- JoInT{}MaNia4kaDoujinshi [доужиншита]
От : Плевен
Рожден ден : 20.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 07.04.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
[коментари] Изповед
Пон Яну 17, 2011 8:46 pm
Бууу, коментарчета
- Black WingsРедовен
От : София
Рожден ден : 12.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 02.06.2010
Re: [коментари] Изповед
Пон Яну 17, 2011 11:24 pm
Ами успя да ме разплачеш *подсмърча*
Получило се е страхотно, оригинално и напълно истинско - това много рядко се среща.
Грешки не видях, а и с тия замъглени очи трудно ще видя хД.
Справила си се чудесно!!!
Получило се е страхотно, оригинално и напълно истинско - това много рядко се среща.
Грешки не видях, а и с тия замъглени очи трудно ще видя хД.
Справила си се чудесно!!!
- ButterflyМодератор на раздел "Фикчета"
От : Earth
Дата на рег. : 18.11.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo
Пон Яну 17, 2011 11:37 pm
Ето това е нещо, което си залужава всеки написан ред и всяка дума. Не става въпрос за глупости, с които от много време се начетох, посещавайки този и другия форум. Навсякъде любов, секс и разврат. Нищо, за което да се замислиш. Нищо,което да те развълнува. Така де, ако бях на 12-13 години и бях девствена, щях да си търся хентай-фикчета, с които е пълен нета.
И честно, мила, досега не можах да видя фик, в който да ме накара да почувствам нещо, някаква тръпка, докато ако беше книгите, които чета, щеше да бъде друго. Но твоето сега... Е, това се казва талант! Огромен, огромен талант. Само с няколко изречения успя да кондензираш всичко онова, което аз бих писала на няколко страници с пояснения и дрън-дрън описания.
Страхотно! Страхотно!
Нямам думи!
И честно, мила, досега не можах да видя фик, в който да ме накара да почувствам нещо, някаква тръпка, докато ако беше книгите, които чета, щеше да бъде друго. Но твоето сега... Е, това се казва талант! Огромен, огромен талант. Само с няколко изречения успя да кондензираш всичко онова, което аз бих писала на няколко страници с пояснения и дрън-дрън описания.
Страхотно! Страхотно!
Нямам думи!
- Shinin' My Life~Учaщ се
От : I found my Place... the name is 'You'
Рожден ден : 18.06.1996
Години : 28
Дата на рег. : 11.10.2010
Вто Яну 18, 2011 8:49 am
- Добре, ъммм... моя коментар няма да е такъв като предния, но от мен се очаква и малко критика, иначе няма да съм аз.
На места изреченията са написани като за стихотворение. Имам в предвид, че местата на думите са сменени и звучи като стихче написано от някой стар поет, но без ритъм и рима. Това не се е получило добре. Ако оправиш тези изречение, за които ти говоря, ще е добре.
Идеята... ами за мен тя не е нищо ново. Първо, защото съм чела неща на тази тема и второ - аз самата съм писала по нея.
Но пък си написала всичко точно, вярно и най-важното без правописни и пунктуационни грешки. За това ти казвам "БРАВО!!"
Само че изобщо не е приятно за четене с този огромен шрифт. Няма значение дали написаното ще е малко, ако не е глава на фик, то тогава и пет реда може да е. Така че не слагай големия шрифт, защото обърква очите и наистина не е много удобно да се чете с него.
- ButterflyМодератор на раздел "Фикчета"
От : Earth
Дата на рег. : 18.11.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo
Вто Яну 18, 2011 10:11 am
Мхм... Сега и аз да защитя коментара си пред мода, който изказа доста интересно гледната си точка.
