[Коментари] Между Рая и Ада...
+2
Black Wings
Loneliness
6 posters
- LonelinessУчaщ се
От : Там някъде...
Рожден ден : 27.01.1995
Години : 29
Дата на рег. : 28.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Blood+, Hell Girl and Bleach
[Коментари] Между Рая и Ада...
Пет Яну 28, 2011 12:43 am
Тук ще се коментира моето нещичко...
- Black WingsРедовен
От : София
Рожден ден : 12.05.1995
Дата на рег. : 02.06.2010
Re: [Коментари] Между Рая и Ада...
Пет Яну 28, 2011 1:53 am
Съжалявам, но просто нямах сили да го прочета цялото.
Първо в началото на фика си си писала неща, които засягат само теб, но и съвсем бегло фика ти - Само да се изясним, пиша защото ми хареса... пускам, защото искам мнение... После си ни обяснявала за правилата - чудя се ако един модератор беше прочел това как щеше да реагира. Всички знаем правилата (поне тези, които аз познавам) и е просто смешно, когато някои тръгне да ни изнася лекция за това, но да оставим тази тема.
Значи фика ти има нужда от РЕДАКЦИЯ и то голяма, защото някои грешки просто вадят очите и със сигурност не са от бързане.
На всяко твое изречение има мнoгoточие - не си знаела какъв знак да сложиш или просто си си помислила, че така ще изглежда по-добре - е да ама уверявам те не е!
Нещо взе да вибрира, чува се някаква мелодия - това е в сегащно време, а от началото на фика пишеш в минало - или бъркам?
А, това "Спомен" и "Край на спомена" просто ме подлуди - май не си чела фикове и коментари в този форум, но тук навсякъде пише, че това е направо КАТАСТРОФАЛНО, а и ти липсват описания.
Един съвет от мен - прочети някоя стойностна книжка, а не редовните глупости за любов и секс (извинявам се за нецензорирания език) и ще видиш, че там никъде ги няма тези неща.
П.П. - Надявам се да не съм те засегнала с коментара си, но след като прочетох фика ти, а и видях годините ти направо се изумих и реших, че трябва да ти кажа мнението си, защото е странно за едно 16 годишно момиче да пише така.
- Ох, пак стана километричен коментар
Първо в началото на фика си си писала неща, които засягат само теб, но и съвсем бегло фика ти - Само да се изясним, пиша защото ми хареса... пускам, защото искам мнение... После си ни обяснявала за правилата - чудя се ако един модератор беше прочел това как щеше да реагира. Всички знаем правилата (поне тези, които аз познавам) и е просто смешно, когато някои тръгне да ни изнася лекция за това, но да оставим тази тема.
Значи фика ти има нужда от РЕДАКЦИЯ и то голяма, защото някои грешки просто вадят очите и със сигурност не са от бързане.
На всяко твое изречение има мнoгoточие - не си знаела какъв знак да сложиш или просто си си помислила, че така ще изглежда по-добре - е да ама уверявам те не е!
Нещо взе да вибрира, чува се някаква мелодия - това е в сегащно време, а от началото на фика пишеш в минало - или бъркам?
А, това "Спомен" и "Край на спомена" просто ме подлуди - май не си чела фикове и коментари в този форум, но тук навсякъде пише, че това е направо КАТАСТРОФАЛНО, а и ти липсват описания.
Един съвет от мен - прочети някоя стойностна книжка, а не редовните глупости за любов и секс (извинявам се за нецензорирания език) и ще видиш, че там никъде ги няма тези неща.
П.П. - Надявам се да не съм те засегнала с коментара си, но след като прочетох фика ти, а и видях годините ти направо се изумих и реших, че трябва да ти кажа мнението си, защото е странно за едно 16 годишно момиче да пише така.
- Ох, пак стана километричен коментар
- LonelinessУчaщ се
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Яну 28, 2011 2:11 am
Мамка му !
Най-после някой да каже нещо смислено !! И то на място, а не да казва все едно и също!
Както и да е обещах да го пускам, така че ще се постарая да го направя по-добре...
Най-после някой да каже нещо смислено !! И то на място, а не да казва все едно и също!
Както и да е обещах да го пускам, така че ще се постарая да го направя по-добре...
- JoInT{}MaNia4kaDoujinshi [доужиншита]
От : Плевен
Рожден ден : 20.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 07.04.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Пет Яну 28, 2011 12:52 pm
Напълно съм съгласна с коментара на Темари Акатски.
Значи, ти си на 16. Колко книжки до сега си прочела?
Моите са малко (около 25-26 в последните 2 години), но гледам да напредвам и се уча от грешките си.
Ще ти препоръчам една книжка по български език (правописни и пунктуационни норми).
Аз днес я получих и честно казано е много добра.
Съвет: Поръчай си я.
http://www.books.bg/books/49/113286.html
Значи, ти си на 16. Колко книжки до сега си прочела?
Моите са малко (около 25-26 в последните 2 години), но гледам да напредвам и се уча от грешките си.
Ще ти препоръчам една книжка по български език (правописни и пунктуационни норми).
Аз днес я получих и честно казано е много добра.
Съвет: Поръчай си я.
http://www.books.bg/books/49/113286.html
- ButterflyМодератор на раздел "Фикчета"
От : Earth
Дата на рег. : 18.11.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo
Съб Яну 29, 2011 1:47 am
Препоръчвам "Тютюн" на Димитър Димов, "Отнесени от вихъра" на Маргарет Мичъл, "Шогун" на Клавел, " Птиците умират сами" на Колийн Маккълоу... Велики любовни книги! Стилът им е насравним... Между впрочем онова, което пиша аз, е прекалено тежко като съдържание и наподобява стила на Димов отчасти. Всичките коментари за творчеството му, които съм чела са меко казано философски. Повечето са ме накакарали да се замисля за пресъздаването на образите и как да ги направя по-въздействащи...
Всичките книги, които написах в този коментар са тежки и съм ги чела на твоята възраст. Не знам дали ще ти харесат, но... са били като трамплин да се подобря. Надявам се и при теб да е така! Ъм, секс почти няма... Предполагам не това е важното!
- LonelinessУчaщ се
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Яну 29, 2011 6:59 pm
Благодаря за книгите, но аз съм изчела доста.
Мен не ме бива в това да пиша фикова. Повече съм към разказите и може би стихотворенията...Това, което пуснах просто беше пожелание на една приятелка.
Но,това не е оправдание. Скоро ще пусна следващата глава, може и нещо друго.
Само това исках да кажа.
Мен не ме бива в това да пиша фикова. Повече съм към разказите и може би стихотворенията...Това, което пуснах просто беше пожелание на една приятелка.
Но,това не е оправдание. Скоро ще пусна следващата глава, може и нещо друго.
Само това исках да кажа.
- Shinin' My Life~Учaщ се
От : I found my Place... the name is 'You'
Рожден ден : 18.06.1996
Години : 28
Дата на рег. : 11.10.2010
Съб Яну 29, 2011 8:21 pm
Преминете на ЛС, става ли?? Трия ненужните мнения.
- Black WingsРедовен
От : София
Рожден ден : 12.05.1995
Дата на рег. : 02.06.2010
Пон Фев 07, 2011 12:41 am
Мацка историята започна да ми харесва и ще чакам продължението... Надявам се и редакцията да е добра.
А и между другото да съобщя, че след като излязат всички глави на фика, които са написани, аз и Ив ще го продължим заедно.
А и между другото да съобщя, че след като излязат всички глави на фика, които са написани, аз и Ив ще го продължим заедно.
- Death_AngelМодератор на раздел "Фикчета"
От : Сърцето на Итачкоооо
Рожден ден : 14.05.1987
Години : 37
Дата на рег. : 22.12.2009
Пон Фев 07, 2011 1:06 am
Ех, Любов Фикчето наистина е добро и втората глава си справила великолепно. Грешки не видях и какво ли ще стане после Добра редакторка си намерила и извинявай, че сега пиша комент, но просто нали ме знаеш колко съм отвеяна Иначе описанията ми харесаха и си чакам следващата главичка
П.П. Браво на редакторката
П.П. Браво на редакторката
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите