиквайки я. Тя го стрелна с убийствен поглед.
„За какво ти е?” – полюбопитства.
„Имам си причини”.
„Каквото и да е, винаги можеш да изтриеш спомените му. Нямаше нужда да ме криеш”.
„Не мога, той е вампир” – Чарли паркира колата с бърза маневра.
„О...” – чернокосият се направи на изненадан.
Къщата на Клинтън определено бе... огромна. Отвъд възможностите на който и да е PR на банка. Но работата й беше само за прикритие. Истинските пари идваха с това, което притежаваше като вампир, а именно да манипулира човешката психика.
„Допада ми, но не е ли голяма само за теб?” – огледа се Деймън.
„Харесвам големи неща”.
Деймън се приближи плътно до нея и наклони глава на една страна, усмихвайки се мръснишки.
„Не си променила вкуса си” – отблеляза и погали бузата й с опакото на ръката си, после добави нежно – „Няма ли да похапнем навън?”
Брюнетката се засмя.
„Нещо смешно ли намираш в това?”
„Нали не мислиш, че това което правиш на обикновените момичета минава и при мен” – отвърна му.
Чарли изчезна за няколко минути в една от и се върна облечена в слим и тренчкот. Докато обуваше токовете си усети погледът му върху задника си.
„И на него му е мъчно за теб” – пошегува се.
Деймън приветливо кимна, хванал ръце една в друга:
„Не се и съмнявам”
Тя го поведе към гаража, където ги чакаше малка червена спортна кола.

Спряха пред клуб, пукащ се по шевовете отвътре, но и отвън имаше пословична опашка, започваща от началото на улицата.
„Е, какво да бъде? Френско...” – Деймън говореше, докато покрай него минаваха различни момичета. Една азиатка го подмина – „...или суши?” – той тръгна към последното момиче, но Чарли го спря, хващайки го за рамото.
„Правило номер едно – аз избирам храната за вкъщи” – напомни му. Дръпна го и двамата се наредиха най-отпред на опашката.
„Съжелявам госпожице, ще трябва да изчакате реда си” – обясни бодигардът пред тях.
Клинтън затвори очи. Когато отново ги отвори, тя погледна право в неговите и се усмихна приветливо. Зениците й се разшириха драстично.
„Ще ме пуснеш вътре. Както и него. Колкото до този разговор... Никога не се е провеждал”.
„Ще ви пусна вътре. Разговорът не се е провеждал” – повтори мъжът.
„Чудесно” – кимна вампирката и поведе Деймън навътре.
Момичето грациозно се придвижваше измежду тълпата. Музиката бумтеше със техно миксове на известни поп и рок парчета. Тя се концентрира върху сетивата си. Кой миришеше най-добре? Със всяка секунда надушваше миризма на кръв, по-добра от предишната. Но ето че една се открои от останалите. Беше силна и дълбока. Нямаше да намери по-подходяща. Приближи се до момичето и я хвана за ръката. Стресната, червенокосата се обърна и я изгледа сърдито.
„Как се казваш?”
„Не, че те интересува!”
Чарли отново задейства хипнотичното си умение и повтори въпроса си. Този път отговор последва.
„Каси”.
„Добре, Каси, ще дойдеш с мен. Ще се забавляваме”
„Ще дойда с теб и ще се забавляваме” – кимна момичето и я последва към изхода.

„Като в доброто старо време...” – ухили се Деймън, прехапал език и добави –„Музика. Трябва ни музика”.
Той пусна секси рок парче и „затанцува” с Каси, а когато Чарли се присъедини към танца, той сложи ръцете си на кръста й и придърпа и двете по-плътно към себе си. Клинтън започна да целува врата на непознатата под погледа му и няколко пъти вдигна очи, взирайки се в неговите.
Гладът й надделя и лицето й доби вид на хищник. Очите й се оцветиха в червено, а вените под тях изпъкнаха и станаха лилави. Вампирката оголи зъбите си и ги заби навътре в меката човешка плът. Деймън се присъедини към приятелката си и заедно засмукаха сладката кръв в пълен екстаз.
След малко вдигна замаяно глава. Очите му бяха забелени от удоволствие, облиза кучешките си зъби и се усмихна се доволно. Повдигна късата пола на момичето и отново започна да пие, този път от бедрото й.
„Тази... Как й беше името? Не е ли превъзходна на вкус?!” – Чарли пое ръката на Каси и настървено загълта нова доза кръв.

Деймън бе отпуснал глава назад в едно от креслата, с чаша скоч в ръка, а Чарли сервираше гореща мока. Когато се настани срещу него и видя как спокойно отпива от кафето си, той не издържа. Стана и се озова зад нея за части от секундата.
„Сексът с мен... Не ти ли липсва?” – прошепна й с изкусителен глас, отметна косата от врата й и нежно я погали. Приближи се до ухото й и прокара върха на езика си по периферията му...
„Просто не го показвам” – тя се обърна и с едно движение го бутна в стената, която откликна с кух пукот. Двамата мълчаливо се взираха един в друг, той опрян на хладната повърхност, тя пред него, надянала похотлива маска.
„Мммм” – мръснишката усмивка на лицето подсказваше намеренията му.
Деймън пристъпи напред. Очите му я следяха. В тях се виждаше желание, пламтящо, разгарящо се.
Дистанцията между тях се изгуби за миг.

Коментар: Suprise BITCHES :D Damon ` s here! <3 и аз станах фен на сериала, а Деймън се намества просто ПЕРФЕКТНО тук ! <3 хайде и да не забравите да пишете коментари дали ви е харесало ! :))
Коментар 2: единствената разлика с tvd е че тук и вампир може да пие от вампир : ))
Butterfly
Butterfly
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Earth
Дата на рег. : 18.11.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo

Пон Апр 25, 2011 8:00 pm
Call Me Dracula 18 + Zdrme
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Съб Май 14, 2011 10:10 pm
Call Me Dracula

Епизод 3

Жената прокара нокътя си по хартията и нацупи устни. След кратък мисловен разговор, тя кимна на себе си и повдигна лилав плик за писмо. Вътре внимателно постави ръчно направена картичка и го запечата. Усмихна се от добре свършената работа и се провикна:
„Вирджния. Вирджиния, ела!”
Вратата се отвори в съвсем тесен процеп и смугла червенокоска, извивайки се, вмъкна тялото си наполовината. Вдигна глава - чакаше задачата си. Погледът й обаче падна върху кутията с голяма розова панделка и тя се сети за какво ставаше въпрос. Без да проронва и дума, със скоростта на светлината, тя пое пакета и изчезна толкова бързо, колкото се бе появила.

* * *

Разстоянието помежду им се изгуби за миг.
Телата им се награбиха бясно, вампирът я притисна силно в себе си и се опита да попие колкото може повече от вкуса й. Чарли скочи в него, той я задържа здраво, повдигна я, обхващайки с ръце краката й и обсипа деколтето й с горещи целувки. Премахна туниката й и нарязаното клинче и продължи да изучава нежните й извивки. Момичето се наведе назад и блажено отпусна глава. Езикът му оставяше влажна следа от коремчето до продължението на врата й. Стигна до брадичката, засмука я и отново се върна на устните й. Докосванията му бяха изпълнени с груба страст и настойчивост и оставяха след себе си приятно усещане.
Чарли му помогна да свали тясната си фланелка, след това с едно движение го прикова към пода и застана върху него. Мъжът грабна ръката й и я постави върху члена си, а мръснишката му усмивка неотклонно го следваше. Той я потърка върху възгигналата се груба повърхност на дънките си. Тръпки възбуда разтресоха Клинтън. Тя скочи на студения мраморен плот и го придърпа нетърпеливо към себе си.
„Сега” – очите й се присвиха, добивайки опасен блясък, досущ като на лавица, канеща се да разкъса жертвата си.
Вампирът стисна в шепата си няколко кичура мека коса, облегна я назад, надвеси се над нея, прошепна нещо мръсно срещу лицето й и проникна дълбоко. Чарли изпъшка ниско и разтвори краката си колкото можа. Членът му влизаше бавно и всеки тласък носеше със себе си гореща приливна вълна, разплискваща пяната си към всяко малко ъгълче в телата им. Мъниста от сладка пот се спускаха по изпъкналите мускули на гърба на Деймън. Погледът му се размъти, дишаше учестено, единствено съсредоточен над това което усещаше, преизпълващо го отвътре, пулсиращо, нажежено до приятно гъделичкаща болка, готово да излязе на повърхността.
„Приближи се. Още” – нареди момичето. Ниско долу в нея също се разгаряше огън. Тя обви краката си около дупето му и го прибута максимално в себе си, стенейки тихо. Кълбото от удоволствие, загнездило се в Деймън сякаш утрои размерите си, преизпълни се и му достави неописуемо чувство. Той отвори очи и забеляза, че Чарли бе впила зъбите си в кожата на рамото му.
„Каква чудесна идея...” – отбеляза и веднага последва примера й, съединявайки се с нея в легендарния “Cercle du plaisir” – Кръг на удоволствието. Кръвта, циркулираща в тялото на вампир и пита от такъв, съдържа силни упоителни вещества, действащи като екстази и кокаин, взети заедно.
„Ce sentiment explodingly йtonnamment chaud а l'intйrieur. Il vient sur l'extйrieur” – прошепна бавно Чарли, гледайки го настоятелно, право в очите, със много, много секси тембър, сякаш известяваше големия финал. Заби кърваво червените си нокти навътре в кожата му и се притегли към него до колкото бе възможно.

Now we're on this planet I'm in love
With all your danger, danger
We can live forever
I can be your vacant angel, angel
Beautiful dangerous

Общ стон се откъсна под формата на меки гърлени звуци и от двамата. Докато неговият беше по-животински и примитивен, нейният наподобяваше ниско задоволно „м-р-р-р-р-р”. Деймън се отпусна върху нея и двамата останаха да лежат на кухненския плот, все така задъхани.

* * *

„М-м-м-м-м!” – запротиви се полу-насън Деймън, когато момичето се опита да го отмести от гърдата си – „Време е за закуска” – пророни и направи жест с уста, сякаш сучеше.
Чарли просто „отстрани” главата му, безпристрастна към последвалата му „тъжна” физиономия. Загърна се с къс кадифен халат и се настани пред масичката за кафе. Деймън седна срещу нея миг по-късно, обут само в дънките си, с разрошена коса и доволна усмивка. Тъкмо щеше да подхвърли някоя закачка, когато на вратата се иззвъня. Момичето повдигна вежда, кой ли можеше да е по това време?!
Беше Даяна.
Изглеждаше пребледняла и възмутена. Чарли я покани да влезе и тя смутено се настани до полуголия непознат.
„Трябва да ти кажа нещо... Насаме” – обясни блондинката.
„Аз съм вампир. Мога да ви чуя във всяка една от стаите. Не, че ме интересува, но ще закусвам, а в този случай ти си натрапницата. Така че... Изплюй всичко”.
„Деймън” –Клинтън го стрелна с поглед назидателно.
Даяна не обърна внимание на пропития със сърказъм глас на мъжа и изстреля на един дъх:
„Това, което се случи в тоалетната... Аз не съм лесбийка! Въздействаш ми по някакъв начин...Какво ми направи?!”
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Нед Май 15, 2011 8:17 pm
cool cheryll написа:
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Съб Май 28, 2011 8:02 pm
Call Me Dracula

Епизод 4

Деймън се задави с глътка кафе. Погледът му препускаше от едното момиче на другото.
„Какво искаш да кажеш? Не помниш ли, че след като пихме по коктейл, аз си тръгнах, а ти остана?” – недоумяваше Чарли.
„Не, помня как ме опипваше, целуваше и...”
Ръката на вампира се плъзна незабележимо под масата, върху бедрото на Чарли. Тя я отблъсна и отговори спокойно:
„Той може да потвърди. Не съм била аз, но съм поласкана, че си мислила за мен”.
„О...” – възкликна блондинката и изплю едно несигурно „сигурно”. Въздъхна и поседя още малко, като се опитваше да събере разбърканите си мисли.
Клинтън изпрати приятелката си до преддверието на къщата, посъветва я да поспи малко и се сбогува с нея. Когато се върна във всекидневната и се обърна, беше прибутана обратно върху вратата. Деймън. Топлият му дъх галеше кожата й, очите му следваха нейните неотлъчно, а пръстите му стискаха фината й брадичка в силна схватка. Тя поиска още. Устните й легнаха в неговите, перфектно допълвайки се, в продължителна и изпепеляваща целувка.
„Има нещо, което не ми казваш. Какво е то?” – внезапно се отдръпна Деймън. Беше сигурен, че нещо му е спестено. По тялото й за части от секундата премина неприятна тръпка. Тя се овладя и избяга умело:
„Затова ли ме изкушаваш и размяташ това прекрасно тяло насам-натам,... – наклони се, захапа долната му устна, дръпна към себе си леко и пусна. Нишка кръв се спусна от ухапаното. Чарли облиза течността и довърши изречението си – „...за да ти споделя плановете си...!?”
„Давай направо” – в този миг Деймън хвана и прикова над главата й китките й и се усмихна накриво.
„Забравяш, че съм по-силната тук” – отскубна се от него внезапно и тръгна към стаята си. Вампирът се появи пред нея и препречи пътя й, изпъчвайки гладките си гърди напред. Знаеше, че пред него стои труден характер. Но все още беше горд притежатела на чара си.
„Няма ли да останеш? Ще сготвя италианска храна и ще правим секс. Много секс” –подканващо вдигна вежди и по лицето му се разля познатата усмивка.
„Звучи страхотно...” – отвърна тя, докато изхлузваше халата си и слагаше отворена черна ризка. Деймън заинтригувано следеше гърдите й при различните движения. Момичето наклони глава на една страна, сякаш обмисляше вариантите. Всъщност много й се искаше, но Барни все още стоеше в графата „Неизпълнено”, а една натрапчива мисъл не спираше да се върти в главата й, откакто Даяна й сподели за предната вечер – „...но трябва да тръгвам”.
Той се приближи и обрамчи лицето й с ръце. Клинтън застана на ухото му, сякаш за да му сподели нещо тайно. Захапа го. Отдръпна се и му смигна хитро.

* * *

Чарли почука. След като не получи отговор, открехна вратата и повика шефа си:
„Господин Стинсън” – гласът й издаваше безразличие, но усмивката й грееше съблазнително. Мъжът стана от кожения стол и се обърна към нея. Направи му впечатление дръзкия й поглед, очертан в плътно черно. Тя подаде няколко папки и обясни, че трябва да подпише всяка последна страница от тях. Докато го правеше, съвсем нарочно търсеше контакт и уж случайно докосваше ръката си към неговата. Стинсън, за разлика от обикновено - брутално октровен, сега само се усмихна. На себе си.
„За какво са?” – попита я с очи.
„Отчети. Не би трябвало да ги нося аз, но това е друг въпрос” – тонът й изведнъж охладня. Завъртя се и през гръб добави – „Трябват ми до пет”.
След това грациозно се изниза от кабинета.
Барни постоя прав и разшири усмивката си максимално...

* * *

„Часове обикаляне. И си струваше” – задоволно отбеляза момичето и придърпа еферния червен плат към себе си. Отново го върна в плика и съсредоточи вниманието си върху витрините – имаше едно последно нещо, което й трябваше за перфектната вечер. Тя бавно се отдалечаваше от бутиците и навлезе в тясна уличка...

* * *

Група подпийнали мъже бавно се придвижваха в тъмното. От време на време някой подвикваше „Да й го начукам” и всички избухваха в гръмогласен смях.
Така извървяха няколко преки, когато стигнаха съвсем обезлюдял район, само една женска фигура се мяркаше в края.
Приятелите се пооживиха, когато я видяха и започнаха да й подвикват. Момичето ги забеляза и като че ли се стресна. Побърза да се шмугне между два блока. Това още повече нахъса групичката и те забързаха към завоя.
„Хей, писано, няма нужда да се криеш” – провикна се някакъв тъмнокос от компанията. Говореше носово, с австралийски акцент.
Завиха. Жената стоеше там, в ъгъла, и се опитваше да отключи вратата към блока. Ключовете й дрънкаха обезпокояващо. В страха си тя ги изпусна и те паднаха в един тесен процеп. Наведе се и протегна ръката си, която не достигаше със съвсем малко, за да ги вземе.
Същият мъж се засмя силно, вече на метър от нея. Останалите бяха отстъпили няколко крачки назад.
„Какво ще правиш, красавице? Няма къде да избягаш. Няма и кой да те чуе” – простичко заяви. После забеляза плика в ръцете й, който тя стискаше нервно и го измъкна с едно движение – „Я, какво си имаме тук! Момчета, гледайте!” - той се обърна, разгърна изрязана рокля и я развя като знаме.
„Моля ви, не ме наранявайте” – чу пропит със сърказъм глас зад себе си.
Непознатият се ядоса и провлачи:
„Смешно ли ти е?! Знаеш ли кой...”

Гласът му секна. Беше прикован към бетона на сградата за части от секундата. Изплашените очи на мацката сега бяха като ледени. Сви ръката си в юмрук и я заби дълбоко в корема му. Тъмна течност оплиска лицето й, правейки го дори по-зловещо. Тя заговори много тихо, докато разперваше и прибираше пръстите си в стомаха му. Мъжът дори не смееше да изкрещи.
„Знаех, че сте некачествена стока. Боклуци. Опозори роклята ми... Но, предполагам, че човек трябва да е благодарен и за малкото, което му се дава” – с едно бързо движение извади сърцето му и го запрати на паважа. Няколко последни удара раздвижиха тъканта му. След това спря.
„Прекалено съм погнусена от него. Виж, вие сте друга работа... Предполагам. Е, ще опитам и ще видя...” – ухили се.

* * *

„Ще ми донесеш ли хавлия?” – приглушен женски глас се дочу от банята. Вампирът остави дебелата стъклена чаша с бърбън и се надигна рязко. Взе голяма бяла хавлия и се запъти към Чарли. Тя си бе дошла по-рано и веднага се бе скрила в банята, което бе странно, но Деймън лесно го подмина, може би мислеше, че е някакъв вид ентусиазъм към предстоящите общи забавления...
Горещ тежък въздух го обхвана, веднага щом влезе. Вратата на кабинката, замъглена от темпертатурата на водата се отвори широко. В самото помещение светлината се регулираше, а сега – приглушена, придаваше още по-възбуждащ вид на гледката.
Тялото й – голо, обсипано с капчици, с наподобяваща на хищник извивка на гърба и... голям порозовял белег от врата към рамото. Не. Това не беше Чарли.
Сега вратът на непознатата бе притиснат между пръстите на Деймън. Водата шуртеше по лицето му и мокреше косата му.
„Коя си ти?” – изъска.
„Здравей и на теб”.
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Съб Май 28, 2011 8:03 pm

Хайде хора, (по)кажете ми какво изпитахте ! Call Me Dracula 18 + 242502
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Чет Юни 16, 2011 3:01 pm
Моля да се слуша с Limitless Soundtrack - Happy Pills !

Call Me Dracula

Епизод 5

„Здравей и на теб”.
Голият й гръб допираше влажната стена, ръцете й свободно стояха до тялото – отказваше да се съпротивлява. Като че ли й беше забавно. Тя се усмихна дружелюбно и килна глава на една страна. Деймън стискаше силно гърлото й, погледът му я следеше заплашително. Затегна хватката си.

„Хайде, не мисля, че искаш да правиш това” – ухили се и обви пръсти около китките му. Натисна силно. Вампирът изпуфтя, обърна се и заби лакътя си в корема й. Тя отскочи, завъртя се и го тласна към огледалото. Хвана брадичката му и я повдигна, притискайки тялото му със своето.

„Салватор, нали така?”

Зад тях някой се изкашля.

„Лена” – на вратата стоеше Чарли, скръстила ръце в абсурдно вталеното си кожено яке - „Като за начало... Защо не спрете водата?”

Вампирката изящно се придвижи до тях, подмина ги, завъртя кранчето и водата секна. Пресегна се към пода и подаде падналата на земята хавлия на непознатата. Лена я пое и разсеяно благодари, сякаш нищо от случващото се не бе странно. Отдръпна се от Деймън и отново се усмихна, този път заговорнически. Намигна. Мъжът сбръчи ноздри в заплашителна гримаса.

„Госпожа Мейсън е наминала, нали?” – приятелски попита Чарли.

„Законната собственичка на имота? Да, извадих късмет с това” – ухили се Лена, докато подсушаваше косата си
.
„Защо реши да се отбиеш точно тук?” – продължи да я разпитва.

„Как защо? Не помниш ли, че бяхме най-добри приятелки! Преди ти да изчезнеш, разбира се” – края на изречението Лена довърши с назидателен тон.

Деймън бе крайно раздразнен. Непознатата, която нахлу, сега се държеше така, сякаш живееше тук. Насочи се към вазата, пълна с пръчки бамбук. Смяташе да забие една в сърцето й, независимо дали беше приятелка на Чарли или не. Подобна наглост, особено към него го влудяваше. Клинтън обаче го спря с поглед. Вампирът разбра малко от този един поглед, но предостатъчно: Нищо не беше такова, каквото изглеждаше.
Изкашля се, подмина ги без да каже дума, откачи коженото си яке от закачалката и излезе.

„Браво, добро момче” – подвикна след него Лена язвително.

Натисна дръжката. Влезе. Ослуша се. Клинтън се показа от кухнята с купа ягоди в ръце. Въпросителното му изражение й подсказа какво очаква. Отрицателно поклати глава в отговор. Настани се в едно от креслата, вперила кафявите си очи в него. Отхапа от сочния плод.
Мина доста време така - в тишина. Деймън съблече якето си бавно, метна го върху някаква старинна мебел. Замисли се.
„Ще се опитам да ти обясня чрез сън. Колкото и да не ми се иска” – наруши мълчанието вампирката и затърка слепоочията си. Пое дълбоко въздух. Не бе разказвала тази история на никого преди. Защо да го прави сега?... Но още помнеше какво е да не знаеш.

Изпусна дълбока въздишка. Усмихна се. В усмивката й се долавяше горчива ирония. Деймън отиде до масичката, сипа си два пръста от най-стария бърбън, който успя да намери. Отпи бавно. Остави го на земята, легна на кожения диван.
„Когато си готова”.
Не знаеше колко време бе минало, но скоро се унесе. Сънят веднага започна – беше като множество отрязъци от филм. Филмът имаше филтър – премрежен и блед, какъвто слагат, за да покажат, че случилото се е много назад в миналото.

Кадрите просто вървяха пред очите му:

„Позабавлявай я, накарай я да се чувства специална, единствена. Прегърни я, целуни я, докосни я, прелъсти я... След това я убий. Както намериш за добре – одушаване, удавяне, прерязване на гърлото...” – ентусиазмът на жената се покачваше с всеки следващ начин за умъртвяване, който споменеше. Когато свърши се облегна на гърдите му доволно, пресегна се, улови ръката му и я обсипа с целувки.
„И ти нямаш нищо против?” – мъжът впери любопитен поглед в нея, надигайки се на лакът.
„Стига да е мъртва...” – лаконично отсече, сетне смени тона си и измърка – „А и ти си само мой”. Обърна се и го възседна. Той плъзна ръцете си по дупето й, гърдите й, шията й.
„Завинаги, Лена” – очите му пробляснаха по странен начин, но тя бе твърде опиянена от ласките му, за да забележи.

* * *

„Опитай го. Предизвиквам те да го опиташ!” – подкани я, смеейки се.

„Какво е?” – засмя се на свой ред момичето и облегна главата си в скута му.

„Специално вино. Отлежало е повече от петдесет години” – гордо обяви и разклати леко златистия бокал, който държеше. Течността вътре се разплиска с подозрителен звук.

„Наистина ли?...” – тя се вгледа в лицето му. Русолява коса, мръсно русолява, пясъчно русолява. Сини, съвършено дълбоки очи, с толкова много нишки и резки в тях, толкова много шарки и орнаменти, тя се губеше в тях. Гладко, мускулесто тяло, големи, мъжествени ръце... А какво беше това, което усещаше, когато го виждаше? Нещо странно... Нещо нетипично за нея.
Любов?!... Дали беше любов?!

Мъжът понечи да допре съда до устните й. Тя го отблъсна.

„Изпий го, Бел, довери ми се, изпий го” - гласът му я примамваше, тя отвори устата си доверчиво и изпи няколко големи глътки... Всъщност какво беше това?!
Кръв! Това беше кръв. Тъмна, мистериозна... Но не и човешка. Дали беше кръв на някакво животно?!... Затвори очи, за да се наслади на странния вкус, останал в устата й. Когато ги отвори го видя – свиреп, по лицето му избиваха вени, предните му зъби се бяха издължили.
Анабел се уплаши и понечи да избяга, но очите му – хипнотизиращи, мамещи я спряха. Тя се вгледа в тях. Толкова кристални...

Искаше да бъде така завинаги... Усети пробождаща болка в областта на врата. И така няколко минути, които й се сториха векове. Докато постепенно светлините не изгаснаха.

* * *

„Лукас?”
„Да”
„Направи ли го?”
„Направих го” – заяви.
„Къде е трупа?” – последва нов въпрос. Лена не криеше, че е нервна.
„Вероятно в момента кучетата го довършват. Или вълците. Има ли значение?” – Лукас я прегърна. Последва страстна целувка.
„Не. Вече не” – поуспокои се. Сетне го потърси отново:
„Лукас?”
Мъжът незабележмо кимна. Беше отегчен, но умело го прикриваше.
„Обичам те” – изчурулика.
„И аз, скъпа моя Лена, и аз” – той я притисна по-силно, а очите му отново заблестяха странно.

* * *

„Превърнал си я! Превърнал си нея, но не и мен!” – крещеше истерично жената.
Заблъска с юмруци по гръдта на Лукас и продължаваше да хлипа – „Животно! ОБИЧАШ Я! МАЛКАТА КУЧКА ТЕ Е ОПЛЕЛА В МРЕЖИТЕ СИ, НЕ Е ЛИ ТАКА?!”

Нададе поредния писък. Нахвърли се върху него.
Лукас се ядоса и я удари. Лена изпищя и залитна. Известно време стоеше невярваща, зяпнала с отворена уста. Избърса кръвта от бузата си, треперейки се изправи. Обърна се – по посока на вратата. Видя чифт очи да наблюдава сцената. Яростта й се надигна:

„Това е тя, нали?! Ще я убия. ЩЕ Я УБИЯ!”

Мъжът пристъпи напред, хвана я. Чу се глухо пукване – беше счупил врата й.

Лена падна безжизнена на пода, с все така ококорени очи.

Сънят свърши внезапно. Деймън все още лежеше, асимилирайки информацията. Когато навърза всичко в едно, се изправи до седнало положение, взе бърбъна, отпи няколко пъти и отбеляза съвсем спокойно:

„Ти си Анабел, нали...”

Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Чет Юни 16, 2011 3:08 pm
Privaте L♥ve написа:

Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Чет Юни 23, 2011 9:55 am
Забележка: Моля, четете с Bloodstream – Stateless. Αко песента свърши, пуснете я пак . . . Особено важно е . . ! ЧУ ЛИ ЗОРИ!!?!?!?!?!

Call Me Dracula
Епизод 6

Даяна лежеше в леглото си по гръб, в последен опит да заспи. Гледаше безизразно нагоре. От няколко часа не можеше да намери покой, въртеше се и не намираше поза, която да е достатъчно удобна. Накрая реши просто да не мърда възможно най-дълго. Но очите й отказваха да й се подчинят и да се затворят, за разлика от тях обаче мозъкът й действаше усилено и асимилираше актуалната информация.
От това, което разбра... Беше преспала с напълно непозната жена, която явно я бе упоила преди това, с очевидно недружелюбна цел. Дотук добре... Оставаше да открие целта и... средството. За да дрогираш вампир се изисква голямо услие, не беше толкова лесно, колкото да надрусаш човек. Какво беше пила?... Уиски? Не... Не, беше коктейл. “Bloody Merry”! Да, точно така. Облиза устни неволно и като че ли усети доматения привкус по тях...
От тийнейджърските й години майка й я бе научила винаги да взима питието си със себе си по купони, затова със сигурност не го беше оставила на бара. Беше в ръката й през цялото време – танцуваше с него... След миг се сети, че непознатата, преставяща се за Чарли бе поискала глътка. Вероятно тогава мръсницата бе пуснала нещо вътре...
Блондинката отърси глава раздразнено – цялото това размишляване я беше напрегнало допълнително, на всичкото отгоре не й помагаше да заспи.
Хладна, но сладка тръпка премина през цялото й тяло – сети се какво щеше да я отпусне. Усмивка пробяга по лицето й. Тя бръкна в най-долното чекмедже на шкафчето си и извади ярко оцветен конусовиден предмет. Пъхна се под завивките.
Започна да фантазира как отива у Чарли... Там приятелката й я няма – може би е в офиса?! Няма значение. Даяна продължавава да я търси из стаите. Натиска дръжката на поредната врата. Отваря – нищо. И все пак решава да полегне на леглото. В момента, в който затваря, зад нея се чува звук. Обръща се. Деймън – само по хавлия, небрежно завита около кръста, мокър – хиляди капчици вода по релефното му тяло... Мъжът я сграбчва и я обладава грубо на стената... Да...

* * *

„Ти си Анабел, нали...”
„Да. Едно от имената ми през вековете” – уточни Чарли и се надигна от креслото плавно. Заобиколи го и отиде до кухнята. Отвори фризера и взе набъбнала банка с кръв. Нулева отрицателна. М-м-м...
„Интересно...” – Деймън изкоментира, веднага щом вампирката се върна в стаята. Отново превъртя в главата си съня, впери изучаващ поглед в нея и попита с типичния си грубовато-ироничен стил:
„Ти, която си такава коравосърдечна кучка... Нима си изпитвала любов към...” – тук спря, за да си припомни името – „...Лукас?”
Чарли дълго стоеше умълчана.
„Не. Той ми въздействаше” – тя го стрелна с очи, пълни с омраза. Вътре в нея забушуваха стари, почти забравени емоции и желанието за мъст. Удави ги в кръв като изсмука съдържанието на пликчето за секунди.
„Сигурна ли си?”
Вампирката се засмя тихо, горчиво. Болката, колкото и да не й се искаше, се измъкна заедно с думите й:
„Разиграваше ме. Разиграваше и нея. Въздействаше ми, караше ме да мисля, че го обичам, играше и с двете. За лични изгоди. Всичко правеше за себе си...”
Деймън присви очи. Припозна себе си в нея, в думите й. Припозна се в Чарли. Ако се върнеше векове назад, това беше той, брат му Стефан и Катрин. Себичната кучка Катрин...
Стисна зъби и изслуша останалото:
„...И така, докато един ден, по непонятни причини избра мен. Казвам непонятни, защото Лукас не е способен на любов. Вкара кръвта си в системата ми, счупи врата ми и ме превърна в това, което съм днес”.
Вампирът замълча. Чарли се приближи до стар дъбов скрин, част от мебелировката, отвори последното му чекмедже и извади няколко предмета, увити в прашна кърпа. Постави ги внимателно върху масичката с алкохол, разтвори плата и изкара последователно три остри дървени кола. Повдигна ги към светлината и одобрително ги огледа.
„Тези са за Лена...” – Деймън приповдигнато отбеляза. Стана, взе един кол и започна да го прехвърля в ръцете си нетърпеливо.
„Фирменото парти. Поканих я” – после добави спокойно – „Не си и помисляй да идваш”.
Обърна се, облягайки се на гърба на масичката. Насочи кафеникаво-черният си поглед към него и няколко искрички пробляснаха вътре предизвикателно.
Мъжът се доближи. Посегна към косата й и я отметна, но не я пусна. Дръпна силно, захвана брадичката й и повдигна главата й нагоре.
„Толкова много време... Така и не разбра, че действам само по собствено желание” – разтегли устни в заплашителна усмивка.
Чарли бързо се отскубна, повали Деймън на земята и се нахвърли отгоре му. Лицето й се наклони на сантиметри от неговото, обладано от вампирската й същност – по повърхността му се бореха жаждата за кръв и първосигналната животинска похот. Очите й бяха червени, а вените под тях изпъкваха в лилаво.
„Напротив. Харесва ми, че се бориш. Обожавам тази игра” – разпали се.

Няколко пъти размениха местата си, светкавично отблъсквайки се и още по-бързо награбвайки се. Стремежът им да се вкусят завърши върху масата.
Деймън настоятелно опитваше с ръцете си извивките й, а с уста – устните и шията й. Клинтън се отдръпна и бавно се притисна към врата му, вдишвайки дълбоко. Кожа. Ароматът на кожа, като от ново яке витаеше около вампира първичен, топъл и земен. Опря брадичката си на рамото му, оголи зъби и ги впи дълбоко в него...
В съзнанието й пробляснаха спомени. Болезнени спомени. Тя затвори очи и както по-рано ги потуши с кръв. Но този път не каква да е... Гъста, тъмна, кипяща. Като лава, готова да изригне от вулкан - лепеше се по небцето й, щипеше приятно езика й, гореше хранопровода й, карайки я да забрави...

* * *

Клинтън приглади червената копринената тъкан по бедрата си и грациозно нахлузи ръкавиците. Огледа се одобрително. Взе поканата, отвори я отново. Загледа се в написаното, най-дълго задържа погледа си върху последния ред:
„Забележка: Моля, придържайте се към дрескода на партито:
Animated Sluts ‘n’ Super Nerds”.
Усмихна се доволно и пъхна картончето в чантата си.

* * *

„Даяна” – ласкаво я повика мъжки глас. Блондинката се обърна и се изненада.
„О...” – промълви. Мъжът хвана ръката й, наведе се и я целуна, като не я изпускаше от поглед. Очите му я галеха, усмивката му флиртуваше:
„Значи ти приемаш гостите... Какво удоволствие да те зърна толкова предизвикателна” – и той кимна към облеклото й – „Отровната Айви, греша ли?!”
Отровната Айви беше секси, но отрицателен персонаж от комиксите за Батман.
Вампирката погледна надолу, към бедрата си. Беше се вмъкнала в отровно зелен латексов костюм, посипан тук-там с брокат. Косат й беше накъдрена, лицето – покрито с домино. Поклати глава отрицателно и му направи знак да влезе. След секунда го спря:
„А ти... Защо не си облечен като някой супергерой?”
„Миличка, това не е за мен. Мога да бъда само много по-зашеметяващата и покъртителна версия на Крисчън Бейл от „Батман” и то само в моментите, когато е богато копеле. Нищо по-малко” – отвърна, вече заличил предишния си приятен тон и замахна пренебрежително с ръка, сякаш събеседничката му бе прекалено глупава, за да го разбере.
Даяна го изчака да се отдалечи и въздъхна полугласно:
„Деймън...”
Едва минаха няколко секунди, пред нея се чуха стъпки. Тя приближи новия гост и го загледа с нескрито любопитство. Стоеше пред нея сам-самичък и се усмихваше дружелюбно. Започна да го преценява - в него а определено имаше “super”; като пясъчната му коса например, но нищо не беше “nerd” и нищо дори не загатваше супергерой от комикс. Даяна все пак реши да провери дали не фигурира в списъка.
«Как се казвате, господине?» - запита делово.
«Моля те, без формалности, скъпа. Името ми?» - любезничеше непознатият – «Лукас. Лукас Рейнолдс».
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Чет Юни 23, 2011 9:58 am
Privaте L♥ve написа:
Privaте L♥ve написа:

Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Пон Юли 11, 2011 6:49 pm
До частта (САМО) с "Извинете... Извинете г-це..." да се чете с https://www.youtube.com/watch?v=cW7QDM3q6aU&feature=related !!!... Ако искате пълното изживяване. (:

----

Call Me Dracula
Епизод 7
„Рейнолдс... Хм, Рейнолдс?... Секунда” – Даяна прокара лакиран в отровно зелено нокът надолу по хартията и се спря на първото име след удебеленото заглавие „Почетни гости”. Странно. Застаналият срещу нея беше почетен гост, но тя никога не бе чувала името му или виждала лицето му. А в тази графа обикновено фигурираха актьори, режисьори и прочее личности, използвали услугите на банката...
„Колкото време ви трябва...” – обади се Лукас, припомняйки й, че чака и се приближи.
„Да, заповядайте, за нас е чест да присъствате, господин Рейнолдс” – изрецитира тя бързо, след това добави задължителното – „Суши от най-добрия майстор в града – надясно, а вляво са коктейлите”.
Лукас, вместо да отмине, неочаквано я хвана за рамото, потърси погледа й, улови го и го задържа за минута.
„Мерси, но ми се иска да пробвам и нещо друго... Ще можеш ли да ми помогнеш?” – мъжът хвърли предизвикателна усмивка и я заслепи с бисерните си зъби.
„Разбира се, само кажете какво желаете” – блондинката кимна към края на изречението си, сякаш за да вкара чувство в поредната служебна фраза и търпеливо изчака да разбере каква прищявка щеше да последва.
„Един танц... С теб” – изрече бавно и я огледа отново, от глава до пети. Искаше да се увери, че няма да му откаже, затова започна да я ласкае – „Всички тук са толкова... безинтересни за мен. Само ти изпъкваш и хващаш окото”.
Въпреки недоброто предчувствие, дебнещо някъде в тила й, тя прие. Без дори да се усети, бе изпъчила гърди напред, откривайки перфектно деколте, посипано със златист прашец. Ухили се наум и си каза „Какво пък... Става дума за един танц...”

Чарли почти забрави, че събитието се държеше от банка. Полезрението й бързо се запълваше от хора – жени, мъже. Всички бяха облекли костюми, толкова прилепнали, че едва дишаха, толкова ярки, че я заболяваше главата.
„Колко глупави са хората. Толкова повърхностни” – каза си, докато гледаше отвратените им погледи, кацнали върху чуждите облекла.
Чу плавното спиране на автомобила и хлопването на шофьорската врата. След секунди служителят й отвори.
Навън беше приятно хладно, полъхът на вятъра галеше гърба й и я караше да се чувства лека и свободна. Докато стигна до входа, няколко досадни колеги я заговориха, затова не забеляза, че на мястото на Даяна до вратата стоеше друго момиче, приемащо гостите. Чарли тъкмо щеше да я попита за блондинката, когато жената припряно възкликна насреща й:
„Госпожице Клинтън! Заповядайте! Всички ви очакват”.

Деймън се облегна с гръб към бара. Усмихваше се арогантно и оглеждаше грубо поканените.
„Колко глупави са хората. Толкова повърхностни” – помисли си. Дребничко чернокосо момиче мина покрай него, едва крепеейки поднос с шампанско. Погледна го плахо и веднага сведе глава засрамено. Той ловко взе чаша и й намигна, засилвайки притеснението й. Отпи от пенливото вино и сбръчи чело. Бърбън, да, трябваше му бърбън. Или кръв.
И той последва сервитьорката.
Момичето се шмугна през една тежка врата, вампирът я последва тихо и когато тя се обърна го завари надвесен над нея - по цялото му лице изпъкваха лилави едри вени, човешкото у него бе напълно изчезнало.
Понечи да изкрещи, но нещо в очите му я спря. Синьото се въртеше и плискаше в ирисите му, досущ като магма. Ледена магма.

Клинтън тръгна по коридора и навлезе във високо кръгло помещение.
Навсякъде по стените имаше окачени маслени картини, а в центъра стоеше красива женска статуя, направена от бял камък, тържествено вдигнала глава.

Ето го. Стоеше с лице към статуята, унесен в мисли. Бавно се обърна, усещайки присъствието й. Погледът му светна под безцветните „Уейферър” очила. Чарли се усмихна и с ръка отметна назад една непокорна къдрица от лъскавата си коса.
Над главите им зазвуча ненатрапчива, финно еротична музика. От онази, която кара човек да извади тънка цигара от кутията и да запуши сластно, разхождайки се гол из апартамента си.

Вампирката се приближи към него. Червената й рокля, блестяща, изрязана, ушита от ефирна, стичаща се през ръцете плат, полепваше по бедрата й и правеше походката й особено сексуална. Барни вдигна ръката си към нея. Лилавата й кадифена ръкавица я пое и леко я стисна. Стояха така няколко секунди, преди той да обгърне ханша й. Допирът й го подлудяваше. Тъканта бе толкова тънка, усещаше я гола до себе си. Тялото й се притисна в неговото в бавен танц...

... I want to drink you sober... I want to feel you...

„Джесика Рабит, нали?” – усмихна се мъжът, нарушавайки тишината първи. Чарли кимна и прокара пръсти по черния му смокинг. Едва надигна края на устните си. После ги доближи на сантиметри от неговите... И ги подмина, спирайки се на ухото му. Прошепна му с плътен глас, наслагвайки паузи между думите си:
„Искам нещо от теб... Искам го много...много силно”. След това се отдръпна, за да проследи реакцията му. Мъжът се усмихна и постави ръцете си на рамената й. Наклони се и запечата топлината от езика си върху рамото й. Тя поклати глава.
„Не искам това” – каза и излезе безмълвно.

„Лена, скъпа, наслаждаваш ли се на приема?” – гласът на Деймън бе потопен в мед, но все толкова по примитивно възбуждащ и мъжки. Момичето захапа захаросаната черешка от коктейла си и игриво завъртя очи.
„Би могло да се каже” – отвърна. Отпи глътка от парливата течност и остави чашата на масата. Деймън беше враждебен към нея вчера. Е, може би с основание. Но нямаше да попречи на плановете й да си поиграе с него, щом и той беше в настроение. Затова се реши и обърна цялото си внимание към него:
„...Но не много. Ще ми помогнеш ли? Да се насладя?...”
Вампирът се усмихна изкусително, спусна ръката си около талията й и я поведе към тоалетните.
"Щом това е желанието ти..." - ниско прошепна.

Изпод езика му всичко й се губеше... Въздишките й бяха радостни, тихи... И се превърнаха в болезнени стонове, когато усети нещо твърдо в себе си, но не това, което очакваше. Беше дърво.
Копелето я беше проболо в гръб. Право в сърцето.

„Извинете... Извинете, госпожице Клинтън!” – Чарли чу служителката да вика името й за пореден път и се обърна. Какво беше толкова наложително в момента?... Трябваше да намери Лена и да действа колкото се може по-бързо. Изгарящото чувство на отмъщението се загнезди дълбоко в нея. Отдавна не я бе навестявало, беше го прогонила с много усилия, но когато то просто „изникна” на пътя в лицето на неочакваното посещение на Лена, отново се върна, десетки пъти по-силно от преди.
„Имате съобщение от господин Деймън Салватор” – сетне момичето се досети, че ще искат подробности от него и добави, каквото още знаеше – „Бележка е, поръча да я прочетете веднага щом я получите. Остави я преди минута”.
„Добре, мерси” – разсеяно подхвърли Чарли и пое сгънатия лист нетърпеливо. Разтвори го бързо и умело разчете разхвърляния почерк на Деймън.

Бет/Анабел/Чарли...

Всичко свърши. Лена е мъртва.

Деймън.

Стисна юмруците си толкова силно, че ноктите й пробиха кожата й. Но болка не усети. Само огън. Който скоро се разгоря и се превърна в пожар.

Последната промяна е направена от Privaте L♥ve на Чет Юли 14, 2011 10:57 am; мнението е било променяно общо 1 път
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Пон Юли 11, 2011 7:11 pm
Privaте L♥ve написа:
cool cheryll написа:
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Пон Юли 25, 2011 9:01 pm
четете на Kanye West - Power или някоя надъхваща песен, възбуждаща, страстна . . :))
Малко по-бавно ще поствам & пиша защото съм на почивка. ;)

Call Me Dracula

Епизод 8

Лукас й се усмихваше сладко. Придърпа я по-близко до себе си и обгърна ханша й с мускулестите си ръце.
„Очите ти са най-дълбоките и бляскави, които съм виждал някога” – прошепна й и плъзна ръката си към дупето й. Даяна я отблъсна нежно, извърна глава и облегна брадичката си на рамото му.
„Сигурно го казваш на всяка” – закачи се момичето.
„Наистина го мисля” – увери я мъжът и за да засили думите си я целуна леко по ключицата, после по устните. Беше приятно. Като пеперуди, които кацаха по кожата й. Единствено я безпокоеше прибързаността му. Отново се появи странното й предчувствие. Този път тя реши да обърне внимание на вампирската си интуиция. Затвори очи за момент и когато ги отвори, вече знаеше, че срещу нея стои вампир.
„Ти си вампир” – направо му заяви тя. Не можеше да прикрие радостта си.
Непознатият като че ли се стресна за момент. После чертите му отново се смекчиха и той върна спокойствието си отпреди малко. Намигна й и изшътка шеговито.
„Да не говорим за това тук...” - Лукас пое кичурче от косата й и го пъхна зад ухото й. От допира му цялата настръхна. Той се отдръпна за момент и извади лъскава визитка от вътрешния джоб на смокинга си. Подаде й я.
„Звънни ми” – намигна й. След това, сякаш като студен душ, го обля прозрение:
„Трябва да тръгвам. Вече закъснявам”.
Целуна я повторно и изчезна.

Брюнетката благодари глухо и отпрати асистентката. Потърка основата на носа си. Пареше. Кожата й пареше.
Копеле!...
Активира всичките си сетива и успя да го чуе. Да. Това беше неговото свиркане. То я ядоса още повече. Тръгна към него.

Мъжът излезе от тоалетната и започна да мие ръцете си. Подсвиркваше си весело и се наслаждаваше на образа си в огледалото. Подсуши се и тръгна към вратата.
Точно преди да излезе чу силен грохот, сякаш нещо много тежко се стоварва на земята. Обърна се бързо и я видя.
Чарли. Пристъпваше грациозно към него, минаваше покрай мивките и отскубваше всяка една от мраморния й плот като цвете и с лекота я запращаше зад гърба си, където материалът се разбиваше на парчета в стената.
Преди да реагира, тя затисна гърлото му между тънките си пръсти. Червените й нокти се впиваха във врата му и изпод тях извираха вадички тъмна кръв, които се стичаха бавно надолу и оцветяваха неравномерно яката и вратовръзката на костюма му.
„Какво правиш?!” – изръмжа изпод силната й хватка Деймън и се опита да я отблъсне, но неуспешно.
Сега Чарли дишаше дълбоко, опитвайки се да опитоми гнева, който зарева в нея и с всяка минута се разкриваше все повече и повече върху лицето й. Първо изпъкнаха вените под долните й клепачи, сетне неусетно оголи зъбите си, а бялото в очите й се превърна в алено. Роклята й оголваше бедрото й, което сега бе опънато като оголена жица.
„Защо я уби... Трябваше аз да я убия. Аз и само аз” – високо му говореше тя – „Не трябваше да се месиш”.
Деймън само я гледаше хладнокръвно. Вампирката неочаквано го пусна, но само за да го запрати към отсрещната стена.
„Приеми го като жест на нашето приятелство” – иронично подхвърли мъжът. Скочи ловко на крака и се изтупа дрехите си от бялата прах на срутената повърхност, поела тежестта му. Клинтън го стрелна с горчив поглед и се хвърли бързо като звяр отгоре му, повличайки го върху стъкления под. Качи се върху него и стегна колената си около кръста и ръцете му, така че да не може да мърда. Сви пръсти на фуния и насочи ръката си като нож срещу сърцето му. „Приятелството ни?!... Уповава се само на секс. Животински инстинкти, нищо повече” – заяви твърдо и го погледна право в очите.
С голямо усилие Деймън повдигна таза си и я хвърли нагоре. Завъртя се бързо, улови я за китките и ги прикова над главата й. Сведе се над нея:
„Сигурна ли си?... Тогава защо когато направя така....”
Приближи лицето си до нейното, оставяйки дъха си по нея. Пресегна се и отстрани презрамките й със зъби. Допря лице и грубо отърка наболите косъмчета на бузата си върху гърдите й, оставяйки кожата зачервена. Леко допря езика си върху зърното й. Надигна се и впери арогантен поглед в Чарли. Тя само стискаше устни.
„...тялото ти реагира по този начин?... Защо кожата и зърната ти настръхват от допира ми?...”
Продължи да я дразни:
„Желаеш ме. Цялата ти същност ме желае... Погледни колко си влажна”.
Деймън прокрадна пръститите си под роклята й и погали дантелената повърхност на бельото й. На Клинтън й писна да я разиграва и го блъсна грубо върху огледалата с ледено изражение. „Тялото е устроено да реагира по този начин” - хладно просъска – „Иначе нямаше да получиш ерекция, когато направя така” – тя постави ръката си върху чепа му и го повдигна нагоре, като стисна леко. След секунди членът в дланта й се увеличи и втвърди значително. Момичето победоносно вдигна вежда. Деймън пусна лека усмивка.
„А сега е време да ми се реваншираш подобаващо” - Чарли се наведе над него и захапа гръкляна му, откъдето директно започна да пие кръв. Спусна нокти по гърба му, разкъсвайки сакото му. Деймън се сгърчи и стисна косата й в шепата си, а ароматът на черен шоколад, разнасящ се от гривата й го упояваше.
Момичето надигна главата си. Устните й бяха напоени с кръв, натежали от червеникавата течност. Беше изпила почти всичката му кръв. Тя понечи да продължи, когато зад себе си чу познат плътен глас:
„Какво по дяволите?”
Вампирката светкавично се обърна. Взря се в изненаданото лице насреща й.
„Барни?” – името му остана да виси във въздуха въпросително, сякаш Чарли се чудеше дали все още е способен да й отговори.
„Какво си ти, мамка му?!”

Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Пон Юли 25, 2011 9:02 pm
Privaте L♥ve написа:
Privaте L♥ve написа:
cool cheryll написа:

искам повече мнения от вас, хора.. !! ;)
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Пет Авг 05, 2011 7:25 pm
Четете с “Love Song” на Cruel Black Dove!!!!!

Call Me Dracula

Епизод 9

Деймън потърси стената за упора. Подпря лакът на мрамора и зачака възстановяващите си способности да се задействат и да възстановят почти изпитата кръв в тялото му. Точно този момент най-много мразеше.

„Знам, че си вампир” – думите на Чарли оттекнаха в помещението и свалиха маската на „изненада” от началника й. Тя избърса кръвта от устните си в китката си. Приближи се внимателно към Барни, поставяйки презрамките на роклята си на място. Той понечи да каже нещо, но се отказа. Наместо това се загледа – погледът му падна първо на голите й рамене, после с любопитство го премести върху мъжа зад подчинената си. Нещо му прищрака.
„Заради този ли ме остави така внезапно в експонатната зала?” – попита и самодоволно пъхна ръцете си в джобовете на костюма, когато видя как лицето й трепва за много кратък, но въпреки това момент – „Пич...”.
Деймън вече се беше възстановил. За части от секундата тръшна Стинсън във вратата.
„...Пич?!...” – усмивката му, излъчваща погнуса, му придаваше особено студен и опасен чар. Грациозната фигура на Клинтън се придвижи бързо зад гърба му и се намеси, поставяйки ръка на рамото му.
„Остави го на мен” – тонът й беше сериозен и настойчив. Деймън дълго гледаше шоколадовите й очи, преди бавно да отпусне хватката на пръстите си. И отново да я затегне.
„Не” – отвърна й твърдо.
„Кой е той, Чарли? Поредният? Новата лъскава секс играчка?” – предизвикваше я Барни. Клинтън пое дълбоко въздух, гневът й се връщаше против желанието й. Трябваше да запази равновесие.
„Кажи му, нека знае” – подкани я Деймън.
„Кажи ми” – настоя блондинът.
„Не искам да го правя” – сухо отказа вампирката.
„И защо?” – Стинсън се ухили недоумяващо.
„Защото ще трябва да го изтрия - отговорът. Както ще залича и това, което видя преди малко” – мълчание. Обърна се към Деймън и обясни - „Това е дарбата ми, да въздействам на други вампири”.
Той сякаш не я чу. Само се отдръпна, за да й отстъпи позицията си. Нещо го жегна. Не искаше да каже отговора... Или не го знаеше? Усмихна се на себе си.
„Но аз знам защо!” – възкликна – „Искаш да въртиш безпроблемно и двама ни, както Лукас правеше с теб и Лена” – сетне Барни смигна на тъмнокосия вампир и продължи да налива масло в огъня – „Или както Катрин правеше с теб и Стефан?”
Себичната кучка Катрин беше първата любов на Деймън – вампирка и манипулаторка, играеше и се забавляваше с двамата братя Салватор едновременно, докато бяха още хора. Въздействаше им постоянно и ги използваше за лични изгоди.
Горчилка и ярост преминаха през двамата, когато чуха накратко историите си. Както и изненадата – той нямаше как да знае всичко това.

Гърлото му беше прекършено между ръцете на Чарли със скоростта на светлината.
„Кой беше?” – изкрещя насреща му – „Кой ти каза всичко това?”– след отказа да проговори, потърси очите му и започна да му въздейства. Повтори въпроса си и го потрети, но отговор липсваше.
„Някой му е въздействал преди теб” – предположи Деймън.
„Не е възможно. Никой няма тази дарба освен мен” – Клинтън поклати глава.
„Даяна” – пророни Барни. След секунди главата му се отпусна бясно на рамото, а клепачите му се затвориха.
„...Добре, да предположим, че има такъв вампир” – започна момичето – „Най-вероятно го е накарал да забрави всичко, след като изпълни малката си „мисия”.
„Даяна не е ли малката ти приятелка-лесбийка? Какво общо има тя?” – иронично подхвърли.
„Ще трябва да проверя. Още сега. Може да е някакъв вид съобщение”.
„Какво ще правим с него?” – Деймън подритна тялото.
„Ще го закарам вкъщи” – заяви – „Трябва да сме сигурни, че няма да има спомен от днес”.

Мекият къс халат се спусна от раменете й, на негово място тялото й обгърна вталена люлякова рокля до коляното. Даяна се приближи до огледалото. Дълго избира коя от многото разноцветни кутийки да вземе. Реши да е синята, с малкото бронзово лъвче отгоре. Беше руж. Приплъзна капачето и с четчица умело порумени бузите си. Посегна към червилото - с леко движение устните й разцъфнаха в бе*ешко розово. Хареса резултата.
На вратата се почука дискретно и тя побърза да отметне русите си плитки назад, за да отвори.
„Здравей, Лукас!” – поздрави го и пое бутилката шампанско, вероятно по-старо от нея(отскоро беше вампир).
Мъжът свали тежкото си, напоено от скъп парфюм сако и го остави на закачалката. Обърна се и я дари с лека целувка по челото, която малко я смути. Блондинката наведе глава.
„Чао, бела” – означаваше „Здравей, красавице” на италиански. Не я впечатли особено, не колкото предишния му жест.
„Отдавна ли не си имала мъж до себе си, Даяна?” –Лукас приведе лицето си до нейното, чакаше отговор. Допадаше й начина, по който казваше името й. Кимна и поемайки ръката му, я сложи на кръста си...
* * *

Измъкнаха се през задния вход, без да привличат погледи. След като излязоха Чарли внимателно натовари тялото в багажника, после се обърна към Деймън:
„Ще действам веднага... И сама”.
От движението се чу само леко приглушено тупване. Клинтън се намери затисната от тялото му, с гръб, опрян на стъклото на колата й.
„И какво ще направиш, за да ме спреш? Ще ми въздействаш ли?” – устните му се разтегнаха в типичната усмивка – пропита с тежък сърказъм, арогантна, надменна, дори подигравателна. Тя усети хладта на дъха му под ухото си – шепнеше й:
„Така и не довърших моята част от малката ни игричка...” – кокалчетата на пръстите му погалиха грубо клитора й през бельото и роклята, а леденосините му очи я изпиха и пронизаха.
„Може и да намеря полза от теб” – Чарли улови и стисна палавата ръка под вече мазната му усмивка.

* * *

„Не отговаря на обажданията ми” – каза безизразно брюнетката. Токовете й затракаха към широката врата на апартмент осми. Посегна да почука, но спря. Направи му знак да се ослуша. Чуваше се пъшкане. При това силно.
„Нещо ми подсказва, че ще е в спалнята” – прошепна й Деймън полусериозно. Пристъпи напред и пробва дръжката – беше отключено. Тихо влязоха и тръгнаха по посока на стоновете, стъпвайки леко, разменяйки си многозначителни погледи. Момичето леко приплъзна вратата на стаята на Даяна, колкото да видят какво става вътре, без да ги забележат.

Между краката й, като чук върху наковалня, се движеше пепеляворус мъж, атлетичен на вид. Приятелката й беше заровила лице в завивките, но неговото се виждаше достатъчно ясно.
„Лукас” – гласът й, ясен и предназначен, за да го чуят, съвсем естествено прекъсна заниманията им...
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Пет Авг 05, 2011 7:34 pm
Privaте L♥ve написа:
Privaте L♥ve написа:
Privaте L♥ve написа:
cool cheryll написа:

искам повече мнения от вас, хора.. !! ;)
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Чет Авг 11, 2011 9:50 pm
Слушайте с Bloodstream на Stateless ( да отново, просто не намерих по-ПОДХОДЯЩА песен ;)))) така че слушайте!!!!!!!!!! )

След тази глава ще имам кратка почивка, не се паникьосвайте, само от максимум 1-2 седмици, все пак съм на море. ;)

Call Me Dracula

Епизод 10

Лондон, 1920 година.

Погледът на момичето се плъзна по редовете, почти промити от времето:

„Какво беше усещането, когато падна в ледената река?” – Този въпрос ми бе задаван толкова често, че всеки път отговарях по един и същи начин, без значение с кого говорех:
„Ледът пронизва кожата ти в смразяващ студ. След това започва да пари... Да. И постепенно изгаряш. Това е чувството”.
Хората обикновено кимаха ужасени, понякога я гледаха странно, но почти винаги добавяха по едно:
„Чудя се дали има нещо по-неприятно...”
А аз поклащах глава в отрицание.

Но в деня, когато получих онази лилава папка пред вратата си – същата, която разкриваше истинската самоличност на Лукас и го уличаваше в убийството на родителите ми...
Тогава ми се прииска да бях умряла в ледената вода на Темза...

Анабел Чарли Старк, Париж.

Чарли вдигна писмото от масата, след като го препрочете още веднъж и го смачка на топка в ръцете си. Жълтата хартия се превръна в набръчкано топче, което подскочи и се приземи в плалмъците на камината. Тя наблюдаваше как цветът му се променя от кафяв на черен, докато не изгоря напълно и не се превърна в жалка купчинка прах...

- Чарли Клинтън – гласът му беше обаятелен и упояващ, като дълго отлежало вино – Така ли се наричаш вече?
Лукас скочи ловко от леглото, нахлузи небрежно панталоните си и се озова пред нея. Преди да реагира, хвана ръката й в шепите си и неочаквано я приближи към устните си.
- Чарли... Клинтън... – повтори полугласно, докато целуваше меката кожа на пръстите й, един по един – Харесва ми.

Не отговори. Лицето й беше безизразно, а устните бяха застинали като лед. Погледът й, безличен, но впит в неговия.
Вампирът обхвана лицето й с ръце и се усмихна. Усмихна се така, както й се беше усмихвал преди векове – искрено, жизнено. Усмихна се, сякаш нямаше никой друг в стаята, сякаш не бяха наблюдавани през цялото време с изумление и сякаш никога нищо не се бе променяло.

Целуна я. Целуна я свойски по челото, като отдавна невиждан обичан приятел. Жест, толкова обикновен, но и толкова интимен. Даяна неусетно ахна. Видя как той гледаше Чарли и видя разликата между целувката, която даде на нея самата и тази, която даваше сега на Чарли. Нещо я присви и тя трябваше да опре гърба си на рамката на леглото, за да не залитне.

- Съжелявам за Лена. Не трябваше да я превръщам. Трябваше да си само ти, но кучката беше прекалено своенравна...
Клинтън поклати глава, но остана безмълвна.
- Има ли значение? Тя е в миналото, благодарение на приятелчето ти – той смигна на Деймън и се върна към Чарли – Няма кой да ни притеснява. Само ти и аз. Както преди. Нали помниш?...
- Защо направи това, тогава? – проговори Чарли, кимайки с глава към Даяна, полуседнала, прикрила се със завивката.
- За да ти докажа, че все още ме обичаш. Видях как гледаше... Изпита ревност, сигурен съм - Лукас помилва бузата й - Не можеш да отречеш... Обичаш ме. Помниш ли добрите стари времена?... Хайде, знам, че си спомняш... Или... Ако си забравила...
Той се притисна в нея и наклони главата си на една страна. Подкани я:
- Пий от мен. Пий от мен и си спомни. Спомни си какво е да обичаш. И да бъдеш обичан.
Клинтън се поколе*а, но за кратко. Пристъпи напред и постави ръцете си на раменете на Лукас, под доволния му, победоносен поглед.
- Спри, спри, Чарли, той те манипулира, не виждаш ли?! Спри, преди да е късно – изкрещя Даяна.
- Обичам го – сряза я Чарли остро. Забеляза Деймън, видя как я гледаше и каква болка имаше в очите му. Насили се да се извърне, усети горчилката в устата си – И той обича мен.
Зъбите й, бели и лъскави като малки перли, се впиха в настръхналата кожа на врата му и засмукаха жадно...

Лукас се сгърчи като изгарящ лист хартия и падна на земята, местейки невярващо очи от дървения кол в корема си към Чарли и обратно.
Клинтън извади оръжието бавно, за да заболи. Усмихна се. Усмихна се по натрапчив, зловещ начин. И обгърнала кола с две ръце, го заби право в сърцето му. Тъмна кръв изпръска лицето й, правейки го да изглежда дори по-свирепо.
- Никога не съм те обичала. Никога – каза му, докато вените изпъкваха по кожата му като малки сини червеи...
Надигна се от безжизненото тяло и тръгна към Деймън, без да се замисля, сякаш по инерция. Застана пред него, сериозна до мозъка на костите си.
Той се усмихна половинчато.
- Добра игра, наистина, какво шоу...
- Нямаше как да ти кажа предварително. Измислих го на момента.
Тишината отново ги обгърна. На сантиметри един от друг, те чакаха реакцията на другия.
- Какво следва сега? Какво се очаква от мен? – попита момичето с насмешлива, но и някак тъжна нотка в гласа.
Мъжът вдигна брадичката й. Захапа долната й устна, после и горната. Не го интересуваше кръвта на копелето, която сега се размаза и по него, нито Даяна, която стоеше ококорена отстрани. Страстта му сега притъпяваше всяко друго чувство.
Вампирката скочи върху него и силните му ръце я задържаха здраво за бедрата. Запрепъваха се из стаята в тази позиция, преплели езици в гореща борба, но само за кратко. Клинтън се отдръпна рязко. Вдигна глава и заби длани в гърдите му, за да го отблъсне от себе си.
Преди изчезне, тя пророни:
- Не...

