Предсказания
+6
sakura-chan---
Lost November
pastinio
Sweeney Todd
agressivebitch
Топчету
10 posters
- ТопчетуCosplay fan
От : From hell I come to drag you down
Рожден ден : 11.12.1993
Години : 30
Дата на рег. : 25.07.2008
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto, SNK, FMA Brotherhood, OHSHC, Hellsing, Ginga Densetsu Weed
Предсказания
Вто Яну 18, 2011 6:15 pm
Какво мислите ще се случи в следващият манга чаптър? Споделяйте вашите предсказания тук!
- agressivebitchАниме/манга/филми/сериали
От : село Видин / Еспоо , Финландия
Рожден ден : 02.10.1997
Години : 27
Дата на рег. : 04.01.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: SHIKI * DANCE IN THE VAMPIRE BUND * KUROSHITSUJI
Re: Предсказания
Сря Яну 18, 2012 5:04 pm
имам чувството , че Саске ще се яви от някъде и ще бъде фън =
- Sweeney ToddManga Master
От : Мадагаскар
Дата на рег. : 03.04.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: няма да ти кажа. :D:D:D:D
Сря Яну 18, 2012 6:31 pm
Fail Madara бива пребит като куче.
- pastinioРазвиващ се
От : софия
Дата на рег. : 15.01.2011
Сря Яну 18, 2012 7:18 pm
мен ако питате следващата манга ще бъде битката на кагетата и призования мадара за да ни държат в напрежение за битката на наруто и фейк мадара.Но предложението по от горе за саске също е вариант понеже скоро не са ни го показвали
- Lost NovemberDoujinshi [доужиншита]
Рожден ден : 31.08.1998
Години : 26
Дата на рег. : 15.01.2012
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: sekai-ichi hatsukoi;junjou romantika;koisuru bokun;hellsing;claymore;soul eater;death note..
Сря Яну 18, 2012 7:51 pm
да бееееееееее забравихме му физиономията на саске
но по темата:според мен саске ще цъфне от някъде и ще помогне на мадара когато нещата наистина се обърнат в полза на наруто.точно когато всички си кажем “край,наруто победи“
саске ще изкочи от някои баир и ще се изпречи на наруто точно когато наруто ще прережи главата на мадара.и в крайна сметка,не разбрахме кой е сладура зад маската,имам си на идея че това ще е.....чакайте че му забравих името а....?????ааа сетих се брат му изуна да,и мисля че зад маската е брат му
но по темата:според мен саске ще цъфне от някъде и ще помогне на мадара когато нещата наистина се обърнат в полза на наруто.точно когато всички си кажем “край,наруто победи“
саске ще изкочи от някои баир и ще се изпречи на наруто точно когато наруто ще прережи главата на мадара.и в крайна сметка,не разбрахме кой е сладура зад маската,имам си на идея че това ще е.....чакайте че му забравих името а....?????ааа сетих се брат му изуна да,и мисля че зад маската е брат му
- sakura-chan---Учaщ се
От : софия
Дата на рег. : 12.04.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Съб Яну 21, 2012 11:27 am
д-да и аз така мисля.anime_naruto написа:да бееееееееее забравихме му физиономията на саске
- Mega Pwn!Непобедим
От : Не е известно
Рожден ден : 06.10.1995
Години : 29
Дата на рег. : 09.07.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Basilisk;Samurai 7;Bakemonogatari;Mirai Nikki
Съб Яну 21, 2012 9:59 pm
Kurama 100% ще измами Naruto - ше побеснее , сигурен съм , ако не стане така - т'ва аниме ще е доста gay fag :/
- liuba4eСъстезател
От : Страната на Мухъла!
Рожден ден : 04.09.1993
Години : 31
Дата на рег. : 05.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: ,,Naruto'' , ,,Samurai 7'' ;
Нед Фев 19, 2012 3:14 am
Ей, тази работа с предсказанията е за някоя от онези врачки по цирковете. Знаете го. Идеална работа за тях. Даже няма нужда и от мангата, те ще ни я описват. Шегичка.
Според мен има два варианта и ще ви кажа за кой съм.
Единият е Наруто и Саске да се бият, бият и накрая убият, а анимето да свърши.
Щото без Наруто, няма... нищо.
Вторият е Наруто да пребие Саске, да му покаже едно две виденийцета от миналото и... на Саскето да му светне и войната да има хепи енд. Аз обаче съм за първия. Щото това аниме се превърна в Дързост и красота или като Отдаденост и за т' ва - Смърт за Наруто.
Според мен има два варианта и ще ви кажа за кой съм.
Единият е Наруто и Саске да се бият, бият и накрая убият, а анимето да свърши.
Щото без Наруто, няма... нищо.
Вторият е Наруто да пребие Саске, да му покаже едно две виденийцета от миналото и... на Саскето да му светне и войната да има хепи енд. Аз обаче съм за първия. Щото това аниме се превърна в Дързост и красота или като Отдаденост и за т' ва - Смърт за Наруто.
- Lost NovemberDoujinshi [доужиншита]
Рожден ден : 31.08.1998
Години : 26
Дата на рег. : 15.01.2012
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: sekai-ichi hatsukoi;junjou romantika;koisuru bokun;hellsing;claymore;soul eater;death note..
Нед Фев 19, 2012 10:27 am
Смърт за Наруто?!?? Признавам,че анимето стана малко банално щото от няколко епизода насам нищо интересно не става,но да кажеш „Смърт за Наруто“....Е,т'ва ме разби
Пък и вижте в последния излязъл епизод,Саске и Итачи се срещат.Предполагам,че на Саске няма да му устиска и няма да може да убие Итачи.Ще започнат нек'ви беседи и спорове.....За клана,за миналото на Иитачи.....И тогава „Тоби“ ще се появи и.....Дискусии колкото искате,ще ни будалкат 5 , 6 епизода.(Надявам си и Ннаруто да се появи от някъде и дам ще стане една.... )
Пък и вижте в последния излязъл епизод,Саске и Итачи се срещат.Предполагам,че на Саске няма да му устиска и няма да може да убие Итачи.Ще започнат нек'ви беседи и спорове.....За клана,за миналото на Иитачи.....И тогава „Тоби“ ще се появи и.....Дискусии колкото искате,ще ни будалкат 5 , 6 епизода.(Надявам си и Ннаруто да се появи от някъде и дам ще стане една.... )
- colosusПрохождащо
От : Kozlodui
Рожден ден : 14.07.1987
Години : 37
Дата на рег. : 19.02.2012
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto, Evangelion, peincess Mononoke, Bleach
Нед Фев 19, 2012 11:22 am
Ееее не бе!!! Наруто трябва да стане хокаге. Според мен наруто ще умре накрая но това ще стане когато вече ще е хокаге ;) И ще се бие със Саске за Коноха точно както Хаширама се е бил срещу Мадара. Доколкото това какво ще има на следващият чаптър и идея си нямам
- ТопчетуCosplay fan
От : From hell I come to drag you down
Рожден ден : 11.12.1993
Години : 30
Дата на рег. : 25.07.2008
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto, SNK, FMA Brotherhood, OHSHC, Hellsing, Ginga Densetsu Weed
Сря Фев 22, 2012 4:52 pm
Ще видим Саске срещу Мадара...
- TobidaraНепобедим
От : Варна
Рожден ден : 20.09.1995
Години : 29
Дата на рег. : 19.05.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto
Сря Фев 22, 2012 11:16 pm
anime_naruto написа:Смърт за Наруто?!?? Признавам,че анимето стана малко банално щото от няколко епизода насам нищо интересно не става,но да кажеш „Смърт за Наруто“....Е,т'ва ме разби
стига с глупостите само тъпотии пишеш... И Тоби ще напусне битката с Наруто за да иде при Итачи и Саске сигурно щото му е домъчняло за Итачи откога не го е виждал
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите