- JoInT{}MaNia4kaDoujinshi [доужиншита]
От : Плевен
Рожден ден : 20.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 07.04.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
[коментари] Приказка за лека нощ (18+) *разказ*
Нед Яну 23, 2011 11:02 pm
... Тук!
- sweet secretЛюбител
Рожден ден : 08.06.1993
Дата на рег. : 15.01.2010
Re: [коментари] Приказка за лека нощ (18+) *разказ*
Нед Яну 23, 2011 11:51 pm
Изключителен разказ. Нямам си на идея, защо не си спечелила. рядко пиша коментари, защото вече рядко чета нещо. Това си заслужава.Браво.
- onyx&pinkМодератор на раздел "Фикчета"
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Пон Яну 24, 2011 3:00 pm
Добрееее, началото е много хубаво, само че както си бързаха двамата, изведнъж вампирът се спря... Така се бях зачела и по едно време.... край.... Желанието му се изпари мигновено. И мислите му за това как тя можела да бъде спасението му, идват много така изведнъж. Сякаш караш кола с бясна скорост и изведнъж набиваш спирачките и всичко рязко спира. Това не ми хареса. Идеята ти е хубава, амаа тая бърза промяна в настоенията никак не ми допадна. Както искаше да й изпие кръвта - и нищо, стана му жал... Мммммм не ми хареса особено. Идеята си я имаш и тя е страхотна, само че според мен нещо не ти се е получило....
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Яну 24, 2011 3:13 pm
onyx&pink написа:Добрееее, началото е много хубаво, само че както си бързаха двамата, изведнъж вампирът се спря... Така се бях зачела и по едно време.... край.... Желанието му се изпари мигновено. И мислите му за това как тя можела да бъде спасението му, идват много така изведнъж. Сякаш караш кола с бясна скорост и изведнъж набиваш спирачките и всичко рязко спира. Това не ми хареса. Идеята ти е хубава, амаа тая бърза промяна в настоенията никак не ми допадна. Както искаше да й изпие кръвта - и нищо, стана му жал... Мммммм не ми хареса особено. Идеята си я имаш и тя е страхотна, само че според мен нещо не ти се е получило....
Честно казано може и да си права.
Понеже в самият конкурс беше казано, че това което напишем не трябва да надвишава 2 страници в шрифт Times New Roman и може би това е една от причините да не се получи, както трябва.
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS
Пон Апр 11, 2011 5:55 pm
onyx&pink написа:Добрееее, началото е много хубаво, само че както си бързаха двамата, изведнъж вампирът се спря... Така се бях зачела и по едно време.... край.... Желанието му се изпари мигновено. И мислите му за това как тя можела да бъде спасението му, идват много така изведнъж. Сякаш караш кола с бясна скорост и изведнъж набиваш спирачките и всичко рязко спира. Това не ми хареса. Идеята ти е хубава, амаа тая бърза промяна в настоенията никак не ми допадна. Както искаше да й изпие кръвта - и нищо, стана му жал... Мммммм не ми хареса особено. Идеята си я имаш и тя е страхотна, само че според мен нещо не ти се е получило....
Напълно съгласна съм с изказването на Ванчето ;)) Иначе страхотно се е получило :) Ама тая рязка смяна на настроенията във фика явно ти е изиграла лоша шега ;))
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Апр 11, 2011 6:01 pm
Случват се и такива гафове. Пък и човек се учи до кат е жив нали
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS
Пон Апр 11, 2011 7:11 pm
Напълно си права