Следва продължение . . .
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Чет Авг 11, 2011 9:52 pm
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Чет Сеп 01, 2011 10:43 am
ето че дойде време и за финала.. надявам се да ви допадне. четете с песен, която ви харесва . . макар и аз да го четох с много и различни песни . . някоя, която ви оставя без дъх ще свърши работа ; )

мерси на всички, които четоха :)

Call Me Dracula

Епизод 11

Светлините на града – зелени, червени и сини, ярко се отразяваха във френските прозорци и правеха разходката й из апартамента сякаш под десетки прожектори.
Чарли Клинтън закрачи, отваряйки малка, нашарена в розово кутийка. Краката й се движеха грациозно по мекия килим един пред друг, в права линия.
Като човек мразеше да пуши... Но тъй като тялото й вече не беше уязвимо на вредния пушек, реши да си купи кутия пури с черешов аромат. Точно тази миризма я доведе до двете хилави тийнейджърки, подръпващи тютюн в парка, с които закуси.
Къде бяха родителите им, помисли си, преди да започне да смуче от сладката им, младежка кръв. „Кръв” – думата отекна в главата й и тя съвсем несъзнателно се облиза. Върна се до дъбовата масичка и умело си наля доза коняк от масивно шише, после допълни с червена течност, съхранявана в тъмно стъкло. Настани се на кожения стол, прехвърли голите си крака през едното рамо и със задоволство отпи от сместа. Кръв и силен алкохол - силен, но ефективен коктейл. Плъзна се по гърлото й и стопли корема й, засищайки напоследък неутолимата й жажда...
Къщата беше празна, Деймън беше излязъл, видимо раздразнен... И гладен. Тя остана сама с мислите си. И с коняка.
Мислеше за мъжете в живота си – за Лукас, който я превърна във вампир и който тя уби. Не почувства и капка тъга, докато го правеше...
Преди него имаше художник... Помнеше картината, която й беше нарисувал – нейн маслен портрет. На него носеше стегнато горнище до под гърдите, направено от щавена кожа, широки ловни панталони и държеше огромен извит лък. Косата й, лъскава лешникова река, се спускаше по кръста й. Джон, както се казваше артиста, бе уловил перфектно стройната й фигура, напрегната под тежестта на оръжието и момента, в който опъваше тетивата...
Сети се колко обичаше оръжията... Всички я упрекваха за това – трябваше да се държи като дама, но напротив – тя по цял ден играеше с лъкове, арбалети... Честно отнасяше викове и упреци заради тази си страст – „Бет, Бет, кога ще се научиш да си дама?”. И винаги я разделяха с оръжията й. Но сега тя имаше друг вид оръжие, самата тя бе оръжие, от което нищо и никой не можеше да я откъсне. За това Чарли бе благодарна.

Довърши вечерята си. Бързо се изправи и тръгна към хола, където беше оставила Барни. Както и предполагаше, мъжът все още спеше. Лежеше по гръб на дивана, отчасти огрян от лунната светлина. Тялото й потръпна от близостта. Лъстта запълзя около нея заплашително като ненаситна кобра.
Тя потърка опакото на ръката си в наболата мръсно руса брада и настръхна.
Стинсън рязко отвори очи. Първото, което видя беше нея – тъмната грива обрамчваше лицето й, сега втренчено в неговото, сякаш под някаква хипноза.
- Клинтън?!...
Чарли му се усмихна.
- Всичко наред ли е? Къде съм? Ти какво правиш тук? – попита. Погледът му падна надолу по нея – едва сега забеляза, че всичко, което носеше бе бикини и риза, спускаща се свободно около бедрата й.
- Всичко е наред – потвърди момичето и продължи – Намираш се в къщата ми. Не си ли спомняш нищо от снощи?
- Не – поклати глава отрицателно. Отново я огледа – Ние да не би...
- Не – рязко го сряза. Въздъхна и задейства въздействащите си способности...

Деймън Салватор се усмихна нагло за поздрав и прегърна през кръста момичето. Придърпа я в себе си и зашептя във врата й мръсотии под кънтящата музика на клуба. Миньончето се изкиска тихичко и му намигна. Къдриците й, едри и руси, подскочиха по кръста й. Мъжът изпи на екс бърбъна и звучно го върна на бара, хвана я за ръката и я задърпа към изхода с бърза крачка. Качиха се в колата му и по пътя тя разказваше неща, които я вълнуваха. Напълно глупави според Деймън, но той кимаше и изказваше фалшива изненада или където трябваше – съпричастност.
Бързо стигнаха къщата на Чарли.
- Насам – поведе той през коридора девойката, чието име смътно си спомняше като Кандис.
Напрегна слуха си, когато минаха влязоха – не успя да чуе нищо. Явно Чарли не беше вкъщи. И по-добре.
Силно раздразнен от мислите си и от дрънкането на Кандис, бутна грубо момичето на леглото си и й се нахвърли като звяр.
- Какво правиш, Том? – плахо изхриптя, преди да се задави в гледката от собствената си кръв, пръсната навсякъде.
- Том... – засмя се подигравателно вампирът и продължи да пие.
Прекъсна чак когато блондинката започна да изстива под него.
- Горката малка Кандис... – процеди, без никакво съжаление и докато още бе под влиянието му й поръча: – Погрижи се да не умреш, докато се върна. Ще си поискам десерта.
Съблече бързо зацапаните си дрехи и уви хавлия около кръста си, трясна вратата на банята и влезе в широката кабинка. Горещата вода го обля и отпусна.
„Защо по дяволите ме е грижа? Защо ме е грижа за нея?...” – стегна челюстта си в изблик на гняв.
- Деймън – името му се чу над запотените стъклени стени на кабинката. Беше гласът на Купър. Вратата се отвори и тя пристъпи вътре. Беше напълно гола – като него. Натежалите й гърди се опряха в неговите. Мъжът остана с каменно лице. Чарли постави ръцете си на рамената му и се загледа пламенно в ледените му очи.
- Какво искаш? – една от обичайните му усмивки се появи на лицето му. Тази, фалшивата, която показваше, че едва търпи присъствието на дадена персона. Но Клинтън добре познаваше усмивките му и знаеше, че се насилва, за да я направи.
- Правилният въпрос е какво искаш ти – каза му кротко, отново взирайки се щатно в него. Парата от горещата вода бавно изпълни пространството помежду им. – Какво искаш, наистина?
Деймън мълчеше. Много спомени и мисли преминаха за кратко време в съзнанието му. Изпъна края на устната си подигравателно, обърна я с гръб към себе си с ловко движение, стисна меката гъба в ръката си и потърка раменете й. Грапавата тъкан жулеше кожата й приятно и оставяше диря от бели балончета.
- Кръв, кръв, кръв. И най-вече теб. Искам теб, Чарли.
Тя се извърна и се изсмя кратко и горчиво.
- Любов?! Това ли е?! Мисля, че бъркаш любовта с желанието, с похотта. Не е любов, което търсиш... Не е любов, което ще получиш.
- Нима? – прекъсна я Деймън, приковавайки я с острия си поглед. Впусна се напред и впи жестоко устни в нейните, в една изпълнена с гняв, кръв и лъст целувка. Неволно или не, тя отвърна. Когато се отдръпна, Чарли изплю малко количество от кафеникаво-червената течност.
- Кога ще осъзнаеш, че любовта не е мръсна дума?! Не се страхувай от любовта – ледената магма засвятка в ирисите му - Страхувай се от мен. Страхувай се от това, което мога да направя от любов, Бет.

Беше след полунощ. Деймън не заспа сам. Не заспа и до непозната жена, чиято кръв е пил жадно преди това. Всъщност не заспа.
Топлият въздух причиняваше капчиците по кожата им. Страстта също.
Телата им бяха на разстояние от няколко сантиметра.
Синята студена лава, плискаща се в неговите ириси, сякаш се сливаше с тази в нейните – земна и топла като прясно разтопен шоколад.
Лежаха на огромното резбовано дърво, разменяйки си погледи – едновременно похотливи, дръзки, изпиващи, остри...
Луната блестеше по перлите на врата й, по очите й, сега привлечени от маслената картина на стената в стаята му, очевидно нова - момиче, на около шестнайсет, съсредоточено над опънатия в ръцете си лък. Чарли позна себе си.
Остави хладният му дъх по врата си, наболите косъмчета да дращят бузите й и всичко се замъгли, всичко придоби вечност, щом кръвта му плисна по небцето й...

The scars of your love, they leave me breathless...

The End

Последната промяна е направена от Privaте L♥ve на Чет Сеп 01, 2011 10:47 am; мнението е било променяно общо 1 път
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Чет Сеп 01, 2011 10:44 am