Та така... Kazu-chan е на 14 години, и следователно ходи на училище. Там в часа по литература се учат автори, техни произвидения, четат се и критики, правят се анализи. Поне по моето време така беше. Не знам как е в училище в момента, но ако не се учи това, което аз учех навремето, мога само да съжалявам учебната система. Но да не се отклонявам от основното. Така де, мен ми бе кеф в часа по литература, особено анализите и критиките върху дадено произвидение бяха моя страст. Но за да критикуваш нещо, каквото и да е било, трябва да си чел някой критик. Още помня, че имах за домашно анализ на "Мъртви души" на Гогол. Не знам дали се учи в момента, но е известен още и с "Ревизор". А сега на въпроса: Kazu-chan, знаеш ли в какъв жанр се определя "Мъртви души"? Отговарям аз: роман-поема. Роман, защото притежава всеобхватност и задълбоченост на описаните в него събития. Поема, защото е пълен с лирически отстъпления, които звучат като песен и имат голяма нотка патетичност...
Грешката според мене е ,че неправилно схващаш понятието стихотворение. А както знаем поемата е и стихотворение. Мислиш си, че щом е такова, то трябва да има ритъм, темп, рима... Но както виждаш има стилове в литературата, които нямат такива ясно изразени белези и пак се водят поеми. Мисля, че дори и Христо Ботев с "Хайдути" няма белези на стихотворение освен след четири пет думи да почва на нов ред, но се води поема. Сега може би разбираш защо така се изразих за тази нейна творба.
Има си патетика, плавно наслагване на чувства, думите са подбрани по тоналност... Все едно чета "Мъртвите души" на Гогол. И ако не е целяла точно това, а е направила както го е почувствала вътре в себе си, това говори за талант.
П.П. Извинявам се, Kazu-chan, ако съм те обидила с коментара си! И може ли линк към творбата ти, за да я прочета. Естествено, ако ти имаш желание. Към авторката: страшна си, моето момиче! Продължавай да ме радваш!
П.П.П. Боже, пак стана голям коментар, а не исках да пиша километри мнение!
Та така... Kazu-chan е на 14 години, и следователно ходи на училище. Там в часа по литература се учат автори, техни произвидения, четат се и критики, правят се анализи. Поне по моето време така беше. Не знам как е в училище в момента, но ако не се учи това, което аз учех навремето, мога само да съжалявам учебната система. Но да не се отклонявам от основното. Така де, мен ми бе кеф в часа по литература, особено анализите и критиките върху дадено произвидение бяха моя страст. Но за да критикуваш нещо, каквото и да е било, трябва да си чел някой критик. Още помня, че имах за домашно анализ на "Мъртви души" на Гогол. Не знам дали се учи в момента, но е известен още и с "Ревизор". А сега на въпроса: Kazu-chan, знаеш ли в какъв жанр се определя "Мъртви души"? Отговарям аз: роман-поема. Роман, защото притежава всеобхватност и задълбоченост на описаните в него събития. Поема, защото е пълен с лирически отстъпления, които звучат като песен и имат голяма нотка патетичност...
Грешката според мене е ,че неправилно схващаш понятието стихотворение. А както знаем поемата е и стихотворение. Мислиш си, че щом е такова, то трябва да има ритъм, темп, рима... Но както виждаш има стилове в литературата, които нямат такива ясно изразени белези и пак се водят поеми. Мисля, че дори и Христо Ботев с "Хайдути" няма белези на стихотворение освен след четири пет думи да почва на нов ред, но се води поема. Сега може би разбираш защо така се изразих за тази нейна творба.
Има си патетика, плавно наслагване на чувства, думите са подбрани по тоналност... Все едно чета "Мъртвите души" на Гогол. И ако не е целяла точно това, а е направила както го е почувствала вътре в себе си, това говори за талант.
П.П. Извинявам се, Kazu-chan, ако съм те обидила с коментара си! И може ли линк към творбата ти, за да я прочета. Естествено, ако ти имаш желание. Към авторката: страшна си, моето момиче! Продължавай да ме радваш!
П.П.П. Боже, пак стана голям коментар, а не исках да пиша километри мнение!
- onyx&pinkМодератор на раздел "Фикчета"
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Вто Яну 18, 2011 2:19 pm
Имаше пунктуационни грешки и то на най-елементарни места. Идеята ти е страхотна, само че накрая изреченията бяха малко като стихче, което не ми хареса особено. Иначе БРАВО! Страшно завладяваща творба!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите