- Ŧħе_SлladuRчЭМодератор на раздел "Фикчета"
Рожден ден : 23.06.1996
Години : 28
Дата на рег. : 07.12.2009
Слънчоглед
Съб Фев 19, 2011 4:27 pm
Коментарите тук.
- Shinin' My Life~Учaщ се
От : I found my Place... the name is 'You'
Рожден ден : 18.06.1996
Години : 28
Дата на рег. : 11.10.2010
Re: Слънчоглед
Съб Фев 19, 2011 7:15 pm
Добре, по дяволите, не съм ли ти казвала как да редактираш?????????? Какви са тези грешки от теб?? И, сериозно, пропуснала ли съм да ти се скарам за пунктуацията? *блъска си главата в масата*
Сега, и аз мога да пиша хубави коментари, нали знаете?
Това е много красиво. И добре написано. Макар и кратко, всичко си е на мястото. Не са разтягани велики мисли и не е кой знае какво, но всичко е изказано много добре и емоциите в него повлияват на читателя. Сериозно, успя да ме изненадаш, не очаквах това. Предполагах, че ще е нещо, след което ще трябва да се блъскам в стената, за да измисля какво е станало и какво е можело да бъде. Но това е обяснено толкова просто, и е толкова красиво, и е МОЕ... слушай какво ти говоря... мое е и толкова. Искам го... *плаче*
И сега спирам да се лигавя и да пиша, защото почвам да се повтарям и да говоря глупости, и се местя в чата, за да ти кажа къде точно са ти грешките.
Сега, и аз мога да пиша хубави коментари, нали знаете?
Това е много красиво. И добре написано. Макар и кратко, всичко си е на мястото. Не са разтягани велики мисли и не е кой знае какво, но всичко е изказано много добре и емоциите в него повлияват на читателя. Сериозно, успя да ме изненадаш, не очаквах това. Предполагах, че ще е нещо, след което ще трябва да се блъскам в стената, за да измисля какво е станало и какво е можело да бъде. Но това е обяснено толкова просто, и е толкова красиво, и е МОЕ... слушай какво ти говоря... мое е и толкова. Искам го... *плаче*
И сега спирам да се лигавя и да пиша, защото почвам да се повтарям и да говоря глупости, и се местя в чата, за да ти кажа къде точно са ти грешките.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите