- Black WingsРедовен
От : София
Рожден ден : 12.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 02.06.2010
(one-shot +18) 15-ти Септември [ Коментари ]
Нед Яну 16, 2011 7:20 pm
Тук пишете коментарите по историята: (one-shot +18) 15-ти Септември
- ButterflyМодератор на раздел "Фикчета"
От : Earth
Дата на рег. : 18.11.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo
Re: (one-shot +18) 15-ти Септември [ Коментари ]
Пон Яну 17, 2011 1:43 pm
Аз ли съм първата, която ще коментира нещо твое?
Хаха... Държа да подчертая че онова краткото за 15-ти септември го прочетох, дългия разказ не можах, поради простата причина, че е дългичко, а на мене ми се налага след половин час да бягам на работа. Но... Не знам другите как са реагирали като са чели творбите ти, но аз мога да кажа, че все едно четях стила на Христо Калчев. Не знам дали си чувал за него и за "вулгарните романи", които пише за българската мафия.
Но... да. Добре се е получило, няма спор. Пък може и аз да съм извратена и да ми допадат цинизмите на българската нация. Пример от "Калигула Бесния" на Калчев:
Хубавото на тези романчета и на стила им, че няма нужда от описания , нито пък наблягане на чувства. Колкото повече вулгаризми, толкова по-добре.
Предполагам, пич, че ти и това искаш!
Хаха... Държа да подчертая че онова краткото за 15-ти септември го прочетох, дългия разказ не можах, поради простата причина, че е дългичко, а на мене ми се налага след половин час да бягам на работа. Но... Не знам другите как са реагирали като са чели творбите ти, но аз мога да кажа, че все едно четях стила на Христо Калчев. Не знам дали си чувал за него и за "вулгарните романи", които пише за българската мафия.
Но... да. Добре се е получило, няма спор. Пък може и аз да съм извратена и да ми допадат цинизмите на българската нация. Пример от "Калигула Бесния" на Калчев:
— Кой бе, като не ги знаем кои са! Пускаме обява „Купуваме някой е*алник от Ескадрона на смъртта“?
Хубавото на тези романчета и на стила им, че няма нужда от описания , нито пък наблягане на чувства. Колкото повече вулгаризми, толкова по-добре.
Предполагам, пич, че ти и това искаш!
- Black WingsРедовен
Пон Яну 17, 2011 7:10 pm
Василе, твоята перверзия няма край хД
Аз като човека, който е чел това още преди да го пуснеш тук пак ще повторя, че е не е лошо хД
Напълно подкрепям комента преди мен - доста е вулгарничkо, но пак на мен си ми харесва хД
Аз като човека, който е чел това още преди да го пуснеш тук пак ще повторя, че е не е лошо хД
Напълно подкрепям комента преди мен - доста е вулгарничkо, но пак на мен си ми харесва хД
- onyx&pinkМодератор на раздел "Фикчета"
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Вто Яну 18, 2011 2:17 pm
Твоето писане минава всички граници на правопис! По всякакви правила и т.н. това, което си написал се нуждае от РЕДАКЦИЯ! Обаче! Идеята е интересна, макар че имаше мнооогооо диалекти, но си и слагал апостроф, когато трябва.... Няма да ти викам и няма да ти се карам за начина, по който си го написл, само защото той идеално приляга на темата.
- YokoRi92Прохождащо
От : Бездомна съм [rofl]
Рожден ден : 16.09.1997
Години : 27
Дата на рег. : 23.10.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Сря Яну 19, 2011 8:50 pm
Аз си падам по перверзнотиите,ама тука имаше твърде много грешки...Не мислиш ли,че е малкоо бързо да пишеш за секс още отначалото ? Аз бях същата ама тотално се поправих благодарение на Kazu-chan!Идеята е супер,но съм напълно съгласна с onyx&pink фикът се нуждае ама от мноооооого редактиране!Целта ми не е да те обидя или засегна ама мисля,че този път съм права ;) ...Таа дано го управиш или намериш някой,който да го управи и после ще се радвам да го прочета ..Успех ! Поздрави
- Black WingsРедовен
Сря Яну 19, 2011 9:53 pm
YokoRi92 написа:Аз си падам по перверзнотиите,ама тука имаше твърде много грешки...Не мислиш ли,че е малкоо бързо да пишеш за секс още отначалото ? Аз бях същата ама тотално се поправих благодарение на Kazu-chan!Идеята е супер,но съм напълно съгласна с onyx&pink фикът се нуждае ама от мноооооого редактиране!Целта ми не е да те обидя или засегна ама мисля,че този път съм права ;) ...Таа дано го управиш или намериш някой,който да го управи и после ще се радвам да го прочета ..Успех ! Поздрави
Хайде да ми направиш една услуга, а? ---> Прочети коментарите преди теб (всичките) и ще ти стане ясно, че вече всички (освен теб явно) установихме, че ако не беше написано така самият фик нямаше да изглежда добре. Рaзбрахме вече, че автора нищо не е сгрешил, така че айде ако искате вече да спрем спама, защото направо станахме смешни...
- MelancholicАниме/манга/филми/сериали
Дата на рег. : 01.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Съб Яну 29, 2011 2:46 pm
Хареса ми стила на писане , размислите не героя тук там ми харесаха.Ама нещо не ми хвана окото.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите